Written by AbangNara | June 11th, 2012

Maaf atas kecelaruan maklumat yang diterima menyatakan Osman Kering sudah meninggal dunia. Semasa di rumahnya, nadi Osman Kering telah tiada namun berjaya diadakan kembali apabila dibawa ke HUKM. Kini keadaan Osman Kering dilaporkan kritikal dan berada di wad ICU.

osman kering kritikal

Sama-sama kita doakan agar keadaan Osman Kering akan bertambah baik dan umurnya dipanjangkan. Sekiranya ada maklumat terkini, Abang Nara akan update secepat mungkin. Doakan yang terbaik.

UPDATE: Zed Zaidi sendiri mengesahkan yang Osman Kering kini berada di dalam kritikal di ICU HUKM dan bukannya sudah meninggal dunia seperti yang diperkatakan ramai orang.

osman kering

30 responses to Osman Kering Kini Kritikal Di HUKM

  1. […] Sama-sama kita doakan agar keadaan Osman Kering akan bertambah baik dan umurnya dipanjangkan. Sekiranya ada maklumat terkini, Abang Nara akan update secepat mungkin. Doakan yang terbaik. – Beautifulnara […]

    0

    0
  2. teratai says:

    berita yg br sy trima..beliau telah meninggal dunia..innalillah..smoga d tmpat kn d tmpat org yg beriman..

    0

    0
  3. aloha says:

    Alfatihah, abng osman baru sahaja disahkan meninggal dunia. Takziah buat keluarga beliau

    0

    0
  4. palokain says:

    information overload

    0

    0
  5. macam2 says:

    bang nara oh bang nara. macam-macam masalah la bang nara

    0

    0
  6. Anonymous says:

    innalillah…arwah sakit ape ye?

    0

    0
  7. lalala says:

    syafakallah abg osman..
    p/s: beliau masih kritikal kan? maaf kalau salah info

    0

    0
  8. faizfakhirin says:

    kn abg zedzedi dh mrh..

    0

    0
  9. […] Maaf atas kecelaruan maklumat yang diterima menyatakan Osman Kering sudah meninggal dunia. Semasa di rumahnya, nadi Osman Kering telah tiada namun berjaya diadakan kembali apabila dibawa ke HUKM. Kini keadaan Osman Kering dilaporkan kritikal dan berada di wad ICU. Sama-sama … Continue reading → […]

    0

    0
  10. meeradriana says:

    baru bulan lepas adik angkat aq terserempak dia naik bus metro..
    siap minx balik rm2 gara² bus metro rosak..
    tapi time tu adik angkat aq ckp dia sihat..
    paper pun semoga cepat sembuh..
    berapa umur osman kering nih??

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    semoga abg osman sembuh dan diberikan peluang oleh Allah untuk hidup lagi di bumi ini…

    0

    0
  12. hamizan says:

    baru saya tahu nama penuh osman kering apa dan nama dia osman kassim betul tak dan saya harap dia sihat dan di sampingan dengan keluarga

    0

    0
  13. wawa says:

    salam,rasenye baru nie jumpe osman kering kt putrajaya..
    pada hari himpunan belia,dekat jom heboh….osman kering jalan sorang2,siap snap pic lg,tp taktau la kot2 pelanduk 2 serupa..
    moga osman kering sihat..insyaallah..

    0

    0
  14. rin says:

    dia sakit ape ye….

    0

    0
  15. mamee monster says:

    semoga diberi kesihatan untuk meneruskan amalan baik di dunia untuk bekalan di akhirat…Amin.

    0

    0
  16. kiki says:

    saya baru terserempak dengan uncle osman mase hari belia hari tuh, masa tuh tgk dia sehat je..

    semoga dia cepat sembuh !! sama-sama kita doakan..

    0

    0
  17. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    orang2 ni mulot memang macm sundal ! artis tu elok2 sehat kate sakit ! artis tu sakit kate dh meninggal memang mulot lancau !! mulot pundek !! sumbat kan ngan konek plastik baru padan muka huh !!!!!!! mari kite sama2 doa kn semoga osman kering cepat semboh dn menjalan hidop harian yg sehat amin…..,

    0

    0