Written by AbangNara | May 10th, 2012

Setelah 5 tahun menjanda, Nurul Huda Abdul Wahab, 35, akan mendirikan rumah tangga dengan lelaki berbangsa Perancis, Eric Daniel Depp, 47. Untuk makluman, Nurul ialah bekas isteri kepada Ajai dan mereka berdua telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ayu Nadhira.

nurul huda abdul wahab

Majlis akad nikah akan berlangsung di Dutchess, Jalan Ampang, pada 6 Jun ini dan dibuat secara sederhana. Eric yang sebelum ini beragama Kristian telah pun memeluk Islam pada bulan Februari yang lalu. Eric telah melamar Nurul di hadapan ibu bapa Nurul pada 14 Februari 2011. Semoga ikatan perkahwinan Nurul kali ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

P.S: Menangi 2 keping tiket VIP bernilai RM600 ke konsert Maher Zain dengan hanya menjawab soalan mudah di sini.

148 responses to Nurul Wahab Bakal Kahwini Lelaki Perancis 6 Jun Ini

  1. aku says:

    tahniah..semoga berkekalan..

    0

    0
  2. Glamer Gilerrr says:

    Moga2 perkahwinan anda kali ini yang terakhir yer….. :-)

    0

    0
  3. luvlavender says:

    kelaaaaas ko noks..
    semoga bahagia hingga akhir hayat..hope nurul berubah jd muslimah sejati…tuk bimbing bakal suami die nanti

    0

    0
  4. killa fairy :() says:

    hurmmm killa nk kawin ngan jejaka perancis gak.. huhuhu!!!

    0

    0
  5. Fahmi says:

    Semoga kekal hingga ke akhir hayat..amin

    0

    0
  6. LOL says:

    tahiniah , semoga dpt anak cute pan asia. jgn dera mcm dlm video tu , auwww

    0

    0
  7. […] kepada Ajai dan mereka berdua telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ayu … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bakal, Kahwini, Lelaki, Nurul, Perancis, Wahab by […]

    0

    0
  8. ika says:

    Hmm..peut etre l’homme est tres gentil ou tres riche, je pense…lalallalalala

    0

    0
    • killa fairy :() says:

      Je me sens déjà comme ça .. le permettez, tant qu’ils sont heureux .. Posté Nurul ..

      0

      0
      • ika says:

        Oui, je suis d’accord avec vous.Mais c’est mon opinion

        0

        0
      • cik tot says:

        “Oui, je suis d’accord avec vous.Mais c’est mon opinion”
        maksudnya “Ya, saya bersetuju dengan vous.Mais bahawa pendapat saya” ape tohhhh..cm x de kne mengena jerk.. eheheh.. jgn mrh

        0

        0
    • ika says:

      Aik…apasal avatar aku lain…bencinya aku…

      0

      0
      • ika says:

        Moi aussi…mais je pense elle est marrie peut etre pour largent aussi..Je crois parce-que la culture de francaise est different comme malaisie

        0

        0
      • Anonymous says:

        weh ko boleh ckp french.. best gilee

        0

        0
      • KK vogue says:

        google translate…. :p

        0

        0
      • ika says:

        Major aku in french…minor aku komunikasi..hihihi

        0

        0
      • joyah kepoh says:

        google ke dik??hahahahah

        0

        0
      • gegegegee says:

        Google Translate kan ade , Hahahhaaa Si vous voulez être si bien avancée

        0

        0
      • ika says:

        Salah tulis email ke aku ni….siot ceramah xbest

        0

        0
      • ika says:

        Kak joy…mnae ade google translate..saya kat dewan besar..ntah program hapa tah..

        0

        0
      • joyah kepoh says:

        hebat kau dik…kau part bp ni? dekan la kau tahun ni dik…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku pun nak try jugak la…

        [][][][][][][][][][][][][][] ;+=%^$##…][][][..//><<||#@!~+=[] gvvVj|\\//\\//**^^*)))4#@!!>..>>><<<<<[][[][][][]**% [][][][]

        Ha, ni bahasa game online, kalau terer translate la…

        0

        0
      • ngomel says:

        gila laa ko kipas… camne nak translate?

        0

        0
      • Anonymous says:

        alaa kipas, aku pun boleh, haaa translate ni pulak!

        hint:kata makian

        &%$#^*!$%#&&!$#@@*&%!$$!(><:@$$%(!%#$!*!!!!

        0

        0
      • ngomel says:

        waaa kipas… bahasa game online ko banyak dapat like tuuu…
        walaupun org tak paham sepatah hareemmm… ko like sendiri yeh kipas… ngeh3

        0

        0
  9. lady says:

    Tahniah…tp mcm ner lah agaknya dia nak bimbing husband dia sedangkan diri dia sendiri tak cukup kain tue hah…tgk artis2 malaysia nie klu kawin bangsa luar especially mat saleh mmg dia org yg ikut cara org putih tue bkn org putih ikut cara dia org cth azza (ex-bff nurul), ning, liena hangat (dah cerai) aduhai…dunia2!

    0

    0
    • Anonymous says:

      x cukup kain ke cukup kain ke bukan membuktikan org tu boleh bimbing or xboleh bimbing suami dia.. cukup kain pun belum tentu dpt bimbing klu hati penuh kekotoran.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko baca blog ‘the flying kick’ tgk camne dia punya seksi? tengok dari segi luaran, ada ke dia menepati ciri2 yg dituntut islam?

        0

        0
      • Anonymous says:

        cuba ko baca ayat aku betul2.. ade aku ckp pakaian menapati ciri2 islam ke? aku ckp klu pakai tudung pun belum tentu dpt membimbing muallaf..

        0

        0
      • Anonymous says:

        sekurang2 nya pakai tudung tu menutup aurat, menutup aurat tu wajib…walaupun seseorg tu tak berupaya/berkelayakan nak membimbing org lain…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ape kene mengena ape ko ckp dgn topik membimbing muallaf?? maknanye xde sape boleh jamin pakai tudung ke x boleh membimbing kan, yg ko nak masuk isu lain kenapa? ortodoks x abis sekolah ko ni..

        0

        0
      • ngomel says:

        aku stuju dgn anon 10:44 am.. aku faham apa maksud dia… anon 10:57 am, pegi skolah agama dulu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ngomel aku rs ko yg patut fahamakan ape yg aku nak sampaikan.

        0

        0
      • donat says:

        anon 1:09 pm, ko yg patut kembang2kan otak.. jgn tau nak kembangkan badan je… mmg dah termaktub dalam Al-Quran yg menutup aurat tu WAJIB… kita sbg hamba yg cintakan Allah dan rasulnya tak wajar mempertikaikannya… mungkin disini tak sesuai utk kita berdebat tentang isu ni… tapi bila menyentuh ttg hukum Allah, umat islam perlu lebih sensitif.

        0

        0
    • RIMAS says:

      oit badigol!! kwn2 aku n termasuk aku jugak.. kawin matsalleh tp sket takde plak terbabas pergaulan, cara hidup islam kami.. “open” sket otak ko tuh.. nak tegur org ke arah kebaikan bukan dgn cara cakap sarcastic ko tuh.. ko ni ntah2 mat salleh pon loya nak tgk… jeles lettewwww! :P

      Ko tak plak nak cite pasal sorg lg yg kawen mat french si pelakon kecik molek tu ape ke nama aku lupa.. ok jer kekal smp skng.. ko jgn nak samakan semua situasi ngan semua org.. nasib org berbeza.. takyah nak “majoriti sama” sgt laaaa…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko kawin mat saleh ke? cm x mat saleh je laki ko! http://en.gravatar.com/rozieafzal#pic-1

        ” takde plak terbabas pergaulan, cara hidup islam kami” ke? cmne cara hidup islam?

        0

        0
      • rozie afzal kawin mat saleh konon says:

        ko kawin mat saleh ke? http://en.gravatar.com/rozieafzal#pic-2 mat saleh ke? bahahaha~ nk tipu agak2 la rozie afzal oiitt~

        0

        0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Azah Aziz ler tue…

        0

        0
      • gurl2 pun rimas says:

        Eleh…blah lah ko baca statement ko nie semula klu perlu 100x ayat kau melambangkan diri kau yg tunggang langgang, klu btl kau kawen dgn mat saleh pun ada kite org kesah?kau retis ker?bahasa mcm org tak sekolah ade hari nak bahas org!entah mcm ner laki and ank2 ko berckp gamaknya pun tak ade budi bahasa mcm ko jgk!ini ker ko dpt kawen dgn org putih?sengal…

        0

        0
      • Anonymous says:

        alaaa mcm la budi baha ko pun bagus sgt, puihh!!

        rimas, ko abaikan je diorg ni, diorg bukan tau pun, balik2 isu xpakai tudung , xpakai tudung, hidup diorg dikelilingi dgn isu yg sama jeeeee… otak x berkembang!.

        0

        0
      • Anonymous says:

        sukati ko lah labuuuuuuuuuuu… kubur masing2 kan… esok kat akhirat nurul wahab yg bagi syafaat kat korang kan…

        0

        0
      • rozie afzal kawin mat saleh konon says:

        tulis cm best je RIMAS ni, kawin mat saleh konon! dah tu pic kat gravatar tu sapa? btul ke ko kawin mat saleh? cm x mat saleh je laki ko! tp bagus gak ko xkawin mat saleh, kalo kawin mat saleh, takut mat saleh tu muntah psl “mat salleh pon loya nak tgk” muka ko

        0

        0
      • Anonymous says:

        haaa tau pun kubur masing2, yg ko sibuk kubur org lain tu dah kenapa?

        0

        0
      • aisyah says:

        to anon ko memang anti ekk ngan org pakai tdg nih?? bg ko klau pkai tdg pon ati dah kotor nak wat pew.. cm tu ke?? curios nk taw jer..

        0

        0
      • Anonymous says:

        To anon 4:56 : Disebabkan kubur lain lain la kita mek kesah. nanti bila da mati takdak orang nak tulung tau.

        0

        0
      • lol says:

        muhahahahaa..calm down nok!tak yah bangga sgt dgn laki mat salih ko tu.aku yg ddk bertahun tahun kt negara omputih ni da biasa tgk asian couple ngan mat salih.majority bkn hensem pun..tu blm kira maleh mandi lagi..pengotor ok!ahaks,jgn butthurt ok!!!;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        muahahaha pasal omputih malas mandi n pengotor tu aku stuju 100%… bau jgn cakap laaa… mesti busuk giler… ada selera pilak si ‘rimas’ muahahahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        ko ingat aku narsis sangat ke nak like komen sendiri?

        0

        0
      • ngomel says:

        ko marah dgn aku ke kipas? alah rilek ar… jgn la marah…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Laa… komen salah masuk kotak pulak.. patut kat atas tu..
        Aku tak marah lah… selalu orang salah sangka dengan aku, orang ingat aku marah.. anyway cara aku tulis macam marah ke selama ni?

        0

        0
      • Adik tiri nara says:

        Hahaha..mat saleh ke iteww???puiiii!!! adus rs nak terkeluar buasir aku..ermm muka ko pown stok biasa2 je, x cntik mana pown..hairan cmne ko bole dpt ‘mat salleh’ iteww..guna ubat guna2 ke?hahahaha

        0

        0
  10. embok ketum says:

    Pandai lak si nurul ni speaking ekkkkkkk

    0

    0
  11. ngomel says:

    dah serik dgn lelaki melayu, kawin dgn jantan prancis plak.. esok dah serik dgn jantan perancis kawin dgn jantan piji plak ok…?

    0

    0
    • Lalalala says:

      nasib baik jantan perancis, bukan jantan lombok.. ahakssss

      0

      0
      • ngomel says:

        ahaksss… aku sbnrnya nak tulis gak jantan lombok tapi lupa lah pulak… timekasihlah ko dah tulis..

        0

        0
  12. rura says:

    Tu ler masa ‘in relationship’ tu jangan over sangat menunjuk – nunjuk kebahagiaan dalaman you all kat public dan bukan bermaksud jangan tunjuk langsung. Just maintain cool and relax. Zaman sekarang ni orang yang dengki lebih lebih ramai dari yang memuji. Bukti banyak pasangan yang menyang – nayang tak kekal. Tgk sorang diva tu relax jer tapi rumahtangga kekal sampai sekarang.

    0

    0
    • ngomel says:

      betul3… tgk lah macam nasib Liena hangat… skrg dah hangit…

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg tu dh lama hangit… sampai hangussss

        0

        0
      • Anonymous says:

        ngomel, bila nak tobat, sejak bila ko pun jadi kaki kutuk org?

        0

        0
      • ngomel says:

        ko tobat dulu…bukan ko pun sama kaki kutuk org ker?

        0

        0
      • ngomel says:

        aku tak tau ko ni anon yg mana satu… kadang2 aku stuju dgn komen anon yg ini… kadang2 aku menyampah dgn komen anon yg itu… kadang2 aku gelak guling2 dgn komen anon yg lain pulak.. pening2… apa2 pun anon setakat utk menghiburkan hati, marilah kita saling kutuk mengutuk… yeahhhhhhhhhhhh!!

        0

        0
      • Sshh says:

        klau lina hangat tu kita tengok dia pn dh hanyut..cam ne la bimbing laki dia..laki dia pn ap lgi ikut hanyut cam dia la..bkn hanyut lgi terus tenggelam..

        0

        0
  13. adeakukisah says:

    Tah camne la si nurul ni nk bimbing laki die ke arah islam, dah xde org islam lain agaknye nak jadikan suami?? Diri sendiri pun xcukup kain woi!! Makin seksi ak tgk mase si nurul ni janda. Pastu si lelaki Perancis ni melamar time 14 Februari 2011?? Valentine’s day?? Lagi laarrr, xde kemane la tu. Hopefully berkekalan lah ye.

    0

    0
    • derrr says:

      kalau dah jodoh dia..ko nak sakit hati naper..lain lah kalau ko yg duduk kat rumah kos murah, memang lah takder jodoh nak jumpa ngan org perancis.. kawen ngan mat lombok jer lah kau.. ko kalau kawen,dah confiden sgt ke akn berkekalan?

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko kawen berkekalan ke? ko tuhan?

      0

      0
  14. miss lovey says:

    ohhhh eric yg sama jual brg herbalife dgn dia tue…..

    0

    0
  15. mimi qisitna says:

    nurul ni bukan anak yatim piatu ker ?? camner melamar depan mak bapak nurul pulak famili angkat kot

    0

    0
    • tin sardin says:

      tu la pasal?????

      0

      0
    • momonja says:

      haah la…. tu yg aku konpius nehhh.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ni kata2 Nurul yang aku baca dalam Murai.
      “Dia telah melamar saya pada Februari 2011 di hadapan ibu-bapanya dan dia telah menyarungkan cincin pada Februari tahun ini”
      maknanya laki 2 lamar Nurul depan mak bapak laki 2…
      sape yang betul sape yang salah? alahai………

      0

      0
  16. Aku kesah says:

    Nurul ni slps brcrai ngan Ajai seksi n pndi brgaya..body pn ok jer..x cam wife ajai skg ni..cekeding jer..ok jga la ngan jejaka prnacis tu..moga2 nurul dpt membimbingnya..klau kawin ngan org melayu pn kadang dh thu islam pn perangai n cara cam org perancis jga..gi clubbbing la..cuma nama melayu jer..wat ap?mana la thu klau dgn jejaka perancis ni nurul pandai membimbingnya..

    0

    0
    • miss amanda says:

      agaknye si ajai tu suke lg bini dia nampak biasa je..taknak nmpk vouge..pe slh nye lawakan bini dia kan.. jgn sibuk pandang perempuan vogue yg lain dah laaaa…

      0

      0
  17. Anonymous says:

    mat salleh ni memang suka orang kulit hitam agaknya. contoh ning baizura ngan azah aziz. azah aziz kahwin orang perancis dan bahagia.

    0

    0
    • Harunoichi says:

      itu kulit hitam ok sikit. klu nak dibandingkan dengan niggah

      0

      0
    • kenal says:

      mat salleh yg suka itam ni kat negeri dia selalu d ketewakan dik kawan2 atau sedara. setahu aku yg pernah duduk d luar negeri. atau dia tak betul atau tak laku, minah saleh tak suka.. Org itam pula kelam kabut nak kawen omputih depa, sanggup bwat apa..So, menjadi lah.

      0

      0
  18. amy says:

    nurul ni gila batang omputeh.. da bertahun tengok dengar kawan2 bercerita. Dok tukar jantan omputeh.lagi2 time mabuk..harap2 omputeh ni dengan nurul berkekalan.

    0

    0
  19. loving says:

    tahniah s’moga perkhwnan Nurul kli ne b’kekalan hingga k akhir hayat mrk b’dua….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    nara….. nurul tu yatim piatu lah,,, mana ada ibu bapa lagi…
    tulis lah betol2… ibu bapa sedara ke.. ibu bapa angkat ke mak bapak dukung ke…
    mak bapak gendung ke…

    0

    0
  21. suka2 aje says:

    tahniah…………………………

    0

    0
  22. cikona says:

    Yer ker abg Nara, setahu saya Nurul ni anak yatim piatu coz mak bapak dia dah lama meninggal… camner plak lelaki perancis tu blh melamar depan mak pak dia plak tahun lepas… confius… confius…..cam tak btul ja……

    0

    0
  23. Gadis says:

    Wah..sedara mara Johnny Depp ni…hehehe

    0

    0
  24. Zaza Muhammad says:

    Takde istilah dalam Islam, isteri ‘bertanggungjawab’ membimbing suami. Sblm bg komen apa2 tu, rujuk le dulu atau buat bacaan atau sekurang-kurangnya tgk ceramah UAI dlm youtube tu ade… klu wanita muslim bertemu jodoh ngan mualaf, dia boleh membimbing dgn cara memberi contoh yg baik sbg muslim. tp bukan smpi tahap bertanggungjawab. Si isteri boleh memberi nasihat, pandangan, galakan, setakat tu je. Tapi klu dia tak buat seme tu, takdelah smpi jatuh berdosa, sbb mmg bukan ‘tahap’ tanggungjwb dia. Dlm kes Nurul ni, hmmm semoga jodoh dia berkekalan. Semoga dia memberi teladan yg baik kpd suami dia sbg muslim, reallyyy hope that….

    0

    0
  25. shareena says:

    tahniah..semoga berkekalan..

    0

    0
  26. org muslim says:

    sokong dgn zaza….aku kawin dgn chinese kristian.x dinafikan memang susah sebenarnya nak bimbing husband yg asalnya bukan islam.just bagi contoh yang baik,nasihat dan galakan.sekarang aku lebih concentrate membimbing anak2 .

    0

    0
  27. adoi says:

    macam binawe betul org yg kutuk2 ni..ade je bende tak kene kat orang lain..hmm..ntah laa

    0

    0
  28. chentalove says:

    tahniah Nurul….smoga kekal abadi smpai hjung nywa…
    dri Malaysia btmu jdoh dgn org Perancis…
    tu lah jdoh tak kra tmpt,wktu,siapa,wrna,agma n byk lg………….
    beaucoup de bonheur jusqu’à la fin de la vie (nk juga ikut org brbhasa french)

    0

    0
  29. mail lambung says:

    org putih lelaki suka pompuan melayu punya..org pompuan melayu suka yg org putih lelaki punya..

    0

    0
  30. meeradriana says:

    wahhh..kelas kau maria..

    0

    0
  31. me says:

    Abg Nara, biar benar? Parents Nurul da lama meninggal bang. Sila betulkan facts.

    0

    0
  32. madam casper says:

    tahniah…
    tapi bukan mak nurul dah meninggal ker?

    0

    0
  33. hehehe says:

    apa yg aku tahu la mmg susah kalo kawin gan bangsa asing yg mmg asal agama bukan islam…kalo msk islam tuk kawin tkt dia tak boleh buang tabiat lama mak saudara aku pun pernh kawin gan bangsa asing mcm nie…mmg ssh sgt2…terseksa dibtnya…hidup mmg mewah tp bab agama sian tengok…tp anak2 mmg la dpt yg kuit muit comel2…n setahu aku lar azza aziz mmg la bahagia tp tengok la pulak cara penampilan dia dah jd mcm apa…umur dh 40 lbh rsnya tp pakaian…nauzubillah…tak tau lar nak ckp per sama ada dia berjaya tarik suami dia ke arah islam atau suami dia yg berjaya tarik dia ke arah lain…

    0

    0
  34. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    bagos nurul minah jambu setuju kalau nurul kawin ngan jantan mat saleh…..minah jambu harap nurul akan bahgia ngan bakal suami nurul ok……..tk payah lah nk kawin ngan jantan melayu !!! macm siak !!!!! harap2 bakal laki nurul ni tinggi ok jangan kawin ngan jantan pendek lah !!!!

    0

    0
    • lipat maut says:

      tul tu minah .. kawin ngan jantan pendek .. anunya pon pendek .. kah .. kah ..!!!

      0

      0
      • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

        a.a.a.aah betol kau cakap tu lipat jantan pendek ni dia punye barang pn kontot kn hahahahahahahahahahahaiiiiii !!!! kalau aaaa hak aaaaa hak tk hepening kn…hahahahahahaahahaha…………

        0

        0
    • Sshh says:

      Suami dulu ajai pendek la..

      0

      0
  35. Minah tonggeng says:

    Aku tengok ramai artis yg kawin org putih x kekal lame. Sebab susah org putih tu nak hilangkan tabiat mabuk meke.meke sosial suka clubbing. Beza dgn budaya kite. Pada meke berpeluk , berdancing, tidur dgn org lain tak balik rumah perkara biasa .meke asal org kafir. Aku rasa tak galakkan nurul tu kawin dgn mat sallih.lebih baik kawin mat solleh.aku takut nurul pulak yg ikut cara dia.saje je tu nak tunjuk dgn ajai.kesian nurul. Hanyut ………..Dalam bahtera kepalsuan dan pujuk rayu palsu org perancis.yg selalu dikatekan romantik. Habislah nurul lepas dimamah oleh mat tu. Ia akan ditinggalkan. Percayalah. Aku dah byk tengok .saudara aku ,kawan aku yg kawin mat putih ni semua nye kena masak babi kat rumah.

    0

    0
  36. mesti bakal suami dia x hensem..padanlah..

    0

    0
    • pee dah says:

      aku rasa sama hensem Michelle Yeoh punya laki perancis tu kot. . Yg kacak tentu nak cari blonde idong macong ke brunette blue eyes. Ni mesti kes kena reject kat negeri dia.atau minah melayu bole tanggung dia………kkkkkkkkkkkkk

      0

      0
  37. Azydy says:

    dahlah sekarang pun macam dah tak rupa orang islam..carilak orang putih.. siapa nak bimbing siapa ni.. jom layan blog aku lagi ada faedah..

    0

    0
  38. ainn mandul says:

    bodoh….macam dah takdak lelaki melayu…..artis sekarang ni bangga sangat dapat kawin ngan orang luar…..

    0

    0
  39. Bodoh ainn mandul ni! says:

    Ko la bodoh ainn mandul! Suka hati dia la kawin mat saleh ke x.. Ko marah pasai apa?? Dlu ko x nak pinang nurul.. Skng ckp dia bodo lak! Oppss ptt ko x pinang dia sbb ko mandul!! Lalalalla!!

    0

    0
  40. world traveller says:

    French men memang over rated bagi ppoan melayu, dia ingat ini lah jantan yg best, romantic. Yg lain pon mengah-ngah konon kelas. Adooiiiii… so kampung lah . Lucu.

    0

    0
  41. Pondan Sepi says:

    SEDAP LAH NURUL! PUAS MAIN!

    0

    0
  42. jongos says:

    Dari lahir selalu berdoa dpat kawen mat salleh tapi dapat pulak kawen orang melayu…yang nama jer islam tapi lebih baik jadi kapal selam ada juga waktu nak timbul..ini waktu sembahyang pun tak pernah ingat sebab tak pernah sembahyang…ok nak jugak kawen dengan laki mat salleh…agaknya tuhan tak makbulkan doa ni sebab banyak sangat dosa aku…aku pun sembahyang semakin jauh bila laki pun lebih teruk….

    0

    0
  43. ichi says:

    FRANCE + MAMAK = FRAMAK!

    0

    0
  44. Minah tonggeng says:

    Nurul fikir masak2 sebelum kawin mat salih tu ..lebih baik kau kawin ustaz hidup cara org islam.kita bertambah umur.tak ade hebatnye owang putih tu. Ia cuma romantik sebelum dpt cium peluk kau aje. Itu lah kerja org putih ni. Lepas tu tinggal kita. Nangis lah kite.seribu lebih baik bangsa kite. Faham budaya kite.aq rase nurul ni hanyutlah.bukan aq jealous. Ape lah sangat depe ni pun kerja consultant murahan aje. Lebih baik nurul carik mamak restorant.makan rojak dan roti canai dari makan pasta n spegetiiii.muntah aq.

    0

    0
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      oi minah tngeng soal kene tinggal ngan laki mat saleh itu belaaaaaaakang kira ok !!!!! nikah dulu baru tau tinggal atau tk tinggal nye !!! kalau kawin ngan jantan melayu pn kadang2 pn kena tinggal jugak……bab tu pompan yg kawin ngan mat saleh ni jangan jadi bodoh pandai2 kn diri tu simpan duit ! jadi kalau kena cerai tk lah pape kedana duit dh ada kt tangannnnnnnnnnnnn !!!! pandai tk minah jambu ??????????????? ………………

      0

      0
    • Cik Vogue says:

      nurul ni dah pernah kahwin ngan laki melayu 11 thn ko tak tau ke si Ajai tu. Tu pun cerai-berai laki curang kahwin ngan pompuan lain, pergi disko, minum arak. Tak semestinya kawin ngan sama bangsa akan hidup bahagia, aman damai, lelaki melayu sendiri pun dah tak betul akhlak, agama, pendidikan semua out. Baik ko kahwin ngan mat saleh jer nurul tak ada bezanya. Kena tinggl pun ko dah merasa barg bagus

      0

      0
  45. Moon says:

    Fakta salah. Nurul dah tak ada ibu bapa. Mana mungkin dia dilamar dihadapan ibubapanya. :)

    0

    0