Written by AbangNara | March 31st, 2015

Alhamdulillah. Neelofa kini sedang berada di Madinah untuk menunaikan umrah bersama dengan ibunya. Suka Abang Nara melihat gambar anak beranak ini yang nampak macam kakak dan adik. Sejuk mata memandang. Malah Neelofa juga telah berkongsi beberapa video di Raudhah untuk tatapan para pengikutnya di Instagram. Seronok tengok!!!

neelofa umrah

Semoga Neelofa dan ibunya dapat menunaikan umrah dan beribadah sebanyak mungkin ketika berada di sana. Jaga kesihatan. Baru-baru ini bapa mertua Abang Nara demam ketika berada di sana akibat cuaca yang terlalu panas dan debu akibat pembinaan.
neelofa umrah

Semoga segala ibadah Neelofa diterima olehNya. Selamat beribadah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Neelofa Kini Sedang Menunaikan Umrah, Selamat Beribadah!!!

  1. zietafus says:

    slamat menunaikan umrah..
    btw anak arab mane ko cium 2

    0

    0
  2. N says:

    terselit jgk hati busuk orang jadian kat sini

    0

    0
  3. anon says:

    Mesti dia gih sb nak berdoa kawin dgn kerabat. Sb hari tu heboh kata dirisik, pahtu diam, then kata masih solo pulak…
    Aku rase tu nenek dia, bkn mak dia…

    0

    0
    • Sabrina Mokhtar says:

      Jgnlah dengki dengan neelofa wahai bangsa ku.pernah tengok tak artis orang cina mengata sesama mereka. Walau buruk pun mereka tetap sokong dan naikkan nama bangsa Mereka. Tak gojes pun sebut gojes. Tak lawa pun sebut lawa. Neelofa has everything, package yang cukup. Muslimah pulak tu.

      0

      0
  4. Lofa lopa says:

    Lahaiiii niat nak ke tanah suci tu dah alhamdulillah sgt dah tapi tak perlu kut nak pakai colored lens lagi bila di sana. Lofa, I have nothing against u, dan walaupun I rasa muka2 tak makeup Anzalna, Izara & Ramona lagi cantik dari u.. But that doesn’t mean you tak perlu tak appreciate lgsg natural beauty yg u ada. I know how it feels bila mak kita ada mata yg lagi cantik dari kita, tapi bukankah once in a while we go for natural itu jauh lebih cantik lagi2 di Mekah? Just my 2 cents. I prefer natural.

    0

    0
    • anon anin says:

      Menggelabah lofa lopa ni lntak dye la nk pkai lens ke hape ke,xde nye dye kesah 2cents ko bgai,kot dye pkai psl malas pkai spek ke ape ke ko mane tau.

      0

      0
  5. Yes says:

    Yg sebenarnya Sultan nk kt sepupu lofa la

    0

    0
  6. cik kiah says:

    sapa mahram dorang ni? skrg ni wajib ada mahram utk wanita berusia kurg 45thn….

    0

    0
  7. Imanzulaikha says:

    Mak neelofa lawanya cantik macm neelofa .Natural beauty betul. Neelofa tua besok macam tu la Juga lawa.

    0

    0