Written by AbangNara | November 2nd, 2012

Walaupun sudah tidak menjadi duta Avon, Nur Fazura masih kekal sebagai duta produx Lux. Terbaru, Fazura telah menghadiri majlis perasmian pelancaran produk terbaru Lux yang diberi nama LUX White Impress.

lux fazura

Pemilihan Fazura sebagai duta LUX White Impress memang sesuai sangat. Kedua-duanya mempromosikan kecantikan, keeleganan dan kesegaran. Abang Nara terus terasa nak suruh wife mencuba Lux White Impress nie.

lux fazura

7 lagi gambar si cantik molek Nur Fazura di majlis pelancaran Lux White Impress dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura

lux fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress

  1. dee says:

    oh my gorges faz… cantikny dia!!!

    0

    0
  2. mulut x wangi says:

    Pminat tegar dia msti puji melangit…klu flash back 5 thn lps, bgini kh…hehehe.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko pulak mcm mana kalau 5 tahun akan dtg? lg teruk kah ko dr dia?

      0

      0
    • Anonymous says:

      orang dah banyak duti…hari 2 sental badan jer kejanya…

      0

      0
      • maibiskut says:

        org pandang ke hadapan… bukan kebelakang…. ni lah mentaliti masyarakat, suka menghakimi sejarah org lain…. exp bekas penagih dadah etc

        0

        0
    • badan berbau LUXXXX.... says:

      kita manusia kena ada tamadun.kalau nk pandang 5 thn yg lps ketinggalan zaman lah nampaknya mulut x wangi oooiiii….

      0

      0
    • AnakAyam says:

      alahaii awk nih…biarla pajura tuh….awk tuh 5 tahun lepas, skrang dan 5 tahun akan datang..mulut tuuhhh tetap tak wangi…busukk hati….

      0

      0
  3. huahuahua says:

    wei sesape,nk tanya lux besar ke empayar avon lagi besar?ke = je

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tuhan maha besar :)

      0

      0
    • lux berbau wangi says:

      huahuahua….kenapa nk tye empayer mana yg besorrr antara Lux dgn Avon,ada masalah ke? Mana2 yg besorrr pun org tetap memilih jenama antarabangsa.Mcm Guccilah,Polo,Dunhill,christian Dior dan etc…

      0

      0
  4. pizza says:

    Ooohhh duta Lux. Maybe sbb tu Avon x sambung kontrak dia. Conflict of interest.

    0

    0
  5. kak Nera says:

    macam ni baru layak jadi duta. so gojes…!

    0

    0
  6. cream puff says:

    chanteknye fazura ni..natural beauty! sesuai jadi duta f0r Lux! =D

    0

    0
  7. Kepologi says:

    Sy bukanya minat fazura sgt..tpi y paling sy suka ngan fazura ni sb dia suka tersenyum….manis jer muka dia..maya pn sama..suka senyum…

    0

    1
  8. bungakejora :) says:

    fazura x cantik la Maya karin lagi cantik faz bnyk xbetul cb korang tgk pic dia dulu ngn skrg byk beza dia kna duta mesti la kena cantik …klu x , kita tgk pun tak yakin ..hehehe

    0

    0
  9. kakikucinghitam says:

    kalau guna fazura utk model brg kita, pasarkan kt luar negara.. comfirm laku…. muka mmg market… ni pndpt aku yg jujur.. x minat ponnnn

    0

    0
    • fazura the gundeks says:

      orang luar negara pentingkan otak dan pendidikan. minah ni ada kelulusan sampai darjah 6 je. malu siottt.

      0

      0
      • makesense says:

        lulusan darjah 6 pon xkisah lah. At least she’s business women. dah ade empayar perniagaan sendiri. Ade butik House Of Doll. Eventhough she’s only “kelulusan darjah6” like what u said, at least she’s speak fluently in english!! And she’s dating TMJ!! nahh,take that!! i’m not big fans of Fazura. At least, she’s good at some point and ada kemahuan to improve her life compare to u, asyik nak buka pekung orang je. Ingat, Allah itu maha adil. One fine day, org lain pula akan buka pekung awak. Give some support lah. kesian mentaliti Melayu kuno mcm korang!! xleh tngk org lain senang. Yuccckkk!! tak bertamadun!!

        0

        0
      • maruah says:

        she’s not dating TMJ, they broke up and keluarga diraja hina dia dengan cara yg paling hina. apakah fazura anggap hidup sebagai artis, mempergaakan fesyen dan membuka butik fesyen tak tutup aurat tu keadilan dari tuhan? fazura pilih jalan yang salah dan akan terus kekal dlm kesesatan kerana mengejar kemewahan dgn cara mengejar VVIP.

        kita hidup dalam dunia ni, apa yg penting ialah maruah. bukan duit. maruah kita tinggi jika ilmu kita tinggi, kalau bukan ilmu dalam pendidikan, ilmu dalam kehidupan, dan nampak fazura tak ada kedua benda ni.

        0

        0
  10. wekkkkk! says:

    Yuck. Mmg aku tak beli le brg lux pasni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      lux x rugi pun xde customer mcm kau yg sah2 busuk ati..kau elok pkai clorox je tanggal cela2 dulu taw

      0

      0
      • Aku says:

        Aku tk minat dia tapi aku suka tgk dia muka dia badan dia smua lah fazura nie mmg lawa.. Aku tgk gambar dulu pun lawa jugak pe swit jer muka dia.. Mayb senyuman dia yg buat dia look gojes… Ade class…Aniwae gud luck to u fazura..

        0

        0
  11. xara nur iman says:

    faz gojes….i setia ngan lux start die jadi duta

    0

    0
  12. PEMINAT says:

    Ya..Tuhan cantik nyak fazura ini..bertuah sapa dpt dia nie..

    0

    0
    • joyah says:

      bertuah ke..?? muka cantik, tapi tut dah bobos.. kalau joyah lelaki, joyah tak rasa bertuah pun dapat isteri yg ramai lelaki dah peluk2.. joyah rasa bertuah dpt perempuan yg lelaki x penah pegang.. ramai pe, kat opis joyah nih pun ramai.. malu2.. org lelaki mengusik pun muka merah malu.. nih fazura jenis, offer, sapa2 pun leh peluk aku mai lah.,.aku pun kaki disco, sampai pernah blasah perempuan kat disco sampai masuk paper semua..

      bertuah ke..?? macamnih ke queen to be..??? bezanya ngan tuanku zarith sofia yg mmg terkenal dgn genius, sopan…bakal menantu..???

      0

      0
      • Anonymous says:

        ape kau merapu joyah sepatah aku xpaham…

        0

        0
      • Anonymous says:

        bertuah juga la utk org yg minat dia.. utj ko mmg la rugi sbb ko nak yg sempurna saja.. setiap org ada baik buruk dia.. ko bakal ada anak laki joyah.. anak laki ko pun blum tentu lg jodohnya sesempurna yg ko iginnkan..

        0

        0
      • joyah martopo says:

        ye ke ramai joyah kat opis ko? malu mereka sampai muka merah yeaaa? itu yg ko kata x pernah diusik ke? hal dlm kain bdk opis ko mana ko tahu? diorg pun xkan cerita kat ko.. entah2 lg lobos dr si fazura ni..

        0

        0
      • nyah senduk says:

        nok, ko jgn risau. fazura tgh sorokkan yg dia dah kena tinggai dengan anak soltan itu. so mmg lah dia ni takkan jd kerabat diraja. dlm mimpi je lah mek jurah jd pwincess.

        0

        0
      • mizz says:

        tapi kan joyah kuasa Tuhan mana kt tau kan…kot buruk yg ko pndg pd fazura ni lekat plak kat ko cane tu…mengaku plak kaki disko…hurm potensi nak dpt ‘ganjaran’ on the spot sgt cerah…klu kaki disko bknke akn bersentuhan dgn rmi lelaki juga…and klu ‘joyah lelaki nak cr prmpuan yg tak penah disentuh rmi lelaki’…aiyerr ada hati gak statement kaki disko nak yg suci2 gtu…ok consider ko ni myb br nak grow up ngn life kot…

        0

        0
      • lux berbau wangi says:

        buat org yg bernama joyah x yah lah sgt nk mengata org…kita nie pun sapa dimata dia. kalau kita sendiri pun asyik nk mengungkit kisah silam org kita lagi naif dr dia…stp org mesti melakukan kesilapan, melainkan “MAILAIKAT” x tau lah pulak kalau si joyah ni mailaikat x pernah buat silap.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dia queen to be ke tak jady queen ke ade ko kisah…dia puna pasal lah ape ko kisah.. Dia tk kacau sluar dlm ko kan..

        0

        0
      • PEMINAT says:

        perlukan kita sesama manusia, mghukum sesama manusia..??? biarla si fazura ubah sikap dia ke arah yg lebih baik..jgn kita selalu mgata org lain..last nanti kena batang hidung diri sdiri..

        0

        0
  13. yun says:

    biarla org nk ckp ape psl faz. yg aku tau aku suke dia..

    0

    0
  14. LAILA says:

    fazura nampak smart n anggun.

    0

    0
  15. neyna says:

    terer gak make up artist fazura..hidung jd mancung, lobang hidung mengecil. Fazura ni takdelah lawa sangat, overrated beauty…tp muka dia exotic. Sesuai jadi duta Lux..cuma rambut bg la natural color hitam takyah ikut pan asian. All the best to Fazura, if x dpt jadi permaisuri pun takpe..still famous n boleh success.

    0

    0
  16. dahlia adik angkat elia says:

    dari segi rupa paras n penampilan..aku tgk dia sesuai lau jd queen…lbih cntik dr kate middleton…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nope.. kalau faz tak solek, muka dia biasa je. Tipula cakap dia keluar tak solek sbb dia sndiri cakap “org perempuan xnk solek pun xpe tapi pakailah lipstick sikit ke,mascara ke” maksudnya faz kalau keluar memang dia solek cuma tak heavy. Kate middleton lagi cantik dari faz dan jauh lebih pandai :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        si kate tu mmg pndi tp keje xnk. duk berhrp nk jgk duchess je. nsb la jdk kawen..jauh lg cntik n elegan si charlotte or madeleine.

        0

        0
  17. Dilla says:

    Omg!! Cantik nye ciptaan Allah! Mmg layak bergelar duta n permaisuri.. Very elegant and beautiful..
    Bukan mcm minah setahun jagung berlakun macam kayu, yg syok sendiri tu! Muka perasan cantik, pendek, menang ratu (dewi je pun) sebab beli, perasan nk jadi permaisuri ,hati busuk mcm bangkai tapi berlakun kunun2 suci!!
    Go Faz!! Maintain ur reputation n jangan layan dgn org yg takde kelass ok darling!

    0

    0
    • Suraya says:

      Gojes!gojes!gojes! Love u faz! Mmg the best!
      Duta yg elegant n beauiful!!
      Tak main la duta tilam murah2 ni!! Gambar iklan pun photoshop biar bontot yg ciput nampak kunun besaq!! Hahaha.. Kesie mek sore tuhh!! Make hati denge budu laaa!! Haha

      0

      0
    • Anonymous says:

      nampak sgt bukan fans lofa :P

      0

      0
  18. embok ketum says:

    Tiada guna kita dapat tepukan gemuroh di dunia tetapi kita jauh dari keredhaan allah.. -petikan sebahagian kutbah jumaat

    0

    0
  19. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Cantek n jambu fazura lov u fazuraaaaaaaaaaaa……sama standard macm fasha sandha kan…..kel….lasssssssssss……….

    0

    0
  20. Zee.H says:

    Oh Fazura, you are so pretty…..yes, l’m jealous !!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    classy yet elegan.. go gurl! :)

    0

    0
  22. putihkaseh says:

    alaaahai Fazura ni, sejak dikatakan bakal jadi isteri anak raja tu baru lah nak control ayu konon, dulu dia ni liar n ligat jugak, siap gaduh ngan org so berbuat lah baik selalu coz yg jahat tu, biar pun sekali kita lakukan, org akan ingat selama lamanye dan yg baik susah org nak ingat, tgk dia bergaya pun cam palsu jer, cam dibuat buat, poyoooo lah …. mak saudara dia tu kan yg kwin ngan Pengiran Sufri, sian mazuin …… gila duit keluarga dia org ni ……

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul! tgk cara faz pun tau dia suka barang branded and mostly barang2 yg dia pakai semua mahal luar biasa. Even dia ada duit pun, tak mungkin dia akan cari orang biasa sbgai calon suami. Sape nak dah biasa pakai chanel tetiba kena pakai nose, vincci.. :) kaya mana pun TMJ, lelaki still tak suka perempuan yg suka kikis duit dia. No wonder da kena tggl.

      0

      0
  23. Anonymous says:

    Kenapa xde orang comment “bila nak pakai tudung?” *pelik jap

    0

    0
  24. Anonymous says:

    She’s so gorgeous!

    0

    0
  25. sunshine says:

    Dia ni macam ada buat hidung sikit.

    0

    0
  26. suke tetek says:

    tetek berkilat…mesti bau sedap lagi2 kat bawah tetek… pergh bau dia sedap sial…berdaki habis… fap fap

    0

    0
  27. diya says:

    She’s so pretty. Now tell me, where did she get her nose done? ;p

    0

    0
  28. […] 69 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White … […]

    0

    0
  29. […] 69 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White … […]

    0

    0
  30. […] 71 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White … […]

    0

    0