Written by AbangNara | October 11th, 2013

Fuh~~ Bayangkan kalau kekasih anda menghadiahkan sebuah kereta Ferrari dan sebuah rumah yang berharga RM7.2 juta? Mahu tak gila dibuatnya? Kalau Abang Nara dapat hadiah macam itu, masa itu juga Abang Nara ajak kahwin. Memang boleh terbeliak biji mata tengok kereta Ferrari sebijik depan mata.
nora danish

Namun kesemua itu tidak terjadi kepada Nora Danish. Walaupun heboh diperkatakan kononnya Nora menerima hadiah di atas daripada Nedim Nazri, ternyata ia tidak benar. Kata Nora Danish kepada portal GUA:-

Saya agak terkejut dan tidak tahu menahu pun mengenai isu ini. Setahu saya, rumah itu adalah hadiah untuk ibunya dan dia bukan beli untuk saya. Takkanlah dia nak beli hadiah semahal itu untuk saya. Malah, isu kereta Ferrari pun tidak benar kerana saya tidak pakai pun kereta jenama tersebut

Orang suka buat andaian dan sejujurnya, saya kesian pada dia kerana orang asyik bercakap pasal reputasi jahat dia saja. Jangan kaitkan apa yang dia buat dengan saya kerana memang dia tidak beli hadiah yang dimaksudkan itu untuk saya. Di sini saya ingin tegaskan yang isu ini tidak betul sama sekali dan ia adalah fitnah semata-mata.

nora danish

Mana tahu suatu hari nanti kalau Nora dan Nedim betul-betul nak mendirikan masjid, bolehlah jadikan Ferrari dan sebuah rumah sebagai barang hantaran. Buat masa ini, walaupun menafikan mempunyai sebarang hubungan istimewa, Abang Nara lihat banyak pihak yang suka dengan kemesraan yang terpancar dalam hubungan mereka berdua. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat pasangan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim

  1. Didi says:

    Apo2 jelah.. Malas nk komen.. haha.. :P

    0

    0
    • Mulut Tempayan says:

      biasa la.. keluar mulut rimau masuk pula mulut buaya.. yg nora pula.. hanya dpt menerima ciuman mulut dr mereka.. hahahaha…

      0

      0
      • siti says:

        nora mata $$$$$$

        0

        0
        • Kak Enon says:

          betul tu.. kalau aku jadi mak nora ni dah lama dah kena penangan.. aritu time diorg balik kg si nora ni pun dak nadeem ni ikut.. motif? kawan juga ke? bawa2 la menghalalkan cara.. berkepit2 ke sana sini pastu tyg pulak kt laman sosial apa kejadahnya..

          0

          0
        • Rumah Seri Kenangan says:

          7.2 juta??????????????

          kami memerlukan sumbangan untuk membaik pulih katil penghuni di rumah kenangan kami.. :(

          0

          0
        • nnnn says:

          setakat cinta sajaboleh hidupke? mestilah cari pasangan kerana cinta dan $$$$.tak ada duit susah juga kan? fasha tu mata $$$ jugakan? RR pun pandang $$$$ juga kan? semua orang kalau boleh nak yang kaya sebagai suami / isteri tapi tak dapat saja….

          0

          0
        • amoi says:

          Halalkah wang itu???

          jgn guna wet rakyat sudah…kah kah kah kah…sbbnya si bapak kan menteriiiiiiiiiiiiiiiii…..

          0

          0
        • Anonymous says:

          muka cam kutu rayau pun byk duit.. anak-anak muda lulusan universiti jgn memilih kerja.. syukur la gaji 1800

          0

          0
        • narareader says:

          Weh, Nora..hang kahwin cepat-cepat dengan si Nedim tu dan duduk diam-diam boleh?

          Nara, bosan arr cerita depa nih..nexttt, apa cerita Irma Hasmi kesayanganku sekarang? :)

          0

          0
      • nazrul natasha baiduri says:

        hurmm bijak btl di ND cari mangsa kannn.. i like! share la skit ilmu memikat yg ada tuh.. saya pn nk kawin ngan org kaya gak.. lalalala!

        0

        0
        • Anonymous says:

          muka n body kena tip top la kak
          (but depa 2 ni nampak sepadan la, mcm kpop cemana tah)

          0

          0
        • setuju says:

          mmg diaorg cam k pop. nanti duet sama.
          sriously: cara hidup kebaratan tidak dipandang tinggi sekarang, sedarlah wahai artis. peminat suka artis yg bijak sana. drpd heret bf tu baik g sambung blaja. barulah ada berita positif dr ND.

          0

          0
        • thaleya tahik tercirit-cirit says:

          Betina sundal untuk jantal sundal ada paham

          0

          0
      • Olga Bapok Siam says:

        Kalau betul pun aper salahnyer. Dia kasi girlfriend dier tu. Duit tak abis makan kalahkan menteri.

        0

        0
    • Anonymous says:

      puak artis ni segala benda nak dinafikan walau pun betul….nanti bila da perot memboyot, bila da kena cerai…time tu la terhegeh2 nak wat press konfren bagai

      0

      0
      • kik says:

        confirm ke betul wahai anon. kalau org fitnah kita mestila kita nak bagi penjelasan. percaya je laaa daripada dapat dosa memfitnah. we are no way better than bini mat yo kalau kita pun taknak dengar penjelasan pakcik guard dan terus cakap pakcik dayus.

        0

        0
    • zifi says:

      kang nnt kalau kantoi kau mmg dapat kereta n rumah, baru nak propa mcm2. puiii

      0

      0
    • MOK says:

      apa keje si nedim ni beli banglo harga rm7 juta?

      pencilok duit rakyat yang berjaya??

      0

      0
      • pramugari tak laku says:

        kerja nedim ni menempel buntut nora aje. kehulu ke hilir dgn nora. balik kampung. macam beruk mak yeh 2 ekor ni.

        0

        0
    • Olga says:

      BENCI TGOK DIORANG NI,PERANGAI X SEMENGGAH,TGOK LAH NAK KEKAL LAMA MANA SGT

      0

      0
    • hipokrit says:

      Ko pun sama je nora..ambil laki orang..
      tgk kat fb bee khan tu betapa teruknya nedim ni..tp yang tu jugak ko suka kan.
      mmg mata duitan pun..nampak je lembut..tp..bukan setakat fasha..ko pun rampas suami orang.sedangkan bee khan tu lagi la 100x ganda cantik dr dia ni..

      0

      0
  2. jijie says:

    org berduit mmg dicari… masih ada lg yg memerlukan nadim… donate la di tempat sepatutnya.. :)

    0

    0
  3. siti says:

    choiii

    0

    0
  4. BUNGA says:

    fuiyoooo..rambut anak nadeemmmm

    0

    0
  5. che mek molek says:

    uitttt .. i mmg suka sgt dengan this couple..so sweet .. sokong u ND .. janji u x ambik laki org .. likeee ..

    0

    0
    • liyana says:

      sapa kata dia tak amik suami orang…haaa nora, hanya kau, nedim dan tuhan jer tahu perkara sebenar kan? Tak belajar ke dari luka yang lalu? lepas tu buat kat isteri orang….jangan la percaya dengan pura2 mereka…

      0

      0
      • che mek molek says:

        eh ko tau ke .. oooo ko tinggal sebelah rumah diorang yea .. ishkkkk cam CNN ko nie .. semua tahu

        0

        0
        • gemoks says:

          nedim ni duda.. cerai tak tahu la apa punca.. tp kesian si kecil anak nedim itu.. kita hanya merancang..

          0

          0
      • jijik says:

        memang pun si nora cilok laki org..kesian tul Bee Khan. ditinggalkan mcm tu je oleh Ned. Dahlah cantik, smart, berpelajaran tinggi dan kaya.

        0

        0
    • kpop says:

      Mak Dre tu Bee Khan, dialah yg mengasuh, membesarkan DreDre dari kecik. Apa yg u all nampak at IG Ned tu bunyi cow la semua tu hasil didikan mak Dre.
      Si ned ni nak publisiti pandai pulak dia menggunakan DreDre untuk menunjuk at IG. kesian betul bee

      0

      0
  6. kiki lala says:

    errrr… siapa nedim nazri nih? kawan tak kenal langsung…
    nora danish, please la cari orang lain yang lebih baik…

    0

    0
    • lagak says:

      nedim ni anak pak menteri.. taste nora anak2 pak menteri je.. takat salesman proton tak pandang la minah ni..

      0

      0
    • nonono says:

      laaa….dh tak kenal nape ko nk suke2 judge si nedim ni? siap suh ND cari yg laen lg

      0

      0
  7. Just Say says:

    Nedim mmg humble tp bila asyik backups si boo jer memanjang rasa mcm poyo lah pulak.

    Pape pun mulut dok nafi tp kemesraan tu xkan sengaja dibuat2 tiap2 hari siap upload dlm ig.

    Semoga Cepat Sampai Jodoh Kalian Supaya Dpt Pelihara Aib Dan DOSA!!!

    0

    0
  8. rya says:

    Nora ni tak pernah serik ke???orang macam tu yg nak dibuat suami.dunia dunia

    0

    0
  9. ... says:

    dekat ig depa melambung2 org memuji sweet couple lah.. nice bla..bla.. nanti depa kahwin harap invite followers2 hangpa sekali noh.. sian dok like pic hangpa hari2 berdating.. yg musykil tu si nedim tu kan pegawai tinggi kerajaan.. ntah seminggu p kerja berapa jam je ehh??! the rest dok dating lah.. up-date ig..

    0

    0
    • Musykilan says:

      betul ke nedim pegawai tinggi kerajaan? kalau iya pun.. rambut colour tak sesuai sebagai imej org tinggi kerajaan.. lagi satu.. byknya cuti pegawai kerajaan mcm nedim ni kalau dah selalu ke hulu ke hilir dgn si nora sampai ke myanmmar..

      0

      0
  10. bignosewoman says:

    dia nak rasa idong kembang si ND….muaahahaha

    0

    0
    • nnnn says:

      nora tetap cantik dan kiut walaupun ko kata hiding kembang…pasti lagi cantik drpd ko…whatever, dia tak kacau laki orang macam pasha sendat dulu tu…yg terhegeh hegeh kat laki orang

      0

      0
      • ss says:

        mana ko tahu dia tak kacau laki org? entah nedim ni cerai berai pun sebab dia ke? ckp fasha tp nora pun takde beza..

        0

        0
      • eyza pig nose says:

        kalai aku dok sebelah nora yercenggang nedim nengok. jantsn buaya darat nak dibuat nye laki. memang mata duitan betul

        0

        0
  11. tasya says:

    jantan ni keja apa?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kalau bercinta ckp j la ND n jgn nk berselindung d sebalik kemesraan anda berdua…jgn asyk nk berkepit j mcm cik ta…

    0

    0
  13. vanilla says:

    tapi…sekali tgk muke dorg ni mcm same la….tang hidung n mulut kot yg sama…

    0

    0
  14. KASI BOOOO SAMA DIA says:

    1) Nedim kaya dgn usaha sendiri, br lah rasa puas n proud.
    Bangga dgn harta mak bapak, nothing lah…
    2) Nedim busy berkepit wif ND sana sini, meluat. mcm xde keja lain… so free to become ND’s shadow.
    3)ND nafi nafi nafi, bosan. after nafi upload pic berdua2an kat ig.. siap pic naik moto, pic pgang tgn g wedding kwn… jgn nafi kalau btul couple lah wehh.
    4) Nak kata tak mampu kawin, mmg MAMPU. tp lbh suka berkepit sana sini without ikatan sah… ape susah sgt nk kwin. no need majlis gempak2 lah…dua dua second hand!

    0

    0
  15. LADYGAGAP says:

    Hurm … biaw la ND dengan sapo pun asal bahagia :) Nedim ni walaupun muka cam taiko aku rs Xslh utk dicintai oleh ND atau sesapa sahaja . I doakan Uolls yang terbaik

    0

    0
  16. Kiah says:

    mungkin nedim ni jodoh nora , muka pon sama . nedim tu aku tengok macam muka anak nora pon ada . hehe .

    0

    0
  17. Madz says:

    duit si nedim tu datang dari mana?? lu pikir la sendiri…

    0

    0
  18. Malaysia Boleh says:

    woi.. sukati lah duit dia dtg dari mana pun!!
    yang penting Malaysia Aman.. Barang naik pun demi kesejahteraan rakyat!

    Betul tak pengundi2 BN semua?!!!!!

    0

    0
  19. Yen says:

    Fuh~~ Bayangkan kalau kekasih anda menghadiahkan sebuah kereta Ferrari dan sebuah rumah yang berharga RM7.2 juta? Mahu tak gila dibuatnya? Kalau Abang Nara dapat hadiah macam itu, masa itu juga Abang Nara ajak kahwin. Memang boleh terbeliak biji mata tengok kereta Ferrari sebijik depan mata.

    HAHAHAHAS!!! Kelakar sesangat statement ni!!!

    0

    0
  20. shiro says:

    Artis makin bodoh bagi statement, peminat makin bijak menilai. Plz la

    0

    0
  21. Jiwa rakyat says:

    phieww 7.2Jota ko kebas duet kami ?? Nah amek lg 80 hengget utk duit mas kawin, g cepat2 nikah naa..

    0

    0
  22. Awekbulu says:

    Mu bencilah sbb mu x dpt bf kaya..Yang ada ni pun kayap je lebih

    0

    0
  23. abby albaldi says:

    nikah la cecepat nora oi, ikut mcm akak & aeril tu. kite sah kan di sisi agama tu yg penting. kalo kene tangkap tak ikot undang2 masok jel, kite cop dok sebelah2 ok? tak manis tu dek dok berkepit dlm IG tuuuu

    0

    0
  24. Olga pelacur kertu says:

    Hang dengki sbb tu u benci,lagipun bf nora kaya x mcm bf hang kayap je yg byk

    0

    0
  25. Sahara Abdullah says:

    Salam utk semua,

    Inalillahi…utk semua ucapan dr anak2 melayu yg berpendidikan TINGGI., buat NORA jaga tatasusila sebagai wanita/ibu tunggal dan buat Nadeem jaga adap sebagai lelaki/bapa tunggal dan sekiranya sudah ada kata sepakat jalankan KEWAJIPAN SEBAGAI ORANG ISLAM DENGAN PENUH KEINSAFAN DIRI

    Wa’salam buat semua

    0

    0
  26. abang yang tak bangang says:

    nora danish ni bila la nak insaf.

    0

    0
  27. lily says:

    i dulu minat nora danish..lg2 masa cite tentang dia..sweet u olls.. tapi skrg ni asik kena gosip je.. nyampah pulak i olls tgk…anyway nora, kalo u x bercinta dgn nedim plz buat cara mcm org x bercinta.. x payah la upload gmbr2 kontroversi.. i taw la u mmg suke jd buah mulut org kAN… spy x dimamah masa..

    style artis 2013

    upload gmbr kontroversi –> kena gosip –> org kutuk –> famous —> producer kenal –> dpt job

    0

    0
  28. […] hadiah macam itu masa itu juga Abang Nara ajak kahwin Memang boleh terbeliak biji mata tengok Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Danish, Daripada, Ferrari, Hadiah, Nafi, Nedim, […]

    0

    0
  29. julia says:

    muka dorg ni seiras..

    0

    0
  30. Rim kereta says:

    Astagfirullah..napa la ramai sgt yg membenci, mencaci, berprasangka lebih2..Muhasabah diri la wahai kalian yg berfikiran negative, jgn smpi menabur fitnah..Seharus nya kta doa kn yg baik2 pd mereka..Semoga ND dn Nedim sentiasa tabah. Aminnn

    0

    0
  31. ine manang says:

    rm7.2 juta?fuyoo…banyak tue…apa kata sedekahkan pada orang miskin..banyak lagi rakyat yg masih bergelandangan…tak der rumah..nak bagi nora buat aper?pastue siap bagi keta pulak..amboi..nadeem..tue duit engko ke..duit rakyat?cukup cukup lah..korang seleweng duit rakyat..rakyat miskin..yang korang..senang2 je..bedal…duit tue…pakata..korang buat amal jariah..ada juga pahala..sekian terima kasih..

    0

    0
  32. miss kangkung says:

    untunglah nora danish~ pandai dia tekel nadim.. jealous i……

    0

    0
  33. betina gila meroyan di bn says:

    x wife dia punye lah cantek. banding dgnsi nora yang mcm pompuan tua tu. dahi ber garis.

    0

    0
  34. yaqiena says:

    rasa2 mcm Nora Danish tak terima jer…

    0

    0
  35. porah says:

    sial betul..si mamat ni nak kongkek artis, duit rakyat jugak jd mangsa

    0

    0
  36. iekaroo says:

    tgk keek beebeekhan…. ex wife c nedim ni yg byk ajar Dredre…cute…

    0

    0
  37. ND big nose woman says:

    Pergi London dengan si Nedim ni. Perangai tak senonoh ND ni. Mesti dah creettt dgn si buaya darat muka macam keparat menyampah aku. keje menempel bontot si ND aje

    0

    0
  38. […] Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim (68) […]

    0

    0
  39. Abg nara mengampu says:

    ABG NARA berenti MENGAMPU…. JGN jadikan BLOG ni SAHAM AKHIRAT!!!

    NK PROJEK ke ABG NARA??? Cheapskate

    0

    0
  40. […] Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim (70) […]

    0

    0
  41. […] Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim (71) […]

    0

    0
  42. […] Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim (72) […]

    0

    0
  43. […] Nora Danish Nafi Terima Hadiah Ferrari & Rumah Daripada Nedim (73) […]

    0

    0