Written by AbangNara | October 19th, 2009

#Sila layan video BeautifulNara dan skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

Ish-ish apa nak jadi dengan owner BeautifulNara yang lebih dikenali dengan nama popularnya Abang Nara. Tak sangka dengan selambanya dia menyatakan Scha Al Yahya lebih cun daripada Jojo Struys di depan Jojo sendiri. Sepatutnya puji la skit kan? Sungguh tak beradab Abang Nara nie.

Buat yang tak faham apakah itu Project Alpha, benda Project Alpha ini ialah projek merakamkan di sebalik tabir kehidupan 7 blogger paling top Malaysia. Jadi BeautifulNara telah terpilih untuk menjadi salah seorang dari mereka nie. Jadi kalau anda nak tahu siapa di sebalik tabir blog gosip paling hangat dan sensasi nie, kenalah layan video Project Alpha BeautifulNara. Kat bawah nie kami sharekan video-video yang dah keluar. Baru 3 daripada 7 episod.

Episod 3 – Abang Nara Yang Hensem Seperti Ayahnya

Episod 2 – Scha Lebih Cun Dari Jojo Struys

Episod 1 – Memperkenalkan Abang Nara~~

26 responses to (PANAS)Koleksi Video Terlampau Owner BeautifulNara

  1. nadia says:

    1st…haha…mmg 1st time pn

    0
    0
  2. nadia says:

    1st….mmg 1st time pn…hahaha

    0
    0
  3. lollyPOP says:

    i think beautiful nara is much boring than before…
    the page is all about the alpha project what so ever..
    and it already not updated compared to other blog gossips…
    no offence ya.
    im just telling u to make sure keep in the track and maintain best!

    0
    0
    • kak nara says:

      hehehe…
      wait for the updates today..

      mungkin anda org baru…jika anda belum tahu,sabtu ahad mmg Beautifulnara slow down posting …

      stay tune~~

      0
      0
      • blackberry says:

        as 4 me, nara ni ok jer… cuma promo tu lebih sangat ke scha nih… tak habis2 dgn minah ni… tak suke ah…..

        0
        0
    • Hashim Alhadad says:

      Although the website revolves around celebrity gossips, what defines the success of this website and more inviting to other readers is the author himself.

      Project alpha is pertinent in highlighting the blogger’s personal life to better understand how this person whose writing is part of your daily read with the intended result of humanizing the connection between you the reader and author.

      You may find it absurd but in truth a real fan would understand or perhaps one should at least have the decency on understanding the whole point of blogging is to maintain an upkeep of the author’s personal views or experience.

      0
      0
  4. Rifa'i says:

    GOOOOOOOOOD

    0
    0
  5. CheaKyGal says:

    Woori nara man-hi tu-geo-un….

    Nara Opah? Hmmm..

    hmmm just checking out this from kenny sia’s.. don’t really keep in touch with the Alpha project and alll…

    0
    0
  6. Kennee says:

    Nara o… nara… congrats!!! Nampak jugak bergaya dalam video tu~~~ XD Jojo Struys memang pandai elak soalan kan? XD

    0
    0
  7. lanToK LeW says:

    hihihihihihihi…..sempoi jew…dengan slumber jew abg nara kenakan jojo…hikhikhik….actually…jojo tu cute lew….huhuhuhuhu…suke nengok dia…peramah but paling x leh tahan bab mulut dia….huhuhuhu….x reti dok diam….heh….jgn mare aaa…

    0
    0
  8. […] korang dah terlepas episod 1 sampai episod 3 Project Alpha, boleh tengok balik kat sini. Project Alpha dibawakan khas untuk anda oleh Adidas Action 3 […]

    0
    0
  9. ah moy says:

    hye…salam…so excited mendengar cerita pasal kehidupan blogger2 semua…kalau sudi komen la blog i..rasa blog i ni xder la cantik sangat and xder umph sangat…huhu.

    0
    0
  10. Vera Maestos says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  11. Love this site! Thanks!

    0
    0
  12. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited your site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the great work.

    0
    0
  13. Emilee Self says:

    At this time it looks like BlogEngine is the best blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

    0
    0
  14. Lyman Lopus says:

    I’ll right away grab your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

    0
    0