Written by AbangNara | February 25th, 2014

Nama Nora Danish sememangnya hangat dibicarakan semenjak dirinya berkawan dengan Nedim Nazri. Ramai yang mahu melihat “sweet couple” ini mendirikan rumahtangga sehingga gosip mengenai pembelian barang hantaran bertebaran baru-baru ini. Seperti biasa Nora Danish menafikan dakwaan tersebut dan menjelaskan dirinya masih tiada perancangan untuk berkahwin dalam masa terdekat ini.

nora danish kahwin

Namun apa yang menarik perhatian Abang Nara ialah impian Nora untuk bersanding di tepi pantai Bali sekiranya berkahwin buat kali kedua. Menarik sungguh!!! Berkata kepada MalaysianDigest, Nora memaklumkan yang dia sudah lama mengimpikan perkahwinan bertemakan “beach wedding”. Kata Nora:-

Memandangkan saya pernah berkahwin sebelum ini, jadi bagi saya tak perlu lagi dah nak barang-barang hantaran. Kalau ditakdirkan saya berkahwin lagi satu hari nanti, sebolehnya saya nak buat yang wajib sahaja iaitu cukup dengan majlis akad nikah di Kuala Lumpur. Kemudian saya nak adakan majlis secara kecilan di pulau, kemungkinan di Bali.

Lagipun saya memang dah lama teringin nak buat majlis ala ‘beach wedding’. Saya suka berkunjung ke Bali malah ia dah seperti rumah kedua saya. Saya sukakan tempat-tempatnya dan makanan di sana sedap-sedap

nora danish kahwin

Kalau impian Nora Danish ini menjadi kenyatan, pasti sangat menarik dan marvelous. Yang penting duit barang hantaran bolehlah disalurkan untuk menjadikan “beach wedding” tersebut sebuah majlis yang besar-besaran. Abang Nara dapat bayangkan kejelitaan Nora dengan bunyi desiran ombak. Klasik sangat!!! Semoga impian Nora ini akan menjadi realiti. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali

  1. boi says:

    semoga berbahagia ND :) amin :)

    0

    0
    • dd says:

      dah janda nak ngidam macam2.
      syok la dapat tangkap jantan kaya uolsss

      0

      0
      • fab says:

        nikah je la cepat2.. moga impian menjadi nyata.. bali bali juga.. nikah tu yg utama.. dah sah nikah nak impi kawen kat bangladesh pun apa salahnya…. :)

        0

        0
        • Bulu Ayam says:

          dah nak kawen dgn anak org kaya blh la idam kawen di luar negara.. kita yg bukan sesiapa ni kawen ala qadar dlm dewan org ramai kat malaysia je la jawabnya.. yg penting jimat.. buat apa bazir2.. ada yg masih memerlukan wang pembaziran tersebut.. selamat beramal!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ok la tu nora.. sure bakal suami anda dpt tunaikan bcoz he’s anak somebody.. lain la kalau bakal suami anda itu anak si tukang kebun.. dont worry, be happy yaaa.. :)

          0

          0
        • miss ynwa says:

          dah die cantik. kalau tertunai pon impian die dek anak vvip
          berbaloi la jugak. DAH DIE CANTIK. worth it la

          0

          0
        • amoi says:

          Bakal somi anak menteri oiiii..xdak duit pak mertua leh sponsor…kah kah kah…x cukup duit pak mertua, duit rakyat jd mangsa…opsss

          ND, sekurg2nya pilihlah lelaki yg boleh bimbing ko ke jalan yg benar..bukan jahanamkan ko…pilih lelaki kerana agama..bukan harta…ni jgn kate si Nadeem tu kurg agama, bapak dia pun serupa tu jgk..cmne nak bimbing ko n anak ko???hisk..

          0

          0
        • FASHA SENDHAT says:

          Peduli aper aku, nikah kat bali ke, dhaka ke atau sulu ke….yg penting akak tercalon ABPBH dah menang banyak kali.

          So?

          0

          0
        • Baby AA says:

          ko rasa aku kisah ke kalau ko nak kawin bawah pokok pisang sekalipun?
          ape2 je lah. kawin lah cepat. muka dah mcm cempedak masak.

          0

          0
        • kerek says:

          Bali????????????? Baik ko idam kawen kat zoo negara je.. sambil bg manusia mkn free haiwan pun blh tumpang sekaki.. makhluk tuhan juga tu.. mari melawat malaysia 2014! selamat memperoleh amal!

          0

          0
        • BULETIN BN says:

          LUPAKAN SEJENAK KISAH JANDA GERSANG NEH.
          CATUAN BEKALAN AIR AKAN DIMULAKAN TAK LAMA LAGI KERANA KEMARAU.
          CEPAT BELI BALDI TADAH AIR !!!!!!!

          0

          0
        • Mat Ganu says:

          pulok doh. makin lama makin meluat plak citer minah ni. dah lo lakonan tak ke mana pung. yucks.

          0

          0
        • Bintang says:

          Semua yang mengata dan menghina adalah dalam kategori jealous..! Korang pakai tepong gomak bertempek-tempek kat muka ada hati nak bermertuakan menteri? Jangan bermimpi uolllsss

          Pepatah ada mengata:

          “Joran cap ayam jangan bermimpi disambar paus”

          0

          0
      • K.A.A says:

        macam cik ta la dulu ngidam macam2… tapi impian cik ta tercapai jua… haha..

        0

        0
      • 1+1 Gwiyomi says:

        Kak Nowa. Bali je? Bali je? jauh la sikittt…maldives ke, hawaii ke..
        Bossned boleh sponsor Dimeroyan Crew. Mesti mereka gembira.
        *pause* (versi kokping)
        Tshirt gambar bossned haritu pon dorang dah basuh. Boleh pakai semula.
        Alang2, boleh Aidil&Zarema penganggur tu tumpang honeymoon kat sana.
        Duit Abang Ned banyak lagi. Boleh seksi2. Adik Erma Fatima apatah nama yang zebra belang2 tu mesti lebar sengih sampai tak muat permukaan muka. ~muchLove

        0

        0
        • mas joko says:

          kata we’ve got money. takkan bali aje kot. tak class lah kalau bali aje. kan. paling-paling koman ke bahamas ke. alang-alang nak ke bali baik ke pulau jerjak aja nok.

          0

          0
        • sudir says:

          kan…kalau betul-betul kaya try lah ke Monaco terus. bali je pun nak kecoh..aku pun boleh fly tiap2 bulan naik bas udara bernama Airsiasia.

          0

          0
      • cinta hati says:

        ape salahnyer..bukan janda jek..rasenyer skrg nie mmg ramai yg pilih harta, lelaki ke perempuan ker. dah lelaki kaya tu pon nak dia. ape ko susah ati?

        0

        0
        • Tunggu & Lihat says:

          lepas lima tahun cerai. orang ader duit kebanyakkan bukan nak setia. muka ko dah kedut cam langsir…sesuai la kau bermadu nanti.

          0

          0
    • jejai says:

      orang kaya..blh la ckp buat kat bali kan

      0

      0
    • Olga says:

      ADA AKU KISAH KO NAK KAWIN TEPI PARIT SEKALIPON?????

      0

      0
      • Mak Dara says:

        yes who cares…..

        catuan air bermula minggu depan. jom pakat2 tadah air…!!!!

        0

        0
      • sakit says:

        x lah, mmg ko x kesah..tp peminat dia kesah. sbb tu wartawan tnya dia. n klu dia kawen tepi parit pon aq rase mesti ko kesah. sbb ko komen kat sini, baca artikel nie, mean ko mmg kesah. ADA PAHAM??

        0

        0
    • Anonymous says:

      Janda Meletop 2014
      1. Nora Danish
      2. Erra Fazira
      3. Maya Karin
      4. Nabila Huda
      5. Rita Rudaini
      6. Norish Karman
      7. Liza Abdullah
      8. Raja Ema
      9. Fauziah Latif
      10. Ramlah Ram
      11.Nurul Izzah next
      12. & seterusnya ……….
      Anak Dara Tua Meletop 2014
      1. Nasha Aziz
      2. Haliza Misbun
      3. & seterusnya ………….

      0

      0
  2. Aku slamber says:

    cukup cukup sudah ler mak janda,tak serik-serik lagi,kawin ngan playboy anak orang kaya,esok lusa kejap je kawin lepas tu cerai berai,nengok je dirimu dulu dan kenkawan mu,ramai yg kawin kejap,kendian di ceraikan cam tu je,tak pernah ambik teladan hidup,cari je ler orang-orang biasa yg mampu bombong kamu mengenal Allah swt,itu lebih baik dari cari anak-anak orang kaya,lepas tu hanyut tah kemana,kawin pun kejap je,dah jadi cam kain buruk,kejap guna,kejap kena buang dlm tong sampah.

    0

    0
    • ok je lah says:

      orang tak kaya pon rami jer yang hidung belang..orang baik pon bley btukar jadi jahat..jadi tak mustahil org jahat bley btukar jd baik..dlm hidup nie tak de yang mustahil..dah dia rasa tu yang dia suka biaq p la..bkn artis jer..kita pon lau dah ada boyfrn..makbapak kata buruk pon kita ttp kata ok jugak kn..so pandai2 la nt bila dah kawin macam mana dorang nk pertahan kn rumhtangga dorang..dua2 pnh bercerai,,masing2 dah ada anak..dah ada tanggungjwb..dah matang..jadi dorang tahu la apa yang terbaik utk mereka kita tak yah la sibuk sangat kata bnda2 tak elok utk dorang..buat dapat dosa jer..doakan lah yang terbaik utk org lain..anda pasti dpt pahala..

      0

      0
    • x best says:

      agaknyer sedara ko x de yang janda kot??mak ko janda x? kakak ko? moga ko dapat orang yg mampu bimbing ko jugak.n semoga perkahwinan ko/akak ko/adik ko/makcik ko/n semua sedara ko kekal.

      0

      0
  3. MOMOK says:

    LOVE BALI….

    0

    0
  4. ina says:

    xyah idam2… mmg dh slalu “honeymoon” kt bali pn… jemu arr dgr citer ulang2… kwinnya tidak pn

    0

    0
  5. ORANG BIASA JE says:

    Harap Si Nora ni boleh belajar tutup auratnya. Penat Rasulullah s.a.w dan para ulamak mengajar tentang wajibnya tutup aurat ni, masih lagi memberi alasan konon cahaya hidayah belum sampai lagi,esok kalau betul2 tak sampai cahaya hidayah tu sampai mati,baru tau.Tutup aurat itu wajib bukan tunggu hidayah sampai baru tutup,jika tak,takde ler ayat-ayat quran tutup aurat di turunkan pada kita semua.

    0

    0
  6. Bedah says:

    Kawen lah cepat2 untuk menghindari fitnah dan maksiat. Bukan kata tak mampu, lebih dari mampu… Ni kalau org mengata, salahkan org sebab mengata.. Apakata kawen je terus kalau taknak org mengata… Tak kisah laa kamu nak kawen kat mana sekali pon, janji kawen.. kamu tu perempuan, walaupon janda.

    0

    0
  7. ratss says:

    ke hulu ke hilir bersama masih nak kata tiada perancngn utk bernikah… mcm gaya holywood plk ye…

    0

    0
  8. balitong masak kecap says:

    ala dia nak tiru kristine hermosa lah tu. ko tak sejelita kristine hermosa lah nora. lagi pun ko tu dah basi. ingat nak wat wedding dekat kepulauan hawaii ke. bali je noks.

    0

    0
    • me says:

      org jelita jer ke layak nak ada impian perkahwinan..lau xjelita cm kristine hermosa tak leh la ya..lau janda tu kira basi la ek..sedih now pemikiran ko kan..org melayu mmg camtukan..suka pertikai impian org lain..dlm erti kata lain suka dengki kan org..sudah2 la hasad dengki tu..

      0

      0
      • Kyra says:

        kan aku dah ckp ulang2. melayu mmg mcm ni. kutuk mengutuk alaman kiter. nasihat unsur keagamaan tp mengutuk dlm teguran. kata Islam. heh

        0

        0
  9. syah says:

    tak salah berangan.. berangan itu percuma.. jangan nak kritik sangat la korang.

    0

    0
  10. ku hidayah says:

    heran betul ye kamu semua ni..dia nak kawen ker..nak buat kat mana pun..biar jer lah.. kamu yg dengki sbb tak mampu. dia nak kawin dgn playboy pun bukan masalah kamu..dia yg tanggung.

    0

    0
  11. sya says:

    alaahh dia nak buat kata mana pun lantak la.bkn guna duit korang pun.. korang lak pandai nak mengkritik tak abis2 kenapa?!! lain la guna duit korang leh bising..pandai cakap tutup aurat yang ko dok ngate tu tak dosa ke??!!! nak nasihat biar cara yang betul dek non oiii

    0

    0
  12. Ariano Rose says:

    xpyah nak poyo sgt lah nora..ko tue kemain ke sana sini dengan tuttttt…pastu ckp x fikir lagi pape2x……hatuuuuiiiiiii…!!!!!dh kau2x kuras si tuttt tue pastu cakap xd pape..pelik lah ngn ko nie…hahahahaa…
    Bali mari bali mari…retis malaysia yang x bape nk popular sebok ngn nak popularkan diri ngn gosip murahan..haha
    dah2x next gosip please…..:)

    0

    0
  13. love says:

    aku nak tanya la..yang suka menegur org kat instagram gan maki2 artis kat blog2 nie..memang niat nak menegur ke..atau memang dah ketagih sngt..asal ada jer gosip gatal jer tangan nk mengomen itu ini..lau komen berbentuk nasihat xper,,doakan yang baik..ini tak..kebanyakan dok maki2 sampai menimbulkan fitnah..tak takut dosa ker..lagi satu yang mengomen kat sni tu semua smyg cukup ker..tutup aurat sempurna dah ker..kbnyakan orang sekarang..salah org nampak..diri sndiri tak ikut ajaran Allah tak plk kritik diri sndri..cuba ingat balik kata2 yang pernah korang lemparkan kat artis2 nie semua..ada setengah tu dah berubah dan insaf..anda pulak macam mana..dah insaf ke belum..??? ke masih dok gitu2 jugak..biasa2 ajer..aku dulu suka gak blog nara nie tapi makin lama komen2 korang semua makin azab..ya lah..best la kan mengomen sbb muka tak nmpk..main komen jer apa yang terlintas..x pikir dosa langsung..so aku pon bukak kadang2 je lah..lau bukak pon tengok apa yang abg nara tulis jer..kat bawah2 tu mls nak tengok..cam haram jer semua komen..macam la korang semuanya dah perfect sangatttt..

    psl hal si nora nie lantak p la dia nak kwin gan orang kaya pon..dia pon dah kaya..jadi dia bergaul pon gan sejenis dia la..takkn dia bgaul gn kerani yang kerja kat ofis pulak..celah mana plk dorang nak jumpa..pasal dorang berkepit tu..aku nak tanya.. korang masa bercinta xde istilah ‘berkepi’t ker..ke korang kenal jer pasangan terus kawin..semua baik2 ek..cm tak caya jer..cuba lihat diri anda dulu sblum nak kata orang,,tak pon cuba anda lihat anak anda atau adik beradik anda yang gah couple tu..macam mana rupanya..ada anda nasihatkan..ke diam kan aja..ada anda selidik apa dorang buat,,ke mana dorang pergi..orang sekarang bercinta hebatnya tuhan jer yang tahu..faham2 jer lah..apa yang haram pon di halalkan..upload manja2 di fb instgram pon mak bapak adik beradik tak kisah..tak tegur..sekurang2nya si nora tu dia bercinta kehulu kehilir dia update gtau kat peminat2 dia..dia pon artis semua orang kenal..jadi lau dia buat x senonoh..ramai mata memandang..
    so sama2 la sedar diri,,masing2 dah besar..sudah2 lah jadikan blog gosip sebagai bahan anda mencemuh hidup artis yang anda tak suka..sebab kalau artis anda suka yang buruk pon ok aja kannn..kalau rasa nak menegur orang kearah kebaikan..niat tu biar ikhlas..jangan la mereka cerita yang anda sndri pon tak tahu betul ke tidak..doakan yang baik2 aja..sekurangnya dpat la jugak pahala kita doakan orang lain..

    0

    0
    • juju says:

      komen2 yg jahat tu, mmg patut la kena sound..yg jenis maki2 tu, mmg patut la..tp yg xpatutnya, awak persoalkn samada yg komen tu dh baik sgt ke dh sempurna ke..sbb, xkan nak jadi sempurna baru boleh tegur org..sampai bila kita nak berubah kalau lagu tu..kita berdoa utk yg baik je la..

      0

      0
  14. apple says:

    ok lah compare to cik ta
    pegi paris london sana punggah beg2 LV pastu ambik gambar
    post kat internet

    0

    0
  15. miss gucci says:

    haishh kasihan nora si janda perasan. Kahwin pon nak tiru marion caunter buat kat pulau. Tp marion buat kt maldives uolls. Nora & bf nya hanya mampoo kt bali jew. Buweekkss!!

    0

    0
  16. cikebumbum says:

    amboi berangannyerrrr.. baguslah nora.. kawen cepat sket..

    0

    0
  17. Mat K says:

    bersanding di bali tu majlis kecil2an?

    think, again.

    0

    0
    • pen merah says:

      ckp ape pon salah, ade yg komen ” bali aje ker” , awak lak ckp mcm nie pulak.
      biarlah dia ikut kemampuan dia, semua org rasenyer ade cara masing2 n tahap kemampuan masing2. payah..

      0

      0
      • mr bean keni.g says:

        dah boypren cakap besar sangat kan berlagak nak mampos terima aja lah. tu lah lain kali berfikir dulu sebelum bercakap. orang akan ingat apa yang kita cakap.

        0

        0
  18. Bedah says:

    Bali tak best pon.. udah ler crowded, pantai dia kotor plak tuh.. Yg tinggal hanya nama je lah…
    Redang ke Perhentian ke Lang Tengah ke berganda lagi cantik..

    0

    0
  19. Rahim says:

    Nora Danish

    Mohon sokong Tahun Melawat Malaysia

    Kalo semua dah mengidam nak ke oversea, sapa la yang nak support kita punya local place????

    Banyak lagi tempat menarik dekat Malaysia, utk Nora & Bakal Suami , Sya suggest Batang Berjuntai

    0

    0
  20. wutever says:

    orang tu nak ke kawin ngan ko ?

    0

    0
  21. yuyu says:

    kalau dah wartawan tanya , dia jawablah…orang melayu ramai busuk hati, asyik nak komen buruk hal orang.

    0

    0
  22. ahkak says:

    Sesungguhnya umpatan dn kejian ini hanya penambah dosa bg kita..sudah2la…doa yg baik2 kn lebih elok..

    0

    0
  23. biarlah rahsia says:

    comell nyer nora danish ni..

    0

    0
    • jambu batu says:

      comel sangat u’olls. gambar no 2 tu terserlah ke “JAMBU” an hidung nye kan. omaigadd sooo suweett.

      0

      0
  24. cencorot says:

    ah kalau artis yg korang suka bukan main kutuk. ni kena artis kesayangan korang macam-macam lak berdalih. padan dengan muka korang. nora gedik.

    0

    0
  25. minah jambu merah biru says:

    nora ni makin minah jambu tengok makin lama makin jambu n cute n sweettttt je …semoga impian nora tu menjadi kenyataan di satu hari nanti ok …lov uuuu…

    0

    0
  26. ni cantik? says:

    adoiii… balik2 muka si PUFFY FACE IDUNG KEMBANG ni.

    0

    0
  27. Anggerik Biru says:

    Memuki arr kau.. takserik2. gold-digger!!

    0

    0
    • anggerik hitam legam says:

      ade masalah ker?ko pon memuki jak.masalah jiwa tolll….

      0

      0
      • One Direction says:

        tukar jelah nama kpd anggerik puki hitam legam. kan senang berterus terang. buat apa malu2. bukan kau tampal pic kau pun. drpd kau eja memuki. buat rosak bahasa jer.

        0

        0
  28. Nowa says:

    Nowa,

    Kat Bali tu ada ke tempat makan sedap. Apasal aku gi aritu mcm banyak tak halal. Kalo ada pun nasi padang je lah. tu pun tak banyak. Babi golek bersepah lah kat sana.

    0

    0
  29. IRD says:

    Notty u ND. Tajaan rakyat Mesia jugak ke ni :)

    0

    0
  30. bukan peminat nora danish says:

    hmmm. lawanya gambar nora danish yg first tu.

    0

    0
  31. diana lempir says:

    IG fasha sandha dia dgn jejai lovey2 bercuti di bali baru2 ni. nora danish impikan wedding di bali. tetibe? apakah?

    0

    0
  32. biskut says:

    hey diana lempir..ko nie manusia busokk ati,penimbul fitnah, matilah ko kat neraka jahanam.

    0

    0
  33. ape2 je lah says:

    aha lah, x baik buat andaian mcm tu.just sebab fasha upload pic tu, kebetulan plak nora di interview, kebetulan wartawan tnya soalan tu.
    ape2 jek lah.

    0

    0
  34. kaseh says:

    utamakan lah ape yang ingin anda ucapkan, bukan kepada siapa ucapan itu ditujukan.

    0

    0
  35. sotong hitam says:

    nora tak cantik, tapi tak jemu mate memandang dan comel…semoga ND tahu ape yg terbaik utk diri die….yg lain tok sah lah menokok nambah….

    0

    0
  36. ikan says:

    katenye nak buat majlis kecil2an tepi beach. yang ko nara suh buat besaran2 lak tepi beach. so sweet beach wedding. jangan buat time tengahari rembang sudahla.

    0

    0
  37. baby says:

    xpayah la nk cerita impian bagai… kalau da mampuu buat jela…

    0

    0
  38. Orang Yangon says:

    Nora, nenek ko kat Yangon tu hidup susah, hari hari makan lauk ikan goreng dengan sambal belacan, makan sireh, makan cengkerikmgoreng. Ingat ingatlah sikit. Jangan lah nak bermewah sangat.

    0

    0
  39. jo says:

    comel nyer nora.. lbh cntk dari nara

    0

    0
  40. abg joe says:

    nora abg tunggu mu dtg

    0

    0
  41. lulu says:

    dont worry n0ra… lau setakat nedim ank menteri 2 bkn setakat kt bali, kt eiffel tower pn boleh no..

    0

    0
  42. pulasan says:

    poyo gila minah ni..nak kahwin kat bali pun nak bgtahu org ke? nampak benau ko kemaruk sgt nak berlakikan gangster anak menteri gangster tu..perangai sama je dgn kau..sekufu..

    0

    0
    • banana boat says:

      eh ko tak tau ke. nora ni kalau boleh gambar dia tengah terberak pun dia nak upload kat ig dia. ini kan pula impian ke bali tu lagi lah dia nak show off u’olls. konon nak tunjuk banyak duit. phuii lah.

      0

      0
  43. IOT says:

    Seronoknya khawin kat bali. Perkhawinan sponsor by Rakyat Malaysia :P

    0

    0
  44. sembabboolat says:

    makin SOMBAB muka mu ND.

    0

    0
  45. BOLA MANISS says:

    hmm… elok laa… kawen ala2 kapir.

    0

    0
  46. abc says:

    tak kisahla kt mana ND..kt kg Bali pun tiada salahnya

    0

    0
  47. […] Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali (95) […]

    0

    0
  48. […] Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali (96) […]

    0

    0
  49. […] Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali (97) […]

    0

    0