Written by AbangNara | August 26th, 2011

Glamer sungguh Nasha Aziz menjadi cover majalah GLAM September 2011. Ada berani korang nak pakai macam nie di pagi Hari Raya? Ada harapan kena pelangkung ngan mak ayah korang kot. Hehehe

nasha aziz glam

Berbekalkan kecantikan wajah Nasha Aziz, Abang Nara ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin dan berhati-hati ketika memandu. Ingatlah orang tersayang. Jangan makan ketupat semasa memandu. Nanti tangan terlekat kat gear.

Oh, jangan main mercun jugak ye. Kang putus jaritak boleh nak taip keyboard untuk masuk BeautifulNara. Hehehe. Selamat hari raya sekali lagi. Semoga raya kali ini lebih diberkati dan dirahmati.

P.S: Makan rendang tue jangan banyak sangat. Kang sakit perut. Hehehe

P.P.S: Sila tinggalkan ucapan selamat hari raya anda di ruangan komen di bawah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Nasha Aziz Dalam GLAM & Ucapan Selamat Hari Raya Daripada Abang Nara

  1. ketawariang says:

    selamat hari raya jugak buat abg nara, cik nara dan baby nara! :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  2. baidzura says:

    selamat HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR & BATIN untuk semua warga died hard Beautifulnara~~~!

    hati2 dan selamat memandu………

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  3. Wah dah ade baby nara? congrats abg nara! Selamat hari raya korang sum.peaceeee
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  4. hehehehehe says:

    selamat ari raya bt abg nara n family serta semua kaki2 komen dlm blog abg nara nie…wakakaka…balik kg oooo balik kg…ati girang

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  5. jabun says:

    selamat hari raya aidilfitiri~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. YANIE says:

    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN PADA SEMUA PEMBACA BLOG BEAUTIFUL NARA..:-)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. Fira says:

    Salam Lebaran kepada semua rakyat Malaysia…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  8. Selamat Hari Raya :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. hajar says:

    selamat hari raya kepada abg nara sekeluarga. semoga apa ibadat kita di bulan ramadhan diterima oleh Nya.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  10. sidaracantikmanis says:

    i like nasha aziz…dia antara the best actress kat m’sia ni dan supermodel…selamat hari raya buat abg nara maaf zahir dan batin

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. YaYah says:

    Selamat Hari Raya kpd semua especially students QS UiTM Perak. Miss u guys damn much :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. YaYah says:

    Selamat Hari Raya kpd semua especially students UiTM Perak. Miss u guys damn much :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. BumbleBee says:

    Selamat Hari Raya Semua!!~~ Hati-hati memandu ketika dalam perjalanan ke mana saja dlm musim perayaan ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. zalin says:

    slmt hari raya!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. cik wiwin says:

    Pulau raya jauh ke tengah, Gunung raya bercabang tiga, Hancur raya dikandung tanah, Raya yang baik dikenang juga.

    Selamat Hari Raya ~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  16. selamat hari raya abg nara dgn kak nara..semoga aidilfitri tahun ini lebih memberi seribu makna..AMIN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ladysnappersz says:

    salam lebaran buat abg nara n family……!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. choki terperanjat sakan.. says:

    Selamat Hari Raya kepada semua… Semoga perjalanan pergi dan balik dgn selamat..

    Marilah maaf bermaafan menambah erat silaturahim..

    Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nanako says:

    ku pun suka nasha. penah nampak dia dtg opis ku, sungguh menawan. tapi rugi tak kahwin, leh dapat zuriat yang cantik2 cam dia gak

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. amin says:

    ISH3.. KURANG PAHALA PUASE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. Afifah says:

    Selamat hari raya buat abang nara sekeluarga. sabtu lepas, nampak abang nara ngan wife shopping kat jusco midvalley :-)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. CMRatu says:

    selamat hari raya dari saya dan keluarga.. esok pagi2 nak balik kampung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Apam Tembam says:

    Wishing all muslim bloggers and Beautifulnara “no pay” commenters a very merry Eidul Fitri.

    May all our “INTELLECTUAL SILLY” comments be read by those artists. Sending lots of love and kisses your way…muah! muah! muah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  24. Reena says:

    Selamat Hari Raya..Hari Mulia..Dari hati ke hati aku memohon maaf zahir & batin..don’t drink & drive nanti korang jadi “I kill my brother”..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ermmm ape yer says:

    Selamat hari raya semua…Maaf Zahir & Batin…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Selamat hari raya semua pengomen2….selamat hari raya bang nara serta isteriiiiiii…maaf zahir dn batin….lov u olllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  27. yay says:

    Nasha Aziz memang cantik sangat2 tapi sekarang kenapa muka dia kembung semacam.. Kak Nasha cucuk botox jugak ke :( dah nampak tak cantik dan pelik sangat2 :( harap Kak nasha buang botox dari muka kak dan rupa kak yang asal amatlah cantik n Glam~

    selamat hari raya buat semua pembaca BN ye.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  28. me says:

    hmmm .. nasha aziz sudah hampir ke zman kegelamannya .Bagaikan sekuntum bunga.. tiba masa terkulai layu .. di mamah waktu .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. qwwertt says:

    Seriously GLAM magazine is getting boring. Bahagian photoshoot fashion, i tengok its more like photography contest. Please la sapa nak pakai those stupid artistic creative outfit yang macam dalam mag GLAM ni. GLAM please terima teguran ni. Please la cari tajaan baju vogue classy sikit macam gown Mcqueen, bukan baju ambil bulu ayam as a prop or baju yang mcqueen cipta khas yang diperbuat daripada tin kitar semula. Tak tahu lah pulak kan kalau magazine ni kerja dia nak promote photographer ataupun talented models. GLAM IS NOT GLAM ANYMORE. IM REALLY DISSAPOINTED. I thought the new editor will bring new evolution but nahhh. Save the magazine. Rasanya baca komik dik cerdas lagi munasabah.

    Oh selamat hari raya yuollsssss.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. mulut capoi says:

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2011.

    Untuk Nara dan keluarga, semoga anda gembira
    disamping keluarga, terima kasih kerana hidangkan
    juadah halaman gosip ini…panas-panas & pedas.

    KEPada PENGOmen2 SEMua TAk DILupa:
    selamat hari raya maaf zahir dan batin
    semoga kalian semua sihat selalu
    berhati-hati apabila memandu
    biar lambat asal selamat
    hargai nyawa anda
    dan orang lain.

    KEPADA ARTIS-ARTIS TANAH AIR TAK DILUPA
    KOMEN-KOOMEN BUKANNYA TANDA BENCI
    SEKADAR MENGINGATI DAN PERIHATIN
    ANDA JUGA ADALAH SAUDARA KAMI
    SESAMA ISLAM.

    maaf dipinta sekiranya ada yang berkecil hati.
    salam sejahtera dan semoga anda semua
    diberkati Allah selalu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  31. anni johan says:

    selamat hari raya aidilfitri jugak dari saya sekeluarga buat beutifulnara..teruskan usaha semoga terus kekal berjaya…seterusnya kepada semua artis2 di malaysia semoga terus succes…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. teringin gak nak melaram mcm ni time raya ninini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0