Written by Bella | January 7th, 2016

Sekitar tahun lepas, berita mengenai Zizan Razak hendak berkahwin cukup hangat diperkatakan. Tambahan, pula  seorang  gadis bernama Nur Edora Diyana dikatakan bakal menjadi isteri kepada pelawak tersebut.

Beberapa bulan telah berlalu namun sehingga kini Zizan masih lagi solo dan memberitahu beliau ada mempunyai niat untuk berkahwin tetapi masih belum bertemu dengan calon yang sesuai.

Saya memang sudah lama ada niat untuk berkawin, namun calon sahaja belum ada lagi. InsyaAllah kalau ada jodoh saya akan beritahu dan tidak akan sembunyikan perkara baik itu.

Berbicara mengenai segala kontroversi yang melanda dirinya pada tahun lepas, Zizan menganggap ia satu ujian daripada Allah SWT dan pengalaman itu membuatkan beliau lebih matang.

Ada orang yang memang suka cipta kontroversi tetapi bukan saya, kalau boleh memang saya mahu mengelak daripada perkara tersebut.

Namun, itu semua ujian Allah dan apa yang saya boleh buat ialah belajar daripada pengalaman untuk mengawalnya agar tidak menjadi lebih buruk.

Aik, sebelum ini bukan main lagi beritahu beliau akan berkahwin. Katanya kedua-dua belah keluarga juga sudah berbincang mengenai perkahwinan Zizan dan bakal isterinya. Tup-tup tiada calon lagi untuk berkahwin…Erm..

Sumber Berita: mStar Online

28 responses to Niat Kahwin Ada, Cuma Tiada Calon Lagi – Zizan Razak

  1. miswutever says:

    wutever…..

    0

    0
  2. Jemah says:

    Si Edora tu dah xnk kt ko ke bro? ke ko ni saje sembang kencang

    0

    0
    • Anonymous says:

      edora tu sbg alat je tuk tutup cite kontroversi die dl..alaa….gosip y die langgan pelacur tu…..bl kes tu senyap cite psl edora pun senyap….nmpk x permainan si burung belatuk ni…

      0

      0
  3. izzy says:

    “Ya, saya akan berkahwin! Gadis pilihan saya berasal dari Kuala Terengganu. Beliau bekerja dan berusia 24 tahun. Namanya, biarlah rahsia dulu.
    Saya bukan muda lagi, usia sudah mencecah 31 tahun. Sudah masanya saya berkahwin dan memiliki anak. Saya bukan mahu melarikan diri daripada kontroversi yang timbul, tetapi berkahwin mungkin dapat mengelakkan fitnah yang bukan-bukan.
    Lagipun, ibu bapa saya sudah berusia, saya mahu mereka tengok saya naik pelamin dan sempat bermain dengan cucu-cucu.”
    aku copy paste balik statement tahun lpas kau ye.. konon2 nama cam da bersih skg trus xde calon da nk kawin…? pui!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    BORINGGGGGGGGGGGGGGGGG

    0

    0
  5. miss violet says:

    ni keling ke parya?cakap belit2.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    calon ade je zizang oi,awok tu semenggah kan lah dulu perangai tu.
    oh lupe pulak zizang doh kaye skrg kene la cari yg hot,meletops bru la boleh dibanggekan ahaha.
    pesanan ikhlas sila la cari org biase yg bebetul boleh terima ko zan,sbb ko makin lame makin tua,kalau x pandai invest and jaga duit dari skrg ni,takut ditinggalkan bila dah x laku nnt.hee.

    0

    0
  7. apekaumerepek says:

    bla bla bla. ape kau merepek ni labu?
    kau hilang ingatan ape dgn kenyataan kau bg last year lepas dah putus dgn anak pakcik maembog tu? adoii la.

    0

    0
  8. cik kiah says:

    ceh..dulu bising nak kawin sekarang bising x de calon..

    0

    0
  9. anon says:

    Hati zizang hanya utk juliana evans kot. Tu yg lps sorang2 tak jadi. Ju pulak tu dah berubah sejak balek dari US….

    0

    0
  10. cik kiah says:

    ceh..dulu bising nak kawin dgn org ini la..itu la..sekarang bising x de calon..

    0

    0
  11. edora mira says:

    macam ramai yg anti zizan (termasuk aku) tapi dia menang gak super spontan…pelik aku! sape yg undi dia nih????

    0

    0
    • Anonymous says:

      alaa….upah org laa tuk undi…xkan x tau lg taktik artis2 ni klu nk menang kannn….pastu y undi pun org y sme je…hard fan die laa kot…kui kui…sorg smpai 10 hp klu dh 100 org??ko kire laa sndri…hehehe…

      0

      0
  12. kaki tabur says:

    orang tak kisah ko nak kawin ke tak..yang pasti ko gay kan…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Zizan jd pengacara best..klu nk dicomparekn dgn nabil tu.
    Korg ni pn satu..dlu mgkn zizan ad plan kahwin, tp x kejadian. Oklh tu..klu x jadi, baik xjadi awal2. Pasni cr la yg betul2. Mgkn pengajaran buat Zizan jg, jgnlh nk cr yg hot je, tp pangai ke laut. Ex2 zizan semua jnis yg sosial xsehat je, pgg laki pn xde batas wlpn emma yg pkai tudung tu, berlakon still pgg sana sini. Carilh calon bini yg senonoh ckit. InsyaAllah kelak bahagia. Ak doakn mu.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    dl minat laa jgk kat die..bl die bergandingan dgn johan dlm maharajalawak…tp bl nama dh naik skit2 aku tgk lawak die x cam dl..ske buat aksi lucah,terkangkang ats stage konon2 nk tunjuk bebird die tu..time die kapel dgn emma dh nmpk daa perangai die dh berubah….bajet bgs,fefeling hot,konon2 rmai pompuan minat kat die…puiii…nyampah aku…makin ari makin nyampah…bajet muke hensem nk y cun2,y cntk…aku start nyampah dgn die sejak die berkwn dgn juliana evans tu..aku xtau ape y ju pndg kat mamat ni..nk hrpkan muka jauh skali laa maybe sbb time tu zizan popular+duit berkepuk…aku hrp sgt laa ju xkn terima mamat ni…die ni bl dh perasan diri tu bgs mule la buat perangai..bl dh tau org dh mule x ske dgn die,br skrg ni nmpk cam cool skit…mne laa tau nk naikkan semula nama y dh busuk tu kann..pastu bl org dh blh terima buat perangai lg…tgk laa skrg ni statement pun cam keling…dl time org kutuk2 die ckp nk kawen,elak fitnah bla bla bla…ttb bl org dh mule terima die spin pulak ckp xde calon….pirahhh…..ko igt aku nk percaya dgn lakonan ko ni zizan…hard fan ko je laaa blh ditipu…

    0

    0
  15. incikmukaijau says:

    dai buat citer gitu sebab nak tutup citer kecurangan emma kembong la ngokk! korg tak fikir ker ceta tersurat nih..lembap..

    come on zizang kipidap

    0

    0
  16. cibaduyut says:

    Aku tidak percaya lagi……dgn mamat ini!Ak

    0

    0
  17. melati says:

    Ko kawin lah gan saper [un,,, janji jgn pompuan Melaka…….! pompuan Melaka Mukut Jahat…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kita merancang Allah jua tentukan….ape nak heran sgt kalu hari ini bicara lain esok lusa keluar perkataan lain….hari ini org yang berkahwin pun boleh bercerai inikan pula “baru rancang” kerana perancangan Allah juga yg terbaik…tak perlu di persoalkan ….kita tak tau setiap inchi masalah peribadi orang…sedangkan kita pun ada masalah yg tak mungkin dpt dihuraikan oleh orang lain….. berkata-kata itu mudah, jgn mudah menghukum….kerana Allah sebaik-baik pengampun….kita bukan lagi katak dibawah tempurung….peace n rileks!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Ku ditimbang tanpa neraca di awal usia
    Ku dihukum masuk neraka oleh manusia
    Minta tunjuk lubang atau pintu tak dapat jawapan jitu
    Jadi aku tak berganjak biarkan saja begitu
    Maafkan mereka, mereka tidak tahu
    Mereka tidak ramas buku, mereka segan ilmu
    Mereka tidak fasih malah fasik guna kata
    Kita kongsi nama bangsa tapi tidak kasta bahasa
    Maafkan mereka, mereka tiada nilai
    Ibu bapa lalai dari kecil dah diabai
    Tanpa kasih sayang, mereka suka menyakiti
    Kita kongsi warna mata tapi tidak warna hati

    *setiap sesuatu itu ada penyebabnya….dan disebaliknya semuanya adalah perancangan dr ALLAH*

    0

    0
  20. mrs pip says:

    hurm ………. typical malaysia artist … statement putar belit.

    0

    0
  21. fantasia says:

    kan da kate die kate nak kawen sebab nak cover kes videocam lucah dengan minah tu dulu…igt tak kes tu…kannn….tup tup….kes tu orang dah lupe..cakap dah tak ada calon…dah agak da die ni menipu..

    GOOD LUCK ZIZAN

    0

    0