Written by AbangNara | January 29th, 2014

Tahun 2014 nampaknya bermula baik untuk pelakon jelita, Nur Fazura. Setelah filem lakonannya, Kami Histeria ditayangkan di pawagam, Fazura kini dilantik sebagai duta produk Avon Color. Memang satu gandingan yang sangat sesuai pada pandangan Abang Nara. Pastinya produk kosmetik Avon Color akan menyerlahkan lagi kejelitaan Fazura.

nur fazura avon color

Sempena perlantikan ini, Avon telah melancarkan Ultra Color Absolute Lipstick. Lipstik terbaru ini akan mula dijual di pasaran pada 16 Februari ini pada harga RM19.90. Turut sama dilancarkan peraduan “Crazy for Lipsticks Scratch & Win” dengan hadiah utamanya ialah sebuah Perodua Viva S.
nur fazura avon color

Tahniah diucapkan kepada Nur Fazura atas perlantikan ini. Semoga semakin dimurahkan rezeki sepanjang tahun 2014. Untuk informasi lanjut mengenai Avon, sila layari www.my.avon.com. 2 lagi gambar sekitar majlis perlantikan Fazura sebagai duta produk Avon Color dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dokumentasi 39 hari terakhir seorang pesakit kanser

nur fazura avon colornur fazura avon color

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Nur Fazura Dilantik Duta Produk Avon Color

  1. paukaya says:

    nk lantik die jd duta hati aku lak rase..hahahhahahha

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Memang sesuai..Fazura si anggun..gojesss..

    0

    0
  3. Kak Zane says:

    Bertuahnye dier dianugerah dgn cantik… harap harap perangai pun sama cantik..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    duta lipstik tp lipstik ko senget mak jemah ooooiiiiiiii..hahahahah..

    0

    0
  5. sotong hitam says:

    nk ckp mcm mane….memang terserlah keayuan nye….

    0

    0
  6. diansofea says:

    mmg gojes…jga2 nnti ade yg meniru style awk lak….

    0

    0
  7. saya says:

    Fazura nie cantik arr senyuman nye menawan…kebanyakan artis saya lihat muka fazura nie tk jelak memandang.. dia ade smiley eye .. menawan.. tapi pasal perangai ke ape ke saya no komen…saya pun tk perfect… semoga fazura sihat dan maju selalu…saya bukan lah peminat fazura cuma saya minat muka fazura hahaha..

    0

    0
    • Shhh says:

      Untuk rekod Fazura pernah dilantik jadi Duta Avon. Lepas itu Neelofa ganti tempat Fazura. Apa jadi dengan kontrak Neelofa. Dh abis ker atau mmg dah lama abis aku tak perasan. Ni namanya rezeki. Suka tgk Fazura. Dulu aku tak minat dia ni. Sbb aku rasa dia ni liar lagi2 kes gaduh dia kat pub. Antara Hanez, Neelofa dan Fazura. Nyata aku lebih suka Fazura.

      0

      0
  8. Lulu says:

    Xsesuai jd ikon role model perangai busukkk

    0

    0
  9. Ew Fazura Ew says:

    Fazura ni mulut paling jahat antara selebriti skrg ni. Semua dia nak condemn! Neelofa awalnya, kemudian Hanez. Memang awok je la yang mampu beli Chanel, Hermes, melancong ke LA, punyai butik “hasil duit sendiri” kat Bangsar, tak perlu la nak hina artis lain.. FAZbulous my ASS.

    0

    0
  10. apple says:

    cantik ke tidak, lihat pada agama yg dibawanya
    bukan wajah semata2, kerana pandangan manusia boleh menipu

    0

    0
  11. NOR says:

    TAHNIAH FAZURA! Moga2 bila dah bertambah2 rezeki tu jgn lupe utk berkongsi rezeki pada org yg tak mampu n yg memerlukan…..PEACE!!

    #permulaanygbaiktukthn2014

    0

    0
  12. Shhh says:

    Untuk rekod Fazura pernah dilantik jadi Duta Avon. Lepas itu Neelofa ganti tempat Fazura. Apa jadi dengan kontrak Neelofa. Dh abis ker atau mmg dah lama abis aku tak perasan. Ni namanya rezeki. Suka tgk Fazura. Dulu aku tak minat dia ni. Sbb aku rasa dia ni liar lagi2 kes gaduh dia kat pub. Antara Hanez, Neelofa dan Fazura. Nyata aku lebih suka Fazura.

    0

    0
  13. wahaya says:

    wooooooooooow lawa gila fazura.!!!!

    0

    0
  14. Habeh laaaaa….aku takot nak beli liptik avon..
    Nanti aku pakai..fazura kate aku tiru die..acane?
    Nanti die hentam ak cam die hentam hanez …
    Owh ngeri……xmo la..xmo bli…
    Sorry le avon…liptik lawo..tp xberani bli..nti fazura kate aku tiru die

    0

    0
  15. ehsan says:

    Fazura ni tak suka dgn Neelofa sebab neelofa ambik position dia jadi Duta…
    rasa nya Neelofa lebih layak walaupun i tak suka neelofa tu.
    Fazura ni banyak Fake.
    dulu i suka sangat neelofa… she’s one of the prettiest.
    tapi perangai mcm harammm…
    Mulut jahat sangat.

    i know byk sangat Fan fazura marah dgn comment i…. and plus.. call Hanez mcm2…
    im not Hanez’s fan… but i dont see the similarity.
    Honestly… Ramai sangat kat Malaysia yg berpakaian mcm Hanez tu…. takkan lah nak kata everyone copy Fazura.
    Ppl have their own taste.
    Sama 2-3 kali tu…accidentally… takkan tu pun nak kata COPYCAT.

    C’mon lah… Grow up Fazura!

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    contrack setahun RM100.000,tahniah la Avon pilih ko….

    0

    0
  17. bobo says:

    huish~takot ler nk pkai lipstik mcm duta~nnti kena cop tiru lipstik :P

    0

    0
  18. minah jambu merah biru says:

    cantek fazura kaler lipstick pon cantek…kalau minah jambu la yg pakai lipstick macm fazura pakaiiiiiii minah jambu boleh berani blanje satay lah sape yg ada laki tu tengok minah jambu pasti akan ceraikn bini punye huh ! begitu garang Nye lipstick Avon ni ! lov u fazuraaaaaaaaaa stay cute ok !

    0

    0
  19. Gua says:

    Terserlah fake.. Peragai haram mulut jahat.. Napela Avon g ambik fakezura..

    0

    0
  20. Irin says:

    Alamak ambik si gundik jadi duta… Dah KERTU ambikla orang lain.. Hmmm Fuckzura tak sesuaiiiii

    0

    0
  21. Ringgo says:

    Uitts baru baca post ni.. PEREMPUAN MULUT JAHAT ni jadi duta..aduhhhhh

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Gigi Fazura cantik !!!

    0

    0
  23. dina says:

    fazura block aku frm her instagram just coz dia x suka my comments.
    dia nak org puji dia jer.
    kecantikan tu hanya sementara lah.
    and is that how she talks masa melodi interview dia? berlagak betul…mulut senget2.
    neelofa is much better then u …sempoi yet brilliant and classy.
    welldone TMJ for dumping Fazura…she aint got no class.

    0

    0
  24. Liza says:

    Fakezura ni kaki gaduh.. Mulut jahat.. Dat kerabat made a good decision dump fuckzura..

    0

    0
  25. Rinny says:

    Neelofa so much better kena sindir ngan miss fake relax je being classy.. Neelofa g US blaja.. Miss fake g US merewang ngan mat salleh..

    0

    0
  26. AIDA says:

    Nadiya Nisaa jauh lbh cantik n lbh jelita drp Fazura………sepatutnya Nadiya Nisaa yg dilantik jadi duta Avon.

    0

    0
  27. dari kejauhan says:

    memang perasan dari awal lagi style Hanez kind of ikut classy (kononnya) style Fazura sebab dulu style Hanez lain kot. Plus muka, mekap lebih kurang je. Nasiblaa

    Tak kesah nak claim org copycat cik pazura, tapi awak pun copycat jugak. copy style blair waldolf gossip girl, ingat orang tak perasan ke. buweekk copycat!

    0

    0
  28. mak jemah says:

    yang penting mak jemah tak suka nelopa. full stop!

    0

    0
  29. marion says:

    aku pun suka senyuman dan gigi fakezura sebab cantik,moga hatinya secantik wajahnya yg telah di oter itu

    dia block org sebab x nak -ve aura,sekian..nak mengata cari bod gosip lain

    bye..(lambaian ratu)

    0

    0
  30. blair says:

    Hai, si fazura ni pakai ke barang Avon?

    0

    0
  31. sayackpygbetul says:

    bagus pon avon ambik fazura jdi duta..much more better than neelofa…kami yg pernah bekerja dgn fazura n neelofa…fazura lagi 100kali mesra dari neelofa..neelofa byk sgt songeh nye…fazura ni cool je…pernah skali peminat minta bergambar dgn neelofa dkt majlis avon..tapi di tolak permintaan peminat tu..fazura cool sgt2..bila minta bergambar dia okay je..mmg bagus pon ambik fazura…org2 avon semua suka dia..semua vote dia utk jadi duta Avon balik…

    0

    0
  32. […] menyebut, pihak pengurusan jenama tersebut berasa tidak senang duduk dengan imej yang menimpa diri duta produk mereka […]

    0

    0