Written by serenity | October 10th, 2011

Dua hari lepas satu video muzik lagu “Falling In Love” dari album Inggeris Dato’ Siti Nurhaliza, All Your Love telah dikeluarkan di YouTube yang dikatakan video rasmi, tetapi menurut sumber BeautifulNara ianya bukan video rasmi kerana video rasmi hanya akan dikeluarkan di rangkaian MTV atau rangkaian YouTube Siti iaitu SitiDigital.

Menurut pengkhabar itu juga masih banyak shots Siti memakai pakaian berlainan yang belum diedit masuk dan sudah tentu rugi kalau shots cantik itu tidak digunakan sepenuhnya.

Kalau korang nak tengok, ini ialah video muzik rasmi yang dikatakan itu. Mungkin ada pengesahan rasmi dari pihak Dato’ Siti Nurhaliza pula tentang perkara ini? Bersama kita nantikan.

97 responses to Official ‘Falling In Love’ MV Di YouTube Bukan Video Rasmi?

  1. Rooney says:

    Hey anjing, cuba dislike aku banyak kali.

    BODOH !

    0

    0
    • rarerariraro says:

      NAJIS MUGHALLAZAH LA KO NI

      0

      0
    • anti-artis hipokrit says:

      muak muak muak la aku ngan citer CT & fesyen tudongnyer.

      0

      0
      • Kain Kapan says:

        INI MACAM KA ARTIS TERSOHOR,PALING POPULAR, AHLI PERNIAGAAN BERJAYA & KONONNYA ARTIS NO 1 NEGARA?

        AMAT MENYEDIHKAN!

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape punye sial si rooney ni………….monyet !!!!!

      0

      0
      • hadoi.. says:

        hmmm..alahai kesiannya ko ni ct…udah ler…ni bukan zaman kegemilangan ko lg..admit jerla.lagu english ko pon…heii…burok la..kalo ko nak pakai tudung tue pon,pakai la betul2.ni sama mcm owg tak pakai tudung la aku tgk..pakai topi??iskk…sesak nafas aku tgkk…bertaubatla..~

        0

        0
  2. keciq says:

    ahh.. mula33 tgk cam pakai orenn.. xder pun cut33. tetiba lak tuko unguu.. perper33 punn..really enjoyyy..

    0

    0
  3. anti ct says:

    ni ke videoklip nyer???x international lansung..muzik pn x bez..nyanyian lenggok melayu..pape pn, xbez la..

    0

    0
    • dekmie says:

      dia meme buat album ni konsep bi tp cam melayu… x taw ke?

      0

      0
    • tak anti ct says:

      hai jeles ke kak?

      0

      0
      • rooney macaroni says:

        xpayah nak international sgt la weh!!! ok la siti buat lagu ala2 melayu sikit..ko jeles la tu anti ct..mesti rambut ko berkarat pastu berlagak international kan..padahal makan belacan ngan budu!! haha

        0

        0
        • anti ct says:

          encik rooney macaroni,xlucu pn statement ko.mcm bdk xckup umo je

          0

          0
        • amir raja lawak (die hard fan) says:

          hahaha…aku setuju dgn ko anti ct!!!! yg backing ct tu, x sedar diri!!! mcm la ct tu bg duit korg!!!!hahahahahaa…..sedih aku dgn peminat ct ni….mcm la hidup korg berubah…isk3….hidup amir!!!

          0

          0
      • anti ct says:

        xjelespn..bkn gj naik pn lau puji melambung..nape?ko nek pgkat ke kalau ko xjeles?

        0

        0
        • qaseh suci says:

          hahaha…aku setuju dgn ko anti ct!!!! yg backing ct tu, x sedar diri!!! mcm la ct tu bg duit korg!!!!hahahahahaa…..sedih aku dgn peminat ct ni….mcm la hidup korg berubah…isk3….hidup amir!!!

          0

          0
        • mulutjagat says:

          yg anti siti ni plak, macamla siti tu bagi taik kat korang yg korang benci sgt tu apa hal..sah budak tak sekolah korang ni!

          0

          0
        • marie says:

          lagu ok la blh thn cme spoil pronunciation CT krg jelas sgt…trus kn usaha tokti..dance kasi bgus sket huu

          0

          0
  4. nenek aku miss universe says:

    x de apa nak d ckpkan…tp VC ct 2.ok!

    0

    0
  5. rarerariraro says:

    aku tgk gamba atas tu mcm dato k diapit anak dan menantunya jer

    pok cik doh tuoooooo!!!gagagagagagaga

    0

    0
  6. marion caunter pertanyaan says:

    SitiDegatal

    0

    0
  7. Selena Gomez says:

    Hodoh betol ‘Tudung’ Tok Ti..

    0

    0
  8. Selena Gomez says:

    Cantek nye ‘Tudung’ Tok Ti….. makin lama makin moden ‘tudung’ die..

    0

    0
  9. futuremg says:

    vc nie boleh lar, takder lar huduh sgt, tp idea nie aku rase cedok sumwhere punyer, sbb macam penah tgk vc artis yg dia jenjalan pastuh org tepi tuh tetibe menari

    0

    0
  10. nate says:

    cam palat je mv siti ni.. bajet muda lagi.. dulu tudung, skrg haih!

    0

    0
  11. abg says:

    lagu omputih ker .. .. ingat scene citer hindustan yg suka menari ramai ramai ..

    0

    0
  12. Mimi says:

    Ni mv erk? Mv mcm ni nk bwk international erk? Erm, korang tau x artis luar pun sggup buat mv 2 kali, satu untuk domestic market and 1 for international market.. Tp kalo inilah yg dia nk bwk ke international, fenin i! Maksud lagu tu xsampai lgsg..

    0

    0
  13. micha says:

    eeyuuuuuu… lagu macam njet njet semut jer.. baik aku dgr lagu jong jong inai ! hahahah

    0

    0
  14. puja says:

    vid clip ni best gak..duit dia byk tu psl la leh kumpol 500 penari tuk vid clip dia..huhu..mizz nina pn international gak,..

    0

    0
  15. Reena says:

    Tolonglah selamatkan..duit byk takkan ni jer standard vm dia? C’monlah..kata nak g international..pls do smth with it.

    0

    0
  16. mat_jambu says:

    best tgok anak datuk k lagi..
    cun jgak ala-ala korean gtu..
    terjatub hati nmpaknye..

    0

    0
  17. LU FIKIR LA SENDIRI says:

    lagu tak bleh blah….hahaha….word pun tak clear…!!!buang duit je….

    0

    0
  18. LU FIKIR LA SENDIRI says:

    lain la…mcm MIZZ NINA tu…dengar pun dah mcm international….punya lagu…,lagu ct ni mcm combination lirik ..higher…jgn ciplak la….

    0

    0
    • LU FIKIR LA SENDIRI says:

      so,ples,pegi bljar dgn YUNA n MIZZ NINA bcoz…they are talented then you….jgn ambil compozer luar negara..habiskan duit je….pegi belajar dgn mereka cepat…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klau nak buat album inggeris lagi……dont waste your money…dato ct.

      0

      0
  19. akit yott says:

    kelaka sungguh VC… mcm budget ciput aje.. panggillah panari yg betul2 pro… nie mcm minah2/mamat2 clubbing aje… ya addoiii.. tak yah lah tinggi sgt berangan ke peringkat internasional.. local market pun tak tentu lagi nie…

    0

    0
  20. bakawali says:

    selama ct jd artis berbelas belas tahun nie…xde 1 pon mv nye yg bole sy kata wowww!!!!…sumenye biase2 aje….psl album omputeh ni,sy xnak la komen…sbb sy bkn la minat ngn ct pon…tp sy cukup suke dgr yuna nyanyi lg omputeh..”deeper conversation”…maseh ade bunyi melayunye…tp sebutan bahasa inggerisnye cukup memikat hati..nak sgt dgr ct nyanyi lg yuna ni .

    0

    0
  21. ct kusss says:

    lagu okla.. ala2 hapening gitu..tp video clip alahai…. x gah lgsung. mcm video clip asignment bdk2 kolej je..haha

    0

    0
  22. Sinchan says:

    Buat ape nk ikut kebaratan sgt?memey kawen korg marah ikut barat..ni siti nye video klip suh buat tahap internasional plak…ape ke bendalaaa….org sokong bangsa sdiri..ni x…dok agung2kan video klip barat…aishhhh

    0

    0
    • min says:

      but mv tahap international maksudnya bukan nk ikut kebaratan tp video yg berkualiti dan kreatif… tp bg aku music vid artis hollywood tak kreatif sangat klu nk yg berkualiti dan kreatif tengok mv artis jepun…

      0

      0
  23. hehehe says:

    bak kata adik aku yg baru konvo kat uia…nie la org kalo dah lm glamour x nak jatuh…tp mmg vc dia nie mcm celop yg artis lain punye…cb bt mcm mizz nina…nampak updated skit…tp tak per la dia punye fans mesti bl nye lagu dia walaupun kita kt biase jer…baik dengar lagu yuna lg best…

    0

    0
  24. nenek kebayan says:

    KALAU LAH TOK TI BACA KOMEN NENEK NI..NENEK NAK SURUH DIA BUKAK TERUS TUDUNG DIA TU AKA JALA IKAN ATAU TUDUNG PERIUK ATAU SEWAKTU DGN NYA..BUAT MALU UGAMA JE PAKAI CENGGINI , YG TAK PAHAM UGAMA DUK IKUT SUKA SUKI..KENAPA TOK TI NI TAK DENGAR DAN IKU PANDANGAN BEKAS MUFTI HASUSSANI PASAL TREND TUDUNG DIA. KALAU DIA BUKA KTUDUNG PUN ORG TAK LEH KATA APA..PAKAI TOPI CENGGINI WAT NAMPAK TEMBAM LAGI ADA LA..ISK ISK TAK BERKENAN TOL LA!

    0

    0
  25. Lucy Suka Selipar says:

    tak baek korang nih kutuk2 taw

    sedap aper sora pikachu perpel nih

    0

    0
  26. jangan berangan says:

    cam ni ke videoklip artis TERSOHOR,PALING POPULAR,AHLI PERNIAGAAN BERJAYA,KONONNYA ARTIS NO 1 NEGARA? malu weh..(kata org perak),asal nampak murah sgt? agaknya dia nak hargai peminat dia,dia main rembat jer peminat dia join video dia.walhal yg hadooo..yg join pulak tu ala2 hadek2,yg menari ala2 x kuasa.asal yer kalau malaysia byk yg menari yg jantan ramai yg lembik?naper kalau kat luar kalau yg jantan menari betul2 cam jantan,xda pulak cam hadek2?ambik ler yg cam jantan sikit supaya x jadi bahan GELAK.ni bukan raja lawak ok,ini video lagu inggeris,sah2 mat saleh akan tgk kat youtube.kalau cam ni gaye nyer..sedehhh.kita xpayah pertikailah bahasa sebutan dia,tu dah tuhan bagi suara dia cam tu..yg kita perlu petikaikan naper video dia nampak MURAHHHHHHHHHH…hello mv cam ni kylie minogue dah buat ok cuba tgk come into my world..tapi kylie minogue punya mv kelasss..kita tgk pun oh..wow..cantik kreativiti nya.sedihlah.pls lah buat betul2 ok,datuk siti kan banyak duit?alang2 berangan buat album inggeris..kenalah berangan buat mv yg canggih..ini lagu inggerislah datuk…bukan lagu irama malaysia ok.

    0

    0
  27. ct situ sini says:

    mmm…x kuasa aku nk bli. buang duit je. ko dh x relevan lg ler ti. dok le rumah lyn laki tua ko tu…satu lg, topi plak dah…tinge dh kuar npk? hpokrit punye artis. peminat fanatik pon mcm bongokkk setuju ajee ape dia buat.

    0

    0
  28. cutegurl says:

    pengomen2 diatas tak yh la salahkn ato kutuk tok ti ni, tok ti bkn bca pon komen kt cni, dia tak heran pon, xyh dok tambah dosa kering dh, biaqla dia wat apa pon, janji tak gangu kita, tak suka tkyh tgk,tk yh beli, aku pon xpnh bli pon waima artis2 lain punye album, perabis wet aje…moga2 dia n kita kembali ke jln yg diredhainya..amin

    0

    0
  29. tak minat dah.... says:

    Tah nape asal tgk muka ct nie, mcm rasa muak pulak… Mcm nak muntah pun ada… Lagi2 dgn penutup kepala yg pelik. Asal hah.. rasenya byk jugak datuk or datin kat luar sana yg boleh pakai tudung lengkap kan.. Asal datuk yg ni tak bleh… Pelik.. Apapun aku dah naik menyampah tengok ct nie.. Sowy ye… hati aku yg kata cenggini….

    0

    0
    • Ex-fan says:

      aku dah lama muak dan loya ngan nama Siti. Makin lama makin hodoh perangai…janji nak pakai tudung..semuanya penipu!

      hipokrit!

      0

      0
  30. mama cute says:

    suka ct tpi mcm geli plak dngar dia nyanyi lgu nie..huhu

    0

    0
  31. qhaisara says:

    ni menari ke..aerobic pepagi buta.. dh macam poco-poco je….

    0

    0
  32. Qhaisara says:

    dah mcm aerobic je.. poco-poco pepagi buta.. mcm mne nk p international klu cm ni…confirm kne gelak..

    0

    0
  33. tapioca says:

    musik dia ok laaa trying hard to sounds international..but pakaian dia…malaysia ada musim luruh ke?confuse akak tau..mat salleh tgk pun pening…panas panas buta pakai baju musim luruh… jangan marah nanti kena jual..byeee..hehehehe

    0

    0
  34. bunga melor says:

    The director of this music video still can’t get enough of it ( ideas). I had zero expectations when I put this siti music video on and while I thought it was going to exceed my expectations the flat, Regardless, there are still a handful of entertaining dance-offs with music video that impress on varying level.

    0

    0
  35. sitisifir says:

    korang pegi tengok video klip JLO yang tajuk PAPI. agak2 sama tak???? hahaha.. siti dah berangan nak jadi JLO ke ape? siti tiru JLO ke JLO tiru siti nih? haha. x kesah lah nih bukan official video pon.. yang penting, konsep dia nak same.

    masih wujud lagi ke peminat siti skang nih? dah terang2 menunjukkan kebododah dia tapi masih lagi dibackup oleh pihak2 tertentu. ntah ape la nak diagungkan sangat siti nih. pelik betol. pandai beli wartawan.

    0

    0
    • Mukadimah says:

      Siti…sudah-sudahlah…berehat jer.
      Bukak butik duduk rumah jaga laki yg makin lanjut usia. Yuna dan Miss Nina buat album Inggeris..kau pun sibuk nak buat jugak. Bahasa Inggeris pun hancur berderai. Kau gagahi juga.
      Hasilnya..memalukan diri sendiri. Hampeh!

      0

      0
      • Zakarria says:

        mcm Yahudi mabok aku tengok dia ni. tak sesuai langsungggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

        0

        0
  36. alahai Siti Dah Basi says:

    membazir…..amik anak angkat lagi dapat pahala.

    0

    0
  37. STUPID SONG says:

    LAGU ENTAH HAPER HAPER !!!! LAGU BODOH..

    0

    0
  38. Pedih Mata Akak says:

    CT nari macam karipap malas.

    0

    0
  39. lady says:

    1st of all HAHAHA dear tok ti…wth are u doin in dat video? n wat are u trying to prove?seriously lirik n cara video nie tak sesuai…ok lirik kisah jatuh cinta ttb dia terkinja2 dpn pavi n ala2 glamour lambai sane sini poco2x bagai siap touch-up make-up???mmg blm official video but plizzz lah tok ti…terima komen2 kami semua secara positif n STOP menunjukan kelemahan & kedunguan diri sendiri!!! nie lah org klu kaya harta tp education low…mmg wat bnd pelik2 & membazir duit jerk….
    1-prog talk show ape tah dkt astro
    2-english album
    wat’s next tok ti?owhhh maybe bz jual HAT plak kot pasnie…haishhh memalukan mcm nie penyanyi num1 tak layak ok!!! dlu sy mnt dia skrg SORRY~~~lagi pun bkn dpt ape klu minat…n tak minat pun tak rugi..APTB!!!

    0

    0
  40. mashi says:

    fokus kat makcik baju pink 2:07 … lagi lawa dari siti kot =p

    0

    0
  41. hehehe says:

    cb pg kat youtube tgk yg cikgu shida bt video clip tuk lg nie…lg nampak best dr tuan punye lg nie…siap ada mj sekali…cikgu shida mmg gempaq la…blh jd artis cikgu…

    0

    0
  42. what.? says:

    hope this is not the official video, dancers + siti =tarian nya tiada semangat dan bersahaja. tengok macam buat latihan aje. Yang baju kuning tu kick out je lemah semacam. Datang bulan ke.?

    0

    0
  43. Suko says:

    Wahh..all the best Dato’ Siti.. Ade kelainan dari vc lain2.. we all support u no matter what..utk haters2 tu..kalo xsuka p main jejauh. Mcm la kome pandai sgt ckp omputih. The bottom line is “Siti lebih kaya” dari kome haters2… ko ade? haha…Sadis sgt!

    0

    0
  44. Ummi Anna says:

    Ni lah manusia…dahlah diri sendiri pun tak terjaga..asyik komen negatif lak pasal orang lain…klu tak suka janganlah tengok atau ikuti perkembangan seni CT ..ni tak..tengok juga…hairan2…..apapun untuk CT, ada rezeki, InsyaAllah ada juga tu zuriat….untuk lagu terbaru ni….teruskan usaha…..

    0

    0
  45. citot kembang says:

    sudah lahh peminat fanatik! xde heran nye haku dgn kaya die tu…bkn ley bwk ke kubur pon. peminat yg fanatik sgtt tuu tlg le insafff cpt2. nk cover artis ngok mcm ni pon pada-pada lah woii. x dengki pon tp meluat je..kui3 . peminat bodo je puji melangitt..baik ko puji ustazah bahyah tuu lg baguss..

    0

    0
  46. yan says:

    ok lah lagu ct tu…..versi malayu ckit…..klau kte org2 m’sia x sport sape lg…..drpd agung2kn artis ovseas baik leh artis kte….klau ct dlevelkan artis intrntnal pun 1 ari t kte gak tmpag gahnye…..cbe lah open ckit skrg 2011 bkn zman mak2 kte dulu duk ske mgumpat & kritik je…aku xde leh suke ct tp oklah ade prubhan…xkn nk nyanyi lgu mlayu je…..ct pun nk jual albm kat luar ngara…….dunia pngiaan nie mmg xleh stop harus dteruskan dr 1 gnerasi ke gnrasi yg lain…….artis ovseas pun x pernah besara….ptutnye ktekan saport ct biar lbh berjaya lg………ubah leh cre pmikiran korg tu……hmmmmm…

    0

    0
  47. Peminat DCT says:

    Kepada hater2 tu kalau tak suke pada DCT tu x yah nk kutuk2 ke ,ckp bende2 bukan2…ape korang tu bnyak bersedekah ke,banyk kali pergi umrah tiap2 thn ke mengadap Allah , ? x de kan ? so x yah nk ckp bende mengarut..aku bukan la fanatik sgt tp x elok nk kutuk2..korang kutuk pun korang dpt dosa CT tiap2 bln beribu ribu duit masuk..korang ?yang ado….!!! atleast dia dgn datuk k tu berjaya dlm bidang2 masing2..tu yg patut kite jd contoh mcm mana nk berjaya seperti mereka betul tak ?? ni tak..mmg la benda tu semua tak bwk ke kubur habis korang kutuk2 tu nk bwk kemana ?? neraka ?? hahahah!!! pikir kan la ye hater2 ct tu..ct x rugi pape pun peminat dy berjuta2 bukan di malaysia je satu nusantara lagi k===)

    0

    0
  48. Peminat DCT says:

    peminat di malaysia mmg mcm ni kot kan …ct bile pergi indon,brunei,singpore or oversea mana sekalipun walaupun dorang masih belum kenal sape ct tp dorang still suport…i sebenarnya ader join dlm video klip ct di pavillion tu..ader sorang mat salleh dr natherland tanye “”who she brother ??”‘so , aku just ckp “‘she is most top singer in malaysia if u know ,she also artist number one in this country..org puteh pun rasa kagum siap dia amik vd meggunakan webcam lagi…lagi org luar sporting nk tau pasal artis kite ni..kite lak nk kutuk2 artis sendiri..huhuhuh=)

    0

    0
  49. education low? emm…… dh x tau nk beza nasihat dan kutukan…. ramai yg ade phd kt sini… All the best, tokti… Jum muhasabah diri… beristighfar byk2…….

    0

    0
  50. Zaza Muhammad says:

    ermm.. ade sket unsur2 Kimora Lee Simmons wak promosi yg diaorg siar live.. mase tu dia peknen lai, ngan perut ble tahan boyot le gak dia join mase nk last2 tu..

    0

    0
  51. song says:

    ai tokti, badan besar gajah ada hati nak menari-nari cam artis korea. menyampah tul. diet la skit kasi slim, umur muda lagi tapi badan n dressing cam orang tua. pakai t-shirt n jeans biasa dgn badan yg slim kan awet muda skit

    0

    0
  52. suko says:

    Haters2… udah2 la tu.. dia x kaco idup kome pon..dia wat vc ni xpakai pon duit kome..tau pon duit xleh bwk kubur..So,better mulut ko senyap dpd duk terus mengutuk org. Bersyukur la dgn ape yg ko ade. Ko meluat tgk dia..ko xpayah la tgk..its easy . Kalo ko dh kawen, jg je rumah tangga ko.. kalo ko xkawen g..mantapkan diri dlm kerjaya ko. benefit ko sendiri yg dapat.. kesian ko. peace :))))

    0

    0
  53. hijau kertas says:

    mak ai hancurnye vd ni.u alz tau x sbb ape vd ni jd buruk.i bg 5 sbb2 nye…:

    1.TRESERLAH pondan sial dok menari depan sekali gedik gile..
    2.pondan gemok nk msk gak dlm video ni kt belakang tu.cube tgk aksi die dok wat2 kal tu..benci i tgk..
    3.penari2 seme pakai baju mcm nk pg ke bendang @ nk pg mandi sungai..memalukannnnnn..
    4.baju ct vok sgt..tp topi x vok..
    5.tarian mcm org baru dpt bonus @ nek gaji..

    0

    0
  54. huhui says:

    ni oficial MV die huhu mmg camni tp x la kuning camtu huhu

    http://www.youtube.com/watch?v=Nr03-tgOcUE

    dak2 phuturephlow yg buat

    0

    0
  55. ntah ap2.. says:

    DCT pnye english mmg teruk..pronunciation pn bunyi ntah mcm ap..teruk..mmg xsedap..

    0

    0
  56. aniss85 says:

    ALAA…. TAK HAIRAN ORANG “DENGKI” MEMANG MACAM ANJING MELALAK HAHAHAH TAK SELESA TGK ORANG SENANG… RILEKS LAAAA KALAU TAK DENGKI MEMANG DIAM2 JE T…:p

    0

    0