Written by serenity | September 28th, 2015

Pelakon kacak dan sado Nazim Othman melalui akaun Instagramnya memberitahu dia sudi berlakon secara percuma untuk projek filem pelajar universiti. Nazim menulis:


 photo 1598857_1660903840845642_432987172_n.jpg

Para pelajar. Sekiranya anda mempunyai projek filem pendek dan mencari pelakon, saya di sini untuk membantu. Sekiranya idea skrip anda segar, unik, lain dari yang lain dan memberi mesej yang kuat, saya akan berlakon secara percuma. Sila hantar sinopsis/skrip ke aniqhasri@gmail.com


 photo nazim.jpg

Dalam perkembangan lain, Nazim akan muncul dengan siri drama arahan Erma Fatima sebagai seorang juruterbang tidak lama lagi. Itu adalah sebab mengapa Nazim dilihat sering memuat naik gambar dirinya mengenakan seragam juruterbang di akaun Instagram.

Sememangnya apa yang dilakukan oleh Nazim ini sesuatu yang boleh dipuji. Mana-mana pelajar yang hendak melihat filem pendek mereka dilakonkan oleh Nazim silalah hantar e-mel segera.

Sekurang-kurangnya anda ada sesuatu untuk dikenang setelah menamatkan pengajian nanti.

Panggung Seni Tradisional 2015 meneruskan langkahnya lagi, kali ini menampilkan kelainan dengan persembahan Opera Cina "…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 27 September 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Nazim Othman Tawar Lakonan Percuma Untuk Projek Filem Pelajar

  1. Anonymous says:

    Satu perkara yang amat terpuji… semoga lebih ramai pelakon akan buat perkara yg sama…..

    0

    0
  2. mendouza says:

    kira satu sedekah la ni…syabas..:) mudahan lepas ni tawaran berlakon semakin mencurah….xla jadi artis kekwat cri publisiti..urh

    0

    0
  3. N says:

    Semoga kebaikan hati Nazim sentiasa diberkati Allah, Inshaallah…..

    0

    0
  4. zaza says:

    xpernah menang awards pelakon terbaik xyah berangan la nk ajar org bagai..

    0

    0
    • zouk says:

      menang awards tak semestinya bagus sentiasa terutama awards beli macam tasha shila

      0

      0
    • betina hangat says:

      dia tawar untuk berlakon free laa..apesal la ko ni zazazazzzzzZZZzz

      0

      0
    • cikkilata says:

      Dia bukan nk ajar org la… dia cuma nk tolong berlakon secara free untuk student yg ade assignment or projek filem pendek, as long as karya student tu bagus…

      0

      0
  5. kelako says:

    zaza anak ahmad maslan? adik beradik mawar gst?

    0

    0
  6. anonym says:

    nyah poyo dan wannabe NEXT!!!!!

    0

    0
  7. Lara says:

    Dah takder job ker? Ini kalau tanya kat Diva AA lagu ni wajib sentap, fan Nazim nnt pun ada la ni sentap gak satgi.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Stiap kali gamba die macam sesuatu..x berkenannnnn…huhuuu

    0

    0
  9. anonym says:

    eeeeuuuwwww so ponss

    0

    0
  10. panda88 says:

    Penah berlakon dgn nazim othman nie.. even time tu i jd plakon extra jer.. but nak gitau, nazim nie sgt2 humble…xmacam aritis yg aku penah intrview & blakon.. Keep it up Nazim.. :)

    0

    0