Written by AbangNara | May 15th, 2012

Nora Danish nampaknya mengambil langkah selamat dengan tidak memberikan apa-apa komen tentang penampilan beraninya di dalam majalah GLAM baru-baru ini. Walaupun sudah pulang dari berada di Malaysia apabila selesai menunaikan umrah, Nora Danish mengambil tindakan berdiam diri apabila ditanya tentang isu ini.

nora danish

Dan nampaknya tidak akan ada sebarang penjelasan daripada Nora Danish kerana segala isu selepas ini akan ditangani oleh Metrowealth Production(MIG). Untuk makluman, Nora Danish telah pun menandatangi perjanjian sebagai artis MIG baru-baru ini. Berikut ialah kata-kata Elly, pembantu peribadi Nora Danish:-

Nora baru sahaja menandatangani perjanjian sebagai artis MIG (Metrowealth Production). Apa sahaja isu yang timbul akan dijawab oleh pihak syarikat dan buat masa sekarang dia tidak boleh memberikan sebarang kenyataan.

Bagi Abang Nara senang sahaja, taknak komen pun tak apa. Cuma lain kali tak perlu mengulangi perkara yang sama. Mungkin boleh belajar daripada kesilapan kali ini. Setiap orang pun pernah buat salah kan? Tak gitu

maher zain

P.S: Ingin kelihatan kacak seperti Maher Zain? Inginkan suami anda memakai baju selain daripada baju Pagoda ketika di rumah? Dapatkan baju Maher Zain dengan harga semurah RM149 hanya di www.gudang.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to Nora Danish Enggan Komen Isu Gambar Ghairah Dalam Majalah GLAM

  1. […] Nora Danish nampaknya mengambil langkah selamat dengan tidak memberikan apa-apa komen tentang penampilan beraninya di dalam majalah GLAM baru-baru ini. Walaupun sudah pulang dari berada di Malaysia apabila selesai menunaikan umrah, Nora Danish mengambil tindakan berdiam diri apabila ditanya tentang … Continue reading → […]

    0

    0
  2. suparjo.. says:

    okay..whatever

    0

    0
  3. Cik Noona says:

    Ghairah sgt2 ker?? Download byk2 skit gmbr tu Abg Nara..

    0

    0
  4. […] menunaikan umrah, Nora Danish mengambil tindakan berdiam diri apabila ditanya tentang … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Dalam, Danish, Enggan, gambar, Ghairah, Glam, Komen, […]

    0

    0
  5. gadis sebelah pintu says:

    ish3…no komen jugak lah..

    0

    0
  6. semudah itu says:

    haahha abg nara yang kacak! bagi bnyak ckit gambar nora tu.sebenar i x rasa ghairah ahhaha kot2 kalo bnyak picture bole ghairah ckit heheeh

    0

    0
  7. john says:

    duk umah pakai baju maher zain? haha

    0

    0
  8. lis says:

    apa jawapan yang korang nak dengar dari mulut dia?

    0

    0
  9. hajimaru says:

    past is past..tutup buku lama..buka buku baru..doa supaya hati x mudah diperbolak balikkan oleh nafsu..

    0

    0
  10. cik pah says:

    serius lucah gmbr dia. tersembol tetek sblh.. x mcm pompuan melayu. shame shame

    0

    0
  11. nora ke fasha ke kalo dh name artis sume perangai hancus.. abeh cerita says:

    sudahh la nora oii..bajet baik je ko ni..aku eran ramai btl.org bekap.nora danish ni konon baik sgt sbb jejai tglkn die..poordahh..dianiaya konon…pkaian pn mcm sampah..xde komen sbb da malu la tu.. dh sain agreement so blehla pki ape2 je kompeni tu soh?? budus.. taraf pelacur je cmtu..ikot je org soh..xde maruah diri!!!

    0

    0
    • lis says:

      cik/puan/tuan.

      kamu memang bermaruah tinggi. syabas.

      0

      0
    • Anonymous says:

      org bekap nora coz x-laki die 2 cam bangsat sama la cam betina perampas 2. coz betina 2 la nora d cerai. xde kne mngena ngn penampilan ke pkaian ke. klu ikt kn fasha sendat 2 lg seksa mata memandang.. pe pn 2 sume dosa dorg yg tnggung. x yah la nk kecoh sne kecoh cni…

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak pyh nak salahkan pakaian dia jd penyebab laki dia tggalkan dia sbb yg bini baru ni pun mmg pkaian taraf sundal jugak. lain la klau bini baru jejai tudung litup.. atleast nora seksi dan berbadan mantop. si fasha tu seksi versi mengelebeh. pandai je ckp nora takde maruah padahal si fasha tu lg la takde sbb mmg kaki perampas.

        0

        0
  12. ikan bilis says:

    mmg la ghairah..nampak tek selambak..kalau besar tak pa gak nak show off…buat stok ghairah mamat2 ja…bengang ja tgk…dgn mimik muka yang gersang…aku suka nd ni…tp bila dia mcm ni, aku tawar hati la…
    tak kan asyik nak “enjoy” ja….

    0

    0
  13. incha says:

    dh mcm ppuan murahan aje. ni baru majalah GLAM blum lagi majalah FHM. klu dlm Glam pun dh dedah itu ini tentu sok2 dpt aje offer dr FHM ‘bukak’ abih tutup yg patut2 aje kot. Tok sah la nak ‘brlawan2’ dgn Fasha tu dia dh happy dgn bekas awk. Harap2 lain kali Nora gunakan otak bukan gunakan kecantikan untuk cari kebahagiaan.

    0

    0
  14. nama pon janda hot!!! mestila promosi pon nak hot!!!
    nora tgh promosi murah tu…pada jantan2 kat luar tu sila isi borang ye nanti melepas plak….kekekeke

    0

    0
  15. triple j says:

    bukan nak backing ND psl memang gambar2 tu tak elok, tapi sekurang2nya dia tutup mulut, bukan nak bangga malah defend diri berpakaian sexy mcm ramai artis spt ayu raudhah, nurul yg nak kahwin dgn lelaki france dan ramai lagi.

    anggap sajalah dia dah insaf apatah lagi dah pi umrah. malah dia maybe rasa lebih tertekan bila dengar FS dah pregnant, sapa tahu? maybe dah tiba masanya utk ND berubah ke arah yg lebih baik, tambahan dah mencecah umur 30 tahun ni kalau tak silap.

    0

    0
  16. bonda jejai... says:

    salam,,,out of topic jap…korang semua tngok tak citer seindah sakura….best gle citer 2….banyak memotivasikan….tngoklah citer2….tngoklah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      sy x tgk pn tp klu pelakon ny pasha sendat x ingin mata ngok…. alangkah baikny klu pelakon2 ni ambil iktibar dr sume watak2 yg prnh dorg lakon kn… terutamany pemenang anugerah berita harian ni… meluat benor…

      0

      0
      • Anonymous says:

        setuju..setuju..setuju..btul tu xnk komen pasal perangai, penampilan, maupn rupa c pasah ni.lantak lah..tp bab lakonan..sory..aku rase x penah pun buat aku tercegat..terpaku..atau ada sdikit pn minat nk tguk drama dia nie..dlu dn skrg cmtu jugak lakonan dia..buat2 nangis tjerit2..hntak2 kaki..kekonon sedih..sory xsedih lgsung..x bkesan kt ati aku..nmpk sgt blakon..yela nma pn pelakon kn(maap ek fan2 pasah..ni pdapat aku ajer..korang yg minat tk pe lah support la die..) bukan suma org suke lakonan dia..wlu mng abpbh 6x sekalipn..masing2 k..

        0

        0
    • kurang tengok says:

      Aku dah xmau tgk lg drama kul 7.tentang dhia last drama aku tengok. Kalau mula tengok mesti nak ikut setiap episod.tu yg buat aku xmau tengok.bila dah tengok mesti nak stay depan tv.akhirnya maghrib pun terbabas.huhu

      0

      0
      • ngomel says:

        betulah kata ko.. aku dah komplen kat tv3 suh ubah waktu siaran… tapi sampai skrg diorg buat dek je.. kita ni takut terlepas maghrib

        0

        0
      • Kurus says:

        iklan dia pnjang…sgt
        siap boleh doa/ngaji brg selembar lg..in between iklan after another
        serious.. ikhlas
        tk jd masalah bg aku

        0

        0
      • Anonymous says:

        Solat time iklan….aku biasa gak buat.tp x kusyuk.dok teringat cite tu. Terkejar2 gak solat tu.takut x sempat.better aku x tengok.

        0

        0
      • Kurus says:

        jgn tengok…
        jgn main futsal
        jgn pg kelas
        jgn pg dinner
        jgn pg perang
        jgn naik kapal terbang

        0

        0
      • Anonymous says:

        kurus… Aku x tengok
        aku x pernah main futsal
        aku dah habis blaja.xde kelas dah
        dinner pun xde sebab aku x keje.dinner ngan family biasa pas isyak
        perang???…Lg la aku tak pegi.
        Kapal terbang pun aku x pernah naik
        sebenarnya boleh je nak buat semua tu.solat tu bkn menyusahkan pun.tp kalau sebab tgk tv sampai abaikan solat,baik x payah tgk.ni untuk aku je la.korang nak tengok xde hal pun.

        0

        0
  17. cik receptionist pecinta cekolat says:

    takmo dedah2 n posing gedik2 lg tau Nora..jga maruah sbagai wanita n ibu..

    0

    0
  18. Mimi says:

    The truth are:
    1. Dia tau dia memang salah n berdosa, so dia mmg xnak komen, mode msh baik baru blk umrah.. But lucky her to be there with Allah will.
    2. Alasan stupid sbb dah sign kontrak baru dgn Cina tua tu, so company leh cover/ tanggung dosa dia ke?
    3. alasan paling stupid utk adegan ranjang dgn rusdi ramli sbb keperluan skrip n mahu beri lakonan terbaik??? Dia ade maruah ke idak at the 1st place?
    4. I hope dia pergi umrah bkn atas dasar ditaja n sbgi duta. And atas faktor ape dia jd duta umrah?
    5. What is she trying to prove? Memberontak ke? Nak job ke? Semua xkan berlaku tanpa kerelaan kan?

    Semoga dia jd lbh better from before.. But dia kena admit salah dia n minta maaf, gambar dah ade n will continue spreading, she cant stop it, people will remember but she can say sorry.

    0

    0
    • wosemah ohsem says:

      out of topic too…senangnye mereka amik artis untuk jd duta sponsor pg umrah…sy teringin sgt nk pg umrah tp serius sy xmampu..smp buat perniagaan online yg xsberapa semata2 untuk pg umrah..kpd smua artis..hargai la org da bwk pg free dr kami yg berusaha bertahun2 untuk jejakkan kaki kesana

      0

      0
  19. Anonymous says:

    yang lalu biar berlalu.. kita bina hidup baru..

    0

    0
  20. nasi lemak 10 sen bila perasan says:

    alah cari lah a decent job to bring up your kid with Awak tu bukan pon hot ke cantik sangat Nora. . Tapikan …. ada ke bidang lain yg ko boleh bwat. Maklum lah kena pakai kepala otak …..hhahahahahahaha.

    0

    0
    • Anonymous says:

      nora cantik ape… dengki la 2

      0

      0
      • dingdong says:

        jadi kalo ada org rasa dia tak cantik… semua dengki???…… memang la ko otak melayu kolot.

        0

        0
      • jeng3 says:

        kuno yg mentality ! people hv their own opinion . if kata nora tak cantik tu mean dengki kew? so pityyyyyyyyyyyyyyyy you . hahahaha

        0

        0
  21. ketupat raya says:

    tu la…nak buat sesuatu perkara pikirq la dulu..ND duduk la diam2…jgn keruhkan lg keadaan..jadikan pengajaran ok..janji kita enjoy…….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    bagus gak kalau nd berdiam diri. kang lagi dia bukak mulut lagi org wat cerita macam macam. Dear nora saya bukanalah peminat awak pon tapi saya harap berdiam diri awak tu bermaksud rasa bersalah lah yerr..

    0

    0
  23. zbm says:

    mmg kesian ngan ND psal personal life dia tp bla bgambar cam tu, kelukaan yg lalu tidak menngecualikan dia dr sebarang kutukan org ramai. aku pun rasa nk kutuk gak walhal selama ni aku selalu bg komen yg bagus. jd ND kena guna otaklah klu nk wat pe2 sbb x mustahil pengutuk2 FS akan jadi penyokong plak.

    0

    0
    • ELAjb says:

      ape pengutuk2 fasha nk jadi penyokong dia…eeee please la eh ayat ko 2..
      kiteorg walaupun nora mcm mane sekali pun tak kan penah la nk sokong fasha 2.. dia lagi hanco la..pandai2 jer buat cite.. ramai lagi la artis y boleh kite sokong tapi bukan fasha OK.

      0

      0
  24. embok ketum says:

    Aku nak tgk lg 3,4 bln. Apa lak citer kuar. Ckp skang pon x guna..

    0

    0
  25. semudah itu says:

    cian nora ni kan huhuhu

    0

    0
  26. Carl says:

    pelik aku tak rasa ghairah pon. minah seciput utk jantan seciput kot.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    x ghairah pn gambar nora ni… rmai lg artis yg bergambar sedemikian…

    0

    0
  28. Gadis Kampung Mala'un says:

    Nora Danish takda sex appeal la

    0

    0
  29. W45t3D says:

    apasal la banyak comment peghak ulu.. nak maki, nak ngutuk orang mcm mak bapak tak ajar. jangan ingat diri sendiri tu dah elok sangat, tgk hal orang lain terus nak mengata macam2, pelacur lah, sundal lah, perempuan gersang lah..
    mulut orang2 yang mengata lagi memalukan.. BERADAB la sikit kalau tak boleh banyak..
    “Bagi Abang Nara senang sahaja, taknak komen pun tak apa. Cuma lain kali tak perlu mengulangi perkara yang sama. Mungkin boleh belajar daripada kesilapan kali ini. Setiap orang pun pernah buat salah kan? Tak gitu” <— statement nie pun sama naik..

    0

    0
  30. saling mengingat bukan maki hamun says:

    tah,jgan2 yang komen maki hamun nd, lg teruk…ckap orggg kunun…

    0

    0
  31. kitty says:

    benti le jadik artis..duduk le umh jadik isteri soleha..jaga familys…huhuhu

    0

    0
  32. tercinta says:

    nk lebih graihah, beli tros majalah GLAM…boleh buat koleksi tido kot…huhuhuh….

    0

    0
  33. ak yg comel suka mengampu kipas pastu kipas ampu ak yg comel balik says:

    patutnya fikir panjang sblm buat photoshoot cam gitu…

    0

    0
  34. Q says:

    Patut pun jejai ceraikan die..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    setuju..setuju..setuju..btul tu xnk komen pasal perangai, penampilan, maupn rupa c pasah ni.lantak lah..tp bab lakonan..sory..aku rase x penah pun buat aku tercegat..terpaku..atau ada sdikit pn minat nk tguk drama dia nie..dlu dn skrg cmtu jugak lakonan dia..buat2 nangis tjerit2..hntak2 kaki..kekonon sedih..sory xsedih lgsung..x bkesan kt ati aku..nmpk sgt blakon..yela nma pn pelakon kn(maap ek fan2 pasah..ni pdapat aku ajer..korang yg minat tk pe lah support la die..) bukan suma org suke lakonan dia..wlu mng abpbh 6x sekalipn..masing2 k..

    0

    0
  36. kaklang says:

    yang penting tgk ND seksi lebih ghairah dr tgk FS seksi nk muntah…hahaha

    0

    0
  37. B says:

    ND ke FS ke atau sesiapa je artis kt Malaysia nie semua seksi, semua mendedahkan aurat..so korang nk heran apa?korang yg bising2 kt sini dh bnyk sgt ke amalannya, kkdg seseorang tue tau bising jek tp diri sendiri xbetul, xsalah korang nk nasihat tp kkdg tue ayat melampau, even dia p umrah org taja, itu namanya rezeki, kkdg org2 yg mengomen nie mengalahkn Tuhan plak hukuman dia, nk mengajar org bia dgn cara yg elok, even pelacur pun klu satu hari dia taubat nasuha dan taubatnya diterima ntah2 lg elok dr korang yg perasan alim tp lom tentu sempat nk bertaubat, manala tau Tuhan nk uji korang kn?ujian kn dlm pelbagai jenis bentuk, so moralnya..penuhkanla amalan korang dulu, bg nasihat ok tp jgn la melampau…

    0

    0
  38. Na O Mei says:

    To ND : Kalau anda dah berfikir yang tindakan anda itu salah elok luahkan jangan berdiam. Rasa2nya orang2 luar akan lebih respect bila kita berterus terang & mengaku akan kesilapan kita dari bersikap hipokrit. Memang akan di kutuk selama2nya kerana PERAHU TIDAK BOLEH BERUNDUR. Apa yang penting KEINSAFAN yang benar2 tulus dari hati kita.

    Jangan di salah kuasakan title “Ms. J” anda itu. Jadilah seorang “Ms. J” yang berperkerti mulia & terus mengikut jalan2 kebaikan. Insyaallah…Allah akan mempermudahkan rezeki & hidup kita akan lebih tenang.

    Jangan di jatuhkan maruah sendiri demi untuk mendapat habuan yang lumayan. Akn PANAS hidup kita dgn duit secara kotor itu..Contohi ibu2 tunggal yg di luar sana yang masih mampu menjaga maruah diri serta menyara anak2 yg ramai dgn pendapatan yg tidak seberapa.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ntah hape2 je ko ni.biarlah dia nak diam seribu bahasa skalipun.kalau dia insaf dah dgn perbuatan dia tu,x perlu rasanya dia canang kat satu dunia ni.dlm situasi nora ni,aku rasa berdiam lebih baik.kalau dlm hati dia ada rasa bersalah…tau la dia nak berubah dan x buat benda tu lagi.

      0

      0
  39. aNJe says:

    sape ler yg buta hati ambik dia jd duta umrah ni.. aku bkn ler peminat tegar c fasha tp dia much40x better dr minah hampeh ni… pro dr segala segi nk dbandingkn ngan minah ni… c fasha ni kt luar cool jer wlu org dok jeling2 dia 360 darjah tp minah ni kt luar org siap senyum2 kt dia tp bapak ler blagak, kekwat giler mngalahkn diva!!! dh ler bdn size kanak2 riang hrp putih melepak jer yg lbhnye… cuba klu kulit sawo matang… hampeh gk kn…

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah tu nak amik ko? lagi buta tuli pakak badak semua adelaa sebab suker hati nak kutuk fizikal orang dan burukkan orang yang tak kacau hidup ko…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ok ape ambik dia jd duta umrah.mana tau kot2 terbukak hati dia nak bertaubat lps pi umrah.xkan nak ambik artis cam wardina or irma je jd duta islamik ni.depa tu dah ada kesedaran,memang baik sgt ambik artis yg mcm nora ni.semoga dia berubah lps pi umrah.x mampu nak pakai tudung terus pun xpe.pelan2.yg penting jgn seksi lg dan jgn pi lg tempat2 x senonoh tu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        btul3x setuju !nak2 ambek c zarina an jolie tu ke..hihi yela kut2 tbukak ati nk berubh..sapa tau..Allah Maha Kuasa..sape yg kate ‘buta hati ambik nora jd duta umrah nie..mmg otak fikiran sempit btul.. fikir nk ptikai org jer..cube lah positif..

        0

        0
    • lady says:

      Tapi pernah terjumpa dia kire selisih jalan dia nak keluar lift time dkt klcc dgn glasses dia, muka selamba jerk (tak sombunk tak senyum) mcm kite2 lah normal berjalan kat mall tak kan nak tersengih2 melambai plak ANJE oiii cuma pakai glasses dlm mall semata2 nak elak org cam tue, ermmm mmg lah xelok sgt tp fkr2 klu aku artis pun terpaksa wat mcm tue yer lah krg nak msk tandas org tegur nak bergambar, nak mkn org tegur nak gambar & sign so dia terpaksa wat mcm tue lah kot.

      0

      0
    • what the? says:

      betol anje .. nak gak rasa jumpa nora .. aku dah jumpa fasha, memang peramah, aku bajet nora pon begitu, memula memanglah sombong, cuba try tegur, mak aih! diorangla paling mesra alam semua ..

      0

      0
  40. siti jienah says:

    Emmmm….gambar tu biasa2 jer pun….

    0

    0
  41. lady says:

    Terlajak kereta boleh reverse terlajak perbuatan, sendiri tanggung ler!

    0

    0
  42. nadea~ says:

    sape ade penah tgk ape saje fbi a few weeks ago?.. mase tu artis jemputan die aiman vanila coklat, siti saleha n nora danish.. mase da last2 rancangan tu, fbi ade tnye ape pesanan dorg utk peminat2 sume.. n nora ade cite pasal sorg peminat die ni (i think ‘he’ must b nd’s big fan) y slalu sgt msj die.. tiap2 ari send msj, 20 msj tiap ari.. mule2 msj y baik2 je.. msj pasal agama, nasihat bagai.. n nora said, mule2 die suke la bace.. so die pon reply n say tq.. tp lame2 msj tu da jd laen plak.. da stat send msj y ngarut2, y bkn2.. kononnye die tu laki nora.. n smpai 1 thp nora ckp die msj y lucah2, extreme punye.. so nora pon pesan la mase dlm rancangan tu, kalaw2 ‘laki’ die tu ade tgk tv mase tu, tlg jgn gngu nora lg.. sbb die x suke sume tu..
    -so pd i la kan, sume ni punca dr nora jgk. kalaw xnak ade peminat y mperkotak-katikkan maruah u smpai thp camtu, u jgn la rendahkn maruah diri sndiri.. kalaw kite x hormat diri sndiri, camne org laen nk hormat kite kan?.. dgn status y u sandang tu (artis muda n hot y berstatus miss ‘J’) mmg jd tumpuan n buah mulut org la.. sume story pasal u org akn follow.. n x melampau kot kalaw i ckp u mmg story y sedap utk org bcakap.. sume org taw u hot, tp kalaw x pandai bawak diri, mmg bole hangus la jwbnye.. n 1 more thing, i rase sbb benda2 mcm ni la y mrendahkn pndangan n tanggapan masyarakat pd miss ‘j’.. kan??? so nora, behave urself la. hopefully, da balik umrah ni xde lg cite2 negatif pasal u.. u ade anak.. so tunjukkan cth y plg baik utk die.. sure u xnak die jd mcm ayah die kan?..
    – n for nd’s big fan tu.. lbh baik la u benti wat sume tu sblm nora wat police report.. kalaw ade org y wat kat u camtu, sure u pon x suke kan?..
    -ape pon, sume org ade wat salah.. n tugas kite sbg manusia bkn mhukum tp menasihati.. n kite sume pon bole blaja dr ape y jd pd org lain kan? skurang2 nye dpt improve diri sndiri jd y lbh baik.. x gitu???

    0

    0
  43. nenek kebayan says:

    bukan salah ibu mengandung

    0

    0
  44. chentalove says:

    bdiam lbih baik dri bnyk ckap n bdiam x smstinya kta klah kn Nora…
    jdkan itu sbg 1 pgajran…
    skrg ni ND prlu tmpukan prhtian kpada ank n lkonan k..
    smoga trus bjya n enjoyyy!!!!!

    0

    0
  45. Kurus says:

    klu dia nk zip mulut pun… so?

    0

    0
  46. joezack says:

    salam…

    kasihan nora… sabarlah..

    silapnya majalah tu keluar masa kamu ke mekah.. tu saja.. malahan ada artis yang lagi teruk penampilannya… bagi saya tiada apa pun pada gambar tu… hanya sebelah je bahu yang ternampak kan… kira tak der terdedah tahap gaban macam artis lain…

    kira bertuah dia dapat jejak kaki ke mekah… untungnya dia dapat pahala free dari kutukan2 korang…

    udah2 lah nak mengutuk…

    0

    0
  47. Loni says:

    Buat ND…. Tutup buku lama2 tu buang jauh2…. mula kan kehidupan yg baru…. yg lepas biarla berlalu.. ….. manusia biasa la adakala nya membuat kesilapan…. kepada pengutuk ND berhentila…. percuma jer kmu buat dosa……. luv u ND muahhhh……..

    0

    0
  48. APEK TUA says:

    muka ND ni mcm mintak penyepak kaki aku je…menyampah aku dgn artis cam ni…suka ati aku la nak nyampah ke ape ke..hak aku ok!!!dush dush

    0

    0
    • anak jawa says:

      seblum ko kasi penyepak kat dia.. meh aku kasi penyepak kat ko dulu… kurang asam jawa betul lah apek tua ni

      0

      0
      • APEK TUA says:

        ko pesal anak jawa…aku kaco ko ke..aku kata kat ko ke..pe mslh ko…sibuk nak reply komen aku pehal…men jauh2 la..

        0

        0
      • ngomel says:

        apek tua dah tua bangka kuat lagi ke nak menyepak org?

        0

        0
      • W45t3D says:

        jenis apek tua nie biasa la..
        stakat tulis mmg senang, bruce lee kalau idop lg pon dia boleh sepak..
        kalau hang tuah ada, selamba dia je nak jentik..
        stakat cerito je buleh la..

        0

        0
  49. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    HAHAHA

    KALO NORA DANISH PAKAI SEKSI OR BUAT SALAH, KOMEN KORANG > YANG BERLALU BIARLAH BERLALU OR BENDA DAH LEPAS OR SETIAP MANUSIA MELAKUKAN KESALAHAN OR KESIAN NORAAA

    TAPI KALO FASHA SANDHA PAKAI SEKSI OR BUAT SALAH, KOMEN KORANG > DASAR POMPUAN SUNDAL OR PERAMPAS MEMANG MCM TU OR PADAN MUKA FASHA

    0

    0
  50. ngomel says:

    apek tua dah tua bangka kuat lagi ke nak menyepak org…ngeh3

    0

    0
  51. hehehe says:

    bgs la nd berdiam diri…dr menegakkan benang yg bsh lg trk…setiap org mesti melakukan kesilapan…kt nie pun byk bt slh…bknnya artis tu malaikat baik jer…manusia semuanya kan cm pandai cover atau tidak jer…psl dia sign kontrak dgn MIG tu aku no komen…dia ada anak nak kene bg mkn n beli susu anak…tentu nak ada income yg tetap setiap bln…bkn senang jd ibu tunggal nih…kr ok la tu ms jejai nak nikah dia tak meroyan sakan…kalo dia bt perangai gila2 mcm abby bl norman nak nikah lg pening kepala kita nih…

    0

    0
  52. pEMINAT nEELOFA says:

    Apapun kita patut bersikap open..adil & membina cthny:
    1. Open minded – jgn terus mengandai hukuman kpd seseorg..semua buat silap..kita bukan tuhan.bukakn hati utk memaafkn mrk yg sedar akn kesilpn
    2. Adil: bersikap adil terhadap semua artis..jgn klau artis yg d puja wpun buat kesilapan dok puji jugak tp klau artis yg dibenci walau buat baik sekalipun ttp dikeji.
    3. Kritikan membina dialu2kan berbanding kejian, kutukn atau laharan

    P.s/ bg aku kalau Neelofa sekalipun buat silap aku akn twit dgn dia dn cakap yg sepatutny. Cakap dgn niat menasihati. Yg bestny Lofa nie suka reply mesej yg membina atau msej yg berupa sokongn.pnah cuba test dia hantar twit yg memuji-muji…haramnya dia nk reply.

    Bg artis lain pulak kalau diorang buat silap aku belum pnah kutuk lagi tp mmberi kritikn mmbina adalah..

    0

    0
  53. Anonymous says:

    muka sangap

    0

    0
  54. kak nara says:

    biasa jer gambar tu. macam tak pernah baca majalah wanita . Si nara ni saja nak provok lebih2. Kau gosip2 mengumpat ni tak ingat anak bini ke nara oi.

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Pg umarah….lepas tu pg bali dgn sesorg….

    0

    0
  56. Anonymous says:

    she’s hot!! whateverla… korang jelessss!

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Hai!

    0

    0