Written by AbangNara | April 18th, 2013

Untuk anda yang tidak tahu, hanya satu huruf yang berbeza pada nama anak Fasha Sandha dan anak Nora Danish. Anak Fasha bernama Putra Rayfal manakala anak Nora Danish bernama Putra Rayqal.
ndnnBerkata kepada Harian Metro hari ini, Nora Danish mengakui yang dia turut terkejut dengan perkara tersebut. Kata Nora Danish:-

Alhamdulillah, selamat semuanya. Apapun, saya juga terkejut kerana Fasha dan Rizal menamakan anak mereka hampir sama dengan anak saya, Putra Rayqal Ramli. Apapun, kita harap yang terbaik buat semua

Abang Nara yakin apabila dewasa kelak, Rayfal dan Rayqal akan menjadi sahabat baik. Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri. 4 keping lagi gambar Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ndnn

P.S: Memang perubahan yang ketara jelas kelihatan selepas mengamalkan Fer White. Lebih putih, lebih berseri dan kulit lebih mulus. Dapatkannya sekarang dengan harga hanya RM95 termasuk penghantaran. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

ndnn
ndnn
ndnn
ndnn

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

188 responses to Nora Danish Terkejut Nama Anak Fasha Sandha Hampir Sama Dengan Anaknya

  1. si comel says:

    comel laa baby.. XD

    0

    0
    • cik pedas says:

      bia la fasha nk buh nama ape pon…perut dia kn??
      bia la nama dekat2 pon..tu tndnye dye nk bersatu taknak ade jurang…
      ade reti??

      0

      0
      • ckp jer says:

        yela, dah ayah diorang sama. .

        0

        0
        • Anonymous says:

          ape ape pon nora tetap no.1..dan rayqal pun no.1..sampai bila bila pun..dan fasha akan tetap di label PERAMPAS selamanya..

          0

          0
        • sepatutnya tajuk “Nora Danish Terberak Cair Dalam Kain”. of course la nama dekat2 sama, kan adik beradik sama bapa. bodoh betul la Nora Danish ni, dia pikir dia je.

          Nota ‘perampas’ yg korang asyik ulang2 ni boleh fakoff. aku harap korang yg asyik ‘PERAMPAS! ‘ PERAMPAS!’ ni kena rampas. bodoh

          0

          0
        • nini says:

          Esh3..letak yasin dah elok dah tue..apsal la g tambah plak dengan patung tu..malaikat x dekat tahu x..

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          ape ni !!! fasha dh beranak pon lagi lagi nk cakap dia perampas ke !! dh jodoh dia kan ! rampas merampas ni blakang kire yg penting jodoh dia dh di takdir kn ngan si rizal n dh dapat baby nama dia si rayfal hehe bwek !!! huh !!

          0

          0
        • matmelayukontolkecik says:

          hahah.. ok ..bukan Fasha yg perampas – si Mamat hero kontol gatal sebab ingat semua pon hak dia!! Kote tak dau duk diam dlm kain!! Jantan pon tidak – tinggalkan isteri yg tengah mengandung atau anak masih baby – A-hole Sperm Donor aka Binatang !!

          0

          0
        • disturbance says:

          Jodoh lerr sngt..if aku kawen dgn bpak bdak tu sat ni gik,jodoh la jgak.hooray dpt jutewan!!perampas is still perampas forever n ever what.Its a FACT yg terMAKTUB dlm HISTORY keretisan mlysia.nmpk sngt kpooyooan.ok.daa whatever.all the best

          0

          0
      • makcik karipap says:

        aku dulu minat gak nora danish ni tp skrg makin lama mcm makin myampah lak…dgn berlakon babak pelik2… kes nama anak pn nk terkejut…xpayah terkejut la sbb dh sah2 bapak bdk2 tu org yg sama.. lain la anak org lain ltk nama mcm anak dia kot la nk terkejut gaban…xpaham aku,…

        0

        0
        • ntah apa apa says:

          yela makcik karipap..cuba laki makcik kene caras pastu pmpuan tu mengandung n lahir kan anak sama pulak dengan nama anak makcik..suka ke makcik?laki x kene caras boleh lah cakap gitu..cuba kalau kena,baru tau

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Takyah nak terkejut sangat laaa!!Terkejut utk ko melakukan aksi ranjang di dalam filem dibenarkan!!!

          0

          0
        • xnak mjlis grand says:

          seolah2 adik nya sndiri ape ke bnda abg nara oi. dah mmg adik dia

          0

          0
        • amoi says:

          poyo je nak buat2 terkejut..

          0

          0
        • Makcik donat says:

          skong ntah apa apa.. Nak je aku tgk reaksi si karipap bila laki kna caras.. Msti dia hepy.. Bodoh pnya statmnt si karipap.. Donut jugk yg sedap..

          0

          0
        • lee dong wook says:

          ape kate perkataan terkejut tu ditukarkan kpd teruja

          0

          0
        • peduli apa ko tak minat. ko bayar duit internet nora ke? bodoh.

          0

          0
        • Anonymous says:

          apa la ko ni dia bukan kata nama bapaknya tapi anaknya.. hampir sama..itu aje..skema la pulak

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko tu bodo.. ak x minat nd ni. pun x la benci.. tp biasa la terkejut ngn pelik nama anak dia sama dgn nama anak tiri dia.. bukan dia kata benci atau meluat.. terkejut tu maksudnya reaksi pertama dia bila dia tau anak tiri dia sama nama ngn anak dia.. apa masalahnya???? pelik ak org2 bodo kat sini yg nak pertikai perasaan semulajadi manusia.. kalo ko terkejut tgok babi lalu dpan rumah ko pastu org lain kata ko bangang ko marah x?? tp apa pun lakonan nd berporno memg melampau

          0

          0
        • mulut puaka says:

          sbb ko sibuk buat karipap sebab tu ko bebal. biarlah dia nk cerita perasaan dia. mcm ko tu memg xde perasaan sbb kali ko pun x hingin dgn karipap ko yg dah kecut tu..

          0

          0
        • zaia says:

          iye,’xfaham aku’ la sgt..

          @Anonymoussays:
          April 18, 2013 at 9:20 pm

          baru ko tau ke..tu kdg2 kepelikan tu menimbulkan tahap kegeraman di atas kebengapan segelintir pengomen kat sini.
          macam sempurna sangat sampai yang kecik2 hal biasa malah perkara natural punn dorang boleh pertikai tuu..macam dorang tu dari planet lain,tak pernah mengalami perkara natural atau biasa..
          kalau lah ada orang yang rasa dia bangang selama nie tetiba pergi terbaca statement/komen dorang nie,orang tu boleh tetiba rasa dia tu bijak kot hahaha..

          0

          0
      • BeLLa says:

        nk bersatu ker? ker tanda bakal mncaras hak rayqal plak? oh, mmg la xnk ada jurang. sbb buat mse nie rayqal masih cucu kesayangan tah lg. so rapat rapat la dlu..

        0

        0
        • agaga says:

          boleh buat drama ni. haha

          0

          0
        • pokok hijau says:

          bella oh bella oi..Perempuan mcm kau ni mmg mulut puaka.Nak melaga2 kan lagi diorang ni kenapa?Kau pesen dah macam neelofa dah.

          0

          0
        • Didi says:

          Didi bukan nak backup nora tapi sesuailah dengan perasaan terkejutnya tu. kesian kot kat dia. Dahlah laki dirampas, nama anak pun nak dirampas? Psl scene peluk peluk tu belakang ceritalah. Tak payah campur aduk dalam kes ni bongok.

          0

          0
        • yUyU says:

          Bang nara tak payah nak seolah-olah sangat boleh? dah mmg adik dia kot ! nora pun jgn nak terkejut sngat…dah bapaknya sama, mestila nama anak lebih kurang jeeee~~~

          0

          0
        • disturbancemak encek says:

          Dear bella,I know rite..so fishy la this thing.

          Everyone has their own mulut puaka side..like i care,.purfff
          Proud to be one:P

          0

          0
      • iphoneuser says:

        Yang ko nak sentap kenapa? Nora tu pun tak sentap..
        Tanjat Nora nama anak dia hampir sama, tapi macam topic ni pun boleh masuk blog kan? Lucu..

        0

        0
      • cik pedas emo says:

        yg ko pulak emo nape? aku baca statement dia je dah tau maksud terkejut dia tu. jgn salah anggap and nak cari salah dia je. ke ko baca statement tu guna intonasi yg nak cari pasal?

        0

        0
        • iphoneuser says:

          cik pedas emo

          1) Nama ko pun dah emo, memang sah la
          2) statement ” ade reti??” itu maksud apa ya? kena baca macam –ada reti ke sayang ku darling?’
          3) cit

          0

          0
        • cik pedas emo says:

          iphoneuser ko buat lawak ke ape ni? aku tgah cakap pasal cik pedas kat atas tu. sbb die terlebih emo. kau paham ke x ni iphoneuser?

          0

          0
        • cik pedas says:

          dah sudah…ak hantuk kepala dua2 baru tau….ini blog gosip..ske ak la nk tulis ape….loserrrrr double LLLLL!!! muahhaha

          0

          0
      • boleh blah... says:

        oi pasha takda patung comel ckit ke ko nak simpan dkat baby tu..ee huduhnya..bubuhla patung baby elmo ke..spngebob ke..”elephant” ke..huahuahua…

        0

        0
      • Mariah Kari says:

        oi mangkuk…dia terkejut tu x semestinya dia x suka atau tidak setuju…

        0

        0
      • disturbancemak encek says:

        If i marry him,my son’s name will be putra rayfal 2 or putra raynal or putra rayzal or rifle whatever..nk sama sngt kn.la la la la daaa

        0

        0
      • akal bukan emosi says:

        lol. yg emo sgt nie kenapa?.. chill ler, ND cuma ckap dia terkejut jer.. bukan apa pun.. normal ler tu.. klau kita pun terkejut gak..kan3?.. semua pihak xder perlu diperkatakan.. :)

        0

        0
    • GALO says:

      copy paste ajelah ko nara oiii

      0

      0
    • pz says:

      last sekali tu nora danish ke??

      kenapa cik pedas ni emo sgt.. kan nora just ckp dia terkejut je. tp still berharap yg terbaik utk fasha n jejai.. nora x ckp pun x blh nak letak name anak sama dgn name anak dia kot.

      0

      0
      • cik pedas emo says:

        tu la .. aku mula baca statement nora ok je. normal la terkejut. aku pun mula2 rasa terkejut gak.. x sangka aku fasha and jejai letak nama tu.. terkejut happy ok. bukan terkejut cari pasal mcm cik pedas bayangkan.. nama tu sweet utk dua org adik beradik tu, dr situ nampak fasha and jejai open and dah buang semua benda lepas. tapi bila baca komen cik pedas mmg mcm gampang daaa..

        0

        0
        • bapok riang says:

          Jejai dengan fasha boleh la open dan buang semua benda senang mcm tu ja sebb dorg bukan mangsa. Yang mangsa merananya Nora. Kesiannnn betul.

          Pantang aku perampas laki org ni

          0

          0
        • cik pedas says:

          mulut ak ak yg gosok gigi sendiri bukan ko tlg gosokkn jd ske ak la nk ckp ape…LOSERRRR!!

          0

          0
    • K.A.A says:

      bgs la tu buat nama sama..

      0

      0
    • kk says:

      Pasal nm pon nk jdkan gosip. Dpd benda remeh trs jd isu. Doakan yg tbaik aja udah. xde ke isu2 yg mbina nk dipaparkan oleh wartawan2/blogger ni sume. get a life.

      0

      0
    • aleyza says:

      dah tentu lah adik beradik kandung apa yg nk trkejutnya

      0

      0
      • NINI says:

        BUKAN adik beradik kandung…….silap tu…kalau kandung sama mak bapa …ni namanya adik beradik sebapa…kalau adik perempuan boleh diwalikan

        0

        0
        • Komen Terlewat says:

          Maksud terkejut kat sini ialah ;
          masa pasha dengan bang jejai duk sibuk pikiaq nama anak , tetibe jejai nak letak nama sama dengan si rayqal ( atau mungkin juge si pasha cadangkan who knows kan ) so mestilah dua2 kena berstuju nak letak nama . Dalam kes terkejut si nora ni , ye la . dah la pernah musuh kan si pasha dengan nora, tetibe eh pakai nama sama hampir dengan anak dia . so macam terkejut terharu le lebih kurang nyew .

          0

          0
    • olga says:

      LAST SKALI GMBR NORA KE?

      0

      0
    • nana nini says:

      gambo baby no.3 npk mcm dagu die berlekuk.

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      alaaaaaaa tkpe la kalau anak ND tu sama ngan nama anak Fasha kan adek bradek jugak tu nama Nye kan. rizal mungkin dia tknk kompius di masa2 akan datanggg rayqal..rayfal sikit lebih kurang sama aje. jadi rizal tk lah susah nk cari ank nanti pada di masa2 akan datang tk gitu rizal ?????? mana tau dh besar nanti sorang di amarica sorang di London blaja kannnn ! mungkin anak kedua fasha nanti pompan mesti jambu punye kan tol tk ..

      0

      0
    • Anonymous says:

      rayfal?

      Rifle..

      dah macam nama senapang..

      hahaha

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        rifle ! hahahahahahahahaha klakar pulak nama anak fasha ni hehe rayfal jadi Nye rifle hehehehehehehehehehe…………tk perasan pulak minah jambu sebutan Nye…..eh pesal mate minah jambu susah nk tido ni? skarang minah jambu tengah tengok wrsling di Tv3….penipu punye wrsling huh ! asek asek nk buat gimikkkkkkkkkkkk aje kt penonton Al maklom lah tiket kn mahallllllllllllllllll jadi dorang buat la ape yg patut untok penonton kannnnnnnnnnnnnn hahahahahaha tumbok tumbok pon muka tk Lebam n tk bokop makin tumbok makin hensem pulak….

        0

        0
  2. LaLa says:

    kan memang dah adik-beradik (1 bapa) . biasalah adik-beradik nama lebih kurang sama :) nothing new … and kalau maksud nama tu baik ( In Sya Allah) , should be no problem :)

    0

    0
    • kiki says:

      xtau benar atau tidak, nma raykal tu nora danish yg letak msa dia tgh pregnant,di tinggalkan terkontang kanting msa jejai kemaruk ngn fasha. maybe sbb tu dia x sangka anak baru jejai nma rayfal. logik aper. (sy bca komen dr blog org lain).

      0

      0
  3. Anonymous says:

    mmgla adik dia sendiri..dah bapak sama..mengong tul l a

    0

    0
    • bujang says:

      satu benih……tempat mengeram saja lain.
      Biarlah mereka dengan keluarga mereka.
      Doakan yang terbaik untuk mereka…udah-udahlah tu dok mengutuk
      dan menghina orang.
      Manusia merancang hanya Allah yang menentukan.
      Walau apa pun syukur Alhamdulillah……

      0

      0
  4. Anonymous says:

    comel…

    0

    0
  5. raja syaffiqa says:

    comel gilaaa… firsttttt… werkk

    0

    0
  6. raja syaffiqa says:

    mane comment ?

    0

    0
  7. semoga says:

    walau apapun terjadi air dicincang tidak akan putus..mndoakan yg trbaik utk anak2.. jgn pilih kasih sudah

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bgsla name nk dkt same sbb diorang tetap adik beradik wlpn lain mak. doakan yg trbaik. untung2 klu hbgn diorang still baik rayqal ngan rayfal dpt kasih syg dr 2 org ibu.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    dah bapak dia sama. bingit nora ni.

    0

    0
    • ddd says:

      laaa..ko da knape…die ckp terkejut name dkat same je..bkn marah pun bg name dekat2 same

      pembaca nara kebanyakannya period 24jam…sket2 emo

      sebenarnya raja nora la yg bagi name dua2 anak mereka ni..kerlasss btol dpt mak mertua cenggini

      0

      0
      • Annoying says:

        Dia ‘terkejut’ bukannya dia tak ‘setuju’ . Itupun korang nak jadi isu -__- Kalau bapak sama mak sama nama anak sama tu standard lah. Tapi kes diorang ni bapak sama mak lain. Mestilah dia terkejut. Tapi tak bermakna dia tak setuju. LOL.

        0

        0
    • pening says:

      anon 1:43pm, sebenarnya kau yang bingit. nd kata dia terkejut tu sebenarnya nothing je kot. kau je yang over bingit kata nd bingit. hahaha.

      0

      0
  10. suria menyinar says:

    nama hampir sama pun kecoh ND ni.. dah satu bapak.. bialah..

    0

    0
  11. kakak says:

    Nora mesti rasa, dulu suami dia Fasha nak ambil, ni nama anak pun nak dekat sama. Fasha macam copycat pulak hihi. Persoalannya, adakah Nora Danish akan melawat Fasha dan baby itu? Sama-sama kita nantikan hehe

    0

    0
  12. Love says:

    Nora bkn apa,dia cuma pelik la kan beza 1 huruf je…mmg la ayah sama tp fs blh letak nama lain spt razif, roslan….jauh skit bezanya dgn ank Nora…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bengap…dh klu jejai yg nk letak nme tu..ape fs plk…adoi bt nye tu persetujuan keluarge mentua fs..lantak die orgla..hati kite nie bile dh hitam mmng mcm2 prasangka buruk n busuk hati atas kebahgian org lain kan…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nama tu xkn wujud or jd kalau fs x stuju…anak fs jgk kn bkn ank jejai seorg…

        0

        0
        • disturbancemak encek says:

          Betul betol betol….
          Udang sbalik meeeeee…
          No guilty at all towards rayqal.hopefully rayfal wont hve the same tbiat caras2 ni.amin.if not we got drama here babe!!

          0

          0
  13. miss mong says:

    tk pe la nama hmpir sama pn.kn lg sweet je adik beradik ni..tk dek la beza sgt bila dh besar nti

    0

    0
  14. aku la ni says:

    “Abang Nara yakin apabila dewasa kelak, Rayfal dan Rayqal akan menjadi sahabat baik. Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri.”

    …….Sahabat baik?? ….Seolah2??…. Dia adik beradik ler… Adoi ai

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak like banyak kali bole x?

      0

      0
    • Lalola says:

      Selagi berbin or bintikan dengan bapak yang sama tetap adik beradik.. Sama jugak kalau lahir dari ibu yang sama tapi bapak lain pun tetap jugak adik beradik.. Darah daging tu tetap ada..

      0

      0
    • Anonymous says:

      nara neh tak blaja ke ms skolah dl?sah2 la adik beradik..haih

      0

      0
    • saya says:

      baru nak komen camni gak…..dah 1bapak mmg la adik beradik….hewhewhew….apola nara ni…..

      0

      0
    • adeakukisah says:

      DIAORANG MEMANG ADIK BERADIK LAH NARA!! SATU BAPAK PULAK KAN!! HISHHH!!

      0

      0
    • anun says:

      jgn salahkan abg nara.. abg nara confius skit tu.. sama macam saya confius abg nara dengan abg man belon…

      0

      0
  15. ct oliza says:

    eley kau jelez kn ND?puihhh

    0

    0
  16. ms april says:

    napelah korang nak bertekak mcm2…

    dah wartawan tanya nora jawabler… kut x tanya, xde lah dia ckp cenggitu hehe

    0

    0
  17. Anonymous says:

    kecoh betol si ND ni, buat aksi terlampau dgn Rusdi Ramli tu apa kes???

    0

    0
  18. bukan nama sebenar says:

    raifal?

    mungkin sempena pcerobohn d lahad datu, mana2 tempat ada polis n askar bawa riffle

    jgn marah

    0

    0
  19. cikot says:

    ape da nara..mmg adik kandung diela..tahpapetah..

    0

    0
  20. BeLLa says:

    nora pnat penat pikir nk bg nama anak dulu sorang2, senang2 org caras nk bg sama2..

    0

    0
  21. ayie says:

    “Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri”

    ishh buta hati ke apa pakcik Nara ni.. memang adik sendiri pun

    0

    0
  22. nak tanya says:

    Ha’ah dorang ni kira adik beradik kandung kan. Comel je nama dekat2. Lagi satu nak tau ni nora danish ni kaler mata dia mmg kaler tu ke? Ke tu contact lens? Aku tanya je tau jgn memarah pulak.

    0

    0
  23. Mirai Suenaga says:

    tu punnnnn nak kecoh lah!
    dengan Nara pun sama tak reti nak beza.

    0

    0
  24. ahkak says:

    xde la terkejut beruk..terkejut sebab tak sangka je pun..korang ni..typical mind..

    0

    0
  25. pasha sendattt says:

    pic nora dukung rayfal xde ke…??

    0

    0
  26. dyla says:

    Apapun korang nk cakap..anak ND tetap cucu sulung yekk..xpayah nk kecoh2 sgt la..emo jek la yang nk komen kt cni..angin monsun eh?

    0

    0
    • ketipah says:

      ko kate org,ko pn angin monsun ek…biar la die org…sbb 2 diwujudkn ruangan komen…die nk komen ape yg trbuku kt ati die org…

      0

      0
  27. apa yg tkejutnya says:

    Pelik aku…dah nama pn adik bradik, syukur la ayah dia namakn lbh kurang sama nama anak2nya..darah daging dia sndiri..tu namanya si ayah xnak membezakn anak2 wpn brlainan ibu…remeh temeh sgt…byk benda lain lg yg patut ND ni ‘trkejut’..hari tu yg asmara kt atas katil dgn Rusdi xde plak nk trkejut bagai…sblm tu brgambar berahi balik dari mekah tu x ‘trkejut’ gak ke…ni la retis…jgn la tunjuk murahan sgt….buat org pandang rendah kt awk nt…jaga la status janda tu…malu kt masyarakat dik…..

    0

    0
    • bulshirt says:

      Shitty ass!
      Whatever..dh nama retis ND FS 2×5 jerr..
      Got problem with status janda ekk,nenek??! Blah la.nk jaga ap nye ntah.
      I really fucccccin hate these line>>> MALU KT MSYARAKAT.
      Cn u give a reason slain drpd tu .retis dh lali dh dngr tu weii,dh lapuk.

      0

      0
  28. yaya says:

    satu rehal (mengaji) satu raifal (senapang)~ hihi..btw tahniah buat kedua2nya..anak kalian comel2 belaka!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    bapak sama apa nk di hairankan

    0

    0
  30. jojo says:

    tahniah fasha dan rizal.

    0

    0
  31. mieya says:

    Rasenye xperlu nk perbesarkan isu nama anak fasha ni.. Pada pendapat saya, xder salah nora danish nk terkejut ke ape. dy x jangka pun yang fasha nk letak nama yang mmbezakn hanya satu huruf sahaja dgn nama anak si nora ni. Takkanlah si Jejai nak bincang nama anak fasha dengan nora pulak.. xder yang pelik la bile jejai letak nama mcm tu. Kalo si Nora ni dah tau awl2 jejai nk letak nmer mcm tu.. hebohlah kt kt blog2 gosip nora x setuju nama anak fasha hampir2 sama dengan nmer ank si nora.

    For me, xder yang salah sebb satu ayah. dan saya rase Jejai did a good work in choosing the name yang hampir2 sama. maybe dia nak pupuk/bina silaturahim antara anak nora dengan anak si fasha. Sapa taukan.. niat masing.. Allah je tahu.

    Dan kepada HATERs nora danish ke, fasha sandha ker.. sudah2la cakp bnda yang buruk.. kesian kt anak2 mereka.. Membesar dalam suasana yang orang saling kutuk mengutuk mak2 mereka. Takot2 bila besar anak2 jejai ni bermusuhan.. ..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    kesian gak nora neh, time dia mengandung detik2 besalin tanpa suami disisi..klau kita jd dia ntah boleh ke tak harungi….baguslah amek yg jernih buang yg keruh!

    0

    0
  33. mici says:

    ape la korang ni think positive..maybe nora terkejut sebab tak sangka fasha nk letak nama sama ngan anak die..maklum la kes2 sebelum ni…rasanya die pun tak kisah fasha letak nama tu…

    0

    0
  34. Anonymous says:

    congrats,btw apa maksud rayfal?

    0

    0
  35. .......... says:

    sepatutnya nora cakap x sangka nama ank dia sama ngan nama anak fasha..dan buka nya dia cakap terkejut…bila dia ckp mcm ni ha mula la kena kondem ngan pengomen y kt BN ni…nora ni mgkn terkejut n x sangka sb nama ank dia leh sama….apa pn harap nora n fasha akan berbaik…

    0

    0
  36. We lOvE fAShA... says:

    congrats… fasha & jejai… alyws bahagia hingga akhr hayat…

    0

    0
  37. talk with experience says:

    plis la jgn emo kt nd..ak ckt xmnat kt nd 2 tp fasha 2 lg ler ak xminat……tp ak ckp b’dasarkan pglmn.. org klau xrasa hak kita dirampas mmg boley ckp mcm2..ak ada pengalamn tu..bkn nk jadi pedendam n nk maaf kan tu mmg boley..tp cuba korg bygkan laki korg dirampas waktu korg ga pregnant?bl korg ga bersalin korg dpt tau laki korg gan prempuan lain bersuka ria…ko ga bersalin ni umpama mcm bertarung gn maut..sape yg da bersalin, ad morning sickness sume mybe korg lbh phm.. ak tau nd mybe ad maid utk jg dy, tp xsama tau maid dgn laki sendri yg jg…satu lg, ak tau nd n fasha 2 x 5 je….tp seburuk2 nd dy xruntuhkan rmh tangga org…. n ak still igt betapa fasha wat muka xbersalah rmps hak org.. korg ase lau org rmpas jejai dr fasha, fasha xemo k mcm nd ni? sm je, dia akn emo sbb dy pun prempuan..cuma ak plik gn fasha dy perempuan tp np dy xphm prasaan prempuan lain…………

    0

    0
    • Anonymous says:

      fasha mengamuk mcm celaka waktu gosip tiz nak caras jejai.. buruh indon tu pun boley jadi pujaan ke. pelik ak..

      0

      0
    • xsabarnktgkfskenatinggallaki says:

      fs mmg selalu buat muka x brsalah… sbb family dia back up kuat punye dok tibai org yg hentam fs nie. cik non dh lama tau.. fs xde hati perut punya org. ada ptut ker salah dia, org yg kena trhegeh2 maafkn dia dulu? siapa yg lg hipokrit? cik non kesian la dgn nd. org kta mcm2 kt dia.. pdahal, nmpak x poyo si fs sendu nie.. xhabis2 menunjuk perut dia, alahan dia, bsuk hati walaupun muka suci! smpai dh brsalin nie pun, nk caras nama..

      0

      0
    • disturbancemak encek says:

      FS mnang award muka poyo xbsalah.

      When FS Emo she is really a ………….

      0

      0
  38. FASHA SANDHA BADAK AIR says:

    HAHA. AKU TENGOK SI FASHA SUNDAL NI GEMOK CAM BADAK AIR. HABISLA JEJAI CARI LAIN. AKU TENGOK TIZ ZAQIAH DAH LAMA SUKA DEKAT JEJAI. AKU SOKONG 100% JEJAI NGAN TIZ ZAQIAH. PADAN MUKA KO FASHA SUNDAL.

    0

    0
    • Anonymous says:

      jahatnya mulot kau, suatu hari nanti segala yg kau kata ni akan terkena pada kau pulak…

      0

      0
    • iphoneuser says:

      sia sia tambah dosa kering, akal takde ke??

      0

      0
    • mulut puaka says:

      JGN CKP FASHA MCM BADAK AIR K. SEBAB BADAK AIR PUN X TAU MANA SATU DIRI DIA MANA SATU FASHA DAH.. BADAK AIR X BOLEH BEZA SBB FASHA KALAU LETAK SEBELAH MAK BADAK AIR, MAK BADAK AIR PIKIR ITU ANAK DIA.

      0

      0
      • FASHA SANDHA BADAK AIR says:

        BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

        0

        0
  39. Apa apa je says:

    Terima je la Nora Danish, laki awak dah berkahwin lagi satu.. Cara awak macam tak boleh Terima laki awak dah kawen lain, kalau laki awak nak awak semula, awak nak ke? Dah tenth awak pun berbelah bagi sbb awak makin famous kot… Mungkin nama tu family Martua dia yg pilih kot..

    0

    0
  40. Mok CiQ says:

    bia jer laaa……….

    asal BAHAGIA………..:~)

    0

    0
  41. rosli says:

    Dulu peminat FS kata ND rendah manakala FS tinggi tapi sudahnya ND beranak normal, FS pula kena bedah. Tengok nanti body FS macam mana sebab kalau bedah body tak sama dengan beranak normal. FS juga kata nak pantang 100 hari tapi selepas beranak bulan Mei nanti dia dah nak berlakon. Dulu lepas kahwin ND banyak luang masa dengan keluarga, hanya drama Puteri sahaja.

    0

    0
    • FS Gemok says:

      fs beranak bedah sbb takut bwah dia tu longgar. tkut kang jejai lari plak kt pompuan lain, meroyan lg dia.. nd kena tinggal time ngandung & beranak sorang2 pon xde meroyan sakan mcm fs tu. hahahaa..

      0

      0
  42. cheche says:

    ntah pape je komen emosi semua.

    0

    0
  43. mieoww says:

    eh eh tu pon nk terkojutt ke??dah nama pon adik beradik walaupon lain mak..nama pon mesti la iras2..aku yakin mesti nama tu mak jejaiii yg pilih

    0

    0
  44. heart says:

    dpt anak baru dgn bini baru..jgn lupa tanggungjawab utk anak lama sudah..kang dh dpt yg baru yg lama buat2 x nmpk.tapi walaupun sma bapak,still diorg x sama mak..kalau ak jadi nora,mesti hati ni tercalar sebab nama anak pn seolah2 sma..yg pasti si suami sedang berbahagia dgn bini baru n si isteri lama forever alone..x ke sedih..seolah2 diorg bergembira datas kesedihan nora.. paling kesian mestilah anak nora..dlm kandugnagn lagi umah tangga parent retak..beranak2 tngok dunia..dh x da family..ayah plak gila pmpuan lain..x psal2..ada adik tiri..hoho..

    0

    0
    • aj says:

      mana datang pulak adik tiri oii..adik beradik la tu.. kang kalau aku kata ko bodoh marah lak

      0

      0
  45. Tengok aje says:

    penyakit org kita bila kata no komen korang bising bila bg komen pun korang bising , bila nak berbaik/gaduh korang kata ada sesuatu, kalau kawin cepat korang kata dah bunting duluan kalau lambat korang kata tak laku, ngandung cepat susah lambat ngandung pun susah haiiiii..ubah2lah
    Hah yg mana dah 21thn tu kalau belum daftar cepat2 memang dah lambat tapi belum terlambat…ingat undi anda masa depan negara

    0

    0
  46. nenek says:

    apalah ko org ni….bende halal…baby tu takde dosa….dah sah nikah pun…yang lepas lepas lah…eloklah nama dekat2. adik beradek kan. tak payahlah tanya nora tu…

    0

    0
  47. nara tak sekolah says:

    APALA KO NI NARA? TAK SEKOLAH KE? RAYFAL DAN RAYQAL ADIK BERADIK LA. TU LA GOSIP JE TAU. SEKOLAH TAK. APELA

    0

    0
  48. Mak Jemah 2.0 says:

    Alahhh..mak jemah bukan apa, masa ND bersalin Jejai ada sekali as a father. So still Jejai tu bapa yang bertanggungjawab. kalau FS tu hidup tujuan nak caras, takkan lah sampai sekarang Jejai masih kekal ngan FS. Alahhh pasal cerai berai ND tu perkara lama. Adalah masalah rumah tangga diorang tahap kronik tu. Tak leh nak salahkan FS gak kalau dia kawen ngan Jejai. Anak nama dekat2 pn tak salah. ND pun aku rasa dah tak kuasa nak hangin2 ngan FS. Maybe dah terima kenyataan. Lagipun perkara dah 3 tahun lepas elok lah jangan dipanjang-panjangkan.

    in b4 “Mak Jemah 2.0 bukan lah pro mana-mana pihak.”

    0

    0
  49. Nora Fasha Ramli says:

    Tak suka ngan perangai fasha sandha mengada ngada dah laaaaaaaaaa perampas laki nora danish, harap fasha sandha akan menerima pembalasan daripada Tuhan. kelak nanti suaminyer akan dirampas. percya pd karma setiap perbuatan jahat ada pembalasan. saya sokong 100% kat nora danish. kesian nora danish semoga tabah selalu k…………………….

    0

    0
    • FASHA SANDHA BADAK AIR says:

      AKU TAK SABAR NAK GELAK KUAT2 BILA LAKI FASHA SANDHA KENA RAMPAS DEKAT ORANG LAIN. PADAN MUKA KO FASHA

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        kalau laki fasha kena rampas ngan minah lain tu makne Nye dh tkde jodoh lagi lahhhhhhhh….tkde ape yg nk di heran kan di zaman yg serba maju ni. ape2 pon undi lah BN sokong lah perdana menteri kite pak najib untok cerah masa depan yg cemerlang

        0

        0
    • saya lalala.. says:

      kesiannye org yg hidup pcya dgn hukum karma mcm ko ni… agak2 ko pun tgh tggu karma ko la yek..

      0

      0
  50. terbaca satu blog tadi :

    ” Setelah melalui beberapa pemeriksaan semalam, Dr. Paul telah menjangkakan tarikh kelahiran cahaya mata Fasha dan Jejai pada 9 Februari 2013. Fasha menyatakan rasa terujanya kerana anaknya akan berbintang Aquarius,”

    komen plz ….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nak aku komen kan??

      TAK ADA KENA MENGENA DENGAN INI ENTRY!!!

      Sekian, terima kasih.

      0

      0
      • aku taw la tak de kena mngena…
        aku bkn bdoh mcm hg…!!

        FS tgh smbunyi kn kbnran…dia da pminat…dia tak takut ke pminat lari???
        tak rase bslh ke dia mnipu pminat2 dia?

        0

        0
        • Anonymous says:

          apa kau merepek ni labu…

          0

          0
        • FS mmg propa! says:

          sukahatiakula betul! fs penipu, kaki propa! lg menipu gugur plak? ckp jela xbunting pelamin! tp sukahatiakula agak apa kebenaran yg sebenar2nya. dlm pikiran aku, ada pikir 1 jer bnda jahat. tp xmaw la ckp la kn.. tp, apa nk heran. dia kn kaki propa, peminat setia dia dh bertahun2 setia jd pencacai mkn jer penipuan dia. yg fs takut kalau jejai jer yg lari..

          0

          0
        • damia says:

          mmg slama ni FS kuat mnipu peminat dia…propa prempuan suci…klau exbf dh kawin lain…pe hak kita ganggu rumahtangga exbf smpai roboh? Saja nk sakitkn ati ND dari mula mnikah, ttiba preggy pas tu smpai 11 bulan….adakah?

          0

          0
    • Anonymous says:

      si fasha kan gedik..ND bunting pelamin dia pun nak tunjuk jugaklah dia hebat..padahal x pregnant lagipun…pong pang pong pang satu dunia konon bunting pelamin…last2 Allah nak tunjuk ha kau setahun pregnant..kerja nak membohong jer..pastu kuar statement mcm suci..f***k la ko perempuan hipokrit..org bodoh jer bole tutup mata pasal hal ni…FS ni artis low class, perampas,hipokrit,penipu..semua dia ada..

      0

      0
    • Jim says:

      Aku pun tak bape nak caye cite gini sebab dgr je dari org ( yg kata dia related something like dat la dgn family fasha). Bila bukti depan mata takde, susah nak caya. Katanya Fasha gugur masa pregnant mula2 tu. Disebabkan dia dah canang satu Malaya yg dia pregnant 2 weeks, so dia malu la sebab gugur plak. Thats why dia jarang2 keluar masa awal pregnancy dia tu, bila dah memboyot je dia sibuk sana sini dgn mcm2 aktiviti. Wallahualam~~ Tapi apa2 pun dia dah selamat lahirkan bayi lelaki. Mari kita doakan supaya anak dia akan menjadi pemimpin/imam dalam kelaurganya kelak. Amin.

      0

      0
    • Bip says:

      Aku ada dgr yg Fasha masa dia pregnant 2 weeks, pstu dia canang satu Malaya tu sebenarnya kandungan tu gugur. Aku dpt sumber dari seorang yg kata dia ni related dgn family fasha. Tapi aku susah nak caye sbb, ye la bukti takde depan mata. Dgr dari mulut je. Sebab dah gugur, jd malu la plak. Mana taknyer, benda baru nak jd dia heboh satu Malaysia. Mcm dia sorg je yg preggy. Sebab tu kandungan dia yg ni lama. Ramai gak fans and haters (LOL) yg pelik sebab dia tak beranak2. Tapi mcm mana pun, baby dah lahir dan mari kita doakan yg dia menjadi insan yg sempurna serta menjadi “leader’ dlm family dia.

      0

      0
      • bkn niat aku nk fitnah dia ke ape..just mntak dia b honest..
        kalau btul dia keguguran pon..tak slh rsenya dia share..
        tp jgn bdohkn org yg myokong dia..
        ape2 pon hope dia dpt jd ibu yg baik..bg didikn yg ckup utk rayfal..
        utk jejai plak.. jgn abaikn rayqal bila dh ada rayfal…jdkn ayh yg baik..

        0

        0
  51. fasha sidhu says:

    alaaa xpayah sentap sgt ND..lgpn i xrasa fasha bg nm anaknye tu..da tentu la jejai yg bg nmo dkt2 dgn nm anak sulungnya tuu..emo lbh ND ni

    0

    0
  52. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    bang nara mana minah jambu pnye komen yg tadi tu?????????? ni mesti bang nara dh sembunyi kan !!

    0

    0
  53. Anonymous says:

    aper-2 nama pun yg penting nama tu bermakna yang baik .dalam islam …dan ke2 org anak tu boleh jadi anak yg soleh….

    0

    0
  54. Zaza Muhammad says:

    Heran apanye klu bapaknye org yg sama… yg herannye bile nama ank Erra lebih kurang sama ngan ank Awie.. sorg Aleesya, sorg Aleeya…hik3x..

    0

    0
    • lala says:

      hahaha..mesti same sebab dorng dah bincang name anak mase couple dulu2.. so awie n erra masing2 amek je la balik nama yg dh dorng bncang dulu..

      0

      0
  55. tacacila says:

    dah dasar perampas…dah la rampas jejai nama anak pon nak rampas letak lebih kureng. kesian nd.

    0

    0
  56. Nora ni..banggang siottt!!..bkpe nyer nk tkjt psl nma ank??? org punya anak..suka hati diaorg..nk bubuh nama aper pon..nk taruk dgn nama ‘maggi kari’ ke..ade aku kesahhh?? mngkuk hayungggg tol..

    0

    0
  57. Gelora says:

    Lagi best kalo si bapak mati2 ingat dia bapak tapi……..jantan macam ni patut di buat CUCKOLD kata omputih…….kkkkkkkkkkk

    0

    0
  58. Anonymous says:

    mesti semua fanatik dengan FS.. Tapi cuba la fikir kalau benda tu terjadi dengan diri sendiri macam mana.? maunyaa meroyan.. kita ni cuma memandang.. Kalau bahu sendiri memikul baru u’all tau.. baru nak kata adik-beradik pun mak lain2.. bla bla bla lagipun kalau betul FS nak memperbaiki silaturahim dgn ND sebab tu nak nama anak hampir sama.. Napa la tak berbincang dulu ye tak.? sekurang-kurangnya tak lah ND keluar statement terkejut..

    0

    0
  59. minoh gebushhh says:

    raja rimba bara……yg ko nk mrh2 ni pehal…nora xmrh pon….cume trkezutttt jerrr….

    0

    0
  60. what's up! says:

    nanti bila anak2 dah besar mesti nak sama hak harta dan kekayaan datuknya..itu sebab nama mesti dekat2 bunyinya…

    0

    0
  61. gile2kentang says:

    Apapn kesian gk kt ND ms mgndung dlu x depn suami kt sisi diceraikan wktu tgh
    mengandung lgsung si jejai tu x bpikir..mcm FS tu kira bruntung gkla…

    0

    0
  62. kaktoncomell says:

    apa la yg korg sentap sngt ni.. baca komen ND tu ngan tenang.. xde benda pon.. yg korang nk meroyan merepek yg bukan2 ni knpa.. doakn yg terbaik je utk dorg semua.. korg lak yg emo lebih2.. suka mengeruhkan keadaan..

    0

    0
  63. Anonymous says:

    pd aku la..si nora ni dh leh terima pn ap y berlaku…tpi ada gak segelintir pengomen y kt BN ni y pendengki…walaupn fasha dulu ad ambil jejai dri nora…tpi tu kan dulu..dia org dh leh terima pn…apa salahnya kita doakan y terbaik wat mereka..ni tak..asyk mengata jer….sebenarnya fasha n nora dh ok tpi pengomen ni jer ada y mulut jahat…

    0

    0
  64. gg a.nara blipat ank bibir terjuih says:

    ape lah korang nie dh tentu abg nara bodoh dlm penulisan..ntah2 die saje tulis ‘terkejut’ sbb tak tau nak guna istilah lain..tak gitu abg nara?? kepada abg nara sila improve your writing skill..tak payah nak korea sangat..atau ayat bajet2 comel..jangan disebabkan penulisan anda, semua org gado dekat sini..

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Visit http://www.styleinkind.com untuk fesyen fesyen gojes terbaru!

    0

    0
  66. Anonymous says:

    Visit http://www.styleinkind.com untuk fesyen fesyen gojes terbaru!!

    0

    0
  67. dora tercekek tulang says:

    gua sokong Xnak mjlis grand..nara yg bengong…mmg la adik beradik dh satu bapak…

    0

    0
  68. kodok buncit says:

    nara mmg bengong…satu bapak mmg la adik beradik xder istilah macam2 da……….

    0

    0
  69. Anonymous says:

    Kita kena fikir positif. Nama hampir sama mungkin boleh membawa kpd kasih sayang yg seadilnya utk kedua2 anak bagi sibapa. Bila ingat si abang, teringatkan pulak kpd si adik. Yg penting peranan si bapa sgt penting utk masa depan kedua2 anak ni.

    0

    0
  70. bibah says:

    fasha & neelofa. dua2 tak minat. HoH!

    0

    0
  71. mulut puaka says:

    ak rasa la kan, bila dah besar nnt budak 2 ekor ni, mesti fasha sendat ni hasut anak dia supaya bolot harta keturunan diaorg kan. alah mcm cite sinetron indon tu petang2.. pastu fasha pun mulakan rancangan jahat nak bunuh anak ND ni nnt harta sume jatuh pada anak dia.. pastu anak ND ni jd teraniaya gitu, semua org nmpak dia jahat dan bersalah.. pandai pelakon2 ni buat skrip.. korang bayangkan fasha sendat tu bergaya ala2 mak tiri yg pura2 baik dpan suami ngn mak mentua..

    0

    0
    • bulshirt says:

      I can imagine already..totally a sinetron what.
      FS the stepmom yg pura2 kura2 ..mmg cun n kena la..pergh!

      0

      0
  72. Anonymous says:

    nora walaupun dahi ko jendul tp kepala hotak ko biol. ko tau x apa agenda pasha sendat tu sebenarnya? dia nak anak dia bolot harta keturunan bekas laki ko. nnt anak dia dapat sume. dia nak hasut family laki ko benci pd anak ko nnt. dia nak buat mcm dlm cite sinetron indon petang2 tu la. baik ko hati2 suh si jejai buruh indon tu buat wasiat cepat2.. mana tau kot2 ko pas ni mati terminum racun ke.. ha sian anak ko si raket tu sbb si senapang rifel tu mesti org sayang. anak ko jd kuli buruh indon

    0

    0
  73. ikan says:

    haah biarla nak letak nama hape pun asalkan maksud elok.. xde rampas2 la, dah jantannye gatal. cube x gatal xdenye terampas.

    0

    0
  74. LULULUP says:

    Abang Nara yakin apabila dewasa kelak, Rayfal dan Rayqal akan menjadi sahabat baik. Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri……
    COMPOM NARA BENGONG…

    0

    0
  75. miss dombol says:

    da bapak die same kn…
    name pun sepesyEn ler!!
    xyah nk terkeZUT sgt le…

    0

    0
  76. Anonymous says:

    nora terkejut sbb nama rayqal tu nora yg beri..kira nama tu idea nora la..bukan si jejai ngok tu..sbb masa tu jejai dah duk kemaruk ngn si pasha ni..n sbb tu la die terkejut nama ank dorang hampir sama!paham?

    0

    0
    • FScuriideanamaanaknora! says:

      ye betol tu anonymous 5.57pm.. nora yg bg nama anak tu idea dia, sbb mse nd ngandung jejai mne ada amik tau sbb tgh sakan clubbing dgn fs betina sundal kejar anak org kaya tu jer.. pastu siap brcuti kt thai lg, time jejai maseh dgn nora. x malu! hei fs, ko ingat ko dh dpt apa yg ko nk org xtau apa ada dlm perut ko tu lg? jaga2, ada yg memerhati jer.. haters ko nie nk tgok ko cerai jer mcm nd kena, baru pueh hati! sbb kalau ko xcerai, confirm pasni ko rebut harta jejai plak nk bg anak ko kn? mak ko tu ko dh xhingat ker, dh lama xde enterframe? ko asyik trhegeh2 kejar mak mertua ko tu jer eh..?

      0

      0
  77. luthfi says:

    sekedar nama,,banyak yang sama juga biasa saja…

    0

    0
  78. Robyn says:

    dear mr. nara yg beautiful,
    bukan ke rayfal semmgnya adik rayqal? adik kandung lagi. knp mr. beautiful kata tak sbr nak tgok rayqal jaga rayfal spt adiknya sendiri? tlg explain sikit mr. nara yg beautiful..

    0

    0
  79. Hamba Allah says:

    sentiasa pikir positif.. xbaik tduh menuduh.. tkt nati kt pulak yg tkene..

    0

    0
  80. Anonymous says:

    apa nak hairan…diaorang kan adik beradik kandung…apa yang jadi masalah…sume komen macam budak2…akal sempit…

    0

    0
  81. bulshirt says:

    Adik beradik watsoever kpala hotak u olls!!standard aku klau mak x sama bpak je yg sama bleh blah,k.i dont care.
    So annoying n weird like hell when a perampas yg x mengaku perampas still doing things yg seems like mrampas,and the guy yg dok terampas puhlease la poket die je yg jd attraction grabber aweks kott,get over urself la,..

    0

    0
  82. Kak Long says:

    Semoga Putra Rayfal dapat merapatkan jurang silaturrahim di antara bondanya dengan bonda Nora. Alhamdulillah – Kak Long teringin tengok kedua2 bonda pergi holiday bersama2 keluarga Jejai.

    0

    0
    • bulshirt says:

      Kak long jgn nk menyampuk kt cni.balik rumah cuci lampin ank lg bguih.dah blah dr cni.

      0

      0
  83. maxmora says:

    RAYFAL M 16…TEMBAK!!!

    0

    0
  84. Anonymous says:

    lorr bnda kecik pom nak gaduh ke ? aik .. knp seolah2 adik die ? kan bapak sama memang adik kandung eh, if bapak lain, mak sama baru beradik tiri ,,, bialah dieorg nak berbaik. Makcik karipap, ND bukan terkejut mrh la.. juz xterfikir nama akan sama .. kalau die marah why nora danish p melawat si fasha ni.. kira nya Hati si ND ni selembut2 manusia la .. susah kot nak cari wanita mcm nii ..bertudung pun kalau hty busuk , besar lg dosanya ,,, KALAU sy , saya pun xmampu nk jd mcm ND ,, bangga dgn nd .. dh lma mint diee :)

    0

    0
  85. Mulut Longkang says:

    nasib ko lah fasha…dapat anak hidung kembang macam hidung mamat tu..

    0

    0