Written by serenity | November 10th, 2014

Sebagai selebriti cantik jelita, Nur Fazura sememangnya mempunyai ramai peminat. Pastinya peminat Fazura tidak akan melepaskan peluang bergambar dengannya apabila berpeluang. Namun walaupun selebriti dianggap hak peminat, mereka juga mahu privasi dihormati. Apatah lagi ketika sedang berehat.
 photo 10751735_1504144329836804_172409620_n.jpg
Khabarnya, terdapat krew penerbangan yang telah mengejutkan Fazura yang sedang tidur dalam penerbangan untuk bergambar dengannya. Ini menyebabkan dia terkilan kerana waktu dalam penerbangan ialah masa yang dicurinya olehnya untuk beristirehat.  photo 10799447_1504144366503467_1910212704_n.jpg
Luahan hati Fazura mendapat sokongan dari peminatnya, malah ada krew penerbangan lain yang turut menyatakan sikap seperti itu sesuatu yang tidak profesional.

Kiranya, ini ialah mesej diluar sana untuk krew penerbangan mahupun peminat, sekiranya mahu bergambar dengan selebriti ada baiknya bergambar ketika selebriti melakukan acara promosi kerana itu waktu mereka bekerja. Sekiranya selebriti sedang menjalankan aktiviti peribadi seperti tidur, makan dan membeli-belah, janganlah diganggu mereka untuk bergambar. Mereka jua manusia biasa yang mahukan waktu peribadi.

Gambar: Pretty Peektures

Sementara itu, Fazura telah menyanyikan lagu single terbarunya dalam Konsert Eh! yang berlangsung beberapa hari lepas. Saksikan persembahan Fazura melalui video di bawah.

Lagi beberapa gambar Fazura di Konsert Eh! 15 dengan membaca entri ini sepenuhnya.


100 responses to Nur Fazura Terkilan Dikejutkan Semasa Tidur Dalam Penerbangan Untuk Bergambar Bersama Krew

  1. Anonymous says:

    Dia layak jadi DIVA kalau hanez mohon pijak

    0

    0
    • ODFN says:

      abis la fazura,, career anda sedang mengalami kemusnahan,,, ~peace~

      0

      0
      • melati says:

        Berabok nye English
        Eee…choi.

        0

        0
        • k belah says:

          Alamak feeling2 super model n jet setting…flight ke mana tu?
          LA, San Francisco? Bahamas?
          Tu pun nk kompain ke x cukup rest?
          Alahai…

          1

          0
        • Baby AA says:

          kan…..,kalau english spm dulu setakat cukup-cukup makan x payah lah nak speaking london sis. teruknya…

          1

          0
        • Bluek Skit Kat Dia says:

          Kris Dayanti (status jutawan diva #1 Indonesia) turun kt KLIA pun naik ERL/KLIA express je pegi KL Sentral, kau setakat naik flight entah kemana tu heboh satu Malaya orang ganggu kau lelap mata.

          Podahhhhh!!!!!!

          1

          0
        • Datin Semah says:

          memang sesuai la populariti ko menjunam nok!
          attitude ko teruk. perasan ko terlebih cantik.
          ko bukan miss world pun.
          setakat model iklan ubat gigi jer pun.
          -yawn-

          1

          0
        • Wanie says:

          meroyan !!! sbb tmj kawin dpt liputan besar-besaran. kau nyanyi…budak2 tingkatan/sekolah menengah je nengok persembahan kau! hahahahahak

          0

          0
        • semalu says:

          Baby AA….english sape yg teruk??? english dia ok be….tak habis3 jealous. Mmg english dia bagus…

          0

          0
        • Olga says:

          pompuan ni lepas kena DUMPED dgn TMJ makin TINGTONG!
          yelah skrg tgh stress impian nak jd Princess WANNABE musnah!
          Btw mmg la english dia teruk! dia masa habis sekolah! masuk kolej fesyen cabok pun sekerat jalan je!
          Sesuai perangai FAKE dia dgn muka dia yag artificial!

          0

          0
        • Yahudi says:

          Oh mai gass , its not cool to not wake me up ?? simply means tak cool la kalau tak gerakkan I , plus , it should be , until we landed instead of “until after we land”

          Fazura pon dari Kempongs , so tak heran la , laen la kalau dia dari Asia Hill kat Penang , or Beverly Hills , Los Angeles California , HHAHAHAHAHA, perfect example of Classy(Me) and Trashy(Fakejurah)

          0

          0
        • Anonymous says:

          english u berabok x melati? hurmm

          0

          0
      • Sofeah Latjuba says:

        “..it is not cool for flight attendants to not wake me” ???

        huh? so kau suka ke/ kau tak suka ni? pening…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ha kan!! Aku pun keliru dengan bahasa Inggeris dia ni. So, nak suruh kejut ke, tak nak kejut ni??

          1

          0
        • OpsssssX3 says:

          Cintai lah bahasa kita….. :D

          0

          0
        • hellokitty says:

          tu la pasai. duk baca dari tadi, rasanya yg betui :

          “not to wake me up”

          and sentence last tu, wait after we land rasanya yg betui :

          “wait until we landed”

          betui dak kalian semua? kalau grammar I pun silap, mohon perbetul ya.

          #sayabudakbarubelajar

          0

          0
    • adohai says:

      entah.. batak sangat la peminat jenis yang gitu… aku kalau terserempak dengan artis kat shopping mall, aku tengok dari jauh je.. sebab nak compare kat luar dengan kat dalam tv.. kalau nak tangkap2 gambar, aku ambik time dorg memang buat show/any promotion.. tak payah la kacau2 sangat.. nampak so jakun la

      0

      0
      • peace says:

        artis dok meja makan sebelah aku pn aku tak teringin nk tegur pun..pastu ada sorang artis lama ni yg dtg tegur aku tanya aku tunggu sapa dok sorang2..pelik tu..bila bgtaw tunggu husband trus tukar port dok tempat lain..

        0

        0
        • ader haku kesah says:

          pernah sekali aku terjumpa 2 artis tu kat restauran. sekarang dah veteran la. dulu muda2 bergetah la. cantik tengok luar. tapi aku n geng2 bersepakat buat “derk” je. tak sampai 5 menet, artis tu pulak over menggeletis ketawa supaya org tengok dia. hahahah…

          0

          0
      • lol says:

        oit you allsss… come on laa english dia bagus ler… dari siti nurhalijah….
        btw mat salleh pun english banyak broken la apa lah korang ni budget perfect no no la tu… puihhhh….

        ohh btw faz….you act like you are a diva la.. nyampah maakkkkkkk…. puihhhhh,,, ala siti nurhalijah xkesah pun org kejut ke org apa ke nyanyi kat expo ke apa ke.. ekau ni over no no no laaa…….puihhhhh

        0

        0
    • cik lucreza donati says:

      aku pun. hampa

      0

      0
  2. FAZURA RATU says:

    Dia layak jadi DIVA kalau hanez ?

    0

    0
  3. MinahSenget says:

    first…

    0

    0
  4. jlo says:

    tu pon nak kecoh ke.. ?? dah nama retis kan.. terima jelah !!..
    But lately fazura dah makin seksi sjk putus dgn boipren dia tu.. dulu bajet jd puteri kot..!!

    0

    0
  5. y prasan diva sgt ?
    x boleh ke if they olss nk bgambar dgn u ?
    if u tak suka u should told them to give u time to rest awhile but not to tell public like dis…
    ini dah macam mencari publisiti u know…
    mcm u baguss sgt pulak….
    u r soooooo attitude

    ** ptot laa tmj choose che puan khaleeda

    0

    0
    • booyah says:

      kompem ko antara flight attendants y batak xreti hormat org tu..

      0

      0
      • i wish i am..but actually im not in da plane..
        xdenye aku trhegeh2 nk bgambar dgn artis..
        baik aku bgambar dgn ustazah bahiyah lg bgs..
        mulot ko tu jaga sikit…jgn sesuka nk membatak kn org…
        cm bagos je ko kn
        okeyyy…

        0

        0
    • kakikucinghitam says:

      wehh Fazura ni ok je orgnye… g mane2 drve sendiri Mivy warna pepel. Xde Diva2 walaupun cantik. Selalu ada je die ni kat Bangsar. Ko nak amek gamba ke.. nak mintak tips fashion ke.. mmg die layan je walaupon die tngah makan roti canai kat pelita bangsar. Sampai sejuk kembang roti canai die tp die still layan fan die borak2. Cuma betul lahhhh kalau dah tido jgnlah kacau. mak kau tengah tido ade ko g kejut tanya cekodok kat mana? X hormat namenye tu…

      0

      0
      • black mafia says:

        ak paling pantang klau nak wat contoh siap babitkan mak
        contoh pun tak berkait
        HUBUNGAN MAK DNGN ANAK SAME KE CAM HUBUNGAN PEMINAT DENGAN ARTIS?????????
        bodohhhhhhhhhhh…….cam sial

        0

        0
        • yahoo says:

          BLACK MAFIA ko xsuka ko punya pasal lah..apesal nak sial kan orang. Apa ingat nickname ko black mafia ko dah cukup gangster..

          0

          0
        • kakikucinghitam says:

          maksud aku term hormat tu.. sbb majoriti semua hormat mak kan kat dunia ni. so tu perumpamaan yang plg senang.. yang plg simple nak digest..

          0

          0
  6. Lipsss says:

    Adoii lip syncing sangat makcik pajura nyanyi! Hahaha

    0

    0
  7. Biskut says:

    bila fazura kata ‘not cool for flight attendants to not wake me while napping’…dia sbenarnya kata tak cool bila flight attendant tak kejutkan masa tgh tido….maksudnya dia lagi suka kalo dia d kejutkan….oh my English!

    0

    1
  8. laila says:

    Oh My English!

    0

    0
  9. nina karina says:

    ntah betul ntah tidak official page ni original fazura punya.

    0

    0
  10. joyahh gebu says:

    dulu aku minat sangat ngan fazura ni, sampai lah aku tahu yg dia selalu keluar masuk hotel dengan tmj. murah jugaklah rupanya…

    0

    0
    • Lipsss says:

      Dia dah rabak lama dah la. Sebelum dgn tmj lagi dik oii. Baru tahu ke?

      0

      0
    • Anonymous says:

      macam mana ko tahu….. ko nampak ker … kalau takat dengar mulut …. tak yah la joyah …. wat dosa je .. memfitnah ….. biar lah Allah je yang tahu .. baik ko jaga amal ko sendiri

      0

      0
    • aaaaaa says:

      alahaii kelakorr la kauuu..
      dulu time diorg bercinton pergi singapore..mestila stay hotel sama..tapi husnuzon la skettt..stay hotel sama xsemestinya satu bilik.. lain2 bilik pun boleh walaupun hotel sama..
      takkan sorang hotel nunnn..sorang hotel sininnn..jimat duit minyak keta oii kakk..aduhaii

      0

      0
  11. yayazhamila says:

    Sedapnya korang kutuk English dia ek. Dia terlebih NOT je. Chill lah.

    However, Fazura ni lawa nak mampos, but goddamn! asal jadi penyanyi? suara hancur!!!

    Still thinks she is freaking gorgeous!!

    0

    0
    • Lols says:

      Telebih ramai guru english atau yg perasan bagus sgt. Takat salah seperkataan ajer nak riuh bagai.

      0

      0
      • Anonymous says:

        English dia bagusla. It’s just that sometimes org tersasul tulis. Contoh ko whatsapp kwn ko, cakap ko nak makan..tapi ko tertulis ko xnak makan..Ramai je kot mcm tu. Mcm la korang tak pernah silap.

        0

        0
      • Kak Mala says:

        Salah satu perkataan itu lah yang membuat keseluruhan ayat nya salah. Lain kali kenalah check dulu sebelum press Enter..

        0

        0
    • Biskut says:

      Kerana word NOT tu jer dh memberikan maksud yg berlawanan dr yg sepatutnya. kalo stakat grammar error tak kisah sgt…tp ni mmg dh lari dr maksud yg dia nk smpaikan….cuba ko bayangkan kalo mat salleh yg baca. mesti mat salleh tu tertanya2, pajura ni mula2 kata NOT cool to NOT wake her while napping (mcm TAK puas hati bila dia TAK dikejutkan)…..tp kat bwh plak kata tak bg ruang utk dia berehat. pffffftttt……

      0

      0
      • yayazhamila says:

        OMG, serious ek,bila baca, korang baca ayat ayat tu satu persatu . Tak speed read ek, banyak betul time to waste. Bila baca statement dia, you get the gist. Dia bengang pasal dikejutkan. Aku duduk kat negeri mat saleh, 2 minit lepas aku suruh 3 officemate yang mat Saleh aku baca statement dia, suma faham mesej yang nak disampaikan- dia tak edit her statement betul betul.

        Kalau korang betul la nak become Nazi when it comes to correcting English, I have a suggestion, dari jadi keyboard warriors, pegi volunteer your ‘Kehebatan dalam English’ , untuk students students kat luar tu , yang BETUL BETUL takleh cakap and takleh tulis english. I am sure someone will benefit from your awesomeness. Rest assured it wont be Fazura.

        0

        0
        • capri says:

          Ya i totally agree with you.

          And betul english fazura. ‘Land’ ye bukan ‘landed’ spt beberapa komen di atas yg nak membetulkan.

          her english is fine.

          im not her fan. And I’m not backing her up either. Maybe dia mmg penat sgt kot. Kamon la people.

          sometimes susah nak gauge commentors kt sini pompuan ke lelaki. Rasa mcm sume nyah.. sb bahasa nyah je yg teruk.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Setuju! Org2 kt m’sia suka sgt kondem english org lain. Mcm mana la kita nk bagus english. Salah sikit digelakkan. Please. Bg ruang utk org lain cuba even salah! Then, klu nk betulkan, biar ada adab. Sedih!

          0

          0
    • Soo says:

      Nope. Bukan pasal terlebih NOT tu sahaja. Susunan ayat dia dan tatabahasa adalah seperti susunan ayat yang diterjemah secara terus dari bahasa melayu.

      0

      0
  12. hormat says:

    aku yg bukan artis klu kena kejut mcm tu pun aku marah.. tdo tu nikmat rehat thu tk.. klu dah kena kejut silap2 tk boleh tdo balik..

    0

    0
    • Btul3 says:

      Betul tu.. kejut semata2 nk ambk gmbr.. adusss.. kalu aku.. bg je penampar buaya.. kalu dk dlm flight tu blom tido n nk ambk gmbr aku xkisah lg… ni org dh tido… fuhhh.. stresss.. haha.. mcm aku plak retis…

      0

      0
  13. fairus says:

    saje nak create havoc la tu .. nak promote rancangan realiti dia … kau dgan kim kardashian same je fakezura .. beza nyer dia ade sextape kau xde …

    0

    0
  14. pajura house of dodol says:

    You oulls kena faham i olls ni celebrity. Ada reality show mcm Kim K bimbo. Please respect my privacy. I dah la tgh mood swing ex boyfriend kahwin dgn org lain. Tolong la faham :(

    0

    0
  15. suke suke says:

    agak kurang sopan bila tengah tidur dan ingin berehat dikejutkan…dlm flight kan….utk ambil gambar je pun…apa salahnya tunggu dia bangun…sekalipun dia artis atau orang biasa…kita ada adab dan sopankn…kena fikirkan perasaan orang jugakkan…

    0

    0
  16. Lols says:

    Kalau korang mmg dah benci, buat apa pun tetap korang kutuk kan? Buruk perangai betul kamu ni.

    Apapun, betul la luahan hati Pajura ni. Masa Sukan Asia di Seoul yg lepas, Datuk Nicole bergambar sakan dengan kitorang lepas abis game, tapi bila jumpa dia di luar stadium, kitorang tanya boleh amik gambar atau tak, dan Datuk Nicole menolak dengan baik. Kitorang rilek jer dan TERIMA DENGAN HATI TERBUKA PENOLAKAN TERSEBUT, sbb paham masa tu adalah masa peribadi Datuk Nicole. Dalam kes Pajura ni, flight attendants kena hormati dorang sebagai PAYING passenger. Sgt tak professional mengganggu mcm tu.
    Apapun, Fazura sepatutnya menolak dengan baik jer.

    0

    0
  17. berkarisma says:

    Fazura sedang cuba post apa tu. Keliru i baca tau.
    Kenapa xtulis bm je senang orang faham.
    Jam terus sel otak i dengan kebolehan fazura menyampaikan english beliau.
    Sorry ya fazura.

    0

    0
  18. lisa says:

    Mcm aritulah kesian kat kakak sorang ni dia tegur pelawak imuda tpi imuda buat bodoh aje.pas tu blagak gile padahal x glamor pn .sya harap imuda bace ni.

    0

    0
  19. lexy says:

    poyo jek.

    0

    0
  20. Jenab says:

    yeke joyah , hotel mana ek ? ish3

    0

    0
  21. nenek gayung says:

    dlu time bercnta ngn tmj katanya lpas kwin xnk berlakon dh.nk dok umh jer jga laki n anak…bajet nk jdi permaisuri la 2…………….lpas ptus ngn tmj trus aktif berlakon blik bagai..apa2 lh pajura….bajet mcm bgus sgt…..dlu slalu kntoi clubbing x hengat..hua hua

    0

    0
  22. hana says:

    mak aihhh tak lama mana lah you femes ni… esok lusa org dah tak ingat daaa

    0

    0
  23. Ingatkan je says:

    Autk fazura dan beberapa artis lain…ada lebih baik klu komen dlm bahasa melayu je. Tak ramai artis kita yg bagus dlm penulisan BI. Klu setakat cakap2 kat rumah tu bolehlah…tp klu mnulis tu kena hati2 dan mahir. Baru org boleh faham komen kita

    0

    0
  24. me says:

    Korang ni kan…cuba bayangkan korang tengah membuta tiba2 ada orang kejut ngko nak ambik gambar…sure la korang bengang kan…maksud fazura kat sini…xleh ke tunggu dia bangun tido dulu then baru amik gambar…

    0

    0
  25. Asako says:

    Tah jakun sgt nk selfie gan retis.. pnh skali tu 1 lift gan johan asari, sara ali n lana nordin kt jakel sec 7 s.alam, si johan tu siap cover2 muka gan paper ape tah bajet org heran nk bergambo gan dye kot.. aku wat tk taw mmg tk pandang lansung cam tk knl laa.. tp sara ali tu ok la senyum2 wlupown aku wat tk taw jew haha lol..

    0

    0
  26. tanpanama says:

    Bukan artis je..sesiapa pun rasa stress kalau tengah syok tidur, kena kejut..semata mata nak ambik gambar pulak tu..saya sendiri pun tak suka ambil gambar dengan muka baru bangun tidur…takde mood lah..pastu kalau dah bangun, silap2 tak boleh tidur balik..

    0

    0
  27. mizz says:

    1-ni takde kena mengana dgn bajet diva ke ape..jumaat mlm ask2014 smpai midnite.
    Sabtu pg da ke sungai petani ada event..sabtu ptg smpai midnite konsert eh..pg ahd da ke tawau ade event..kalo uols sndiri kt tmpat dia penat x? Sbb tu la dia nk curi rehat n tdo dlm flt..bukan sbb fefeeling diva nek private jet g london ke bahamas etc
    2-bahasa tu mmg harus la ditegur..tp kite pun kadang2 ade tertypo or grammar error jg..adatla..
    3-minat sgt fazura..selain super cantik, berlakon pn superb..tp sory my darling, mgkin menyanyi tak bape sesuai utk u..btw cant wait for manisnya cinta di cappadocia 11dec nati!!!!

    0

    0
  28. anonymous says:

    santaii.. fazura… jokowi presiden indonesia… layan juga orang… walaupun dia tengah berehat…

    boleh baca blog anak jokowi misterkacang.blogspot.com

    0

    0
  29. orkid says:

    tulis bahasa melayu..apa salahnya. dari tulis BI yang org lain kurang nk paham.. oh my english

    0

    0
  30. OBSERVER says:

    Hai laaaa Pajura….

    Sebab itulah agaknya awak tak menjadi calon pilihan Menantu Raja @ Bakal Permaisuri Negeri Johor…

    Baru rakyat marhaen kejut atas Kapal terbang minta bergambar bersama kau dah sentap, terkilan bagai. Belum rakyat miskin lain2 minta salam (kalau ko jadi Permaisuri laa kan)

    Kalau Pajura jadi Permaisuri, Mungkin statement nya begini “I Know I AM A QUEEN But bla bla bla Beta Nak Tido Jangan Kacau Beauty Sleep Beta…”

    Kau pilih untuk jadi Celebrity, Kau terima je la consequences nya.
    Susah2 sangat ko balik kampong blaja balik kelas B.I jadi cikgu, settle.
    English teraboq!!

    0

    0
  31. Kiara says:

    Hai tu pon nak complain~ nanti bila org dah xnak amik gambar dgn ko padan muka~barula nak minta maaf bagai..sorry to say la fazura..dah namanya artis kalau tak tangkap gambar nak buat apakan~tu namanya org masih minat dgn ko~Pls kalau xde peminat u r nothing la fazura~

    0

    0
  32. kk says:

    Errr…

    1. Fazura dah t’lampau perasan yg die artis paling hot n gorgeous kt msia
    2. Fazura bajet dah standard2 artis international sejak E News amek die dlm reality show
    3. Fazura bengang kot dgn perkahwinan ex bf die tu
    4. Lately ni mcm da xde hang out or pics dgn Sara Ali,, aiks gaduh ke???
    5. Olga mane olga… aku tunggu komen Olga je ni pasal si FAKEZURA ni..hahahaha

    0

    0
    • minah jambu boo layannnnnn merah says:

      jangan nk cakap banyak ! fazura dia dh hepening skarang ni dengan rancangan dia sendiri di E intrtment huh ! korang ape ada ????? bontot fazura pon korang tkde hahahahahahahahahahahahahahaiiiiiiiiiii !!

      0

      0
  33. Slash says:

    rasa hipokrit lak tgk org dok bash fazura pasal kejut bangun tidur nih. Rasa macam nak try kejut org2 ni dari tidur nyenyak diorang..pasal nak ambik gambar dengan air liur basi diorang sumer and mata merah2. Lepas tue post kat insta and facebook.

    0

    0
  34. Kak Mala says:

    Apa daaa…English pun berterabor…! “..to NOT wake me…?” atau ” to wake me up”?
    Meh sini, akak aja sket..bukan “not cool” tapi “uncool”, bukan “asking me” tapi “telling me” dan bukan “take a picture” tapi “take a photo”.

    Sia sia engkau Pajura berboiprenkan Mat Saleh…

    0

    0
    • yayazhamila says:

      Wah Kak Mala, English hang sangat bagus. *tepuk tangan*

      soalan jap, gramatically, apa salahnya guna Not Cool instead of Uncool ? apasal salah kalau guna Not Cool ?

      Asking me and telling me, hmm… mungkin Kak Mala ada dalam flight masa Fazura dibangunkan? Flight Attendant cakap :
      “Fazura, bangun sekarang, aku nak tangkap PICTURE dengan kau” , or
      ” Cik Fazura, minta maaf, saya peminat, boleh tak kita tangkap PICTURE bersama sama dengan awak?” .

      Satu statement satu soalan. So, Kak Mala tahu ke flight attendant told or asked her?

      And take a picture and photo.. saya ni tak pandai, tapi rasanya, dua dua boleh guna kot, and kalau nak lagi pedantic, it is PHOTOGRAPH, tapi photo pon boleh guna…

      And lastly , rasanya, dalam sentence ni.. ‘Wake me from my nap” lebih afdal ?

      tanya je… sebab english saya tak bagus, saya pon nak belajar betulkan English saya gak.

      0

      0
      • julie says:

        yg kau emo sgt ni knp. weird

        0

        0
        • “Take A Picture” by FILTER

          Awake on my airplane. My skin is bear. My skin is theirs Awake on my airplane. My skin is bare. My skin is theirs. I feel like a newborn. And I feel like a newborn. Awake on my airplane. I feel so real.

          [Chorus:] Could you take my picture ‘Cuz I won’t remember. Yeah.

          I don’t believe in your sanctity, your privacy. I don’t believe in sanctity, a hypocrisy. Could everyone agree that no one should be left alone? Could everyone agree that they should not be left alone, yeah? And I feel like a newborn. Kicking and screaming.

          Hey dad what do you think about your son now? Ah hey dad what do you think about your son now?

          0

          0
  35. dina says:

    kalau biznes or first class mesti tak kena kacau.
    sejak break dgn tmj gigih fazura ni mencari job. now nak menyanyi pulak…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Dia tengah tidur mimpi berkawin dengan prince. Tiba2 dikejutkan dari tidur. Tentulah marah. Entah2 masa tu tengah mimpi naik limousine , melambai2 tangan kat orang ramai. Bersanding disaksikan pembesar negara…tengah syok2 dikejutkan pulak. Kacau daun je.

    0

    0
  37. tinot says:

    Bukan la.Cuba ko tido sejam dua.pastu ko bangun n bukak mulot ko cakap dekat ngn org.Bau tembelangs nokss.mmgla busuk.budus.dia nak Jaga la tu.kang dbuatnya bukan mulot org pengsan dia gakla yg malu.apeedaa

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Nasib dia dia kalo aku dah aku maki kan org yg kejut aku tu kaw kaw … apa aku kesah….

    0

    0
  39. Bahahah says:

    Wooiiiii !! X abis2 mengutuk dan berhasad dengki memang masuk neraka la

    0

    0
  40. faezah ngilai-ngilai says:

    ramainye betina2 bodoh dok jelas dengan fazura dalam ni
    yg jeles ni sebab badan gemuk gedempol
    hitam busuk
    fazura teapt cantik cool
    yg bodoh kata fazura sejak break dok cari job mmg dasar bahalol la
    dasar bodoh..tu la dah buruk bodoh plak
    fazura ko tgk la dia jadi duta apa
    sekali sgn brapa dia dapat
    org tu dah lama move on…
    korang je yang menyalak

    0

    0
  41. badang says:

    Naik ekonomi kelas pun berlagak..kalau org kejut ajak main..sure meloncatnya

    0

    0
  42. akulah says:

    rajin betul makcik pakcik kepoh kat sini ye. aku tetap suka fazura daripada si hanez perasan vogue tu. entah hape2 salah sikit pon kecoh. dah memang dia terer english engkau2 yang dok comment tu terror sangat kah?

    0

    0
  43. mimiyangdivine says:

    betul…memang dia ada hak untuk berehat tanpa diganggu.,tp, sebagai “celebrity”, dia kena la bijak utk tangani situasi begini..byk cara kita nak tolak permintaan orang dan mengamuk kat twitter suh “grow up and have manners: tu bukan lah salah satu cara yg elok sbg seorang “celebrity”..bila reaksi dia mcm ni, tau la kita siapa dia sebenarnya..pnh tgk Lisa Surihani dan Yusry kat restaurant tengah makan, pastu ada bdk2 approach mrk utk bergambar..Lisa jwb dgn baik skali “pas hbs mkn nanti kita bergambar ya dik..jgn ke mana2”..saya rasa dia sgt2 classy..

    0

    0
    • budak dan orang dewasa says:

      Kalau budak2 approach nak bergambar, ok aje apa. Letak sekejab pisau garpu tu, say cheese, habis cerita. Nak samakan tido dan makan. Tapi aku rasa yg jadi FA tu bukan budak2, tapi org dewasa kot. Kalau dorang dah tak boleh gunakan akal dan sanggup kejutkan org tido hanya utk bergambar, memang patut kena hamun kot.

      0

      0
  44. sayaentahla says:

    even ak bukn retis.ak pon mmg pntang org kjut aku tdo.oh my english, tdo tu nikmat kot.kalau org kjut ak masa tdo just tuk pgil ak mkn pon ak lbh pilih tdo lg.

    0

    0
  45. cutie pie says:

    saya setuju dgn fazura. agak kurang elok bila org sedang tidur dikejutkan untuk perkara yg tak penting. mungkin juga fazura sama species dgn sy i.e. species susah nak tidur..jadi bila tidur tu terganggu mmg tak akan tidur semula. jadi kurang rehat, jadi letih fizikal dan mental. lain lah kalau dikejutkan atas sebab2 penting & tak dapat elak..tak lah org marah. lagipun mmg benar kata fazura, lebih elok kalau bergambar once landed..sebelum touch down, passenger akan disuruh tegakkan seat, so passenger akan bangun dari tidur atau dikejutkan kerana itu prosedur..kalau difikirkan fazura kan celebrity, so dia pun nak kena jaga penampilan..tambah pulak bila bergambar..kalau dah gambar selepas bangung tido, mungkin nampak tak senonoh..so mgkin fazura rasa tak elok utk tatapan peminatnya..manalah kita tahu kan..

    0

    0
  46. mia says:

    Unbelievable betul sesetengan komen ni.

    Eh. Tolong sikit lah. Basic courtesy kot. Korang tak kene ajar ke??

    Memang agak kurang ajar kalau kacau orang tgh makan, study, apakan lagi tido.

    Cabin crew mana ni yg bahlol sgt nak kejutkan org semata2 nak bgamba. At leadt tunggu dia bngun dulu la. Common sense hilang kat awangan rupanya.

    0

    0
  47. masmona says:

    apsal ramai tul haters dia…
    jelous huh?
    ok je dia ni..
    biasa la artis..
    mmg lifestyle dia bit different ngan org lain
    ada gah dan fame
    the fact is too many people concern abaout her(termasuklah yg kata tak minat tu)
    even condemn every inch of her…
    tapi dia relax jer…jrg membalas komen2 negatif haters mcm artis lain..

    0

    0
  48. komen says:

    I think she is too much…i like her but this comment made me dislike her a bit.
    i know you are celebrity but wouldn’t it be nice if you don’t publish your comment and just privately tell the FA that you want to have your time.
    somehow your comment shows that your manner are also not as good.
    were you in 1st class???i don’t think 1st class FA would do this kind of thing because this is work ethics.
    I am not a FA btw but this is just my 2 cents to share with Miss Fazura that is now so called as hot DIVA/Celebrity.
    Please reflect yourself. This happen because of your attitude too.
    Sincerely
    Wan

    0

    0
    • jgnkacau says:

      1st class or not, customer is still a customer. Mana kau belajar yg 1st class rcv better treatment. Yes, 1st class rcv better seats, meals, etc bcoz they pay more. They are attended more promptly bcoz not many passengers at 1st class seats. But svcs fm FA should be the same. Ada ke airline company tu cakap dgn FA yg they hv to be more professional and hv work ethics with 1st class passengers and they can layan the economy class dgn sesuka hati, tak payah work ethics bagai? Apa punya cakaplan kau.

      0

      0
  49. jgnkacau says:

    Aku kalau tengah tido, orang kejut pasal perkara remeh, habis kenalah org tu. Kalau aku bangun terkejut, satu hari suntuk badan ni lemah, sakit kepala, mood pun buruk. Respectlah sikit kalau org tengah tido. Sebab keletihanlah org tido. Lagi2 kalau jadual org tu padat. Org yg kejutkan tu yg takde otak. Kejutkan org kerana nak bergambar. Otak kat lutut kot.

    0

    0
  50. zahimi says:

    Relax….apa yang penting keiklasan hati anda pada peminat. Kalau ada keiklasan yang tinggi insyallah perkara sebegini tidak menjadi isu.

    0

    0
  51. Audrey says:

    Her English is way too advance, I don’t understand the phrase.

    0

    0
  52. zaza says:

    apa ke kurang ajar korang yg hentam fazura ni ek? korg xda hati perut ke..hati tu dah busuk sgt dengki dgn dia dari dulu kan? weyh, korg suruh dia bangun utk jaga hati peminat yg tk tau hormat orang tu? nmpk sgt korg xda point kan. jeles je memanjang.
    kalaw aq jadi dia aq marah la weyh, fazura ni secara personally okay orgnya, ramah, rajin layan peminat, korg je judge org tk tentu pasal. aq xkisah la dia nk jadi diva ke apa. as long as she is nice, its okay apa. kalaw ada kategori diva paling nice kt msia ni, dia ni jatuh no 2 bawah dato siti.

    0

    0