Written by Bella | January 11th, 2016

Lagi mengenai Nora Danish yang didakwa sebagai punca rumah tangga Fasha Sandha dan Jejai bergolak. Ya, kami faham ada yang sudah bosan mengenai isu ini tetapi pelbagai kenyataan yang masih keluar dan mengaitkan Nora dalam masalah ini.

Antara tuduhan lain pengguna di media sosial ialah Nora dikatakan pernah menghubungi Jejai bagi memohon pertolongan kerana kereta miliknya rosak baru-baru ini.

Namun, Nora menerusi portal BH ONLINE menafikan perkara tersebut dan mendakwa ia hanya satu rekaan pihak tertentu untuk terus menunjukkan beliau ada kaitan dengan isu rumah tangga Jejai dan Fasha.

Semua ini hanyalah rekaan pihak tertentu untuk mengaitkan saya dalam hal ini. Bila masa kereta saya kena pecah? Malah, saya tidak memandu kereta jenis BMW seperti didakwa kerana saya memandu kereta Mercedes-Benz.

Dalam perkembangan lain, Fasha yang hadir pada majlis perkahwinan Kavita Sidhu dan pasangannya mengelak daripada ditemuramah oleh pihak media.

Erm, kalau semua pihak asyik berdiam diri masalah besar ini tidak mungkin akan selesai. Susah untuk peminat menilaikan kenyataan mana yang betul dan salah. Betul ke Nora tidak menghubungi Jejai? Macam mana pula boleh timbul cerita itu jika ia tidak pernah berlaku..Hmmmph

Sumber Berita: BH ONLINE

56 responses to Nora Danish Sangkal Dakwaan Pernah Hubungi Jejai

  1. minah jambu terlajak habis says:

    jangan tk ngaku lah !

    0

    0
    • ahkak tak kesah says:

      gaduh2 jejai jugak untung. silap2 cari bini baru.

      0

      0
      • Anonymous says:

        betina ni jenis suka menempek kt bekas mak mertua. kawin je lah dgn nedim ketot tu. tunggu apa…mengacau je lah.

        0

        0
        • lilo says:

          tak baik tau. walaupun hubungan dia dengan jejai berakhir sebagai suami isteri, hubungan dia bersama mak jejai tidak berakhir sebagai ibu dan nenek kepada anak Nora tu. nasib baik Nora tau mcm awk, aman hubungan mereka.
          saya salute Nora kerana masih menjaga hubungan silaturrahim antara nenek kepada anaknya. :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          jahatnya mulut kau ooi minah…dia bukan betina…dia perempuan cantik.manis…tak macm kau..entah2 kau ni bapok berusia senja kot?..kalau komen mandang je nak mengutuk.

          0

          0
      • Anonymous says:

        sedangkan kapal terbang pun org boleh hijack. ini kan setakat manusia yg bernafsu.

        0

        0
    • minah jambu terlajak habis says:

      minah jambu suka ngan maria t sabri kt TV3 ni dia kalau mengecara memang bagos mulot dia pop pek pop pek hehe lov u mariaaa..

      0

      0
    • JEJAI LELAKI MISKIN KETE JE BESAR says:

      ELEH JEJAI TU BUKANYE ADE DUIT , BUKANYE KAYO MCM YG DICKP KAN RAMAI ORG !! ORG KLO DH KAYO BNYK DUIT, ATLEATS BLH BAWA BINI P HONEYMOON KE OR HOLIDAY KAT LUAR NEGARA , BLH BG BLANJE BINI BAG MAHAL2 , NI TAK SEDIH JE KU TENGOK HIDUP PASAH TU, KLO SEKALI PNDG MCM KWEN NGN PEKERJA GOMEN GJI RM3K SEBULAN , APALH NASIB KO PSAH , DULU SI QABIL YG BTUL2 KAYO RAYO TU GILE KAT KO KO TAKNK, ASIK GILE KAN SI JEJAI YG GAJI RM3K JE NI, AMBIL LA !!! N NOW JEJAI NAK BLK KAT NORA,SBB JEJAI TAHU NORA DH KAYO LBIH DARI PSAH, WHAT A CRAP MAN U JEJAI, DH LE BINI KO KNE SEMBUR SNA SNI KO DH MCM LAKI BISU, KRG2 KOMEN LA SKIT PERTAHANKN BINI KO TU, KO DH BAGUS SI PSAH NI NAK KAT KO YG MISKIN , KO PLK JEJAI TAK RETI2 NAK INSAF,BUELKKK

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Boringggggg…boring la Nora. Boring!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    fasha sudah boring dengan jejai…. sudah lah tak hansome duit pun kurang….. sekarang masa fasha cari yang lebih handsome dan kaya …… ekonomi merundum mestilah cari yang boleh maintain kehidupan yang high standard…… lain2 artis sudah dapat datuk, datuk seri dia mesti dapat juga

    0

    0
  4. ladadi says:

    Ala apa salah nora ? Kalo call jejai pun apa salahnya. Jejai masih bapa pd anaknya. Kalo fasha call jejai dulu xpe pulak. Kata cinta jejai pd fasha sgt agung xpayah nk risau laa fasha. U once said best woman win kan?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sibuk je nak tahu rumahtangga org…

    0

    0
  6. norajew says:

    yang untung si jantan..ada je yg nak layan diaorg kan…all is about money.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dia ni mmg hati busuk pun…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Si fasha sundal tu yg cemburu…tgk nd dpt someone lg better n.caring dr si jejai tu….sy doakn nd n nedim.cepat kawin utk elak.fitnah….especially dr sundal n.pengikut2 dia.tu….budget jadi mangsa keadaan.la….phuiiiii

      0

      0
  8. Ostazah says:

    It’s none of our business Nara kenapa mereka bercerai. Kalau kita tahu sekalipun bolehkah kita membantu situasi? Meranapkan lagi adalah. Fasha doesn’t owe us an explanation. Itu runahtangga dia. Doa kan sajalah.
    Of course la sangat boring kan dapat komen camni tapi bagi aku peminat ni ngada2 sangat nak menyebok hal rumahtangga orang. Takde kerja gamaknya

    0

    0
    • Anonymous says:

      yeaa betul..rumah tangga org..x payah la nyebok..jg rumah tangga & lift sdr sudah.yg x kawen lg tu..korg pon belom kahwin ade ati nak nyebok rumah tangga org.klo fasha ada masalah rumah tangga x payah nak kongsi kt kita pon..jgn sangka rumah tangga sdr pon boleh kekal klo dah takdir xde sape boleh ubah

      0

      0
  9. anonymous says:

    tengok fasha bgambar dengan jejai masa sebelum kawin pakai short & singlet je huhu..xmustahil cinta jejai beralih arah bila tengok nora sekarang lebih hot & seksi..pompuan bila kawin & ada anak biasala..balik2 laki gak yg untong

    0

    0
  10. Lara says:

    To be honest, I lagi suka tengok Nora berlakon dari Fasha. Hal berebut jantan.. lantak depa la.

    0

    0
  11. Mimah says:

    Nora tak best berlakon

    0

    0
  12. pac says:

    now fasha rasa apa yang nora rasa kan.
    nie baru fitnah, kalau betul camner. lepas tu buat muka sedih, konon gaduh dgn jejai dalam istagram, kalo betul takpe, kalo semata2 nak raih simpati memang drama lah

    0

    0
    • Miss laser says:

      Oh really?dulu sblm nora kahwin dgn jejai,fasha terlbh dulu bcinta dgn jejai tp tibe2 nora ketot ni dtg menyundal…lps tu kawin dgn nora,cerai….dtg blk kt fasha.xde istilah fasha yg mengganggu at the very 1st place….yg untung si jantan tu la…mcm2 prmpn dh rase…puiii

      0

      0
      • mehmeh says:

        Apa ke bangang ko ni. Kalo bapak ko ade ex gf pastu kawin dgn mak ko. Pastu ex gf tu rampas balik bapak ko bila dah kawin dgn mak ko. Kira valid ke perbuatan ex gf ayah ko tu? Masa bujang xde istilah cantas2. It is a freedom world. Dah kawin ada ikatan yg sah. org ketiga baru dikira perampas. Lagi2 nd tgh pregnant ditinggalkan.

        0

        0
        • Sam says:

          Agree with you. Apa kebende nye statement la miss laser ni. Kene kat batang hidung sendiri baru tahu. Nak taksub sangat dengan retis pujaan pon agak agak la weyh. Bayangkan kalau pompuan tu dah ada anak tiga plak tetibe ex-gf datang kacau rumahtangga, kire patut la sebab ex-gf tu couple dengan laki tu dulu?

          Sebenarnya when your ex marries someone else, it’s time to let go and move on. Bukan p terkejar kejar. Learn the sis code la!

          0

          0
  13. izzy says:

    E’eleh si Bella sengal ni, kau pulak yg cam nk melagakn diorg ni.. tak tau pun cerita sebenar kan..? tp klu aku jd nora x hingin aku nk menggedik dkt xhusband yg x semenggah tu. mmgla kot dia rapat dgn xmertua dia. tp dia pun da byk duit n boifren bru skrg. xde pekdah nk melayan dua mkhluk yg pnah merosakkan hidup dia dulu.. lgpun wat goes around comes around kot.

    0

    0
    • Anonymous says:

      That’s right izzy…..padan muka si sundal tu. Jahat sgt. Sian bila pk nd tgh ngandung ms tu.

      0

      0
  14. Haktui says:

    Ini yang orang kata hukum roda, dulu kau kacau rumahtangga aku. Sekarang aku kau tuduh kacau rumahtangga kau. Hensem sgt ke Jejak tu?

    0

    0
  15. Ntahlah says:

    Kitorang pg tgk mokcun hari timbulnya gosip nd call jejai..tp nd drive merc yg mcm a250 tu..so kalau kata nd call utk kereta bmw, peliklah.. Btw abg nara, perenggan u yg last sekali tu, mcm nak membuatkan org berperasangka yg bukan2.. U mcm memihak kepada fs..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Saya bukan sapa2..anyway FS bila dah create kontroversi with your hubby then u diam and biarakan peminat bergaduh sesama sendiri menuduh sana sini..If u betul hati suci u dah betulkan keadann semua ni x perlulah berdiam diri. Ibarat u x salah and pihak sana sangat bersalah..
    Ingat hukum tuhan ..itu je saya nak bagitau..Kesian bila hati hitam,, gembira bila peminat menuduh yang ND perampas SEMULA hubby awak, sedangkan SIAPA sebenarnya PERAMPAS ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nd.ptt buka mulut cite.perkara sebenar. Lg u diam, lg la si sengal n rakan2 buat cite bukan2….

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Masa kacau laki org, takde pulak fasha ni melalak mcm sekarang. Sekarang ni baru gossip je… dah melalak mcm dunia nak terbalik. What you give, you get back lah, fasha

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Updatelah pasal Datin Karen bekas bini Datuk Rahman laki Maria Farida tu yg dah bertudung pulak…aku tengok makin cantik dia sekarang ni…

    0

    0
  19. Bunting kerbau says:

    aku rasa FS dah tak boleh control perasaan nya bila tengah marah. tanpa sengaja perangai buruk nya terserlah. menuduh yang bukan2 sampai jejai terperanjat beruk. lebih lebih lagi yang involved ibu nya sendiri. sapa tak sayang ibu yang melahirkan Oiii! macamana pun nasi dah jadi bubur.

    0

    0
  20. yuna says:

    lol cakap saya tidak pernah memandu bmw seperti yg didakwa sudahla, nak jugak bagitahu kerana saya memandu mercedez benz

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dia Bagitahu the truth pun org tuduh mcm menunjuk. So kau expect dia cakap kereta apa? Pathetic lah kau ni.

      0

      0
  21. Anonymous says:

    its up to them to solve it or nt. peminat tngu jaaa laaa.. bkn peminat yang patut beri kata putus… i diagree with that last statement… they even have their own privacy

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Datuk seri vida..u r the besttttt

    0

    0
  23. nenen says:

    Nora rampas jejai daripada fasha
    fasha rampas balik
    nora rampas nedim daripada beekhan
    beekhan stay coollllll

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Isu ni takkan selesai kalo saling tuduh menuduh antara Fasha dgn Nora sebab ada orang ketiga yang terlibat sama lebih2 lagi orang ni decision maker….

    0

    0
  25. x says:

    Topi keramat masam jejai tu boleh buat perempuan gila.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Lenkali, sblm ko nk rampas n runtuhkan rumahtangga org…kunun2 budget dh jodoh bagai, buatlah solat istikarah. Klw mmg jodoh, takkan.jadi huru hara cmni. Ni ko jd perosak rumahtangga org, pastu budget2 suci jd mangsa….phuiiii….nd pn dh ada better life..sbb dia baik. ALLAH kurniakn someone better for her….luv u nd….be patient……Allah bersama org2 yg benar.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    gambar fasha n jejai atas tu tengok jejai punyalah tak hensem haha, ok mmg la dia tak hensem tapi dalam gambar tu macam berkali ganda tak hensem

    0

    0
  28. Anonymous says:

    :”Erm, kalau semua pihak asyik berdiam diri masalah besar ini tidak mungkin akan selesai. Susah untuk peminat menilaikan kenyataan mana yang betul dan salah. Betul ke Nora tidak menghubungi Jejai? Macam mana pula boleh timbul cerita itu jika ia tidak pernah berlaku..Hmmmph”.. APALAH PUNYA STATEMENT BLOGER NI.. KO KLU ADA MASALAH KO JAJA KAT LUAR BIAR ORANG LUAR NILAI MASALAH RUMAH TANGGA KO KER.. ADOYAI…. APA PUN AKU SETUJU KORANG DIAM DARI KELUARKAN APA2 STATEMENT KAT MEDIA… BUKAN BOLEH JERNIHKAN PUN.. KERUHKAN LAGI ADA… SEATLE SENDIRI SUDAH…

    0

    0
  29. Malaysia says:

    Aku tak paham kenapa deorang berebut laki ni.

    0

    0
  30. Ariana says:

    “Erm, kalau semua pihak asyik berdiam diri masalah besar ini tidak mungkin akan selesai. Susah untuk peminat menilaikan kenyataan mana yang betul dan salah. Betul ke Nora tidak menghubungi Jejai? Macam mana pula boleh timbul cerita itu jika ia tidak pernah berlaku..Hmmmph”

    Kelakar la. Since when pulak peminat yang tentukan bila masalah rumahtangga artis boleh selesai? Lagi elok kan diorang bincang in private. Karang jadi macam Rita Rudaini & ex dia korang jugak yang sibuk kata “apalah jaja cerita dalam kain”. Stop being so disgusting lah beautifulnara and co.

    0

    0
  31. roger says:

    s katek ni muka cam org jahat jerrr…..klu berlakun marah happy sedih jer ekpresi muka sama jerrr….x der aura bila berlakunnnn…membosankan..

    0

    0
  32. nina says:

    nora ni bercakap cam orang baik tp hati busuk….

    0

    0
  33. sotong says:

    kahwin lah cepat x der lah ko nak menempek kat belah sana lagi…dia ni muka tebal tul….

    0

    0
  34. gagak says:

    FS sekarang tambah cantik…

    0

    0