Written by Bella | June 16th, 2017

Baru-baru ini, Jep Sepahtu menyampaikan khabar berita dimana isterinya, Sari Yanti kini sudah berhijab sepenuhnya. Berita tersebut mendapat reaksi yang positif daripada peminat yang turut mendoakan Sari Yanti terus beristiqamah dalam penghijrahannya itu.

Sari Yanti juga menerusi akaun Instagramnya ada memuat naik beberapa foto beliau mengenakan hijab. Foto beliau mendapat pujian netizen yang rata-rata memberikan komen Sari Yanti kelihatan lebih cantik berhijab.

Ermm, memang indah betul ciptaan Tuhan apatah lagi bila Sari Yanti menutup aurat sepenuhnya. Memang beruntung Jep dapat isteri yang cantik. Semoga Sari Yanti diberikan kekuatan dan semangat untuk terus mengekalkan imejnya ini sehingga akhir hayat.
nita cosmeticsP.S: Selain dari nama bandar di Turki, Ankara, Antalya, Izmir, Cappadocia dan Istanbul adalah koleksi Moist Jumbo Lipsticks yang terbaru dari NITA. Diilhamkan ketika mengembara di negara penuh sejarah ini, NITA juga telah mengeluarkan koleksi Eyeshadow Palette yang diberi nama Grand Palace, Spice Bazaar dan Turkish Delights. Kesemuanya diinspirasikan ketika NITA berada di Turki. Jadi sempena raya ini, apa kata berikan sedikit kelainan kepada wajah anda dengan lipstick dan eye shadow pallette terbaru dari www.nitacosmetics.com ini? Barulah akan tampak lebih jelita dan unik dari biasa.

23 responses to Netizen Puji Sari Yanti Kelihatan Lebih Cantik Berhijab

  1. maenon says:

    taik idong free dengan setiap pembelian taik gigi bernilai 20sen..CEPAT SEKALI STOK TAIK GIGI MASIH ADA!!!
    whatsap 013-22323344 untuk mendapatkan bau taik gigi percuma!!!

    1

    8
    • Whatever says:

      ADO JUGAK YANG MENTAL BULAN2 POSE NI..
      KESIAN!!!!!!!!!!!!!

      17

      0
    • Fairy Mother says:

      Ugly as hell!!!!! Pakai tudung je tak menjamin masuk syurga, Islam pemikiran cetek tanpa ilmu mendalam. Dan hijab dalam bahasa arab bukan maksud tudung kepala, hijab bermaksud halangan ataupun didvider, barrier…Rambut bukan aurat dan tidak ada sepatah ayat yang menyuruh umat islam pakai tudung. Hanay dalam bible… baca dan faham

      0

      34
      • menyampah plk aku tgk kau says:

        syuhh..syuhhh..pergi main jauh2 eh..tak laku syarahan mengarut kau tu..kau sendiri tak faham bible lagi nak ajar org..

        21

        0
      • wekkkkkkk says:

        kalau DR ZAKIR NAIK cakp baru aku caya….aku wanita islam di malaysia.,ikut budaya pemakaian di Malaysia. Masuk kndg lembu..habisknlah ayat ni..masuk kndg kambing…habisknlh ayat ni..
        wekkkkkkk

        4

        0
      • fromthe_truestory says:

        dlm citer omputeh byk ada unsur fairy-fairy-fairy..jadi fairy mother ni kristian ke islam..saja tanya erk…kalau kristian cuba petik ayat dari bible tu dn taip bagi natizen nk tau true story., share sama kami, .bkn nya fairy story..

        1

        0
      • Anonymous says:

        Sumber google ke fairy mother? Pentafsiran yg lemah dan lemau. Lgsung xde isi. Hnya setakat membaca angin lalu shj. Sila duduk diam2 n wait for umat islam terus berkembang dan berkembang.

        3

        0
      • tina fazlita says:

        lu gila..bodoh…baghal…go and read the quraan understand lah mabuk

        2

        0
      • geram dgn ko fairy mother says:

        jahil..islam berpandukan alquran..bkn bible..mmg la islam xsrh pakai tdg tp wajib ttp rambut..xkn ko nk ttp rmbt ko dgn daun keladi..confirm kne getah keladi tu muke ko tu gatal2…bln2 pose ni cube la duk belajr ilmu agama..jgn jdi bebal sgt bnde2 cm ni..

        3

        0
  2. wekkkkkkk says:

    dah lama dh tgok si bini Jep ni pakai tudung masa blakon dlm siaran 611, rcgan dlm siri kanak2 dimana si bini Jep ni jdi ibu kepada anak2 dlm siri2 tu…mmg dia dh biasa..lbih2 lagi lepas kawen ni, pakai tudung bukan dia kekokpun..tgok lah hari2 kat astro tu canel 611, mesti adanya..kebanyakan citer ulang2 je..mmg dia lawa..harap Jep jgn pndg sbelh mata tau..tu hari trdgr Jep cakap, lepasm kawen ni Jep cakap, si bini dia jaga semua skali bb soal rumhtangga, dia dh biasa….baguslah sri yanti ni, dh la cntik, pandai urus rmhtangga..harap kekllah ya..smapai akhir hayat.

    5

    5
  3. anon says:

    mekap tu cer buang tgkkk

    6

    7
  4. nok gebuzzz says:

    semenjak kawin makin cantik berseri2 pulak…semoga terus istiqamah dah bahagia hingga ke syurga…

    8

    2
  5. Johnny says:

    Still brg re-con… Used goods.

    1

    4
  6. Lala says:

    Sorry to say tapi dia lebih cantik tanpa tudung..

    1

    6
  7. Cupcake says:

    Teringat citer kisah kaisara>3

    3

    0
  8. whatever says:

    pasni jual tudung yerr….. selamat berjaya!

    2

    1
  9. Fidot says:

    Bosan…

    0

    0

Leave a Comment

Optional