Written by AbangNara | June 28th, 2013

Untuk anda yang ketinggalan, Zahiril Adzim dan Shera Ayob telah pun bergelar ibu bapa kira-kira seminggu yang lalu. Kelahiran anak sulung mereka pastinya akan memeriahkan dan mengeratkan lagi hubungan suami isteri ini. Putera sulung comel ini telah diberi nama Nadi Anaqi.

nadi anaqi

Berkata kepada Media Hiburan, Shera menjelaskan pemilihan nama Nadi Anaqi:-

Kami sepakat memilih nama Nadi Anaqi yang membawa maksud keindahan yang menawan hati. Nama itu dipilih kerana mempunyai maksud yang baik disamping mudah disebut

nama anak

Semoga Nadi Anaqi akan membesar dengan penuh sihat serta menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat apabila dewasa kelak. Kepada Zahiril dan Shera, tahniah sekali lagi atas kelahiran putera sulung anda. Selamat menempuh alam ibu bapa.
ronasutaP.S: Tampil cantik dan menarik dengan Ronasutra mineral make set. Penampilan anda akan ketara berseri dan jelita. Terbukti berkesan. Jom layari www.ronasutra.com dan LIKE Facebook Ronasutra.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Nadi Anaqi, Nama Putera Sulung Zahiril Adzim & Shera Ayob

  1. cleopatra says:

    nice name….tomey2 :)

    0

    0
  2. yana says:

    cantiknya mata baby…mata hitam penuh…

    0

    0
  3. sha says:

    baby macam dah senyum…. :)
    http://adf.ly/RDqgG

    0

    0
  4. kepohcie says:

    nara ooi.. x da gmbr syira yg lain ke kau nk tepek dkm blog kau?tajuk dh cntik, bby pn comel tp psai apa kau g ltak gmbr syira yg dk nangis tu?spoiler btol lh kau ni..aku rs byk lg gmbr syira n zahiril yg cntik2 especially gmbr diorg tgh honeymoon..ni yg gmbr syira yg tgh nangis lh kau tepek..hok aloh…

    0

    0
  5. Liyana says:

    nadi anaqi bin zahiril adzim . kecik je perut shera masa mengandung, comel sangat sebab dia pun comel

    0

    0
  6. amirul says:

    dorang ni bukan yang jadi kapel dalam citer juvana the movie ke?

    0

    0
  7. amirul says:

    dorg ni bukan yang jadi kapel dalam citer juvana the movie ke?

    0

    0
  8. bapak kau nara says:

    ko nak kate ape mak bapak die macam ape? dah budak tu anugerah tuhan..ke ko jeles tak comel macam budak tu Liaa oi…bersyukur la sikit

    0

    0
  9. cik puan anon says:

    alololo….tomei2 nye baby…nmpk nye makbul niat zahiril nak dpt baby boy..semoga dpt mdidik ank tu jadi ank yg soleh…

    0

    0
  10. Zain Malik Bangla says:

    bodoh nara. letak gambar shera tengah menangis. jubo

    0

    0
  11. Anonymous says:

    comelnya………………berkaca-kaca dan bersinar matanya…..

    0

    0
  12. alissa says:

    ade soklan math…yer abg nara nyer….mkne nye..yang tau mengire je leh post comment…(Y)…bleh pulak yer.

    0

    0