Written by AbangNara | March 13th, 2014

Memang masuk akal penjelasan yang diberikan oleh Nora Danish mengenai sambutan hari jadinya yang didakwa dilakukan di sebuah kelab malam haram baru-baru ini. Tiada apa yang perlu diselindung oleh artis jelita ini kerana kebanyakan gambar ketika sambutan itu dikongsi olehnya menerusi akaun Instagram. Kalau buat di kelab malam, mestilah sedikit sebanyak nak rahsiakan sambutan tersebut untuk menjaga imej baik kan?

nora danish sambut hari jadi

Menurut Nora Danish, sambutan hari jadinya yang ke 32 itu dilakukan di sebuah restoran di Damansara. Kata Nora menerusi Kosmo:-

Saya tidak pernah berselindung malah, apa jua aktiviti termasuk sambutan hari jadi saya yang ke-32 pada 7 Mac lalu juga, saya ada muat naik di laman sosial Instagram saya.

Gambar-gambar yang dimuat naik itu jelas menunjukkan saya menyambut hari jadi di sebuah restoran sebab ada meja makan dan setiap meja makan juga tertera kad nama para jemputan.

Justeru itu, sekali lagi ingin saya tegaskan, ia bukan diraikan di kelab malam seperti yang disebarkan di laman-lama sosial

nora danish

Ini bermakna ada selebriti lain yang sebenarnya telah menyewa bilik berharga RM5,000 di kelab malam haram tersebut. Biarlah ia menjadi misteri. Yang penting, Nora Danish bukanlah selebriti itu. Diharap dengan penjelasan ini, semua pihak berpuas hati dan tidak memandang serong lagi kepada Nora Danish.

P.S: Tun Mahathir bidas negara luar mengenai isu MH370

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Nora Danish Nafi Sambut Hari Jadi Di Kelab Malam Haram

  1. hoh says:

    Baikla ND…kami tidak akan memandang serong kepademu…
    Pray 4 MH370 lagi bagusss!!

    0

    0
    • ade duit leh laa bselindung bhai……
      suap aje dgn duit tu msti ah buruk jd baek kn kn…..

      # kami tak bodoh ok #

      0

      0
      • jelita says:

        ok lah ND…….dalam kelab termaktub dilarang sama sekali membawa meja makan masuk ke dalam….so betul la tu kat restoran becoss dalam kelab takleh bawak meja makan masuk….then kad tu memang ade kelainannye la uols..mungkin saiz msing2 kurang seinci dan pereka kad ND itu mungkin bermimpikan konsep yang same dengan pereka kad yg kene ambush ni secara kebetulan…..bersangka baik lah….dafuqqqqq

        0

        0
        • amoi says:

          sebelum ni terang2 org tahu si ND ni kaki clubbing…skrg ni terang2 kad bufday dia tu jd tatapan media n tersebar luas kat tenet..masih duk nafi..ckp mcm apa lg…dia pk org percaya…sudah2 lah ND..insaflah…

          0

          0
      • aerina foo says:

        mmg btl la bukan nora danish punya birthday …xyah fitnah org la … selidik btl2 …buat malu je ….

        0

        0
        • hairan says:

          pelik sungguh kelab malam kat malaysia nih… nama kelab malam haram sebab tak dapat kelulusan!! habis kalau dapt kelulusan jadi halal ke??? kelab malam tetap kelab malam!!!

          0

          0
      • narareader says:

        aah nora..kad2 design macam sama tapi serupa..yang 999 tunjuk tu banyak tulisan, yang gambar u tiup belon tu sikit je tulisan, pastu pulak yang 999 tunjuk tu kurang 1 spacing je dari kad yang u pegang tu..sebab tu design kad tu sama tapi xserupa, kesimpulannya, bukan majlis u pun.

        watdepak! PUIIII !

        0

        0
        • lana lang says:

          kan ND ada ckp, kad jemputan tertulis nama2 jemputan. so yg nama pendek, sikit jek la tulisan atas card, yg pjg tu, pg la ats card.lol

          0

          0
      • Who's Your Daddy says:

        Ala mcm xbiasa uols venue boleh je tukar2, 1st venue kt restoran, 2nd venue kt club, after party lg kt _______ kekeke… ND is innocent!!! Puiii!!! XD

        0

        0
      • hrmmmmm says:

        nampak sangat ko ni datang dari kampung.. kalau orang KL dia x kata macam tu.. sebab org KL tahu restoran roof tu mcm mana rupanya.. x perlu duit nak suap bagai utk cover.. fitnah tu dosa tau.. belajar x kat sekolah dulu.. hrmm.

        0

        0
    • K.A.A says:

      tapi kenapa kad yg ND pegang tu sama yg 999 jumpa? mmg fesyen sekarang semua kad kena mcm tu ke?

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      nora tidak akan berbuat bergitu n minah jambu tau nora dia minah baik baik lov u noraaaaaaa…………..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sebenarnya org da meluat tgk dia bermaksiat dgn Mr N tuu…dulu2 ramai yg kesian pasal laki dia kena rampas dgn sundal bolong.. Sbb yg paling dpt simpati kena cerai masa tgh pregnant tu sbb sundal bolong tu dihina sampai mati…tapi alkisahnya si Nora ni x kesiankan diri dia…berpeleseran dgn jantan bukan muhrim mcm da x berdosa…apa yg dia nak tunjuk x tau la..kalau da rasa nak sgt berteman kan jantan nikah cepat…org pun x berbunyi lagi..peace

      0

      0
  2. prayforMH370 says:

    ye la ND
    ND baik
    ND jujur
    ND ikhlas
    ND tomakninah
    ND innocent

    *sarcasm kicks in the face*

    0

    0
  3. gigi kuning says:

    cover dek anak menteri boleh la…pui

    0

    0
  4. qutri says:

    yela..dah ko sewa bilik special punyerrr…
    nk dalih2 lagi…
    benci aku!!!!

    0

    0
  5. sitisifir says:

    masih nak kaverline…dah tu die ckp wartawan tu menipu ke ape?ke ade kontrovesi nk jtuhkn die lak katenyer…haiihhhh ngaku jela mmg ko p ctu tp gerak awl sbb dpt info club tuh nak kene reid o kaverline ckp nk kene balik awl sbb mak dh marah kt umah…erkk (bkn ko ke dh jd mak org)…ak mmg suke kecomelan c ND ni tp bab menipu ni den xbape gemar…demnn u~

    0

    0
  6. gebu says:

    besday anak buat majlis doa selamat bagai..satu malaysia dia bgtau..ermmm..besday dia buat party..bgus la..cth yg baekk….pastu nak nampak suci lg..oohhh lupa anak menteri cover…peace yall..!!

    #prayforMH370..

    0

    0
  7. mimi_suka_milo says:

    cek jer cctv..sng citer..uhuhuu.

    0

    0
  8. bodoh says:

    ko ingat kitorang ni bodoh abadi ke nora danish?

    0

    0
  9. gegurl says:

    Kadang2 kesian gak dngn Nora Danish nih. Selalu kena bahan jer dngn peminat yg bukan betul2 minat tp minat mengutuk jer. Apa2 pun alasan dia masih boleh diterima sbb mmg bnyk nampak perbezaan especially gambar kek, belon, decoration n kerusi meja. Sbb tu sebelum korang sedap2 mengutuk pastikan dulu kebenarannya.. jngn nnt sebok2 ngata org anak sendiri terlepas pandangan.. #Peace

    0

    0
  10. LANA DEL RAY says:

    RESTORAN APA MCM TU…GELAP NOKHAROMZZZZ

    0

    0
  11. che ton says:

    menfitnah itu adalah 1 dosa besar… korg klw xtaw aper2, jgn sembarangan ckp.. tgok video penjelasan ND kt murai la… korg x nmpk ke, decoration, cake, tempat, semua xsama… yg sama tu cuma kad…

    0

    0
  12. noradanok says:

    Restaurant Signature 1st Avenue, Bandar Utama

    0

    0
  13. izz says:

    ah sudah la kaw !!

    0

    0
  14. menah says:

    Artis makan “nafi” dan “penafian”..

    0

    0
  15. konah says:

    tulisan kat kad dia lain la. yang nora danish punye “shine bright like a diamond”. yang 999 “sometimes it takes a thousand tries to win”.

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    pengikut ND dlm IGi ramai giler……..lebih ramai dari DCT,tapi dok semua kutuk…pelik2!!

    0

    0
  17. whatever says:

    gambar ni dekat restaurant signature, bandar utama. kesian. banyak orang pandai cakap je.why don’t you guys buat research dulu baru cakap? kalau korang ingat gambar tu dekat club pun..although tak pernah pergi kan? tengok la tv or google gambar club tu macam mana..senang kan? thanks. this is 2014…no one cares to go to club anymore..everyone would rather go for coffee sessions with friends

    0

    0
  18. fairus b sulaiman says:

    adoi nora danish, klau ye pon bengap, simpan la skit bodoh kau tu .. .. xpayah la nak argue yg tmpat kau prgi tu just restoran je .. sbb night club pun literally restoran gak .. ade idang mkanan n minumam tuk customer … klau malu diri tu terkantoi wat birthday bash dkat night club haram, lain kali wat je dkat rumah or better xpayah wat langsung lagi senang …

    0

    0
  19. fahmi says:

    diff location la. kalau nak kutuk pun agak2 la..bila dia buktikn bukan dia yg dimaksudkn pun byk tak percaya.hati dh busuk mmg mcm tu. kesian jugak kat minah ni.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kalu ND x belajar dr MH 370 tu, kita berdoa untuk die berubah, yg sibuk2 mengutuk pun kenapa x amik iktibar….benda x sahih, ND dh deny…kl sggh die menipu, itu antara die dan Yg Esa…kita…tiada kaitan apa2…#prayforMH370#

    0

    0
  21. maria says:

    ni nama dia AFTER PARTYYYYYYYYYYYYYYYYY

    0

    0
  22. suka.hati says:

    as expected from Nora Danish. whatever.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Alahai korang semua la benga..bukan la peminta ND..tp kalo die dh upload semua celebration bday die kat IG die confirm betol la wey..xkn die sendiri nk pi cr pasal upload gambar die kat IG n die kene ambush time tu..agak@ la..pk logic pleseeee….alahiii…korang ni kat KL bnyk la sekarangg restaurant ygconcept die gelap2 romantic tuk dinner2 ni..org byk duit mampu la nk pi tempat2 mcm tu….kite yg biase2 ni tempat biase2 la kalo nk celeb bday…die artis kot..xkn la die nk pi celeb bday die kt jusco..alahi korang ni..minded..xperlu menteri sgt la nk pi tempat cmni..yg penting kaya ade duit..berlambak jer restaurant kat Kl ni tempat yg gelap2 ni..korang pi la search sendiri k…haihhhhh..mentality orang melayu yang selalu pk negative….yg bukan warga kl xyah la nk komen lebih2 kalo xtau kewujudan restaurant2 mcm ni…simpan la kutukan tu dr tambah dosa..baik pi solat hajat mintak MH370 tu jumpa secepat mungkin..lg berfaedah..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Korang pergi tengok #ndturns32 tu keluar apa. Kawan dia tengah enjoy kat club. Dia celebrate kat The Roof. Kat situ ada club dgn restaurant. Ce korang bukak website the roof tu. Nama club tu play. Restoran tu signature. Duhh ND jangan lah nak tipu sangattt.

    0

    0
  25. nori donut says:

    k la…statement ko” sambut hari jadi di sebuah restoran’..kan..kan..kan..
    apa ke nama restoran tu kalo btul la ko sambut kt restoran??…pastu biar staf @ 2tokey restoran tu tampil beri bukti yg ko mmg sambut kt restoran yg ko mksudkan ttuuu…
    pembelit ttp pembelit…
    nk tipu agak2 laaa….

    0

    0
  26. Jiran k0 says:

    Alah nora danish ni poyo je

    0

    0
  27. aper jer lah says:

    aper jer lahh nora danish oii. yg penting kami semua ni tak bodoh dan butaa…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    I was there that night. There is no such thing nora
    Celebrate birthday dia dekat club tu. the restaurant and the club bersebelahan.
    It make sense lah pihak berkuasa dapat kad nora tu.. So apa issue nya???
    Maybe raid the whole level.
    Tolong lah dont be too judge mental.. Jgn suka tabur fitnah. If you were not there then
    I suggest you guys to keep your mouth shut rather than insulting and humiliating her.
    Sekian terima kasih.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    korang semuanya mudah tertipu. kad tu design dia sama tapi kata-kata ucapan yang berlainan.. tengok la gambar yg kaler pink tu sama je. jenis font pun sama. mmg bday ND tu. yg dia celeb kat restoran tu bwa kwn2 lain. yg kat pub pun kawan lain. mesti la bawa geng sekepala punya. tgk che ta, ntah brapa kali ntah nak celeb bday. ntah apa2 je…ND jgn terlalu berlagak suci la…ptt pun sekejap je dgn jejai.

    0

    0
  30. SAYA BUKAN NORA says:

    Ak bukan nak bekup nora, tp klau korunk tgk btol2 vid tu, tulisan kad kad hadiah tulis “….sweet 18”. N setahu ak Nora taklah semude tu kan? =p

    Entahla labu

    0

    0
  31. ND hipokrit says:

    tipu la ND ni…dah sah sah the roof n signature tu under one roof which mean satu company dan dan xngaku…

    0

    0
  32. wanita islam says:

    kawan-kawan…GOSIP itu MENGUMPAT..dan MENGUMPAT itu HARAM…
    Larat ke anda merangkak mencri org yg anda UMPAT tu di AKHIRAT nnti..salah atau betul,hanya Tuhan yg layak mengadili…
    (selemah lemah iman)

    0

    0
  33. da says:

    Dh tau dh perangai sebenar ND nie.. muka nmpk innocent padahal kaki sosial smpi awal pagi. Kaki clubbing. Pakwe tgh suka boleh lr. Tgk pasni apa jd.. bla lar!!!!!!!!

    0

    0
  34. skull zone brunei says:

    Bodoh betul kamu2 yg cakap tak serupa bikin. Baek makan tahi anjing. 1 malaysianu knw! Tak boleh umpat sesama sindiri,nanti merana diri! Engkau jawaplh kat atas nanti kalo dah mati. Peace##

    0

    0
  35. Abang Pian says:

    Mama Nora….abang pian nak susu..leh tak?

    0

    0
  36. waniessss says:

    asal tangan dia yang pengang kad tue mcm tngan hatu heeeeeeeeee dengan kuku hitam

    0

    0
  37. sarah says:

    jap. dan sumbangan wanita ini kepada negara ialah….?

    0

    0