Written by AbangNara | April 6th, 2012

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Natasha Hudson yang bakal berkahwin dengan Khalid Kamal pada 15 April ini. Khalid Kamal atau lebih dikenali dengan nama Carleed adalah seorang ahli perniagaan yang merupakan pemilik syarikat muzik, PhuturePhlow. Mereka berdua bakal dinikah di Masjid Wilayah, Jalan Duta sekitar jam 11 pagi.

gambar perkahwinan natasha hudson

Untuk makluman, ini adalah perkahwinan ketiga Natasha Hudson. Menerusi perkahwinan sebelum ini, Natasha Hudson dikurniakan seorang anak yang diberi nama Nessa Helena. Perkahwinan pertama Natasha Hudson dengan seorang ahli perniagaan hanya bertahan selama 5 bulan dan perkahwinan keduanya bersama ahli politik, Datuk Shahrin Zahari telah bertahan selama 2 tahun.

gambar perkahwinan natasha hudson

Abang Nara doakan agar perkahwinan ketiga Natasha Hudson akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan dan semoga majlis perkahwinan Natasha dan Carleed berjalan dengan lancar.

125 responses to Natasha Hudson Kahwini Khalid Kamal 15 April Ini

  1. ainaesther says:

    ohh. befday saye tu. harap2 kahwin kali nie kekal sampai mati. kalau cakap sampai cucu, datuk nenek pon ade cerai. so aku doakan kekal sampai mati. peace.

    0

    0
    • bukan artis says:

      tahniah le. moga kali ni kekal sampai liang lahad ye. x mo cerai2. x baik

      0

      0
      • Waka Waka Hey Hey says:

        alhamdulillah,moga kekal selamanya..yg penting ms akad nikah kt masjid nnt pkai lah sopan menutup aurat..xpsl2 nnt ade lg blogger tulis ‘Apabila artis jahil agama’..kes3

        0

        0
      • jojah says:

        adeihh…cam tak cukup umur jer bdk laki tu… tak sesuai.. tp ok la drp rmpas laki org..

        0

        0
      • tahniah lah. adikku pandai menari.

        0

        0
      • komen perampas laki orang the returns! see above!

        0

        0
      • best la, nak try la :

        perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas perampas

        bahahahahahahahahahahaha

        0

        0
      • nini says:

        dari perkahwinan first sampai yg ketiga, laki2 die standard kaw..ahli perniagaan la..politik la…pemuzik la…..doa2 kekal la ye..jgn pilih pasangan sebab status je..ok..!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Dah pompuan zaman sekarang memang ramai yg begitu… pasal status lah..

        0

        0
      • abis, dah pompuan ngate pompuan. baham tanoh la jadinya. yg laki gak baham sedap

        0

        0
      • Anonymous says:

        cam poyo jer mamat nih..keh3

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      “perkahwinan ketiga natasha hudson..” erk..ok .. just wondering die kan lawa,hot,cun gile mcm model. so,terbukti,rupa bkn menjamin kebahagiaan.

      0

      0
  2. lily says:

    ya ampun,tak padan langsung.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    TAHNIAH..MOGA2 BERKEKALAN…..

    0

    0
  4. ainna says:

    tahniah..moga berkekalan…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    untunglaaa dpt bini lawaaa… serious lawa natasha hudson niiii

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Cinta tak mengenal rupa….

    0

    0
    • twist says:

      tapi mengenal harta .. huhuhu ..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tak kire ar! Kalau mg muka mcm indon x ingin aku.. Lebh2 lg kalau gg rongak atau bkarat. Yucks. X selera nk comolot…huahahaha.

        0

        0
      • Akubukanmodel says:

        Kan lebih baik kalai dikata cinta tu mengenal agama?

        Secara umu, kalaumengenal agama,takkanada isu pelukbahu ke apabenda ni. Diorg ni tak tahu lahpulak cintaapanya.

        And tO annonymous, apa hak awak nak prtikaikanwajah seseorg yg iras2 bangsa lain? Brbaur racist nampak. Wajah yg kau tak kutuk tapi kaupertikaikan tu ialah ciptaan ALLAH. muka kita tak sempurna pun.

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalai pun kalai laaaa….

        0

        0
      • kalai ex-drummer Butterfingers woi!

        kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai kalai

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        macam nama kawan aku masa sekolah dulu, Kalai Chelvi a/p Krishnan

        0

        0
  7. Kurus says:

    aku kesian dengan dia ni

    0

    0
  8. KAU ADA?? says:

    nama betul khalid..nama samaran ‘CARLEED,..= =’

    0

    0
  9. wanida says:

    semoga berbahagia dan berkekalan ye…

    0

    0
  10. Aisahwayar Rai says:

    Alhamdulillah. Semoga selamat hingga ke akhir usia.

    0

    0
  11. Siti Haronah says:

    Tahniah.
    semoga perkahwinan kali ni kekal sampai ke akhir hayat. Amin

    0

    0
  12. peah tonggek says:

    mesti something wrong dgn dia ni kawen smp 3x..huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      Orgasme susah nk capai dowh! Moral of the story para lelaki sila kurangkan rokok atau brhenti trus n rajin2 la joging. Tiru mcm aku. Boleh tahan sampai 1jam stngah x meleleh pun!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tak boleh hukum org mcmtu.
      Sapa yg pegang jodoh dan takdir?
      Nasib kita boleh tukar tapi kalau dah termaktub jodoh dia tak berkekalan walau kahwin lima kali pun, takkanberubah kenyataan tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        lagi pun siapa nak beli baju kurung kalau rekaan terkini dan berjenama dengan harga yang menarik! dapatkan pada harga borong dalam kuantiti yang sedikit

        0

        0
    • mintun says:

      kalau takder anything wrong dng dia…. kau nak buat macam mana? Kau dah buat org berfikir dia ada something wrong. Yg like kau tu, aku tak tau apa cerita….
      tapi…..baik kau fikir cara macam mana nak beritau dia, apa yg kau dh buat pada nama dia….

      0

      0
  13. jus says:

    harap kekal la yea..rupa x menjamin kebahagiaan rumahtangga..

    0

    0
  14. BEAUTIFULAKU says:

    khalid @ CARLEED??mane popular??= =’

    0

    0
  15. […] yang merupakan pemilik syarikat muzik, PhuturePhlow. Mereka berdua bakal dinikah di … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged April, Hudson, Kahwini, Kamal, Khalid, Natasha by […]

    0

    0
  16. ikan kekek says:

    best giler dpt rse ramai laki…wakakak

    0

    0
    • mintun says:

      mana kau tau best? Kau pernah rasa banyakkkk lelaki ke? Janda kawin 2-3 kali ni la kisah sedih. Nak lupa kisah lalu… terpaksa beranikan diri ambil risiko lagi…. nak kena mengadap sesetengah orang mulut macam kau lagi…..
      Kau ingat seronok ke perempuan kawin 2-3 kali ni?
      yg like kau tu pun…….adooyai…

      0

      0
  17. anis says:

    ckp la tu jgn ada yg ke 4 sudah….

    0

    0
  18. Lagubestbest says:

    Ok.. walaupun rupa xsepadan.. tapi nampaknye minat mereka sama. Sejiwa.

    0

    0
  19. once knew khalid says:

    he’s a nice guy..congrats khalid.

    0

    0
  20. carleeda says:

    how old is he? ;p

    0

    0
    • kesian Izara Aishah dicerca dihina kerana seluar katok Kpopnya, hatinya suci bak bayi baru lahir, hatinya suci bak bayi baru lahir kecomelannya mengatasi Jenna Jameson says:

      sebaya dengan khalid jamlus

      0

      0
  21. carleeda says:

    how old is he? :P

    0

    0
  22. akuboyot says:

    kalau tak silap perkahwinan pertama dengan doktor la.. tak ey?

    0

    0
  23. kim_kardashiang^ says:

    wow! married for 3rd time…. hope lebih lama dari 2 tahun 5 bulan la hendaknya erk.. untung ko dpt hantaran & mas kahwin 3 kali.. opps!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    smart srjen dari ensco 106….mcm xdop laki laen….

    0

    0
  25. Cube says:

    Oklah tu…Natasha 30, mamat tu 33… Sama-sama rock….:-p

    0

    0
  26. die hard fan natasha hudson says:

    natasha hudson pelakon dan penyanyi terbaik yang pernah malaysia ade… legend..

    0

    0
  27. pizza says:

    Cun ar minah ni. Untung Khalid dpt bakal bini cun melecun. Janda pun janda la. Sekurang2nya confirm janda. Skrang ni ramai anak dara cuma status jer belum kahwin, tapi kat ‘dalam’ dah siap janda sebenornya.

    0

    0
    • cherry says:

      pizza ramai lagi perempuan baik kat dunia ni…jangan wat pernyataan sesuka ati

      0

      0
    • cherry says:

      pizza…ramai lagi perempuan baik kat dunia ni, jangan sesuka ati wat komen

      0

      0
      • gitu says:

        Takleh salah pizza jugak… dah kawan2 pompuan dia mmg macam yang dia describe. Selalunya nak nilai diri seseorg, tgk kawan2 dia. Sama2 menjejak mimpi..

        0

        0
    • bodola korang says:

      pizza kate ramai. korang paham tak maksud ramai tu ape. bukannya semua. bukak dictionary ye. RAMAI yg tak paham rupenya. and please? kalau ko anak dara good for you – maksud nye ko bukanla dlm golongan ‘ramai’ yg pizza cakap tu. perasan. kalau ramai ‘perasan’ ’emo’ tu mmg termasuk engkau.

      0

      0
    • Black rose says:

      Hek..abis lelaki lg sama ja byk dah ‘duda’ b4 kawin..xyah nk asik nk kondem perempuan ja

      0

      0
  28. milah says:

    kena kawin dulu baru nak tau kontol kecik camne……:)

    0

    0
  29. betina sundal
    kawen sampai 3x
    sume laki kaya plak tu
    dasar betina sial bangang.

    0

    0
  30. meeradriana says:

    kahwin lagi..
    ni kali ketiga nih..
    semua x kekal..
    ada masalah perangai ke natasha hudson ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      masalah mcm ko le, tp die at least kawen, ko?? xkawen2?? ape masalah ko??

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Betul tu Anonymous!!! meeradriana jeles…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Eh lupe plak c meera ni dah kawin la. Kan anak kembar 2. Sekali keluar anak, puki dia longgar terus.. Tayar lori pun muat..oi meera! Ko asyik kutuk org kan? Nah rasakan!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Naper ko mencarut? Sebelum ni ko tak pernah mencarut pun?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Bukan aku 2 kipas…dorg 2 saje jer nk rosakkan nama aku…bru aku fham perasaan artis. Hehe.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Mereka memang penjenayah… mereka dengki dengan Persatuan Anonymous Euronemous kita..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kipas, sesungguhnya dua anon di atas, bukan aku, yg mencarut bkn, yg membacking pun bukan, aku syak ni semua isabell.. hahah… org saiko mcm jejari kontot je yg suka mencarut2 ni..

        0

        0
      • ??? says:

        hahaha…anon troll anon. LOL! tu la salu sangat bahan org. kan diri sendiri yg kena. sampai kipas pun x kenal. huahuahua…

        0

        0
      • Anonymous says:

        soo?? whats the prob??

        0

        0
  31. Cida says:

    ohh carleed from phlowtron… penyanyi hiphop dlu2 zmn too phat tgh naik. geng2 too phat dlu2 sezaman msa shaheizy sam dan sein jd pnyanyi hiphop gk dlu.

    0

    0
  32. lili says:

    natasha hudson mcm dah pakai tudung je after balik mekah aritu. ce check instagram die.

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Dia pakai suka hati dia je. Dia, mak dia dgn adik dia Tania follower Naqshabandi Haqqani, selalu ikut majlis zikir setiap mlm Khamis kat Bukit Damansara. Aku selalu jumpa dia sbb aku pun selalu pegi dulu. Dia memg cantik dan baik la. Lepas Shaykh Raja mangkat ni, tak tau la diorg join lagi ke tak.

      0

      0
  33. christina says:

    tahniah laa .. Smoga kekal selamanya …

    0

    0
  34. hikhik says:

    hikhik…suka tgk tgn dia buat peace…hikhik…

    0

    0
  35. hehehe says:

    kalo ikut muka mmg la natasha nie nampak lebih matang kan dia dah beranak tu yg muka dah jd matang bkn keanak2an…nd punya muka pun dah nampak matang…tp untung dia kan 2 perkahwinan seblm nie pun dgn org bisness gak…siap kawin gan dato lagi yg no 2 tu…apa2 pun semoga perkahwinan yg kali nie kekal ke hujung nyawa jgn jd pengumpul suami dah la yer…selamat pengantin baru

    0

    0
  36. MK says:

    NATASHAH HADSEN NOK LAWAN ELIZEBEH TELER KAWEN 9 X

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Sebenarnya pelik denfan Anynomous….anynomous ni kan bermaksud orang tanpa nama, atau ‘sesiapa sahaja’ (sone sort like that), so nape claim snynomous nama dia? Ahaks…sah xsekolah….

    0

    0
  38. kipas susah hidop neklompat says:

    npe la nickname lg pnjg dr komen…ce cter….

    0

    0
  39. podahla says:

    Minah ni nama jer mat saleh, muka 100% melayu – apa yg special. oh ya, kulit pon tebal – terkenal dengan bakat menciplak masih sebok nak tayang . Malu le.

    0

    0
  40. foolout says:

    sukanya NH ni kawin berkali2 ye. Ada org kata, mak dia mmg aim kawin dgn melayu supaya dapat anak cantik. Anak cantik aim kawin utk apa pulak ye… Anyway, pikir baik2sudah. May this marriage lasts. Bahagia dunia akhirat.

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Tak baik la nak tuduh mak dia mcm tu. Mak dia memg Melayu, apa lak nak aim2 kawin Melayu. Ayah dia yang mat salleh. Natasya ni kalau dalam kategori artis, dia kira baik la. Kalau tak pasti jangan senang2 hati mengata, nanti jadi fitnah. Takde sapa dalam dunia ni yang nak kawin cerai bnyk kali ye.

      0

      0
  41. […] Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Natasha Hudson yang bakal berkahwin dengan Khalid Kamal pada 15 April ini. Khalid Kamal atau lebih dikenali dengan nama Carleed adalah seorang ahli perniagaan yang merupakan pemilik syarikat muzik, PhuturePhlow. Mereka berdua bakal dinikah di … Continue reading → […]

    0

    0
  42. zbm says:

    Islam dah gariskan 4 perkara dlm memilih pasangan. jd pikir2ler. org2 dulu, kalau nk kawen pun tgok kalendar Islam, nk pilih tarikh yg baik agar jodoh berkekalan ke akhir hayat w/pun pelbagai dugaan yg mendatang. org skrg nk pilih tarikh yg cantik tp ikut kalendar barat plok tu.

    0

    0
    • myra says:

      dlm islam xde pilih2 tarikh agar jodoh bekekalan yek..cuma sunat dan digalakkan dlm bulan syawal n safar

      0

      0
  43. anon says:

    bang,
    orang tu dah pakai tudung, walaupun tak berapa nak tutup auratnya.
    jadi WAJIB bagi abang yang InsyaAllah beragama ISLAM bagi menutup ‘AIB beliau.
    HARAM bang, tayang ‘AURAH beliau.

    harap consider.

    0

    0
  44. lady says:

    im still single…tp sbg wanita n sesama manusia serious kesian dgn natasha nie, siapa yg nak berkawen sampai 3kali?mmg ISLAM menetapkan 4 perkara dlm mencari pasangan tp siapa kita untuk memilih?semua suratan takdir kita sbg Hamba ALLAH nie cuma merancang ALLAH S.W.T yg Maha Menentukan…klu sekarang hidup kita senang, lengkap, bahagia & ada pasangan tak semestinya esk lusa akan kekal begitu so tak yah lah nak kutuk2 sgt…kesian kat dia cantik, ada kerjaya, ank, keluarga (parents) yg lengkap cuma tue lah bahagian dia Allah beri mcm nie…redha n kuatlah NH semoga perkawinan terbaru ni kekal hingga akhir hayat n hingga ke syurga:)amin

    0

    0
  45. […] dengan perkhabaran gembira pernikahan Natasha Hudson dan Khalid Kamal pada 15 April ini, kini ada satu lagi berita gembira untuk peminat Natasha Hudson. Natasha Hudson […]

    0

    0
  46. Anonymous says:

    kawin kali ni mesti jemput wartawan… klu tak, jadi mcm kawin no.2 ari tu… wartawan banned… takut…

    0

    0
  47. miss w says:

    skrg nih anak dia nessa duk dgn bekas suami dia – dato’ shahrin with his new wife, Sharifah Ervinna. ervinna ni bekas gf zain ruffedge. kecik betul dunia artis ni. pusing2 tang tu jgk :P

    0

    0
  48. Cik piNgu says:

    daroi forum cari—-> minah nie dulu kawen dgn faiz, 6 bulan je lebh kurang…ayah faiz tu ex-top army official..tapi berpangkat la…then faiz ni yang kenalkan dia dengan shahrin…kiranya kawan baik la dgn si shahrin nie..

    pastu shahrin ni terpikat pulok dengan si minah..bercenta bagai sampai si faiz & mak faiz sendiri yang tangkap & report kat org atas..kat hotel..ditangkap basah basahan la tu….cerai terus..then nasib baik shahrin nak kawin dengan minah ni….

    cite ni aku baca kat forum cari x tau ye ke idak. kalo salah dislike ajelah ye..
    si shahrin pun dapat datukship thru the ‘beli’ way..wallahualam…

    0

    0
  49. datok_t says:

    ppuan ni mmg ada mslh la..aku bkn x kenal dia ni..

    0

    0
  50. mash says:

    Pompuan ni memang ada masalah perangai pun.
    Masalah perangai “dia sorang je yang bagus.. dia sorang je yang betul”…
    Aku kenal sangat perempuan ni. Habis semua orang dia tak puas hati.

    0

    0