Written by serenity | September 26th, 2012

Nampaknya bakat pemain bola sepak Nazmi Faiz Mansor semakin terkenal dan diiktiraf  apabila wataknya dimainkan dalam permainan video terbaru Pro Evolution Soccer 2013. Dia bermain untuk pasukan BEFMAXAO (iaitu S.C Beira Mar).

Nazmi Faiz dalam Pro Evolution Soccer 2013


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Buat pengetahuan anda juga, Nazmi juga ialah satu watak dalam permainan video FIFA 13 yang terbaru.

Semoga Nazmi akan terus berjaya dalam kariernya di luar negara selepas ini. Buat yang masih belum tahu, Nazmi telah terpilih untuk bermain bagi kelab SC Beira-Mar di Portugal Mei lepas. Kredit gambar Nazmi FIFA 13 kepada @adrbdn di Twitter.

41 responses to Nazmi Faiz Dalam Permainan Video Pro Evolution Soccer 2013 Dan FIFA 13

  1. Zed Zeidi says:

    –syabas anak Msia–

    0

    0
  2. Pakatan DAP & PAS mau berpecah says:

    Terima kasih..UMNO!

    0

    0
  3. Rita R says:

    (akak suka pemain bola)

    0

    0
  4. sss5 says:

    Nazmi faiz ? Ohhhh yang nie… terlupa laa pula,
    apa apa pun tahniah kat adik Nazmi Faiz.

    p/s : JAGA PERANGAI ELOK-ELOK YAA

    0

    0
  5. aku la says:

    power sey….

    0

    0
  6. petualang says:

    macam orang korea dah aku tengok cara dia di render

    0

    0
  7. mira says:

    aloh.. pendek je.. hihi.. comel =)

    0

    0
  8. lin says:

    jamilah jamali
    tak semesti orang tak amik spm atau tak pass spm tak leh berjaya. banyak orang yang berjaya kat luar sana tanpa pelajaran. yang penting usaha. rezeki dari allah.

    0

    0
  9. jgn balik Msia. nnt Muslim ajak bawa balik perempuan ke bilik

    0

    0
    • opie says:

      hang dah baca kenyataan balas muslim?takdak bukti muslim bawak pompuan masuk bilik..muslim nak saman butler pasai fitnah dia..orang macam hang punca fitnah berleluasa

      0

      0
  10. ele..aku lagi terror men kt man utd la..

    0

    0
  11. SHIMA says:

    Mungkinkah Nazmi Faiz adalah Ramli MU yg dicari-cari? Who knows?? (>.<) Aku Bangga..Aku Bangga..Aku Bangga.. Malaysia Boleh!

    0

    0
  12. Reena says:

    Tahniah Nazmi..jangan lupa diri lak bila dah berjaya..jgn jadi cam player kat sini yg hanya gah dikenali sebagai player wanita..

    0

    0
  13. Kepologi says:

    apa pnya bangang la copy sampai bnyk sgt..menyusahkan org jer..abg nara..delete la komen dia org ni y taip berjela2…dia org ni dh sakai sgt kot sb tu jdi meroyan cam ni..

    0

    0
  14. esman oblaili says:

    jangan kufur nikmat sudah la… byk atlit kat mesia ni da popular je mula la mabuk, khalwat, bawa balik pompan bukan muhrim mask bilik…

    0

    0
  15. power says:

    nice one.

    0

    0
  16. MatLee says:

    Kepada spammer bodoh..at least gaji Nazmi 300K satu bulan…ko ado?

    Ntah2 nak makan mak bapak tanggung lagi

    0

    0
  17. Unto turBo says:

    ak bngga tol dgn bdk ni. ak pn pnh main utk club2 bola eropah tp dlm game la. nk jd realiti mustahil la…….
    BTW delete spam kt atas

    0

    0
  18. grrrrrrrr says:

    woi, bangang.. kau ni gila ke sawan. tulis berjela jela. mesti kau ni overdose. takpun terencat. lahanat betullah.. semak aje

    0

    0
  19. Abcdef says:

    Nazmi : hoi kembar!! Kau ado? Nan hado!!!
    Kembar : kau ada bini cantik suka bergaduh mcm aku?? Tak de kannnnnnnnnnn……

    0

    0
  20. tukang ajar budak says:

    mengikut psikologi pendidikan, genius mempunyai byk cabang.. jd utk nazmi ok sgt dia pilih jalan ini, pendidikan mmg penting tp pendidikan bukan sekadar spm, masuk u n macam lagi, u guys boleh google homeschooling.. mcm2 dah org buat, even kt malaysia ni, ramai dh budak2 pandai tak gi sekolah pun..siap leh buat production house sendiri, buat iklan utk syarikat korporat kt oversea..korg leh tgk blog hafidz young scientist.. mak tgk pon insaf…rase diri sgt tak ckup ilmu nak besarkan n didik anak.. sekadar perkongsian utk ibu bapa yg bace blog ni..

    0

    0
  21. zarul666 says:

    kpd dR. Romzey: kau hado?!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    x hebat mna pun

    0

    0
  23. […] Photo credits : Beautiful Nara […]

    0

    0
  24. […] Nazmi Faiz Dalam Permainan Video Pro Evolution Soccer 2013 Dan FIFA 13 (40) […]

    0

    0