Written by AbangNara | January 25th, 2012

Kewujudan jambang memang menampakkan lagi kemachoan dan kekacakan Noh Hujan. Paling penting, Noh nampak lebih matang bersesuaian dengan status seorang suami. Mizz Nina pula semakin hari semakin berseri. Terserlah kebahagiaan yang dikecapi oleh suami isteri ini selepas perkahwinan mereka.

noh hujan mizz nina

Apa yang Abang Nara suka mengenai posing mereka berdua untuk majalah ini ialah kegembiraan yang terpancar daripada wajah. Nampak tidak dibuat-buat. Tahniah kepada jurukamera yang berjaya mewujudkan suasana natural sebegini.

noh hujan mizz nina

Tak sabar rasanya untuk mendengar berita gembira tentang kehadiran orang ketiga dalam hidup Noh dan Mizz Nina. Semoga tahun 2012 ini membawa khabar gembira untuk mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Noh Hujan Kini Berjambang, Terserlah Kemesraan Bersama Mizz Nina Untuk Majalah W&W

  1. Aku Bukan Aku says:

    wah, aksi di bilik tdo … xde P&C langsung..so reject….

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      @Aku Bukan AKU
      –Tu aksi utk photography je la. apa daaa. klo yg “P&C” tu, lain lg dr yg ini…

      0

      0
      • cacaca says:

        hensomnya noh… teringin benar mak nk caras! tggu mak abis edah dlu k.. noh, u tggu i dtg~!!

        0

        0
      • mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak dier.. says:

        mmg ler aksi photoshot tp x sesuaii.. kalo x photoshot atas katil x bleh ke?

        0

        0
      • lu jeles bro diorang boleh naik katil? pi la kawen. apa? takde orang nak kat ko? apalah malang kejadian ko…

        0

        0
      • apo2 je la.. says:

        say to mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak:

        ala..kalau tgk org photoshoot gambo kawen sekarang pon kemain lg peluk2nye..tepi tasik la, sawah la, atas katil, atas kereta ade jgk..peluk2 pinggang2.. sbb ko dh biasa nmpk kan? tu ko tak kisah?
        itu semua pre -wedding shoot ko tau x??? daring tak daring org bukan artis gk ni???

        0

        0
      • red_SIAL says:

        DIAMLAH KO RED! Dalam thread berita Haritz Iskandar bukan main ko bagi nasihat keagamaan TAPI gambar-gambar ko dalam blog ko sendiri macam sial!!!

        Aku pantang betul orang hipokrit dalam bab-bab agama ni!!!

        0

        0
    • sayangselasih says:

      alah biarlah..lagipun halal..tk slhpun..at least dorg tak berpura2..ngat kan STEPHEN RAHMAN tadi rupanya NOH..hensem lah dia ada jambang..

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        NYWAY NK SRH LAKI AHKAK BELA JAMBANG JUGAKLA. LPS TU AMIK GMBR ATAS KATIL SESAMA. SO SUWEET LA NOH & NINA NI..

        0

        0
  2. im cute says:

    sweet sgt2..smoge cepat2 dapat baby!!mizz nina nmpak semakin cantek.

    0

    0
  3. Papapilu says:

    Sanad Shumil laaaa

    0

    0
  4. peminatsetia says:

    bila berjambang muke noh macam ala-ala nabil mentor je.tp hensem lagi noh hujan lah.

    0

    0
    • bujang says:

      Misai cari makan….jambang buat geli2….hai….bergegar dada aku…..sambil romen tenyeh2…..mesti best….
      Mana Dato Minah Jambu……. mesti minah menggelupur tengok pic tuuuu…..Minah oiiiii…..mana ang ….mai tengok niiii.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    sweetnye….

    0

    0
  6. what the? says:

    gile ah! spenda tanak tunjuk?

    0

    0
  7. lapikk.. says:

    pasangan nina n noh hujan ribut taufan biasa2 sj ku tgk..semoga berbhagia selamanya amin..

    0

    0
  8. kartikel.com says:

    wah2. nice gambar..

    0

    0
  9. Shomel says:

    Hek elehhh korang! Dah tentu ni photo session and they are MARRIED! The theme is SInging Couple, tentu la nak menampakkan kemesraan suami isteri.. Aku tgk biasa je takde yg memberahikan pun? Artis lain yg belum kawin posing lagi daring kottt? Siap dedah sana sini lagik! Apa cer?

    0

    0
  10. hehehe says:

    ade je komen yg tak puas ati atau dengki korang2 yer…itu la manusia….

    0

    0
  11. datin maimon says:

    tetap nina tuh nampak tue dari noh… boring, couple yg beeest sangat (tangan di dada, mata kat atas)

    0

    0
  12. ELAjb says:

    noh napak lagi matang n hencem sangat skrg.. miss nina mmg the best.. sweet couple like we..suke pic korg nie=)

    0

    0
  13. suka suki says:

    ceewahh..bajet david beckham n victoria posh la nie..apepon mmg cantek..tp sebagai saudara seislam..saya kurang setuju..Peace yaww..

    0

    0
  14. smurf says:

    skali tgk noh mcm ilya ex kumpulan senario pun ader..hee.

    0

    0
  15. adil says:

    setuju ngn suka suki…ada batasnyer nk tunjuk kemesraan suami isteri kt public…nk sahih lg,tny ustaz k…bkn nk tunjuk baik…sekadar gtau…bkn dengki dn mengata jgk nie…peace………..

    0

    0
    • nmpk jauh,tp dekat says:

      ok lah… bukan nye diaorg bercium ke ape..

      0

      0
    • apo2 je la.. says:

      sy setuju juga, tapi kalau ikutkan batasan dlm Islam mmg terlalu bnyk yg tak boleh buat. suara perempuan aurat, dh takde penyanyi perempuan.
      aurat perempuan tu sendiri, tp majoriti semua tak kisah pun dedah2.
      couple bukan muhrim dating pegang2 tgn, ada org sekeliling kisah? tak jgk..
      berzina zaman sekarang ni lg la makin melampau.. ada korang kisah??
      tetiba ada citer baby kena buang..
      sbb tu semua benda dh lali, org tak nmpk..

      dosa nina, nih yg tanggung. dh noh setuju kan..ape ade kesah???
      benda2 ni dorang dh pk dulu sblm setuju.. dorang public figure, so dorang tau…

      0

      0
      • jejari dompak says:

        “tapi kalau ikutkan batasan dlm Islam mmg terlalu bnyk yg tak boleh buat.” -stament yg kurang arif dlm islam..jgn melanggar undang2 Allah.. klu x suka, silent is better.thanks

        0

        0
      • apo2 je la.. says:

        dah tukang komen atas tu sebut psl batas2 dlm Islam, btol mmg bnyk kan kita tak boleh dr org kafir?
        u also, kalau tak suka my comment, y not u silent? sbb u pun tak puas ati, btol?
        yg i maksudkan batas tunjuk kemesraan suami isteri depan org.
        kenapa dia tak sebut batas2 yg lain?? mc yg i listkan tu? sbb benda dh lali kan? u yg confuse my comment, better u yg silent!

        sapa u nk judge i kurang arif? mcm kenal plak kan…hak3..very funny..

        0

        0
      • yume says:

        suara perempuan mana ada aurat… ia cuma haram sekiranya perempuan tu menggedik2… yang menimbulkan keinginan kepada kaum lelaki.

        0

        0
      • apo2 je la.. says:

        sbb tu sy ckp dh takde penyanyi perempuan, sbb kalau nyanyi dayu2, lelaki boleh cair..ok?

        0

        0
      • opocot says:

        penyanyi nasyid????

        0

        0
  16. ex Noh ex Nina says:

    alah gelabah tetek lah korang semua ni. doakan yg terbaik jelah!

    0

    0
  17. apo2 je la.. says:

    bnyk lg aksi2 berahi dlm tv tu yg bukan muhrim yg patut kena kondem…
    kalau noh posing cmni ngan neelofa ke, mmg patot la kena cemuh, ni ngan bini sendiri.. encik potographer kot yg mintak cenggini..
    ala..korang yg couple pun mcm la takde aksi2 daring..at least pegang2 tgn (haram), langgar2 bahu (gedik), aku tgk ko, ko tgk aku (wekkk..nyampah mak)

    0

    0
  18. ADE AKU KESAH...!! says:

    perghhh,,,HOT siot mizz nina..!! da la cntik! kaya plak tuh,,NOH UNTUNGLAAAA…..KAU…

    0

    0
  19. eiyda says:

    hensem noh ada jambang… heee sweet couple…

    0

    0
  20. datin maimon lagi says:

    noh tuh laki yg takde pendirian, dulu hareeeeeeeeemmmmm kata tak nak bagi nina sexy bagai, nih apa dah jadik… jadik binatang le jawabnyeeeeee!

    0

    0
    • apo2 je la.. says:

      at least takde gosip liar psl dorang ni..
      dr artis yg muka innocent tetiba pergghhh..lg dasat lagaknyaa…
      sekarang nama dorang naik sbb lagu2 dorang je yg best2..
      takde plak citer psl nina sexy segala…
      mungkin “tak bg nina sexy” tu ada la tang2 die tak bg tu, bukan kena pakai tudung litup kot… takpe, noh yg tanggung dosa. :)

      0

      0
      • NenekPenne says:

        sikit2 laa tak bagi sexy oiii
        tak kan tak nak bagi sexy terus….
        melompat laa si nina tu…
        alahhh bini dia, sukati dialah kan…

        0

        0
      • ELAjb says:

        ala fasha lagi seksi betol tak??? at least miss nina nie t’kenal dengan bakat dia & lagu2 dia setanding luar negara kite..dari sendat 2 tkenal dengan perangai or pakaian seksi dia buat ape..bt malu jer

        0

        0
  21. fizaferoz says:

    cntek la nina nie..suka la kulit cntek!

    0

    0
  22. TECKTECK says:

    perluke aksi (peribadi) menjadi tontonan umum….?

    0

    0
  23. apo2 je la.. says:

    dah tuan bdn sendiri tak kisah, kenapa le kita nk kisah..tgk sudeyh :)
    kalau nina tgh sarat pregnnt masa ni, mesti semua kata, alololo..sweetnyee…kan? kan? kan?

    0

    0
  24. bola says:

    sebab shoot atas katil je kot nampak mcm daring..coba shoot atas pdg bola..takde pape pon..hihi

    0

    0
  25. jejari dompak says:

    walauapapun kata anda.. walau apapun alasan anda.. yg wajib ttp wajib… hrp nina tutup aurat pas ni..

    0

    0
  26. Triple_j says:

    moral cerita: nak kata hensem, mcm tak. nak kata perangai baik, mcm tak juga dgn kutuk org sana sini kata gajah la, busuk dsb. nak kata kaya sangat pun mcm tak, tapi tatau la. tapi camna dapat isteri secantik dan anak org kaya mcm mizz nina?

    0

    0
  27. lady D says:

    bukan nina je kena tutup, semua la, termasuk saudara mara, adik beradik, isteri, anak2 kita kalau ada..Amin…

    0

    0
  28. TECKTECK says:

    susah bile nak ckp pd org yg tak fhm……sama2 la doa pd “mereka2” yg x fhm tu agar dibuka hati..dan mendapat hidayah…amin

    0

    0
  29. zassssss says:

    ok la kot dh kawen aksi cmni,
    yg aku jumpa couple2 berdating kt luar, nk berbisik pun mcm nk bercium..
    ade ke korang berani gi tegur??
    kesimpulan, aksi org blom kawen selalu mmg lg dasat dr yg dh kawen…

    0

    0
  30. milah says:

    orang selangkah ke neraka.. xkan korang nak ikut sekali kot..?

    0

    0
  31. hehehe says:

    aku tengok biase jer gambar mcm nie…ok lar dia org dah nikah…ramai lg artis lain yg tak kawin selamba badak jer berpeluk pakai seksi seksa dlm majalah…nampak ok lar nie tak mcm siti nurhaliza gan dato k…lagi meluat tgk…

    0

    0
  32. sempoi says:

    dosa pahala bukan kita yg tentukan,
    kalau kita rasa bnyk pahala kita dh kumpul, tak pasti juga pahala kita tu diterima atau tidak, ntah2 lg dosa lg bnyk nk kena tanggung..
    masuk neraka atau syurga tu semua kerja Allah dr amalan2 kita di dunia.
    jgn berckp tu mcm tunjuk kita ni dh selangkah ke syurga pulak walhal kita sendiri pon tak betul… benda ni kita tak buat, yg lain yg dosa kita buat pula..

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      oi ape ni ! orang komen pasal si noh ni dh simpan misai n janggot cikit…kenape nkomen pasal dosa pahala ni ! ni bukan ruangan uztaz n uztazah eh ni ruangan BEAUTIPULNARA paham !!!!! kalau dh tk tau amacm nk komen gi cuci jamban yg berkerak kt rumah kau tu huh !!!!!!

      0

      0
      • sempoi says:

        lain kali bg le salam dulu ye..main terjah jer..
        aku ni reply komen org atas ni..ko nyebok ni ni kenapa..
        suka ati la aku nk komen apa, abg nara tak tetapkan komen utk janggut n misai je…
        kalau ko sakit mata, takyah le baca… ko tu pon patut komen psl si noh ni, yg ko nyebok komen psl komen aku kenapa?????

        0

        0
      • bujang says:

        Dengan lain perkataan RUANGAN BEAUTIFULNARAKO….
        semua adaa…..aku pun kadangkala bagi nasihat….tapi kadanggggkalaaa aku pun teruk jugak… biasaaala…..kalu x suka blahhhh, pi hinggap blog lain pulak….dunia maya katakannn…..semua komen kebanyakannya aku baca….
        pendapat masing2…..

        0

        0
  33. Anonymous says:

    look like new version of ‘ajai & nurul’..oppss!! ;)

    0

    0
  34. lili says:

    skrg aku tak tahu sapa yg untung dpt siapa. dua2 cool ! :)

    0

    0
  35. syaz says:

    da kahwin pun agak2 la nak bergambar tunjuk kat org mcm nie..kite nie org melayu islam, jgn duk ikut sgt budaya barat.. (nasihat tuk diri sendiri jgk)

    0

    0
  36. Cik Nad says:

    ada jambang, nampak matang. kalau tak dulu nampak macam budak saja..

    happy for both of them..

    alemak, gambar macam ni buat jeles lah pulak.. ni nak sayang+bermanja dgn cik abang je nih. ahah.. Nanti kalau ada anak-anak. Kekalkan kebahagiaan begini..

    0

    0
  37. mat says:

    ader tak gambo aksi cium apam atas katil

    0

    0
  38. mulut capoi says:

    Perkara2 peribadi suami-isteri tak baik dedahkan atau dipertontonkan…..walaupun hubungan anda halal…..
    Anak2 pun dilarang memasuki kamar tidur ibu-bapa….
    fikir2kanlah jika dipertontonkan anda dan isteri seperti diatas….
    Nak bergambar…..pilihlah lokasi yang sesuai……sekadar menegur ajeeee……

    0

    0
  39. Delyla says:

    sweetttttttt sangat2…Noh hensem..very the macho..!!

    0

    0
  40. terjatuh says:

    sweet sgt!

    0

    0
  41. shika says:

    xkesahla org nak cakap ape pun, i’m still luv them.. pasangan yg sgt ssuai.. ;)

    0

    0
  42. alea says:

    tak baik mengata noh yg bukan2..nampak sgt cinta drg neh cinta yg sjati bukan atas dasar kebendaan watsoever..dah jodoh drg..biarla..sweet sgt couple ni..tuah ayam nmpk d kaki,tuah manusia ni la contohnya..renung2kn..

    0

    0
  43. adieq says:

    encemnya noh..sweet couple..

    0

    0