Noh Hujan Kini Berjambang, Terserlah Kemesraan Bersama Mizz Nina Untuk Majalah W&W

Hiburan

Noh Hujan Kini Berjambang, Terserlah Kemesraan Bersama Mizz Nina Untuk Majalah W&W

Kewujudan jambang memang menampakkan lagi kemachoan dan kekacakan Noh Hujan. Paling penting, Noh nampak lebih matang bersesuaian dengan status seorang suami. Mizz Nina pula semakin hari semakin berseri. Terserlah kebahagiaan yang dikecapi oleh suami isteri ini selepas perkahwinan mereka.

noh hujan mizz nina

Advertisement

Apa yang Abang Nara suka mengenai posing mereka berdua untuk majalah ini ialah kegembiraan yang terpancar daripada wajah. Nampak tidak dibuat-buat. Tahniah kepada jurukamera yang berjaya mewujudkan suasana natural sebegini.

noh hujan mizz nina

Tak sabar rasanya untuk mendengar berita gembira tentang kehadiran orang ketiga dalam hidup Noh dan Mizz Nina. Semoga tahun 2012 ini membawa khabar gembira untuk mereka berdua.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.