Written by AbangNara | July 4th, 2011

datuksitiaskar

Nampak bergaya sungguh gaya pegangan M16 daripada Datuk Siti Nurhaliza. Gaya seorang sharpshotter. Ini kalau kena tembak nie confirm berderai kepala. Siapa rela jadi patung latihan untuk ditembak oleh Datuk Siti? Sila angkat tangan. Hehehehe.

datuksitiaskar

Hari tue Abang Nara dah cakap Datuk Siti ialah askar yang paling comel di dunia tapi ramai yang tak percaya. Kalau lepas tengok gambar di atas korang taknak percaya gak, Abang Nara sarankan korang pergi buat checkup mata. Mana tau dah rabun. Hehehe

datuksitiaskar

Dengar-dengar cerita Lisa Surihani pun join askar wataniah nie. Nantikan gambar Lisa berpakaian askar pulak nanti. Aum ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Oh Datuk Siti, Tembaklah Aku, Aku Rela ~~~

  1. min says:

    bosan!!!

    0

    0
  2. Only CT (In The World) says:

    We luv u Dato’ Siti…………tp mesti nanti ramai yg nak thumbs down……whatever……

    0

    0
  3. Mrs.Mr..... says:

    Dato’ Ct comey…yg sebelah 2 pun comey gak pe,kl lisa surihani lgla comey…kiut miut,hehehhe…

    0

    0
  4. john says:

    gedik..bosan. sekadar publisiti murahan.cer antor gi perang. dia lah yg lari dulu.choii

    0

    0
  5. entahlerrr says:

    xde la comel mane pon…especially yg ni w/out proper mekup…(if u know wat i meant)

    0

    0
  6. Only CT (In The World) says:

    Gaya Siti pegang senapang nampak mcm real sgt……x delah mcm ala2 artis wanita gedik budget cantik……kalo Fasha Sandha join askar wataniah mesti lagi gempak…..7 hari 7 malam abg Nara postkan gambar die kt BN….

    0

    0
    • SHARIFAH says:

      MCM NI KE REAL PEGANG SENAPANG MCM PEGANG DATOK K PUNYA ****** JE AKU TENGOK

      0

      0
      • ieqa says:

        jagalah skit adab tu bile menaip.. name je sharifah… tapi..huh..faham2 jela…

        0

        0
        • sharifah jubor says:

          mcm ni punya tembak mmg x mati…beperang dgn datok k boleh…

          0

          0
        • Amier says:

          Itu macam bukan Datuk K punya senapang..maaaa…
          Kalau itu Datuk K..macam ini lagu
          Satu senapang peluru dua..
          Keci-keci lembu jaga..
          ……(tak ingat senikata)……
          …..Kasi depan dia mau belakang pusing…
          Keci-keci lembu jaga.

          0

          0
      • mulut capoi says:

        At least she has something to hold to dig her hole what about you?. you might has to use your finger to dig your hole, you are filthy so this is the answer.

        0

        0
  7. kreko says:

    aku pun dah bosan tgk ko nye comment…

    0

    0
  8. errrr says:

    err datuk k bila nak sharp shooter? dh tua2 asik tersasar je.. ;p

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      Ni ct gila, ct mereng dan ct MKE ke? Lah……jumpa juga kite kt entry ni….tp kalo salah org minta maaf ye…..

      0

      0
  9. kaki_g0ssip says:

    abg nara ni lau komen artis yg dia suke kemain OVER lg. cuba lau artis yg dia xsuke mcm memey & norman tu, mmgla dia hina habis2an mcm dia tu bgs sgt.. over tau si nara ni.. benci aku!! ni balik2 puji ct smpi kelangit! lau x ct, si lisa yg kaku mcm kayu tu. hampeh la ko nara.

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      Kalo benci abg Nara watpe masuk sini….g lah Oh Bulan ke Oh Artis ke…..sukati abg Nara lah….sah2 abg Nara blogger hiburan No 1 Negara selepas Azwan Ali turun dari takhta tahun lepas….hidup abg Nara teruskan usaha murni anda memajukan industri hiburan negara……

      0

      0
      • papeje says:

        blah la ko kakigosip..menyemak je!

        0

        0
      • elis says:

        kelakar laaa kak ct nye komen.. hidup abg nara! hehe.. haa’aah aku pun anti kau jgk kaki gosip, pegi la join memey ngan norman hakim tu berpoya2..

        0

        0
    • mai says:

      ko ni memek kemek kot tu angin semacam.

      0

      0
  10. rabun malam says:

    Ntah apa2 nk cari glamor jer….

    0

    0
  11. sharifah says:

    bestlah siti mengangkang…

    0

    0
    • kak timah says:

      org pompuan klau ngangkang burok beno .Tah apa2 la bini datuk k ni jadi boneka mainan santapan mata org laki .. Siti ni x sesuai pegang senjata , dia ni lemah lembut penuh sifat kewanitaan .. jgn malukan diri sendiri laa ..err ..klau adibah amin sesuai .. keh.. keh ..

      0

      0
    • sayangselasih says:

      awk ni tk keja ln ker…ktuk2 org….nk ngankang ke dia punya pasallah..dh gitu cra nk pegang senapang takan nk bersimpuh kot…

      0

      0
      • papeje says:

        kak timah: ko ni x blajar agama ke ape??sdgkn zaman nabi rmai wanita memegang senjata…iaitu wanita yg layak fzikal n mentalnya d sarankan berlatih tuk mempertahankn dri, bangsa dan negara..pe da…

        0

        0
      • abang jaijai says:

        orang dah tak suka. artis tu buat apa pon dia tak suka. padahal artis tu tak kacau dia pon. artis tu derma dia kata mnunjuk. artis tu pegang senapang dia kata artis tu pegang datuk k punya wateva. artis tu kangkang sikit nak menembakd dia dok kata tatapan orang lah apa lah. habis tu nak mnembak macam mana? sambil pegang mic? kalau artis yang dia minat buat apa pon ohmaigodsocute. dear sharifah, comment tu kasi baik sikit ye. jangan longkang sangat

        0

        0
      • gyulee gyuri says:

        hahahahah…gelak guling2..boleh bayang pegang senapang duk bersimpuh..tak pun bersila kan…lain best silang kaki…baru style….kak timah kalau buang air besar dia duduk sopan gtu…beranak pun nak duduk bersila….kihkihkih…apa dato’ ct buat ada je nak mengutuk kan…dia masuk wataniah pun ramai yg tak suka…bukan dia buat keja tak berfaedah macam setengah artis lain tu…adoi…manusia2…

        0

        0
    • Tak best sangat……sharifahhhhh…..hang tungging pungguk lagi best…..jadi meriam …calit kapur tanda X pasti berdentum2 bunyi meriam juboq hang.

      0

      0
      • kak timah says:

        zaman nabi dulu perempuannya berpurdah sambil memegang pedang .Tak der pulak terkangkang .nih klau dapat dek musuh habis di godeknya si siti nih ..blum apa2 org laki dah terliur melihatnya …

        0

        0
  12. sharifah says:

    mak aii..ni penembak ke penghendap..
    ceh!!!……cubalah musuh kat depan kompem tekedek-kedek mcm iti citi lari lintang pukang…..

    0

    0
  13. ieda says:

    hello..at least ade gak la Dato’ siti tu semangat nk join wataniah..korang ni ape..mengutuk je…korang ade ke join wataniah ni????????

    0

    0
  14. Dunia yang Indah says:

    kalau org lain yg dah kaya raya mcm ct, belum tentu berminat nak masuk benda2 ne….dia mg ada effort utk menyeru anak2 muda terlibat dlm pertahanan negara….

    p/s..im not ct fan….. peace no war….

    0

    0
  15. NenekPenne says:

    hari tu orang kutuk depa bergambar pakai baju askar ni tapi berhigh heel..

    tak kan lah depa ni tak cerdik kan… tengok gambar ni siti pakai boots apa…kira proper attire laaa

    i ni bukan minat sangat kat dia tapi kalau i nak kutuk pun tengok2 tempatlaa kan…

    0

    0
  16. lisa says:

    ok la siti join2 menda2 nie.. mencangkung tue bukan mslh pon. cume org yg xpuas ati tue je yang bermasalah..xkn ko nak suh die bersimpuh plak..xpyh nak kutuk org.ntah2 korang lg teruk.. tgtk diri sendiri.. for those yang x berhati busuk marilah kita bersama2 memBERSIHkan ati mereka yang busuk serta berotak KUNING..

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Aku sokong …..uniform lengkap….steady…berpeluh berpanas, taklah nak mekap adap cermin aje. jika tejadi sesuatulah negara kita….minta2 biorlah kekal aman damai, setidak2nya tok ti dah pandai guna senapang…sharifah hanya pandai selak kain…..

      0

      0
  17. Bang Nara bila nak join?

    0

    0
    • mai says:

      abg nara tunggu lisa je tu. lisa masuk, abg nara masuk lah. hehe. silap2 puan nara tunggu dgn penyapu dpn pintu. hehe

      0

      0
  18. mesti belajaq menembak dengan datok K awai2 ni..kehkehkeh.

    0

    0
  19. jezz says:

    Komen tu elok2 la.Korang di atas ni trutama shariffah tu dah kahwin ke atau dah kahwin tp blum nikah.

    0

    0
  20. vitamin says:

    Dafi mana?

    0

    0
  21. jom try google terbaru dan ringan sahaja. just jadikan ia homepage browser anda for this site.

    0

    0
  22. errrrr..salah tu. kat sinih larrrr…http://googlesafe.tk

    0

    0
  23. errrr…..salah tu..kat sinih lahhhh..klik nama aku mawi world lagi

    0

    0
  24. :) says:

    tak salah dua pengapit siti(gambar last) anak2 tiri siti. Bagus keluarga berjiwa patriotik tapi kalau perang jgn lari dulu …

    0

    0
  25. :) says:

    tak salah dua jejaka yang mengapit ct tu anak tiri diakan. Baguslah satu keluarga berjiwa patriotik.
    Jgn bila perang meletus, satu keluarga cabut dulu.lari dulu.

    0

    0
  26. naikMOTOR says:

    stylo tu tok t pegang m16,ada gaya-macam da biasa…yang pasti begumbira abam2 mat terap dapat memerghati-pasni tok t balik jangan lupa BERSIH kan badan ya,tok k tak suka kotor…..hehehhehhhe

    0

    0
  27. mazda6 says:

    bodo betol peminat fanatik ct. ct byr gaji korang ke. jgn le lelebih puji…aku akan lebih respek die ble die low profile. bile dh x brp nk laku..mula la cari publisiti..wataniah lah, bombalah bla bla bla…huhuhuu

    0

    0
    • mie says:

      ko ni mcm bodo la mazda6..asal muke ct kuar je ko kata x brpa laku la bagai…bsneswoman tu..siap status jutawan muda lagi..ko ado?? hahaha… lantak p la kt dia nk masuk apa pun..nyusahkan ko ka?? bongok!!

      0

      0
    • durian says:

      ko nie takde otak ke? lebih baek memuji drpd mengutuk bodo2 mcm ko tu. bukannye dia buat salah ke apa ke. aku x minat pun siti tp agak2 la woy nak mengate. at least dia ada la usehe, ko tu ada apa, otak kosong je kan?

      0

      0
  28. aku says:

    ok je aku rasa ct masuk wataniah… aku sdri pun x semangat mcm dia… i sokong ct

    0

    0
  29. Prema Yan says:

    Lepas latihan darah jalan lancar. Lebih ghairah .Jom sex .I ghairah sgt

    0

    0
  30. comel je dato siti ni..ad gaya jd askar..hihi

    0

    0
  31. Piston Pecah says:

    ramai yang join… sukarela untuk apa eh?

    0

    0
  32. musang says:

    Bagus laa.. masuk wataniah …Tapi kalau join team iman muda pun ok gak ..beri sumbangan kat mereka yang memerlukan …

    0

    0
  33. musang says:

    salah satu tanda dunia akhir zaman ialah ..ARTIS disanjung sanjung dan dipuja puja…..artis artis wanita menari liuk lengok lemah gemalai ,,bermaharajalela …manusia asyik dan hanyut dengan alunan muzik ..yang merosak kan …..

    0

    0
  34. bik papa says:

    Inilah Barisan Najib

    Inilah barisan Najib
    Yang ikhlas bersiar-siar
    Siap sedia tabur duit
    Untuk Rosmah ibu tiri

    Sebelum Najib berjaya
    Jangan harap Rosmah pulang
    Inilah sumpah Bik Mama kita
    Menuju medan pornografi

    Andai kata BeEnd gugur semua
    Taburlah duit di atas muka Najib
    Kami mohon Rosmah
    PLKN berjaya

    Kapal selam telah berbunyi
    Menuju Mongolia lagi

    0

    0
  35. ahaks says:

    nk jugak enteprem si anak tiri belah kiri tuh..

    0

    0
  36. gyulee gyuri says:

    dah tengok lisa pakai baju seragam wataniah..BN je lambat..tak up to date….ketinggalan..org dh puas tgk baru BN nak letak pic…hohohoho

    0

    0
  37. weeaakkk.. says:

    ct main tembak2 ngan datuk K….pon xpas lagii…..hahah

    0

    0
  38. akula says:

    aku x heran…artis join wataniah for the sake of politic, business & reputation…always ‘sesuatu’ behind it! think bout that…wacha!!

    0

    0
  39. Cullen says:

    bodoh beno org² yg komen merapu ni…masuk wataniah pn jadi issue ke?pegang senapang pn gedik ke? mcm gitu? abis komen korg yg dok mengata dia tu x gedik la?SUCI sangat la perbuatan korang tu mengata dia?ayo~!cermin diri sendiri dulu la..ni la manusia² pendengki ni..ade je kutu² parasit mcm ni kt bumi tuhan..syukur la dia bt contoh yg baik..x salah pe jadi wataniah..standard la latihan pgg senapang mcm ni..ko dulu time sekolah kompom x pena ikut camping kan? thats y la jakun babun..haha..aku bangga seh..datuk siti nama yg besar kt malaysia ni pn sanggup turun padang jadi askar wataniah..ye la..dari dok mengata dia gedik la ape la..kan? oh ye..tu david teo tu jadi askar wataniah gak..dia pn pegang senapang gak..kutu² parasit x de ke nk mendengki dia? idiot~!

    0

    0
  40. sharifah says:

    hahaha tulah ORG Lama Hati muda..
    akupun tengah bayangkan jubor ct kesayangan korang buat meriam…zooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
    dush!!!!!!!!!!!!!! gedebak jatuh kat muka datuk K …ko memang…….

    0

    0
  41. anyss says:

    asyik citer askar wataniah jerrkk…bosan laaa..dorg ni bkn btul2 pn bkhidmat..skdr publisiti murahan jerr…skg ni memg xited la..tp tgk lah dlm sthn dua nt mst dh pencen…elehhh..poyo jer lbih!

    0

    0
  42. Whadda F? says:

    Errmmmm kat gamba yg last tu dia mcm tak pakai serkup/topi/selendang langsung jer? Dah cabut terus ker tok ti? huhu

    0

    0
  43. sofea says:

    COMELNYEEE DATUK SITI! AUWWWWWW!! MACAM ANAK DARA LAH. NTAH2 DARA LAGI KOT??.. tu yang tak pregnent2 lagi tuu..haha

    0

    0
  44. Blog2Shout says:

    sweet, tapi kenapa sekarang baru join. apapun sekurang-kurangnya nak join AW

    0

    0
  45. son goku says:

    sebelum siti tembak aku baik aku tembak dia dulu…brape kali dia ley puas..ekekeke

    0

    0
  46. azee says:

    bosan tgk org yg xnak pakai tudung tp terpaksa pura2 kene pakai tudung..baik xyah pakai ar camtu…

    0

    0
  47. iiii says:

    dah ct nie makan supliment yg arga rm 1k lebih memang la cantik bl tak pakai mekap. cuba kita semua pakai supliment mcm tu mesti meletop beb… nie tak pakai pe pun laki tak bagi keje kalo pakai lg tak boleh kuar umah

    0

    0
  48. AYRYN says:

    MANA LAGI FOFULAR? GAMBAR ADIB BERSOSIAL KE ADIB MASUK WATANIAH? HAA…

    0

    0
  49. MAKSAYANGTIE says:

    TIE, BILE TIE NAK PAKAI TUDUNG PENUH TIE? RAMAI PEMINAT2 TIE KAT SINI TAU..HARAP DORANG TURUT SAMA DOAKAN TIE BERUBAH…MASA TIDAK MENUNGGU KITA, DARI ITU JANGANLAH LEKA, BERJUANG DGN DIRI DULU TIE..INSYAALLAH

    0

    0
  50. kimak says:

    aku nak komen askar belakang tu jer…tengah sibuk sms kawan2 cakap dia tengah supervise ct menembak ler tu…sakai !

    0

    0
  51. firdaus says:

    cantik mane pun ct tu tp klu x tutup aurat x guna jugak..hehe..

    0

    0
  52. haha…macam2.ramai jugak yang bagi feedback negatif ni.hehe…

    redha je la.dah dunia artis macam tu.nak buat macam mana lagi…

    0

    0