Written by AbangNara | July 24th, 2013

Selaku bekas suami kepada Abby Abadi, Abang Nara yakin Norman sudah memahami perangai dan tindak tanduk bekas isterinya itu. Jadi apabila Abby mengumumkan perkahwinannya dengan lelaki berusia 24 tahun, Norman tidak terkejut langsung. Malah berita tersebut diterima dengan baik olehnya.
norman hakim

Kata Norman kepada Mstar Online:-

Sebenarnya saya dan isteri (Memey Suhaiza) pernah berjumpa dengan suami Abby sekarang sebelum mereka berkahwin dan kami seperti dapat mengagak jalinan perhubungan mereka yang nampak mesra

Tetapi Abby tak cakap apa-apa pun. Saya dan Memey hanya dengar sahaja berita ini dan tahu-tahu dia dah kahwin. Saya tidak terkejut dengan keputusannya memandangkan dia sering memberi kejutan dalam apa-apa perkara sekalipun.

Kami terima pegangannya iaitu Allah didahulukan. Sebab itu mereka berkahwin dahulu, baharulah dia selesaikan hal duniawi pula. Kami hanya doakan yang terbaik

abby abadi

Untuk anda yang tidak tahu, Abby kini berusia 36 tahun. Perbezaan usia antara Abby dan suaminya ialah 12 tahun. Norman Hakim turut sama melahirkan rasa leganya kerana Abby kini telah pun mempunyai seorang suami di sisi selepas 5 tahun hidup sendirian.

Saya berasa lega dan syukur akhirnya Abby memiliki seorang suami selepas lima tahun sendirian bersama anak-anak. Ini semua hidayah Allah. Cuma saya harap Farhan dapat membimbing anak-anak ke jalan yang lebih baik. Moga mereka dapat membesarkan lagi keluarga inigi keluarga ini

Sama-samalah kita doakan agar Abby dapat mengecapi kebahagiaan yang dicari selama ini bersama suaminya. Mana tahu tidak lama lagi Abby akan berkongsi berita gembira kehadiran orang ketiga. Siapa tahu kan? Apa pun, tahniah sekali lagi kepada Abby atas perkahwinan anda.

P.S: Nissan Serena S-Hybrid dilancarkan pada harga RM149,500

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Norman Hakim Tidak Terkejut Abby Abadi Kahwini Lelaki Muda

  1. Fakka says:

    Walau dia dah kahwin, tanggungjawab pada anak jangan dilupa.

    0

    0
      • Memeye Teteye says:

        jantan muda nak duit Abby jer…. 2 tahun cerai lah tu. layan……!!!!

        0

        0
      • miss ynwa says:

        best dgr ayat lasttttt norman “semoga kuarge btmbh besar” lebih kurg gini la mksudnye…best taw dapat imagine norman bahagia degan memey..farhan bahagia degan abby..anak2 paling bertuah didunia sebab ade 2 mummy 2 daddy..mereka berbaik2….lepastu planning bercuti same2….owww what a wonderful ending :)

        0

        0
        • Fakka says:

          Wonderful ending opah kau. Kalau nak sangat bahagia, suruh la ayah kau kawin lain… mak kau kawin lain… baru tau wonderful ending atau tak.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          weyy fakka..ko ni memang FAKKOF
          suke hati aku la ak nk cakap mcm tu..ape slh ke ayat aku?mane salahnye?komen buruk2 kata ak jahat..dah komen baik2 pon kene kondem…sah ko memang fakka a/k fakkof..sakit hati ak

          0

          0
        • Miss Yaya says:

          paling rugi laki abby, dapat janda. Norman kahwin dara lagi bergetah

          0

          0
        • Lucu sangat says:

          Kelakornya la,kalau ada komen dari miss nywa,lembu gemuk,olga dan fakka pasti lucu sangat

          0

          0
      • Sasha says:

        Sepatutnya ckp ” tak terkejut abby si desperate kahwin lelaki bendoii “

        0

        0
    • jas says:

      tanggungjawab norman terhadap 3 org anak bersama abby tdk akan terlepas atau berkurang atas alasan abby berkahwin lain..

      0

      0
      • ddd says:

        agree dgn miss ynwa…

        macam best plak jadi anak2 diorang kan? inilah hikmah nye kot… bersakit2 dahulu… makin tua makin tenang..

        0

        0
  2. carla says:

    norman rasa lega sbb abby dah kawin..sblom kawen tak rasa lega ke??kekekkeh….

    0

    0
  3. havang taste says:

    amin…
    let’s doa semoga semuanya kita sesama umat islam ni bahagia mcm u olls…!!
    Takkan u olls je nak bahagia kan….!!

    0

    0
  4. Biskut Meri says:

    Lega hati memey!!

    0

    0
  5. kak ton pon pon says:

    Semoge berbahagie….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tanggungjawab kepada 3 org anak masih pada Norman, jangan cuci jgn plak..
    kemain sedap mulut die..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    wlpn abby dh kawin…tpi norman jgn lupa nafkah trhdp anak2 dia….jgn lepas tgn plk…

    0

    0
  8. Nek Joan Rivers says:

    Tak worry ke about the fact that a STRANGER will be in your children’s life? FBI pun maybe tak sempat nak siasat asal usul and character of this new guy in two weeks…

    0

    0
    • mia says:

      tapi abby ni mulut tak de insurance.. laser.. tetap aku tak minat dia tapi tahniah je lah ekk kawin laki muda … org pantai timo lak tu.. kenalah redha dgn isu poligami gitu.. kuikuikui..

      kenal dua minggu jeekkkk…

      0

      0
    • Anonymous says:

      rilek ah..tgok dlm gambar2 nmpak bahagia je anak2 abby ngn ayah baru diorg

      0

      0
  9. sukahati says:

    semoga berbahagia till jannah..

    0

    0
  10. sukahati says:

    semoga berbahagia till jannah…

    0

    0
  11. Kemek Suhaiza says:

    Sukanya kami Kak Abby kawen pasni dia takyah laa selalu datang mengejut umah kitorang bawak anak2 dia satu bas tuh

    0

    0
  12. eddie says:

    dua2 dah dapat pucuk muda…ape la nk heran ye dop

    0

    0
  13. Lelaki Sejati says:

    Lelaki muda watpe, kawin ng berumur mcm abg ni baru sesuai.Dorg ni cetek pemikiran dorg, xcukup matang, cari laki berumur 40an lebih power dan sedap. Pengalaman pn hebat!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    3+5=8

    0

    0
  15. Julia says:

    Abby ni dalam pada bebaik ngn si memey, still perli-perli memey gak dalam ceramah PAS. tah apa-apa tah. Kalau rase bebaik tu, baik je la terus. Takyah la ungkit – ungkit, perli – perli bagai. Tak ubah cam bekas tunang kfcm yg nama elia tuh. Kata move on segala. Tapi perli – perli org tu gak. Kita yg dok baca ni, xde lah bebal sgt nak paham maksud – maksud penulisan / pecakapan korang itewwwwww,,

    0

    0
  16. eyanti says:

    aku memang tak suka ngan abby ni, mati mati punya benci, kepala betutup tapi mulut longkang, macam bagus aje, orang lain pun pakai tudung jugak siap pegi mekah lagi tapi mulut tak da la macam dia. tengok kak ogy ahmad daud relek aja.

    0

    0
  17. jadung madu says:

    mendoakan yg terbaik..itu lah yg sebaiknya..kahwin lelaki muda ke, tua ke, itu bukan persoalan..yg penting dua2 sepakat dalam menjalani kehidupan berumah tangga dan tidak melanggar hukum dan kehendak Allah..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Jangan omen tambah dosa, mentaliti kelas rendah, otak bengong suka mengata orang, sia-sia je puasa.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Jangan komen tambah dosa, mentaliti kelas rendah, otak bengong suka mengata orang, sia-sia je puasa.

    0

    0
  20. Kami suka Abby says:

    HAHAHA..mati2 macai BN xsuka Abby..benda2 baik Abby buat pon nmpak xelok..biasalah macai, kebodohan menilai berpisah tiada..

    0

    0
    • MakJemah says:

      yg tak suka abby tak semestinya org umno atau mana2 parti politik lain..mungkin org marah sebab abby ni kdg2 suka bercakap tanpa berfikir..sedangkan dulu ustaz asri pernah menegurnya kerana dia telah menyampaikan maklumat dan fahaman yang salah, sedangkan abby tu masih baru mengenal agama..faktor abby sebagai selebriti boleh membawa mudarat kerana perlakuan dan percakapannya akan dilapor dalam akhbar/media sekiranya dihidu wartawan..kalau perlakuan yang baik, baguslah supaya anak2 muda terutamanya membuka mata hati melihat perlakuan baik..tapi sekiranya perlakuan kurang baik? fahaman yang salah? ini akan memudaratkan byk pihak..selain itu, zaman millenium ni serba canggih, maklumat dihujung jari..jadi utk mengelak manusia lakukan kerja sia2 dengan mengutuk mengeji dan sebagainya mcm yg berlaku skrg..apabila dibaca, abby ni mmg mengundang cemuhan dengan statement2 sebegitu..yg bercakap pulak artis yg hidup penuh maksiat..jadi abby sepatutnya ditarbiah dulu oleh parti Pas sebelum membenarkan dia bercakap bagi pihak Pas kerana jelas ilmu abby cetek..abby hanya berfungsi sebagai pelaris saje untuk menarik perhatian org ramai, namun kosong…

      0

      0
    • Kenapa otak kau sempit? says:

      Jangan politikkan berita ni. Apa pasal la bila orang kutuk Abby aje , korang akan kaitkan BN/Umno? Apa ko ingat orang PR tu sume suka sangat ke kat perempuan ni? Engkau tu lebih bahalul dari pencacai najis , otak bodoh macam lembu sebab tu lari dari tajuk.

      0

      0
    • Julia says:

      So ? Ko MACAI ABBY?

      0

      0
  21. mak jemah hot says:

    laki baru abby lg hensem dr norman..hikhikhik :D

    0

    0
  22. nono says:

    mane zul yg dulu?

    0

    0
  23. Otakrempit says:

    Ala jeles sama jeles la tuh.norman kawin lain. abby kawin pucuk muda…. Ank merana…. Huhuhua jeles sama jeles la tuhhhh:-)

    0

    0