Written by AbangNara | November 5th, 2012

Abang Nara daripada dulu lagi tertanya-tanya apakah rahsia awet muda si cantik manis Nora Danish ini. Dari dulu sampai sekarang, muka maintain sama je. Tak dimamah dek usia. Masih comel seperti budak sekolah. Agak-agaknya apakah amalan rahsia yang diamalkan oleh Nora Danish ye?

lisa nora danish

Nora Danish tampak ranggi dan remaja dengan gaya ceria untuk muka depan majalah Lisa. Abang Nara suka sangat-sangat. Almaklumlah sebelum ini Nora selalu bergaya dengan gaya wanita matang. Sekali sekala tampil dengan gaya muda apa salahnya kan?

lisa nora danish

Jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran terbaru di kedai buku berhampiran anda. Pastinya banyak cerita menarik yang telah Nora Danish kongsikan di dalamnya. Sila bersegera sebelum kehabisan stok.

tudung

P.S: Gyeah ~~~ Comel sangat tudung untuk si kecil ini. Pasti anak perempuan anda pun akan bertambah cute dengan gaya tudung sebegini. Dapatkannya sekarang jugak di Gudang.MY.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to Nora Danish Nampak Ranggi Hiasi Muka Depan Majalah Lisa

  1. dicengkam says:

    mcm perempuan murahan.

    0

    0
    • hair says:

      betul tu kan dah ade anak kenape perlu berpakaian camni lagii??sopan sikit kan boleh just comment
      p/s:fasha dah berubah sangat2 sejak dia mengandung.so stop la kutuk die lagi biarkan dia bahagia.thanks

      0

      0
      • jiji says:

        euwwwwwwww… minah janda yg mcm inginkan sesuatu.. ahaha

        0

        0
      • aku lagi ranggi lah!! says:

        tak ranggi pon..menggedik ade lah!! puuiiikkk!!

        0

        0
      • kak Ziana says:

        cantik di dunia blh la.. moga ND mendapat hidayah dariNYA.. :)

        0

        0
      • antiNORA says:

        ala minah ni.. takat mengampu bekas mertua boleh la.. jemu tgk!

        0

        0
      • Ujang says:

        Menanti si Dia selamatkan saya? harap ada Ustaz yg selamatkan Nora.. Amin….

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        aku rasa memang muka dia mcm tu, jenis yg nmpk muda, alah nara ko x payah nak tahu rahsia awet muda ND lah, kita tgk jer 50 tahun akan datang kalau umur panjang ada kedut tak muka ND tu

        0

        0
      • saya suka gosip says:

        @hair : fasha berubah..??tang mane weyh??ngandung pkai sleeveless berubah??2 2 same je..

        dulu aku ok je ngan ND..tp lpas tgk aku terima nikah nya..mcm geli plak tergesek2 idung, meleset sane, terpeluk sini..org laen belakon jd laki bini gak..xde smpai gitu..

        0

        0
      • Rita vs Ayu says:

        Baik Fasha atau Nora pon dua2 sama jer – cari makan dgn berlakon, dua2 seksi. Jgnlah kita laga2kan dua org ni nnt keadaan makin buruk. Fasha dah ada life dia sendiri. Nora pon bahagia ngan anak dia yg makin membesar. Cuma doakan jerla semoga dua2 dpt hidayah spy xpakai seksi2, ketat2 dan memakai hijab 1hari nnt, Insya Allah.

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        mcm ni ke berangan nak hantar anak masuk sekolah TAHFIZ! ayooo…
        ND ni bukan cantik sgt pun! dh la kaki pendek, hidung besor!

        0

        0
      • bukan peminat artis murahan says:

        fasha berubah sgt2 sejak mengandung??????????? wey, berubah ape ke benda nyer, mengandung pon pakai seksi nak mampus! kuar pakai singlet camtu jer! org mengandung elok ke pakai camtu?? Tp lantak dia la kan…So tu yang ko kata berubah sgt2???? Kalo dia pakai tutup aurat ke boleh la ko nak kata berubah sgt2… Bodoh

        0

        0
      • kauu says:

        eh? berubah ke? lbh kurang sama je? fasha ngn ND? fasha pn terbukak sne sni laaaa.. lain kli nk membandingkan org,bia dgn yg berhijab yeee, dan plng pnting dgn yg lbh baik.. noob..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ke kau tak dapat pakai macam dia..sebab muka kau buruk/gemuk/pendek lagi kertu?

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        kenape nora tk boleh pakai pakaian yg macm ni kenape ???? hodoh sangat ke ??? nora muda n jambu lagi pe ape salah nye kalau dia nk melawa barpakaian cm ni ! kalau dia berbogel tu lain lah !! huh !!! cetek betol otak kau ni dh macm otak si A…B…B…Y pulak huh !!!!

        0

        0
    • mariah kari says:

      tahukah anda setiap perkataan yang ditaip oleh anda juga ditaip oleh makhluk tuhan dibahu kiri dan kanan anda. Jika salah org tu tegur cara berhemah usah mengkeji

      0

      0
    • haha says:

      cuba tegur elok2..
      kalau orang tegur hang kata macam tu, adik hang ke, kakak hang ke, nak hang ke, perempuan murahan tu, hang suka ke???

      0

      0
    • Fuza Marquis says:

      Untunglah orang yang muka baby face. Dah berusia still mantain. Ada kedut pun orang tak perasan hehe.

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        dh berusia ? berape umor si nora ni 40 ? 50 ? dh berkedot ke muka dia ? minah jambu tengok dia ok2 je makin jambu pulak semenjak dia menjanda ni….

        0

        0
    • kauu says:

      pmpn murahan pn berbakat. kau hado? jgn jd bohsia jalanan yeeee..

      0

      0
    • Anonymous says:

      pada pendapat aku,orang yg dok cakap ND janda gersang ni adalah org yg belum kawin.depa ingat kawin ni untuk seks je kot.bila dah xde laki ingat pompuan ni cari sgt ke benda tu?

      0

      0
      • elajb says:

        betol cakap ko, kadang2 org y taip cakap ND nie nak bnde 2 la, gesang la ape2 la, napak sangat bodohnye pemikiran dia kan.. kalau ye pun tak suke tak payah la nak kate bende2 y tak elok.. diri ko 2 mcm bagus sangat.

        0

        0
    • Anonymous says:

      kau macam apa lak?

      0

      0
  2. zombies vs plants says:

    cantik nora…kn bertmbah cntik kalu xseksi mcm ni..kalu pkai tdung lg cantik la…:)

    0

    0
  3. amira says:

    hmm tak sesuai kot rasanya kalau ibu yg dah ade anak berpakaian camni aku pun bukanlah alim sangat tapi ni cuma nasihat jee

    0

    0
  4. Anonymous says:

    lain je muke cover tu..macam bukan ND.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    budak model tudung tu lagi comel :)))

    0

    0
  6. watever says:

    Mcm nie pun cantek. Bagi aku x cantek pun.

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Sebab muka mu hudoh tahap karat kuali..Tu yg mu kta nd x cantik..

      0

      0
      • elajb says:

        hahaha..tahap bontot kuali itam.. jeles la 2 kate ND tak cantik, dia 2 dah kira cantik taw..mmg ramai artis y lebih cantik, tapi jgn nak busuk ati sangat la nak kate ND nie tak cantik..

        0

        0
  7. hijau says:

    kalau kt mjlh tu sah2 la comey halus mulus, kalau tgok gambar2 nd sblum2 ni kat bn, ade je nmpak tnda2 penuaan, wrinkles kt mata lgi

    0

    0
  8. noVak Jokovich says:

    baru je nampak ND tadi kat Ampang Park dok melepak kat kedai makan….sempoi je..hehehe

    0

    0
  9. Saya says:

    Sapa mcm perempuan murahan ko (dicengkam) or nora….kalau ko kan aku cuma kesian jer n berdoa jadi perempuan sholeha kalau ko ckp c nora tu.. Jaga mulut tu jgn main hembus jer.. Tk baik ckp cam tu.. Kenapa dia sakit kan hati ko ke?Kalau ko benci sgt kat dia pun tk perlu ckp ape2.. Peace…

    0

    0
    • tulip says:

      kesian saya tgok artis kat malaysia ne,asyik kena kutuk je..huhu.ini cara diaorg cari makan.jangan tgok pada luaran saja.kalau nak tegur tu kena jaga bahasa.jangan bagi perkataan yang tak sepatutnya keluar.kita kena fikir juga perasaan diaorg.Mcm mna perasaan kita bila kita kena kutuk dengan kata2 kesat.memang rasa sangat2 sakit hati.mcm tu lah artis2 ne rasa.Harap2 kita sebagai org awam kena sentiasa ingt kat iklan kat tv tu ‘budi bahasa budaya kita’.Buktikan yang rakyat malaysia betul2 berbudi bahasa.untuk panduan semua dan diri sendiri jugak.

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        mlayu biasa lahhhhh kalau tk kutok bangsa sendiri mana ada sah !!

        0

        0
  10. Anak dia makin besar….tak malu ke anak dia kat sekolah nanti bila rakan-rakan dia lain duk tgk mak dia punya body seksi??? hmmmmm

    mohon rakan-rakan support dan ‘Like’ my wedding photographer page ..

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      minah jambu rasa kepala hotak kau ni dh bekarat lah ! kenape kau berpikiran yg semacm ular kena pukol ni !!!!! sekarang kn anak dia tu kecik lagi mungkin kalau anak dia dh besar Sec school or kolej nora dh berpurdah tol tak……cakap macm orang cetek otak huh !!!

      0

      0
  11. Kepologi says:

    mana ada cantik..cantik n comei lagi budak y pakai tudung tu….

    0

    0
  12. omak kau says:

    comel.mcm muka rossa yg cover tu.tp aku suke body dia.perfect

    0

    0
  13. tulip says:

    kesian saya tgok artis kat malaysia ne,asyik kena kutuk je..huhu.ini cara diaorg cari makan.jangan tgok pada luaran saja.kalau nak tegur tu kena jaga bahasa.jangan bagi perkataan yang tak sepatutnya keluar.kita kena fikir juga perasaan diaorg.Mcm mna perasaan kita bila kita kena kutuk dengan kata2 kesat.memang rasa sangat2 sakit hati.mcm tu lah artis2 ne rasa.Harap2 kita sebagai org awam kena sentiasa ingt kat iklan kat tv tu ‘budi bahasa budaya kita’.Buktikan yang rakyat malaysia betul2 berbudi bahasa.untuk panduan semua dan diri sendiri jugak.

    0

    0
  14. sape kutuk2 aku tadi haaaa….bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  15. aku says:

    La yg erra fazira, ziana zain, rozita che wan seksi tu xde plak org nak ckp dieorang perempuan murahan….jgn terlalu mudah nak bg tittle perempuan murahan kat org…sendiri pun belum tentu sempurna

    0

    0
  16. boooooooooo says:

    to aku…

    kau nak beza2 kan dorang pulak kenapa…dosa masing2 lah…

    0

    0
  17. kila peri says:

    gambo yg first tu mcm muke rossa la pulak…

    0

    0
  18. Prince Noob says:

    comel gilaa… sangat cute la… budak kecik pakai tudung kat iklan tu

    0

    0
  19. Mak Jemah says:

    Comel iklan budak kecik bertudung tu..
    Kecik lagi baru setahun dua dah kena bungkus gitu.
    Tapi sepatotnya si Nora tu yg kena bungkus kepala.

    0

    0
  20. Leo says:

    bile tgk gambar si ND ni ade rope soang kawan ku,
    bile tgk gambar kawan aku tu kat fb dia mmg mirip ND,
    bile tgk pic ND ni aku dah terbayang kawan aku tu…
    aish,,, mmg bole confius..

    0

    0
  21. akak qish says:

    akak ni bukan laa nak masuk bakul angkat sendiri…kite org pompuan ni kalau rajin jaga badan luar dan dalaman…insyaallah akan nampak muda…akak ni bru naik pangkat ke umor 40 tahun…tapi member2 akak cakap muka akak ni babyface gitu…badan pun kecik je…tapi 10 tahun akan dtg tak tahu ler…kalau masih nampak muda syukur alhamdulillah …kalau nampak tua lagi kena bersyukur pd Allah…tiada siapa boleh lawan kehendak Dia Yg Maha Kuasa…

    0

    0
  22. kalau sesiapa follow instagram nora danish, lagi gempak gambar dia….

    mohon ‘Like’ dan support wedding photographer page saya …

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    0

    0
  23. janda gersang lagi murah

    lelong
    lelong
    lelong

    0

    0
    • comel lagi kucing aku says:

      janda yang perlukan perhatian..tu yang bergambar cam budak muda belia… muntah…

      0

      0
  24. TakSerius says:

    Melihat orang yang mencatat komen disini bertujuan untuk menegur, serasa seperti anda membuatkan orang yang jauh daripada Allah semakin jauh.

    0

    0
  25. kauu says:

    korg tk pyh la nak pggl org janda sgt.. mg dia janda pn. asal? tk puas hti kn pasal mke dia lbh cantik dr korg? alaaaa, rasanya klau bndingkan mke korg dgn ND, korg tu kt tapak kaki ND jelaaa.. tk pyh k kta janda gersang bgai.. kau tu g stim otak kuning je lbh.. bwk2 btaubat erkk.. dosa dah bertimbun tu nk kta org pmpn murah.. murah mcm mana pn maruah dia tk serendah korg nk pggl org lain murah.. dia lbh beradap, tk mcm korg.. nama je org melayu, islam tp tk mampu nk nsht atau tgur saudara seagama sndiri.. nk ckp org pndg diri sendiri.. awk pn tk sebaik sebgus mana.. klau mampus, awk bkn bgolek msk kubur sendiri.

    0

    0
    • Aku says:

      Janda memang dah confirm janda,
      dara belum tentu daranya

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        betol kau cakap tu minah jambu setuju…..jangan2 yg mengutok2 nora ni banyak yg dh bolong !!

        0

        0
  26. Anonymous says:

    no one mana no one?? beliau kan die hard fan nd!ahaha

    0

    0
  27. Rin says:

    x bleh blah tgk iklan ‘ aku terma nikahnya ‘ kat tv..
    tgelak ada la, x seswaii sbb suara bnyi katun sgtt :D

    0

    0
  28. emjay says:

    perghhh..ranggi..rangga..ranggoooo

    0

    0
  29. minah hysys says:

    Nora ni comel tp bukan kategori jelita..tapi klau pakai hijab dua dua title dia dapat..sekian

    0

    0
  30. ND LULU says:

    AHHH JANDA GERSANGG!

    0

    0
  31. miss wawa says:

    Bodoh lah im not a monster! kalau da lagi 50 tahun akan dtg memanglah da berkedut muka,dasar BANGANG!! kau pon aku agak da kerepot muka!!

    0

    0