Written by AbangNara | February 20th, 2009

nasha aziz

Si dara Nasha Aziz masih tetap maintain kecunnan dan kemantapan bodynya dari dulu sampai sekarang. Peliknya Nasha Aziz umur dah semakin tua, tapi tetap masih belum mau berkahwin lagi.

Tahun lepas menyaksikan sedikit kekecohan apabila kisah putus tunang dan kewujudan teman lelaki baru Nasha Aziz (Nur Iman Tang) mula dikenali ramai. Mungkinkah tahun ini kita akan melihat wedding of the year pelakon pujaan ramai ini?

Sama-samalah kita tunggu dan lihat.

P/S: Hidung Nasha Aziz nampak macam dah berubah sikit berbanding dulu. Mungkin buat pembedahan plastik cantikkan hidung?

12 responses to Nasha Aziz Yang Tetap Maintain Cun Melecun Sepanjang Masa

  1. tautakpe says:

    Suka tgk minah ni dalam Awan Dania…

  2. esoneniey says:

    i like her… dia maintain dr dulu smpi skrg… tak der sgt kontroversi..

  3. piakage says:

    …dia ex aku dulu…sklah mngh thn 1989….x caya tnya dier…

  4. flower says:

    cun ler dia ni..
    bler nk kawen ntah..

  5. ni says:

    cun cun…

  6. ain says:

    cntik nyaaaa

  7. blade says:

    aku da pernah jumpa dah dia nie kat the beach dgn pakwa dia kot, cantik menawan le dia nie………..tapi kenapa x kawin lagi ye?

  8. luna says:

    chantek r…

  9. pasha panda says:

    hidung dia ni mmg dari dolu tajam camni arrr

  10. shah says:

    nasha ne macam dah sepi jer sekarang ne apapun dia jer tahu kenapa dia still masih single