Written by AbangNara | February 1st, 2013

Kekerapan Nora Danish bercuti bersama keluarga bekas mertuanya menimbulkan tohmahan segelintir pihak yang mendakwa Nora tidak sensitif kerana Jejai kini telah pun berumahtangga dengan Fasha Sandha.
nora danishDitanya mengenai perkara ini, Nora Danish menerangkan dengan panjang lebar. Abang Nara berharap dengan penerangan ini, tiada lagi suara-suara sumbang yang akan kedengaran. Kata Nora:-

Ya saya ada dengan tentang perkara itu. Saya nak beritahu di sini, mereka (keluarga mertua) yang ajak saya bercuti bersama mereka. Kami dah memang macam satu keluarga, bukan orang asing. Kami sangat rapat. Lagipun Rayqal cucu pertama dalam keluarga mereka. Mereka memang manja dengan Rayqal. Jadi setiap kali hujung tahun memang mereka akan pergi bercuti. Mereka ajak cucu mereka dan saya sekali juga keluarga anak-anak mereka yang lain. Kalau mereka tak ajak, saya takkan nak suka-suka ikut.

nora danish
Abang Nara faham sangat betapa manjanya atuk dan nenek sekiranya cucu tersebut adalah cucu pertama mereka. Memang sayang terlebih. Itu perkara biasa. Yang menariknya, Nora Danish tak kisah untuk pergi bercuti bersama Fasha Sandha sekiranya diajak oleh keluarga bekas mertuanya.

Sekalipun, kalau lepas ni mereka ajak saya bercuti dan Fasha juga ada bersama, saya okay. Saya tahu benda itu akan terjadi. Saya adalah menantu mereka yang dulu dan Fasha adalah ahli keuarga mereka yang sekarang. Kalau saya dah kahwin pun nanti, kalau mereka ajak saya bercuti, saya ikut dan bawa suami saya sekali.

nora danish
Diharap dengan penjelasan ini, semua pihak berpuas hati. Jangan buat-buat tak faham dan nak cipta khabar angin yang bukan-bukan pulak. Mereka semua dah bahagia dengan hidup masing-masing. Marilah kita teruskan doakan kebahagiaan tersebut berkekalan sehingga bila-bila.

P.S: Trip ke Korea promosi utk bulan 3 ni ada tinggal BEBERAPA seat sahaja! .LIKE Facebook Pelangibonda! untuk info lanjut.

P.S: Formasi ais yang sangat mengkagumkan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to Nora Danish Tak Kisah Bercuti Bersama Dengan Fasha Sandha

  1. WEWWITTT says:

    1st

    0

    0
    • Kak Esah says:

      X sabarnya nak tgk lagat mereka bercuti.. tak menang tgn la raja nora nk jaga cucu2 nya nanti..

      0

      0
      • Shilalat says:

        Ya la tu..Dengan media blh la gebang tp dlm hati??????Mkn hati berulam jantung..U can say “NO” kan?Blh pula ckp nak bawak laki dia sekali kalau dh kawin nanti..Motif?

        0

        0
        • nooriez says:

          ok la klu dier ckp cmtu. rela atau x,belakang kire.. maksudnye nora da bley terima la semua tu.. itu lg baik,xkn dier nk meroyan cam fauzi nawawi lak..

          0

          0
        • Sharnazoom says:

          Motif dia nak tunjuk kt fasha yang family jejai sayang dia lebih dr si fasha.. percutian free siapa la yg tak hingin.. bawa kaki & baju branded je.. yang lain semuannya sponsorsHIP!

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          bagus lah klau mcm tu..buat apa gaduh lama2 kn….lagipun hubungan mertua dgn ND tak kan putus…yg putusnya hubungan ND dgn jejai jer.
          mak mertua dia pulak jenis yg sporting…best la, eh cute lah ank ND raqyal tu

          0

          0
        • hanna says:

          tak payah nk buat gile la shilalat oiii..dah die kate ok,ok la…jgan lah kau nk buat mcm tahu plak ape dlm hati org..kire hebatlah tu..mak mertua diorang yg hebat sebenarnya..hubungan mertua ngan menantu xkan putus taw walaupun dah cerai…menantu haram kawen mertua sampai bila2..ingat tu..dah yg org tu nak bawak bercuti anak die Rayqal,cucu kepada mak jejai…knape plak die nk kena say ‘No’?? nk bg hubungan yg elok yg tegang?? tak semua org hati mcm kau taw..ade je org yg baik hati leh memaafkan org lain…

          0

          0
        • daud says:

          Biasa laaaa.. fasha pandai msk nasi lemak daun pisang dan nora pula pandai msk maggie kari.. bukan aku yg ckp tp instagram mereka yg keluar picture..

          0

          0
        • luna says:

          ok..dlm cerita ni semua akan makan hati, baik nora atau pun fasha..
          hanya jejai je yg senang hati..
          perempuan mmg diciptakan untuk sentiasa berkorban dan terkorban untuk insan yang bernama lelaki..

          0

          0
        • jaja says:

          nora.. bila nak suruh rayqal panggil fasha ibu, mama or mak fasha mcm anak2 dato siti pnggil dia mak iti.. its so sweet!

          0

          0
        • ting tong says:

          aku pun de tengok gambar kt page Fasha. Fasha rajin betul lah masak..hihih.. mertua aku pun sampai kata, fasha ni pandai jaga hati suami, suami pegi mana2 pun rajin lah ikut..selalu masak dan berada disisi suami.. aku dengar camtu hanya tersenyum je..

          0

          0
        • fifi says:

          Ye betul.. fasha mmg penyayang dan bkn yg suka show off pun.. i saw her at sungei wang beli baju rm15 jer.. bkn mcm setgh artis tu.. chanel la, christion loubutin (betul ke aku eja ni), dior la, pandora la dan blablabla.. yg plg murni, fasha is cat lover.. penyayang betul dia pd sahabat nabi kita.. alhamdulillah.. :-)

          0

          0
        • Anonymous says:

          kat sungei wang ade byk baju murah kan? fasha boleh je beli baju 15 ringgit….tp xkan x mampu kot nk tambah ag rm5 nk cari baju yg ade lengan sket…suke benor la tayang ketiak

          0

          0
        • Farah says:

          Ok lah Nora buat baik je walaupun apa yang telah terjadi dulu. Kita sebagai orang islam tak baik bermusuhan..

          0

          0
        • hehe says:

          Nora pun sama kan anon? suka pakai baju nampak ketiak.. mari la sama2 berdoa agar mereka berdua diberikan hidayah utk menutup aurat :-)

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          x sabor nak tengok ND n Sendat bersama, berintagram sambil tag masing2…

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
        • anon says:

          baju RM15? no wonder nampak ketiak…

          0

          0
        • nora danish seorang yang mulia

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          WOIIIIII yang korang memekak bergaduh kat sini pasal apa..duit diorang suka hati diorang la nak ajak sapa pun xmintak duit ko pun kiah..get ur own life please..stupid people.

          0

          0
        • Olga says:

          x sabornya nak tgok ND catfight dgn FS!

          0

          0
        • yUyU says:

          Aritu baru dengar kat youtube, ustaz azhar idrus cakap, kalau keluarga mertua,sampai bila2 pun akan jadi mertua kita walaupun suami isteri dah bercerai.. so bagi aku biarlah dorang g bercuti sama2 kan, sebab hubungan mertua tu mmg takkan terputus.. =) #sajakongsi

          0

          0
        • EMAK NANA says:

          bior ler……tu kan cucu dier…..kalo x bawak mak skali saper la pulak nk jage budak tu…..kalo harap si fasha…patah la kuku wat kat salon tu….

          0

          0
        • sayasayangmamasaya says:

          6ila manusia x de ilmu agama 6ericara…

          0

          0
        • mak jemah says:

          jgn busuk hati sgt lah…. doakan yg terbaik sudah…..

          0

          0
        • Anonymous says:

          prasan tak cincin kat jari ND? cincin apetuuu hehehehehehe!!

          0

          0
      • gggg says:

        tudia perot fasha .. selambak ..
        sendat n ketat

        0

        0
        • hhhh says:

          Tu diaaaa.. sama la mcm perut nora masa mengandungkan rayqal dulu.. mereka sama tp tak serupa..

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          dah sendat nak wat camner…. kalo x mengandung pon sendat jugak

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
      • Fasha, perot tu aurat! says:

        Rizal dah xmabok lagi kot sebab Fasha dah nak bersalin pon x kena cerai lagi macam yg Nora pernah kena dulu.. Awak jer yg terhegeh2 nak berbaik ngan dia, Nora… Ingat Fasha leh terima ke hidup dia di duakan oleh mak mertuanya tu

        0

        0
        • Ustazah BN says:

          Setiap apa yg jadi ada hikmahnya.. tak perlu la kita persoalkan kalau dah itu kebenaran yg tercipta untuk mereka.. sama-sama la kita berdoa yg terbaik untuk mereka.. :-)

          0

          0
        • Farah Achiken says:

          Dona Danish tak tahu malu . If i jd ND , i tawu i tk leh pisahkan cucu dgn nenek nya , tp kalau ashik menepek gitu ? wkaakka , NOOB NORA VIETNAM

          0

          0
      • Anonymous says:

        betul tu

        0

        0
        • tulip says:

          klu i jd ND i x akan ikut,i juga x kan pisahkan cucu dgn nenek atau atuk ank i dan i akan melepaskan ank i ikut bercuti bersama mereka,ank i dh besar so i pasti bekas mertua i akan jga cucu mereka dgn sebaik2nya,ermmm klu ND berterusan mcmni sampai bila2 FS akan di2kan oleh keluarga jejal,mmg bekas mertua dan bekas menantu sampai bila2 hubungan x putus tambah2 klu ada ank tp bila sudah bercerai ia sudah jd lain,ini real dlm kehidupan kita jgn nafikan, bila ND asyik bersama mereka org dh pandang serong tambah2 FS belum diterima 100% oleh pihak keluarga jejal ni mcm x beri peluang tuk family jejal terima FS sepenuhnya,klu mcmni sampai bila2 pun FS akan tersisih,mereka berdua akn di banding2kan walau kita tgk FS ni rajin masak ke apa ker tp bg org kaya cam mereka tu semua x penting,maid ada,masak2 ni urusan maid,sape yg pandai ambik hati dan pandai bodek itu yg mereka paling sayang,ND merasa dia x tergugat dgn FS dan ank FS nnti sbb dia tgk family jejal sayang sangat kt anaknya,tu sbb dia kata rela nk bercuti bersama,bayangkan diri kita berada di tempat FS.,doa yg terbaik tuk mereka.

          0

          0
        • manusia says:

          alahai ekau ni… follow instagram mak mertua fasha tu dh tahu yg mak mertua die ni baik sgt.. die dh pon terima fasha dlm family die.. kome jek duk sesebok buat macam2 cerita.. while diorg bercuti kat dubai baru2 ni, mak mertua die siap tag nama fasha n ckp diorg akan keluar bercuti sesama nnt once fasha dah delivered. summore mak mertua fasha siap cakap can’t wait lagi… biarlah hubungan ND ngan bekas mak mertua die baik. apa masalahnya… mcm si yuyu ckp… xkan putus hubungan tu..lgpon family jejai xbersalah pon kat ND.yg bersalah is Jejai jek.

          0

          0
    • Kak Esah says:

      X sabarnya nak tgk gelagat mereka bercuti.. tak menang tgn la raja nora nk jaga cucu2 nya nanti..

      0

      0
    • ila says:

      gud!… nora danish kini semakin matang… yups masing2 dah ada kehidupan sendiri tapi ikatan kekeluargaan ttp perlu dipelihara… just terima dngn hati yg terbuka n sygi mereka yg sygi kita ;-)

      0

      0
    • kak timah says:

      rita patut ikot mcm nora ni hahaha alamak kena dislike la plak

      0

      0
  2. aq say says:

    WAUUUUUUUUUUUUUUUUUU huhuhuhu u terbaik bgs la berbaik kan :D

    0

    0
  3. tttttt says:

    1st

    0

    0
  4. Abang mat says:

    Bagus la tu nora.. Abang mat nk melamar bolehhhhh?

    0

    0
  5. nana says:

    Nora, anda memang wanita yang tabah.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    memang ler.. fully sponsored. sapa yang taknak lah kan. Kalau nanti anak dia dah besar, ND kena lah pandai2 fikir. Ada masanya kena jaga air muka sendiri..

    0

    0
    • hanna says:

      alah..kalau x sponsor pun bknnya die x mampu…kalau kita ni lainlah kan…menyimpan setahun baru leh merasa gi oversea..nanti anak die dah besar sepatutnya anak die bangga taw mak die x bermusuh,walaupun pernah bermusuh tp boleh maafkan org lain..kalau aku jadi anak die aku banggala…kalau kau aku xtahu lah…kalau fasha pun boleh terima keadaan ni ngan baik lagi bagus… sekurang2nye biar diam sket mulut2 yg reti mngata org tu..persengkataan ibu bapa tak perlu libatkan ngan anak2..itu je

      0

      0
      • iman says:

        Ko bangga berMAK kn nora??? Kalau aku MALU pada Tuhan sbb mak ku pakai seksi.. :-)

        0

        0
      • hanna says:

        xde org ckap pasal pakai baju pun kat sini…kalau mcm tu sumer anak artis patutnye bunuh diri ke sbb malu ade mak berpakaian seksi…kau kena ingat…kita yg bertutup ni,termasuk kau bini kau, belum tentu sempurna…esok2 skali die berubah lebih baikdrp kite semua baru kita nk rase malu ngan diri kita ke? kita xboleh hukum org berdasarkan siapa die hari ni,sebab mungkin esoknye lebih mulia dr kita2 yg komen kat sini

        0

        0
        • so true says:

          Arghhh..ak sgt sokong knyatan ko hanna.dlu cm tgk diyana amir tu mcm xde tjuan hdup je tp skrg ble ak bndgkn dr ak yg mmg btdung ni dgn dyana amir,irma jadi segan lak..
          Tak payah nak kutuk or pdg hina sgt.doakan yg terbaik sudah

          0

          0
    • Anonymous says:

      Apa yg Nora Danish nk malukan? Bukan dia yg rampas Suami org…dia tak perlu malu cz itu datuk nenek anknya…n mayb Bekas mertua dia dh anggap dia mcm ank mrk sendiri…dh mrk syg kat dia knp dia nk elak pula…pelik manusia kan org yg ajak n keluar duit mungkin tak ckp apa2 pun org yg tk berkaitan pula nk judge bukan2…lg 1 Nora Danish pegi dgn ahli keluarga jejai bukannya pergi dgn jejai je…if dia bw anak dia bercuti dgn jejai sahaja or even fasha sekali mayb nampak pelik la tapi dgn sekumpulan ahli keluarga apa salahnya?

      0

      0
  7. mak kiah super hero says:

    hubungan suami isteri boleh terpisah. tapi hubungan dengan makpak mertua tak leh terpisah. diorg masih mak ayah kita jugak.

    0

    0
  8. Harunoichi says:

    Memang golongan syaitan nirojim betul siapa yang mempertikaikan sedemikian rupa.

    0

    0
  9. Zizizi says:

    Tiada istilah bekas mertua pun..tetap mertua smpi bila2.. yang untungnya tiada ikatan persaudaraan yang akan putus..:).. semoga berbahagia untuk semua orang :)

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tak salah pun, tak ada istilah bekas menantu…

    0

    0
  11. xminat fasha pun. says:

    Kelakar jugak nora ni. masa berlakon minta jgn ditemukan dgn fasha smpai tarik diri.yg ni? Hehe. Lpas ni jgn ade sesi berebut lain plak.
    fasha dgn nora kena berdamai betul2 la 2,2 moved on haa g la cuti sesama.habis cerito.

    0

    0
    • izah says:

      yg dia xnk ditemukan masa belakon tu zaman bila kak oiiii??? skrng dia dah move on la tu.. cuba suruh media p tanya nora dia nak tak ditemukan dgn fasha masa blakon, sure dia jawab ok punya la

      0

      0
    • Anonymous says:

      xde yg kelakar pun..mase bergaduh mmg lah mcm tu…bile dah cool dah xde masalah dah la sumer ni…kita bergaduh same kita pun kalau boleh xnak pandang muke org tu..ni kan nk kerja sama2….kdg2, masa yg mngajar kita erti hidup

      0

      0
  12. aty says:

    FYI, even dah cerai berai, namun IBU/BAPA mertua tu tetap menjadi IBU/BAPA kita shingga ke akhirnya. Jika tak percaya/ragu2 boleh rujuk dgn ulamak/ustaz yg arif tentang hal2 bgini.

    0

    0
  13. Burberry says:

    hek eleh, apasal nora tak boleh ikut pulak kalau bekas mentua ajak pi cuti2 walaupun bekas laki nora, si jejai dah kahwin dgn fasha? apsal??? bukannya nora tu pi tidor sekatil dengan jejai pun kalau dia ikut… open minded laa sikit… ni tak, kalau dah bercerai, semua putus hubungan even dengan mentua sekalipun…apa kes tu? bukak sikit minda tu…. jangan dok kolot sangat…

    0

    0
  14. larrrrrr... says:

    Lahhh biar lar die nk bercuti ngn sesiapa pun…nora danish klau nk pegi bercuti sendiri pun die mampu ape??die pun anak orng berada…yg bercerai mak bpak bukan anak,nora nak anak die still kenal atuk nenek pak mak sedra die yg lainn…x salah pun!!! bukan setiap hari g bercuti sibuk jer larr orng yg bagi tohmahan tue…fan giler mati fasha larr tue ..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    toba botu kulit muko.

    0

    0
  16. ting tong says:

    bgs la begitu.. yg dh lepas tu biarkan je lah.. masing2 dah dewasa.. kalau bercuti bersama pun tak salah..takkan lah tarik rambut kann.. ND pun rasa tak heran dh dgn Jejai n FS.. semua ini ketentuan dr Allah.. Ajal n Jodoh rahsia Allah.. yg penting betapa bestnye dapat pegi bercuti hehehe..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Rasanya Nora Danish tak perlu nk tunjuk kat siapa2 yg keluarga jejai syg kat dia ke tak cz if dh dia blh ikut mrk sekali Dlm setiap percutian dh terbukti mrk rapat n keluarga jejai mmg sayang Nora dr dulu…pasti fasha pun tahu…lgpun Nora buat semuanya krn anak dia juga…dia mesti nk ambil kesempatan itu Utk bersama anak n merapatkan hubungan sesama mrk…if jejai yg salah tapi mak bapa dia baik apa salahnya berbaik dgn datuk n nenek anknya…lgpun bukan senang nk dpt Bekas mertua yg baik n sporting mcm ni…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    xsalah pun. tp kalau aku jd fasha mesti aku mcm “WHATTTTTT??????” hahahahaha…
    kesian perempuan selalu jd mangsa keadaan.

    0

    0
  19. minat neelofa says:

    takde cerita pasal neelofa ke nara?…boring nye….

    0

    0
    • Anonymous says:

      jgn komen mcm banganggg boleh??? jgn off topic bolehh???

      0

      0
    • mamas says:

      haah cerita la psl neelofa yg suka show off brg2 branded die mcm kasut CL die tu.. asik2 nk menunjuk xmcm noradanish ni very humble I like!

      0

      0
  20. natasya says:

    nora fikir anak, bukan fikir nak balik kat laki sendat tu…

    0

    0
  21. .................. says:

    aku tengok ND ni ngan fasha skg mcm dh ok..cuma kadang2 ada segelintir manusia y suka sgt dengki tengok dia org ni….kalau ND dh cakap cam tu bagus la n jangan la kita buruk sangka plk kat dia…..benda y lepas tu biar la berlalu….buang y keruh n ambil y jernih….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    harap2 jejai balik kat aku..plss

    0

    0
  23. Anonymous says:

    sape yang jadi batu api ni eh?? nora ngan fasha dah ok,masing2 buat hal sendiri,kenapa perlu diungkit,di laga2 mereka ni…kn??

    0

    0
  24. sura says:

    Percaya pd Allah, percaya pada jodoh.. Dh jodoh dia dgn jejai takda, skrg duk ngutuk jodoh dia nga family jejai plak.. bersangka baik lg bagus..mksdnya, dia xde rasa marah or dendam pn kt jejai tuh..Bleh lagi cucu jumpa atok, anak jumpa bapak.. dpt kasih sayang…ingat senang ka?

    0

    0
  25. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    lepas ni konfirm fasha sendat tu makan hati…
    ari tu Raja Nora keluar kat rancngan NONA (alaa…yg neelopak jdi pengacara tu) siap ckp lg dia sayg dua2… nora and fasha…
    tapi…ye ke??? mcm syg lbih skit kat nora je…

    0

    0
    • buntal says:

      Ko je yg kata dia mkn hati.. ko fasha ke??? biar la raja nora tu nk sayang siapa pun.. hak dia.. mereka berdua tetap ibu kpd cucu2 dia.. ke ko yg takde siapa nk sayang sebenarnya??? kesian ko..

      0

      0
      • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

        ye ke i je yg kate dia makan hati buntal???
        pelisss la buntal….siakap ni dikelilingi oleh family members yg super duper penyayang…. bongok la ko ni buntal!!!!

        0

        0
    • loli says:

      pduli ape dia syg nora lbih yg pnting jejai mmg syg banget sm fasha.itu yg pnting.nd ni sj statemnt nk jeleskn fasha.ptt la jejai syg kt fasha.fasha msk tuk jejai,bg support kat jejai.tu yg jejai syg pd fasha.jgn hrp je rupe lawo tp xpndai lyn laki,dapur xberasap laki pon leh lari.sk fasha ni walaupon bnyk duit tp xde la show off manjang pakai brg mhl2.xmcm fazura tu br msuk butik mewah post kt twitter.pdhal xbeli pn.

      0

      0
      • honey says:

        dah fasha rampas laki orang, kenalah tunjuk baik….kenalah jaga laki baik2…kenalah ikut sana sini, masak semua sebab takut kena rampas perempuan lain. bak kata orang, learn from experience…

        0

        0
        • raja noraaa says:

          dulu bkan nora tak pandai jaga jejai…tapi nak wat camne ade pengacau di dalam rumah tangge die org.so semua tanggung jawab nora tak di hargai,

          0

          0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      suka hati mak jejai laaaaaaaaaaaaaaa nk sayang sape yg lebihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kenapeeeeeeeeeee kau nk sakit hati sangattttttttttttttttttttttttt !!! siakap siakap skali aku goreng gaol kunyit ngan garam baru padan muka kauuuuu !!

      0

      0
  26. nurul says:

    kesian baby dlam perut…lemas kot baju mak ketat metat sgt…nak menendang pun sush..

    0

    0
  27. pak pung pak mustape says:

    tapi kalau aku jadi Nora. aku tak nak ikut buat apa nak menempel. fikir 2 kali lah nora g bercuti dgn seben u dan rayqal lagi best kan. go Nora & fasha

    0

    0
  28. Anonymous says:

    penguguman fifi_faiza dah tkr nama yayang_***
    die hard fan

    0

    0
    • e says:

      Siapa fifi_faiza ni? Dekat Instagram ada, dekat sini ada. Semak gila. Semua Instagram artis dia menempel. Buat rileks sudah.

      0

      0
  29. reeza says:

    Walaupun mereka dah break tapi siraturrahim tidak boleh diputuskan, berdosa. Hubungan darah anak, ayah, nenek, atuk tetap tidak boleh dipisahkan. Azali. Biarlah Raja Nora hendak sayang pada sesiapapun, kalau dia sayang pada ND mesti ada kelebihan yang ada pd ND. Kalau tidak tak kan orang tua sayang. Tidak perlulah nak jadi batu api atau berprasangka yang bukan2. Tak perlulah nak porak-peranda atau nak panas kan keadaan. Jika mereka bahagia dengan cara sebegini, doakan saja, lebih baik kan. Allah menyuruh kita mengeratkan persaudaraan bukan memutuskan. Manusia makin berusia makin matang, jadi pengalaman lepas adalah sejarah. Jangan terus hidup dalam sejarah yang menyiksa diri macam kepompong. Jadi doakanlah kebahagian mereka, terutama sekecil yang masih tidak mengerti apa2. AMin….Semoga bahagia dapat dinikmati suatu hari nanti…..

    0

    0
  30. sha says:

    Cerita orang kaya….boleh lah cuti sana cuti sini….

    0

    0
  31. Anonymous says:

    biorla mereka…mana tau mereka boleh jadi baik macam ebi abadi ngn memmi

    0

    0
  32. zulfah says:

    i respect dengan nora ni…bagusla…dia tak putuskan hubungan rayqal dengan datok dan nenek dia. nora is her best to see rayqal happy..dan hubungan dengan bekas mak mertua dan bapak mertua tak akan terputus sampai bila bila. dah jadi satu famili. i know mesti nora sedih asyik diperslahkan. tapi what she did its for her son. tentang percutian tu dah jadi tradisi keluarga mentuanya bawanya bersama..even sebelum fasha kawin dengan jejai. apa2 pun fasha kena terima keadaan tu dengan seadanya. terima hakikat yg dia kwin dgn duda anak satu. and to jejai. .nanti kalau dah lahir baby anak kedua tu. .rayqal jgn diabaikan…huhu…he needs more attention from her parents lebih2 lagi waktu kecil ni. he is growing…jangan jadikan rayqal nanti mangsa keadaan. huhu.pray for the best..to nora..

    0

    0
  33. manjaman says:

    Dlm islam xd istilah bekas mak mertua ye. Mak mertua.. tetap mak mertua sampai mati. So, tindakan nora danish mmg xsalah. Sape yg kata benda xelok 2 mesti xpwnahg kelas agama. Sedeyyyyyy.

    0

    0
  34. anti sendat says:

    kalu dah dasar.. perampas
    org tetap akan ingat. .

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      dh nk beranak ponnnnn si fasha niiiii maseh nk gelarkn dia perampas lagi ke !!!!!!!!!!!!!!! orang nk ingat dia perampas tu orang punye passsssssal lah !!! yg penting fasha dh kawin ponnnnnnnnnnnnn ngan si jejejejejejejaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huh ! lov u fashaaaaaaaaaaaaaaaa…….

      0

      0
  35. fatinzaara says:

    bio ler deme nak wat pe pon…xyah nk wat ape2 ksimpulan…dorg oke ke xoke ke bkn bg mkn kat kite pon..as pminat kite mnat lakonan da ler..xyah la minat hal pbadi sekali…
    peace yaw….

    0

    0
  36. Anti Isteri rizal says:

    Haha dlm nona pun, raja nora refer FS sbg isteri rizal.. Xsebut pon nama si FS.. Agaknye raja nora pon geli nk sebut

    0

    0
  37. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    dgn ipar duai dia pun fs tak ngam. nora lg rapat dgn dorang…
    kalau dorang pg becuti same2..msti family jejai more layan nora than fs…

    0

    0
  38. Nenek Fasha Sandha says:

    Apa lah yang digila sangat Jejai dekat Fasha Sandha ni. Kaki clubbing..minum sampai mabuk. Bercium dengan Hattan dulu…Ini yang digilakan. Ciss

    0

    0
  39. cik nad says:

    Wowwww..hee

    0

    0
  40. uih says:

    Fasha sandha tu hipokrit! cuba tgk fb dia yg ada gmbr perut bulat tu…kat situ ramai yg tegur cara dia brpakaian trmasuklah sy. kita xtegur bkn kita benci dia kita tegur cara elok, tp mgkn dia takleh terima terus sy di mark as spam. dah takleh bg comment. peminat xsemestinya nak puji jer…klau artis tu trsalah lgkh sewajarnya ditegur tp klau xnak ikut xpelah…buang masa jer dok follow… pastu ada buat post susah nak memuaskan hati semua pihak. tak perlu puaskan hati smua pihak cuma minta jgn ajak org brpkaian mcm awk, jgn letak gmbr yg seksi sgt ini utk kebaikan awk juga. sy mmg peduli apa hal awk tp sy kesiankan awk w/pun lpas ni dah xkuasa mak followvhal awk fs

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mmg hipokrit pun..kalu tgk kat instagram gigih nak tunjuk dia mcm pompuan suci…padahal dengki dgn nora siap beli twitters and instagram followers lagi nak tunjuk dia still popular..tapi instagram dia sendu je..

      0

      0
    • lala says:

      xsemestinya die sndiri yg spam.. kdg2 org lain pn bole spam.. cth mcm sy mmg suka spam menyepam nih.. sebb ayat kdg2 kasar n x kena cara nk menegur tuhh.. puii

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku bkn cakap pasal spam..aku cakap pasal beli followers..nak tunjuk ko popular ramai followers, padahal tak ramai org nak follow ko..mmg obvious nampak dia beli followers sbb pengikut twitter and instagram dia boleh bertambah berpuluh ribu, infact sampai ratus ribu dlm SATU hari..kalo ko tak paham pegi google pasal beli twitter/instagram followers ni.

        0

        0
  41. Anonymous says:

    bole ke nora dan fasha berbaik

    0

    0
  42. Anonymous says:

    korang asyik nak menggaduh je hah gaduh lah hahahahah

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Ni kisah benar,fasha memang cntik tp hati busuk, masa sekolah dia rampas laki orang yg tua n wat wife dia nak terjun bangunan, lg satu fasha ni kaki mengikih pau duit laki

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ni pun kisah benar.. nora mmg cantik tp hati busuk.. dulu dia kaki kikis sampai la jumpa si lelaki kaya yg bernama jejai.. dah dpt jejai yg kaya apa lg.. even dah cerai pun masih kikis lagi.. apa la nak jadi.. dasar myanmar..

      0

      0
      • raja noraaa says:

        fasha tu memg tak le tngok org lebih…that y la masak semua nak masuk kat fb,tweet bagai,nak menunjuk2 konon2 pandai jaga husband,ye la kan pandai merampas pandai la menjaga ,,,ye dak?mybe jejai ni da kne mandrem kot dng fs ni..

        0

        0
      • bpk tiri ND says:

        dah jejai tu yg bongok..muka dh la x hensem harapkn harta mak bpk je..mmg sesuai kna kikis duit dia dgn pompuan2 yg panjang akal ni..sekurg2nya ND x la rmpas laki org bukan mcm FS..apa la nk jadi..dasar benggali

        0

        0
  44. Anonymous says:

    HEHEHEHE KELAKAR LAH DIAORG BI. ND NAK PUBLISITI MURAH YG MINAH PASA NI PULAK NAK TUNJUK BETAPA LOVING COUPLENYA DIA HEHEHE TAK PO LAH..ESOK LUSA ADA REZEKI DAN JODOH JEJAI KAWIN LA SEMULA ND.. BERMADU LAH KORG..ONE BIG HAPPY FAMILY. SIAP BOLEH THREESOME LAGI HIKHIKHIK

    0

    0
  45. said says:

    ND ni serious lawa gler, dah berapa gelen dah air money aku kuarkan sebab dia

    0

    0
  46. Eizus Tshirt says:

    Bagus nora danish ni. Bersikap terbuka.
    Apa ada hall….die masih hotttttttttttt…. xheran la org ambk laki die. Die leh dapat yg much betterrrrrr

    0

    0
  47. rela kena dislike says:

    hott ke..tp xde lelaki nak pn..tgk live kemetot je nora ni.ns lemak 20 sen.muka pn sememek benyek.fasha jelita..muka taraf international artis

    0

    0
    • nnnnn says:

      nora memang cantik…….she’s my taste. tak suka muka fasha….muka benggali…

      0

      0
      • raja noraaa says:

        celah mane?????international artis puiii…nora tu tak sangap jantan la,da pnah rase becinta,rase berkahwin now da ade anak.bkan tedesak sampai nak merampas2 suami org.fs tu je yg jenis tedesak..bpe ramai laki pnah couple p tak jugak nak jd kan die wife..sampai la jejai ni je yg nak,tu pun gak nye da kne mandrem.mak fs kan rajin g indon..mane tau jpe bomoh sakai indon hahhaha

        0

        0
  48. kak li says:

    Yahhhoooooo! SYABAS NORA. Buat selalu. Bukan nak melaga dia orang ni, tapi bagi pengajaran ngan si Pasha ni. Cam tu la rasa, RAMPAS LAKI ORANG. terima hakikat. Keluarga mentua masih rapat ngan bekas menantu. Nora tak sensitif ngan perkahwinan si jejai, huh, masa nora masih jadi isteri si sijejai, tak pula si pasa tu sensitif. Seronok,seronok. Mana tahu si nora ni rujuk ngan jejai lagi. cinta berputik abu abu gitu.

    0

    0
  49. cik kiah says:

    akk more sensitive pd pd ND, why? sbb kisah jejai bongok tu ceraikan dia masa dia tgh preggy.. bg kaum hawa mcm akk ni, situasi itu amat menyentuh hati.. tp ALLAH maha adil, diberiNya Putera Rykal sbg cucu sulung, itu hikmah Allah beri kpd ND atas penganiayaan Jejai trhadap ND.
    FS lak, payah na hati ni nk terima apa jua yg dilakukannya. Kelembutan tutur kata yg diucapkannya tu, npk mcm x berapa nk ikhlas je. Kalo kira ngan %, 20% suka 80% x suka ngan cara dia tu. Setakat ni, akk x la berapa kisah sgt dia rampas Jejai ke apa. Lantak ko la, dr buat maksiat mcm party halloween tu, party2 alcohol lepastu romen2, party2 maut yg lain tu, elok la dikahwinkan je mereka. Hati kita x sakit, dosa kita pon x byk mengutuk dia.
    Itu psl Raja Nora, lebih suka ND kot? sbb si FS ngan Jejai bongok ni, banyak na kontroversi party2 maut yg memalukan sebelum mereka kawin. Harap mereka dh bertaubat la hendaknya! ye lah, dh bg kawin kan?? apa lg yg ko nak??

    0

    0
  50. mariana says:

    ND mmang cantik asli, height is nothing,heels ada. Sibetina fasha sendat tu muka benggali, dah mandaram kan siJejai tu,sbb kahwin jugak. Tak heranlah org miskin mcm sisendat tu dpt Jejai, see how long they last.

    0

    0
  51. mariana says:

    ND mmang cantik, bukan macam sisendat muka benggali hahaha. ND the first menantu teven now x so what????inlaws mmang loved her like their own daughter so org2 kat luar sana or sisendat jgn nak dengki.ND x heranlah sijejai tu, dia yang reject nak bbaik semula. Ingat ssendat kau tak terima balasan skrg mayb Allah swt give you later or your children. Jangan nak gah dah ambik laki org,PERAMPAS

    0

    0
    • Sdfhkloff says:

      ND mmg tanak jejai tu. Yes mmg betul sgt.
      ND just want the money. N lifestyle ala2 org kaya.
      Sbb tu muka tebal n still ‘tabah’ sampai skang.
      Still nak merasa jd part of keluarga org kaya.
      Tanpa fmly jejai, ND is nothing. Her fmly is nobody.
      Her fmly patut mmg patut bersyukur jejai ceraikan ND masa ngandung rayqal.
      Without rayqal, ND fmly is nobody di mata fmly jejai.

      So, skang ni semua pun menang.
      ND dpt apa yg dia nak= sponsorship dr fmly jejai n dpt la merasa hidup mcm mewah
      FS & jejai dpt apa yg diorg nak= love

      As simple as that!
      Yg lenlain please move on.

      0

      0
      • raja noraaa says:

        fs yg tedesak nak jd menantu org kaya sebenarnye…allah tu adil bg rezki kpd nora.klau nak tau fmly fs ni porak.bapak btl die kat jb die mane nak ngaku,pakcik die kt jb ni guard jek pun.tu pun malas,asik nak tido je kat office.

        0

        0
  52. Kitty Zeera says:

    Cakap memang mudah, tak kisah la, apa laa.. tapi bila perkara itu berlaku baru tahu langit tinggi rendah. Kadang kalau nak bagi statement apa jangan terlalu nak defensive pada diri sendiri. Sesekali kita letakkan statement yang lebih sederhana. Tak payahlah buat confession cam tu. Bimbang sampai masa si Fasha mai bercuti sekali, ko yang makan hati, buat perangai, buat muka.. rosak holiday, rosak kegembiraan orang lain… kadang artis cakap tak serupa bikin!

    0

    0
  53. Cik adik says:

    Ini sumerrr poyooooo…biarlaaa nora bahagia dgn family mertua nya…nkorang ni nyibuk lebih sudu dr kuah…haishhh…bekas mak mertua dia layan baik…layan fasha baik….nkorang jd fire stone komen bagai…suka agaknya klu berperang…kepochi betul…bolayan jerr mulut mulut berbau ni….take care nora & fasha….moga always happy dan dikurniakan hati yg bersih

    0

    0
  54. anonymous says:

    Aku kesian kt nora danish. Masa die pregnant dulu tak dapat rasa dimanjakn suami mcm si fasha. Skit2 nk post gmbr perut die. Takpe nora, Allah knows best.

    0

    0
  55. saya lalala.... says:

    kadang2 kite tak sedar kitala punca kekeruhan hubungan mereka… melaga-lagakan, membezakan mereka sama ada dr sisi +ve atau -ve… itu pun daa mampu menjadi penyumbang kpd memutuskn persaudaraan sesama islam… hukum nya semua pun tahu kan!! yg pengomen pun boleh jd gaduh pertahankan kata masing2… ape nak jadi daaa… memangla nk tulis ape pon hak masing2 tp sendiri mahu ingat sudahhhh….

    0

    0
  56. high taste says:

    nora hidung kembang,mata sepet.pipi cembung.bibir mcm badut..harap putih je.buah dada pn x bape nk ada.xde kepuasan.cube klu hitam..mest macm org papua.fasha hidung mncung..mata galak.mmg jelita lh.hampir sempurna.sume lelaki bole cair kecuali pondan.fasha mampu beri kepuasan kt jejai.sbb tu jejai syg sgt kt fasha skrg ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nope..kat office I lagi ramai bdk2 lelaki suka nd..baby face gitu..
      Fasha muka tua…walopon fasha muda dr nora dia nmpk 10 thn lbh tua..
      Nora nmpk cam 23, fasha nmpk cam 33..

      0

      0
    • Anonymous says:

      dua-dua pun ciptaan Allah…

      0

      0
  57. Anonymous says:

    tk pyah nk gado2.klu 3 hari umat manusia memutuskan tali sillatuarahim pon dh dikre bdosa besar.Buang yg keroh ambik yg jernih.

    0

    0
  58. unagi no sushi says:

    Tak tau nape tp aku rase cm jejai akan kmbali kpd nora danish.. Mcm cite dlm drama pulak. Dlm drama ni, nora sbagai heroin. Jejai pulak sbagai hero yg buta mata hati. At last.. Happy ending.. Or endingnye baru je jejai nak kmbali kt nd, trjd sesuatu kt nd or ms tu nd dh ada lelaki len yg lebih deserve dia. Perghhh…

    0

    0
  59. fifi_faiza kaki kipas retis says:

    memey ler sayang oi….mentua kaya…cuba mentua tu semekin, takdenye layan. duit semua. ini semha poyo!!!hahaha

    0

    0
  60. miss dombol says:

    nora danish suke cuti free…die xmalu bungkus kain ikut skali org sana g holiday

    0

    0
  61. Pengkritik tidak bertauliah says:

    apala yg korg sibuk2 sal dia g holiday ni ? ke korg nak ikut skali ?

    0

    0
  62. faizal_busmati says:

    fasha mampu beri kepuasan pada jejai,pndai masak,pndai jaga suami.sentiasa berada disisi suami dikala susah dn senang,sempoi,sygkn haiwan,jejai pn g mne2 mest bwk fasha..jejai tau,fasha lh sumber kekuatan die

    0

    0
  63. ni lopak tu lopez says:

    kita tgk antara fasha and nora SAPE dulu akan pkai tudung…klu berlakon nora byk watak bertudung

    0

    0
  64. menantu says:

    hubungan menantu dan mentua tk akan putus dgn adanya cucu. so jgn memandai nk kta bekas menantu or bekas mentua. jgn nk sibuk2 keruhkan keadaan yg penting mereka bahgia dan boleh terima kehadiran 1 sama lain. berbaik2 itu lebih baik dr bermusuh.

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Saya suka fasha dari nora tp salahkah nora nak kekalkan hubungan yg baik dgn datuk & nenek kpd anaknya. Kalau nora blh terima hakikat hubungan dia dgn jejai dah berakhir, fasha juga perlu terima hakikat yg nora ada anak dgn jejai & hubungan tu mesti kekal elok dan sentiasa rapat. cemburu buta itu bisikan syaitan. cinta adalah anugerah dr Allah & kita mesti tahu bersyukur.

    0

    0
  66. fizo says:

    banyak betul batu api pat sini.. both Nora & Fasha da move on lah!

    Fasha da nak dekat bersalin pun, doakan kebaikan dan kebahgiaan rumahtangga dia.
    Nora, da sebok dgn kerjaya , anak dan happy pun. doakan Nora ditemukan jodoh yang lebih baik.

    0

    0
  67. niza says:

    abg nara, xde istilah ‘BEKAS MERTUA’…sampai mati pon, parents si jejai tu adalah mertua si nora danish ni…sekian~~

    0

    0
  68. maria tunku sabri junior says:

    jejai muka macam abon… kau hade???/ taste sgt ko ye fasha..hik3

    0

    0
  69. halina says:

    hey nora,
    get over him la…
    u smell and sound like a witch..
    u dont have to bring your future hubby la.. come la..
    sick women

    0

    0
  70. sayangnora says:

    ND wish U all the best…. Moga dipertemukn jodoh yg lebih baik. Sekian…

    0

    0