Written by AbangNara | October 24th, 2013

Kalau selama ini kita melihat Nadeem seringkali berdiam diri mengenai status hubungannya bersama Nora Danish, hari ini menerusi akaun Instagramnya, Nadeem dilihat menggunakan kata ganti diri “My Love” untuk Nora. Adakah ini satu pengakuan cinta olehnya terhadap Nora? Nampak gaya memang macam itulah kan?

nadeem dan nora

Malah Nadeem juga menulis bahawa mereka kini sangat bahagia di samping diri masing-masing walaupun sering mendapat “kebencian” daripada lelaki-lelaki di luar sana. Biasalah kalau dah dapat awek secantik Nora Danish, pasti ada yang jeles.

nadeem dan nora

Semoga hubungan Nadeem dan Nora akan terus berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Secara jujur, mereka memang seperti pinang dibelah dua. Lagi bagus kalau Nadeem cepat-cepat masuk meminang Nora. Orang macam Nora Danish banyak peminat. Bahaya kalau dibiar lama-lama. Apa-apa pun, semoga terus berbahagia buat anda berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

313 responses to Nadeem Akui Nora Danish Kekasih Hatinya?

  1. mat tajam says:

    eee..lantak la ko nak panggil apa pun..hanya ucapan dari aku selamat berjoli dan selamat berclubbing..next time aku join k

    0

    0
    • antiBAKKUTTEH says:

      dan selamat menghabiskan duit yang tak pasti sumbernya.. syabas nora danish!

      0

      0
      • Anonymous says:

        kesian minah ni.. diangkut nadeem ke sana ke mari.. tak ubah mcm tak ada harga diri.. al-fatihah buat arwah bapa nora.. :(

        0

        0
        • Kak Enon says:

          kalau dah rasa we got money kahwin je la terus… tak pyh nak berkepit sana sini sampai ke london.. lama2 org akan jemu. kalau tak jadi buat malu je.. nora lg la malu.. sebab anda perempuan.. perempuan harus ada maruah diri dik oiiii..

          0

          0
        • cantik says:

          of course u got that beauty on ur side coz u got that money.

          semoga duit kau berkat. adios!

          0

          0
        • Hmmmm says:

          Since Si Nora & Nedeem ni akan baca all this comment..
          Aku nak cakap..

          IN 30-40years from now (kalau belum sampai ajal lah) korang akan tengok gambar2 ni and cakap “Oh bodohnye aku dulu dulu..”

          Since lambat sangat korang nak sedar..
          Meh aku cakap dulu..
          NENO, Korang dedua memang akai letak kat lutut!

          Akhirat nanti jawab k kat sorang2 rakyat Msia sebab pakai duit tax payer.. k?

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Bajet je, dah la tak hensem,
          angkut awek orang plak tu…
          klik me..

          0

          0
        • lolita says:

          hui….SIAL GILAAA ayat dia “get money get beautiful kids..what do guys have?”

          I HAVE TO PAY my money from my pocket for you..untuk korang pergi melancung atas nama duit haram la siallll~~!!!!

          bangga gile statement I GOT MONEY …..money rakrat ade la…ko tu ade air mani je….sial ini budak ..aku jumpe aku kasi habis

          aku perempuan, tp aku tpkse kasar cm laki sebab ini budak.

          0

          0
        • zifi says:

          dah lah tu ND, kau tu akan lunyai tak lama lagi. lepas tu kena tinggal terkontang kanting mengemis kasih sayang mak mentua. puiiii!! mamat ni pun satu. sememeh belagak nak mampus xsedar dia tu makan duit tax payer je. puiiiiii lg sekali!!

          0

          0
        • pedas.com says:

          aku rasa kalau nora danish ni stok hitam mcm dayang senandung takde nya si nadeem terkejar2… mcm nora juga la.. kalau si nadeem ni keje takat attendant petrol pam je tak ingin nya mereka saling berkejaran.. motif mereka sama.. nora nak kan duit, nadeem nak kan rupa paras.. at last… mcm anjing dgn bayang2………………………. duit dan rupa bkn blh masok kubor!

          0

          0
        • Ahmad Albab says:

          One word >> TAKBUR.
          X de sapa yg jeleskan anda. Anda je perasan org kutuk anda sbb jeles. Hakikatnya mereka tu ase meluat dgn sikap OVER-dose anda berdua. Sy suka ND dulu, even since conflict dgn fasha & jejai, i still suka ND, but now i lebih suka fasha more than u..
          Anyway, moga bahagia.

          0

          0
        • siti sifir says:

          sorry la nora.. im not your fan anymore.. u lagi nampak keji compare than fasha.. full stop!

          0

          0
        • sandrianasiska says:

          I guess when ND was born, she wasnt around when God gives away humility, dignity, honour n shame. That’s why she’s so brazen..n idiotic Nadeem please ask ND to mirrir herself before asking others. Goodness, she did her umrah

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          tak hensem!
          next! klik me pliss..

          0

          0
        • CIK JAH says:

          Dulu ada org comment, “alah nora danish nak lelaki yg poket tebal je’. Then Nedim dgn berlagak-nak-mamposnya balas “Well, if you want your poket to be tebal, you gotta work hard for it.” Masalahnya dia work hard ke? Setakat makan duit rakyat kau takpayah nak brag la. Sampah masyarakat. Kau hengat aventador kaler hitam matte kau, audi r8 hijau matte kau, porsche kau eh duit kitorang lah! TAKPAYAH NAK MCM POYO MCM JAMBAN

          0

          0
        • K.A.A says:

          “i love fans”… ade fans ke dia?? macam artis lak ckp cm tu..
          ohh dia kata dia syg kipas dia rupanya.. aku salah faham…. haha

          0

          0
      • jijie says:

        kesian minah ni.. diangkut nadeem ke sana ke mari.. tak ubah mcm tak ada harga diri.. al-fatihah buat arwah bapa nora.. :(

        0

        0
        • Sayang FBI says:

          Esok bila dah longgar sana-sini, kena tinggalkan, baru lah sibuk nak insaf. Itupun entah lah….Ya Allah, berilah petunjuk dan hidayah kepada mereka yang masih belum celik dan sedar. Amin

          0

          0
        • LoL says:

          ewahh anak menteri ni..ayat tweet tu belagak sgt… tak pe lah.. dunia ni engkau yg punya.. tahniah la sbb ko “work hard” sgt utk dpt duit byk and enjoy…

          0

          0
        • LALA says:

          kami penyamun di dalam ini negeri.. LaLaLA

          0

          0
        • Anonymous says:

          Takburnya…
          well i don’t have money and i don’t have beauty..but I want to be the best of hamba Allah before i mati….money and beauty cannot guarantee a big lubang kubur nanti!

          0

          0
      • ENOTILES says:

        Heheheh…

        Bila dah keluar ayat ‘My Love’ gitu… aku yakin… ada yang melompat gembira. Yee… laahhh… mana tak gembiranya… kail dah mengena ikan… ikan tu pulak, bukan ikan2 biasa… berkepok2 mahalnya.

        Jangan pisang berbuah 2 kali sudah laa… hehehehehh.

        *aik?? Sejak bila kena jawab soalan matematik plak ni?

        0

        0
        • mizz cerry says:

          Terus terang aku cakap perangai NEDEEM MACAM SIALLLLLLL @$%$*#@%$!!$#$*&
          Meyemak mata masyarakat mentang2 la bapak dia menteri ko ingat duit boleh bawak mati??? mati nanti pun ko pakai kain rm 2ringgit je semeter jangan berlagak sangat la….
          Kawen je la dah usung merata ntah2 dah romen kt luar negara sapa yg tau hanya Allah je yg maha mengetahui…dah duit banyak baik kawen je la buat benda halal dari membazir bela BETINA…

          0

          0
      • mak mentua says:

        belagak nk mampos !!!!!!! banyak duit konon Allah saje nk uji ko sebenarnye…Dia bagi ko kemewahan nk tgk ko belanja duit tu ke arah mana…ko keje ape sebenarnyer eh ?????

        0

        0
      • October says:

        Saya berdoa semoga Nadeem dibuka pintu hatinya utk menjadi seorg yg warak/taat kpd agama agar dpt membimbing ND menjadi seorg isteri solehah. Kalu dilayan sangat diaorg ni, antara ND dan FS pun tak ada bezanya. Peace

        0

        0
      • abang yang tak bangang says:

        YANG BODOH DAN BANGANG DAN LOW CLASS JE MCM NEDIM JE LAYAN NORA. KESIAN. KALAU KAYA DAN OTAK PANDAI SERTA BERKUALITI MCM FAMILI NAZA MANE NAK PANDANG NORA. HAHHAH. DESPERATE BETL JANDA NI. DAPAT YANG KAYA XBERGUNA JE LA KAU NORA. SBB KAU PON DUMB BLONDE.

        0

        0
    • mart says:

      Bunyi mcm TAKBUR jer..

      0

      0
      • anon says:

        Saya berasa bertuah kerana tak merasa hidup terlalu mewah. Sekadar cukup makan. Supaya diri ini sentiasa meminta minta dengan Allah. Jangan lah statement angkuh sangat. Kecantikkan dan kekayaan boleh ditarikbalik bila bila masa. **Biasalah manusia hidup ada sifat cemburu tetapi jangan la kita dgn sengaja buat org berasa cemburu. Ramai lagi yg memerlukan.

        0

        0
    • Nurul says:

      kalau dibiarkan lame2 pn ND 2 xde sape la dapat die bukan die nk pn dgn org yg xde $$$$…die nk dgn ank menteri jer pn..law biar pn ank menteri laen pn belum tntu nk dgn die..nadeem je la hadap..

      0

      0
      • Nadeem Hingusan Berlagak says:

        ayat ND kat ig dia, kalau dah jodoh, ANAK PENOREH GETAH PUN DIA OK. HAHAHAH LAWAK DOH.anak penoreh getah mana mampu nk taja hidup ko tu!!!

        anak pnoreh getah ko pandang pakai ketiak ko je ND. mane ko pandang pakai mata. BERLAGAK laki bini. ND n Nadeem same je. BERLAGAK atas duit yg bukan usaha sendiri.

        0

        0
    • sudu says:

      TAKBUR!! Kalo ko x de duit, Silap byk la ND nak berkepit dgn ko. FACTUAL jugak.

      0

      0
    • joyah says:

      i hv money..

      yelah, ingat kalau ngkau takde duit, ND tu nak menyangak dok mengangkang ‘pra honeymoon’ untuk ngko merata2 sedunia mengikut ngko terkepit berdua gi ke..?? jangan harap lah.. katalah tetiba angkau jatuh miskin, jgan harap la ND tu nak tunggu ngko lagi.. muka pun bukannya hensem..

      0

      0
    • Olga says:

      SELAMAT MASUK KE DALAM MULUT JERUNG YE CIK NORA!

      0

      0
      • pp says:

        Ya,Encik Nadeem (erk,betul ke ejaan den ni?) We know yang you got the money,blablabla.Tapi ingat sikit pakcik oi!Allah tu boleh ja tarik bila-bila masa Dia nak.Mungkin harini you ada duit,tapi esok lusa?Wallahuallam.Apa-apa yang kita cakap/tulis pun,kena la beringat-ingat sikit pada Yang Esa tu.And ini pun note to myself juga,jangan riak or takbur dengan kemewahan dunia.Allah tu boleh tarik bila-bila masa ja.Boleh siap bagi cash lagi.Apapun stay humble and always be grateful to Him.peace!

        0

        0
    • kak semah says:

      NEDIM -> ” WE ARE HAPPY , WE GOT MONEY. WHAT DO U GUYS HAVE ? PLEASE WORK HARD AND MAKE SOME GOOD LIVING SO YOU CAN ENJOY IT LIKE US”

      AMBOI BONGKAK + RIAK YE KAU NEDIM DENGAN HARTA YANG KAU ADA, JANGAN RIAK SANGAT INGAT TU SEMUA PINJAMAN JE HARI NI KAU KAT ATAS BESOK KAU CONFIRM KAU ADA ATAS LAGI? SEKALI ALLAH NAK TARIK SEKELIP MATA JE NEDIM OI ! BONGKAK BETUL KAU EH SAMPAI KAU MEMPERSOALKAN APA ORANG ADA, JANGAN BANGGA SANGAT DENGAN HARTA KAU TU.

      0

      0
    • aku baru sahaja di block oleh nora danish di instagram dia sebab tegur ( tegur ni bukan maki hamun. statement aku pun dari akal logik bukan emosi macam fans2 dia balas.)

      Btw, since dah kena block. officiallynya I AM NO LONGER ONE OF YOUR FANS! leganya , tak ada dah keluaq gambag dia dan si mangkuk bonet berjoli sakan dekat instagram aku dua poloh empat jam tujuh hari seminggu.

      aku perasan, sejak dia kapel dengan nedim ni dia macam sensitip memanjang, lepastu dia banyak sindir fans2 dia yang selama ni sokong dia. kesian pun ada aku tengok komen2 yang ayat dissapointed semua dah tak minat dia. well what to do, sekarang baru nak nampak tembelang si kaki kikis. :/

      0

      0
      • busuk says:

        org kalau perangai dah memang busuk. lambat laun keluar bau taik tu. sekarang dah nampak perangai busuk ko ND. dulu ko pretend like like angle kan skarang amik. ko jilat lah duit si needim tu. dua-dua barang 2nd hand. patut lah boleh bergaya mewah social escort rupanye ko ye. Pity tu your son. sejak bila ko ada peminat needim tak payah nak perasan sangat lah. muka hodoh. perasam ko banyak duit kan apakata ko beli cermin 2 satu utk ko satu utk mistress hidung bawang ko tu. ingat needim nak spend duit dia free free aja ke wahai social escort.

        0

        0
      • very menyampah dgn NENO says:

        dia bajet dia RETIS terfamous kat msia ni.. dgn HIGHEST followers kononnye,tu la sesukati nk BLOCK2 org. KOMEN bagus, KOMEN puji, KOMEN jin hyo, KOMEN kat sweet, br nak simpan hahahaha KESIAN!
        PASTU LAKI HARAM dia tu dok inform kat ig dia yg dia nk PRIVATE kan ig dia, nk stop posting bagai, MERAJUK MCAM BAPOK! ATTENTION SEEKER! RASA FEMES! hahahha
        yg dok rayu rayu dia jgn mrajuk tu tak tau malu, x de harga diri sbab merayu kat org yg BERLAGAK. then merayu kat org yg xde bg BENEFIT lgsung hahaha ko mrayu2, BUAT DIA RASA LAGI HEBAT! HAKPUIIIIHHHH
        menyampah nyaaaaaa ngan nadeem tu! muka hingusan!

        0

        0
      • abang yang tak bangang says:

        aku pon sama. baru je kene block ngan nora. tapi bile fikir balik kesian jugak ngan couple ni. mereka ingat mereka dh ckup high class la ngan duit bagai. tapi sbena nye. nora ni mata duitan. nak cari yang kaya. tapi kalau yg kaya berkualiti mcm contoh anak2 Naza. sm ape benda ntah tu yang kawen marion counter tu. mane la die tu tengok nora danish. jada murahan yg dumb blonde ni. hanya ada rupa. tp belajar bodoh. cakap omputih terabur. xknowlegdeable. so dapat lah kat kat nora ni anak org kaya yang haprak. si nedim, sbb yang mcm ni je la yg layan die. hurm kesian.

        0

        0
    • duitku says:

      work hard, make a good living and enjoy it like you? HA HA HA. nedim, kau bukan ditempatnya untuk buat ayat camtu. satu malaysia tau mana datang kau punya ‘good living’ tu lah. kalau kau suggest kami2 yang tak kaya cam kau untuk songlap duit rakyat, cari awek artis janda yang kebuloq duit lalu enjoy, sorry lah. aku rela hidup sederhana daripada makan duit ntah mana sumber. work hard MY ASS!

      0

      0
      • rakyat biasa says:

        ye la..setuju. hmm, dua dua ni nnt jwb la kat akhirat mkn duit rakyat. sekolah pun ntah setakat darjah berapa beli rumah rm7juta(if im not mistaken la) utk si pompuan 2nd hand tu. mane ko dpt duit tu?? tp azab akhirat ko xnmpk kot. tu yg ko dok berjoli dgn betina aje 24/7 guna duit rakyat.

        kita sekolah tggi2, habis sekolah gile bapak susah nak cari keje. nak byr pinjaman belajar, susah payah simpan duit nak kawin, bg mak ayah, bg adik2.. ko pulak menyetan aje guna duit rakyat kan. fine. klau ada duit aku sbg rakyat teraniaya yg ko guna.. mmg ko dua dua ekor cari aku kat akhirat nnt. skrg mmg aku x halalkan.

        wassalam.. #emo giler dgn beruk mat yeh dua ekor ni..

        0

        0
      • anak dara tua says:

        komen yang win!

        0

        0
    • neelopeh says:

      dear n&n,
      you both might have money, kids and the luxury and bla bla… you have it all.. lucky ha.. but sadly, you missed one precious thing. Dignity of Islam.

      tc

      0

      0
    • jk rowling says:

      Back to basic je. Keberkatan rezeki. If bapak kau besarkan kau dgn duit yg xhalal, gini la jdnya. Hr ni, kau plak bg anak kau mkn dr hasil yg sm juga, tgk jela ank kau jd apa nnt. Apa2 pon, keberkatan dlm rezki itu la yg mmbentuk manusia jenis apa kt, ank2, n generasi kita semua nnt. Remember, Allah itu Maha Besar.

      0

      0
    • Olga Pondan Siam says:

      Well we got money, fame and beauty. Apa lagi kawin ajerlah aper tunggu lama-lama lagi. Cepat-cepat naik pelamin sebelum artis cantik meletop yang lain kebas your boyfriend nanti jadi pisang berbuah dua kali. Ni kali jangan kena cerai masa mengandung.All the best to you Nora.

      0

      0
    • kis says:

      Pesanan kepada Uncle Nedim and Aunt Nora Danish.. nak sampaikan pesan ..ustazah kata Malaikat Maut melihat wajah kita 70 kali sehari. ..renung2 kan dan selamat beramal~
      Statement uncle nedim kata ada duit dan si cantik kenapa tak kahwin je..susah sangat ke nak kahwin…abg saya yg sederhana tu pun alhamdulillah dah kahwin tapi tak kaya mcm uncle nedim la….

      0

      0
    • zaza says:

      “please work hard”???? hello? aduhhh,,, geli ketiak aq mendengo nye, ko work hard tang mana nye nedim? ko KAYA PON SEBAB BAPAK KO LAH. kalaw ditakdirkan bapak ko keje cleaner DBKL, xde mknanya si nora slut danish tu nak kat ko! dia kentot kan ko adelah. Heh!
      *smbil quitic kuku

      0

      0
  2. popo says:

    Tahniah. Cepat kawin. Tunggu apa lagi. Duit dah banyak

    0

    0
  3. hani says:

    booooo.. basi la dorg ni..

    0

    0
  4. cik mek molek says:

    amboiiiii we got money katanyaaaaaaa!!!

    yelahhhh kau kayaaaa tp xyah bgtau laaaa.org mmg dah tau…

    kemain riak yer kau nadeem…

    0

    0
    • Malu Dong Ahhhh!!!! says:

      Agak2 la kan…we got money tu dari mana ek…dari simpanan tabung sejak dari sekolah rendah atau dari……..DOT DOT DOT…tolong habiskan ayat i…kang tersalah jatuh fitnah plak…

      0

      0
  5. jj says:

    “we r happy, we got money”
    amboii. hadap sangat lah ngan duit kau tu.

    semoga berbahagialah hendaknya ND.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Suka hati kaulah labu…

    0

    0
  7. BOO says:

    Kalau da ngaku tu, cepat2 la kawen. Hope berkekalan sampai akhir hayat ye. Insyaallah, Amin.. :)

    0

    0
  8. kak seripah says:

    xde sapa jeles dgn ko…. kat dunia ni mmg ko ade segala2nye… duit yg ko ade pon rompak duit rakyat…. manusia…manusia…

    0

    0
  9. anoni mouse says:

    sorry to say..bahasa awak terlalu RIAK encik nadeem oii..ikutlah lah resam padi makin tunduk makin berisi..ni makin meninggi tapi tak berisi2..renung-renungkan dan selamat beramal.

    0

    0
    • Anon says:

      Saya tak rasa dia niat untuk riak. Cuma put on some ‘sarkastik’ word di situ utk haters yang suka menghentam.

      0

      0
  10. awan says:

    we hv no money like you and ur dad but yet just a simple life with full bless of Allah.. Insyaallah.. kau ada???

    0

    0
    • dena says:

      insyaallah..die pun akan dpt redha dr Allah..kalau tak skang mungkin esok lusa.. kita ni yg komen pun jgn la riak sgt “….just a simple life with full bless of Allah” sedangkan kita pun sendiri tak tahu rezeki kita yg cukup2 mkn ni Allah redha ke tak…. sama2 berubah la kepada yg lebih baik… tak rugi pun doa yg baik2 kt org lain..

      0

      0
      • awan says:

        saya cukup bersangka baik dgn Tuhan yg hidup saya dan org lain diredhai walau ckup2 makan.. :) Insyaallah..Janji Tuhan yg riak itu tidak akan dpt redhaNya..bukan doa sy cuma sekadar teguran dan perkongsian..

        0

        0
  11. Jiran Nadeem says:

    BONGKAK SUNGGUH KATA2 KAU NADEEM!!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    seyes aku jemu 2org ni…yg laki mcm ganster kmpg dusun sama cm bpk kau..yg pompuan mcm xtaw jaga diri molek2..trend amek gmbr dekat2 kuar statement ‘hanya kawan rapat’… nora,muke dah canik but please la behaveeee….

    0

    0
  13. miss A says:

    jgn sampai Allah tarik ape yg ko ade~

    0

    0
  14. Anonymous says:

    dr anda pg kemana2 hanya dgn mmbuang duit begitu saja apakata anda berdua nikah je trus.sekurang2nya selepas ini kalau anda berdua nk keliling dunia bolehlah anda tidur berdua serta bergambar berpeluk2 dn comolot bagai..

    0

    0
  15. wawa says:

    WE HAVE MONEY???ouchhh!!!!!!!xde ape pon dgn duit yg byk…sume sama je di sisi Allah mlainkan yg beriman dan bramal soleh…kelak akn ditnya mna kamu dpt duit, di mna dibelanjakan…fikir2la selamat beramal..sementara pintu taubat msih dibuka….

    0

    0
  16. POYOOOOOOOOOOOOO says:

    mak aiiiiiiiiiiiiiiiii…belagaknyeeeeeeeeeeeeeeeee……mcm dunia ni dia yg punya….ni semua pinjaman jee dik noon oiiii…..ingat 5 perkara sblm 5 perkara…

    0

    0
  17. Cube says:

    Pinang dibelah dua??? Oh plz……. Uwekk!

    0

    0
  18. Makcik KJ says:

    Ye Nadeem, memang kau ada duit…sebab bapak kau duduk dalam cabinet tu merompak kami ni..kami yang jelata yang happy ada keluarga tanpa ada orang mengata dan bukak cerita peribadi kami di laman En. Nara ni..

    tapi takpelah kan…kau suka attention, kau suka duit tu, kau tak faham maksud sengsara dirompak dan kau tahu erti sedap makan kat london, bila ramai lagi rakyat yang kena rompak ni pun patut mendapat keselesaan. work harder nadeem? kau kerja ke tak ye? kalau kau setakat pegawai sentara bapak…jangan cakap kau kerja. itu berlakon. eh eh..itu berlakon pun kerja kan? ye tak? aduhai!

    Esok lusa, bila Tuhan marah, semua tu kena tarik, aku rasa kau nak jadik pak guard pun tak sanggup Nadeem. Apa tah lagi kerja kait kelapa.

    Enjoy lah dulu apa yang kau ade sekarang ye, Nadeem. Bila dah takde semua tu nanti, Makcik rasa kau akan faham erti kepala atas sejadah and angkat tangan mintak sedekah pada Tuhan.

    0

    0
    • slay says:

      jangan gunakan perkataan Tuhan marah..xelok la sbb Allah bukan seperti manusia mempunyai sifat marah,benci,tak suka….guna la ayat jika Allah Murka..just for your info :)but your comment is so nice..support !!

      0

      0
  19. Cube on Ice says:

    ND memang cerdik..akal dia lagi tinggi dari Nadeem..Dia tak kan persiakan diri dia begitu sahaja.. Nadeem nmpk lembik setelah menyatakan ‘My Love” buat pertama kalinya berbanding wanita2 yang pernah didampinginya.. Sudah tentu ‘ada’ yang jeles dengan ND..hahaha..Kemungkinan besar, ND boleh bersama Nadeem asalkan Nadeem ada duit yang banyak. Jika habis, hahaha habislah Nadeem..kbai!

    0

    0
  20. fadura says:

    Poor ND..(xperlu berbangga sgt kalau ada duit..hanya pinjaman saja tu…pinjaman dari Allah)

    0

    0
  21. kasabian says:

    POYO!
    syukurlah kau lahir dlm keluarga berada. kalau lahir dalam keluarga mak bapak keje pencuci pinggan, kais pagi mkn pagi…ada ko nak merepek macam ni? kau cuba cakap ayat ‘work hard’ tu skali lagi aku debik muka tu.

    0

    0
  22. aku suka ati.. says:

    x tera mana pon ND tu….toksah bangga sangat la..
    sedey mak..

    0

    0
  23. BUNKFACE NO.1 says:

    Nora ni memang minat lelaki yg style macam tu ke ? Nadeem dgn ex dia Jejai style lebih kurang je, aku tak rasa ni sebab duit..aku rasa Nora memang suka lelaki yg style macam ni. kalau bg kat korang suruh pilih lelaki yg ada duit dgn tak dak duit..mesti korang pilih yg ada duit jugak kan. zaman skrg tak ada duit nak makan apa

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      poyo lah pak cik Nadeem. tak dak sape yg heran kau dapat Nora. lain lah kalau kau dapat Diana Amir…yg tu aku jealous, setakat perempuan macam Nora ni berlambak lah kat luar

      0

      0
    • just passing by says:

      Honestly, that was pretty discriminating dont you think. try not to generalise people yeah. Admittedly money is important, nothing is free in this world. But I am sure, like me, so many of us wud rather work hard for money than stick to someone like a parasite. I believe that there is still a large number of us that value our dignity and pride over money. As a lady myself, I do not disrespect Nora Danish. Everybody has their own survival plan. But if they says it’s true love, then lets assume it is. ;)

      But I’ve gotta say nadeem’s statement is definitely uncalled for. I work hard for my money everyday for people like you to abuse.

      0

      0
  24. gigi emas says:

    Restoran Novikov sure tak halal…….

    0

    0
    • nk tidoqqq says:

      depa ni nk heran apa restoran tu halal ka x…perbuatan depa tu sah2 dah haram…so apa ada hal ngn makanan yg x halal….kekekekeke….

      0

      0
    • Gincu says:

      Dari nama, restaurant ni ialah Restaurant Russian. Orang Russia apa diorang kisah halal ke tak. Org muslim russia yg kononnya muslim pun bukan semua yg amik kisah makanan halal haram.

      Angkuh betul statement sang nadeem ni. Ingat lah ya, Tuhan bila2 boleh tarik nikmat dan kekayaan. Dengan kehendakNYA, dalam kurang sesaat pun org yg kaya raya boleh jadi kayap melarat.

      0

      0
  25. SATU MALAYSIA says:

    apa masalah haters ni sume? biar la depa nak happy ke clubbing ke.. sejauh mana u all tau hubungan depa? org yg bckp byk membenci ni confirm x baik…hati hitam maka hitam la ayat yg keluar..pemikiran negatif..hati pn negatif…klu x kaya tu pandai2 la usaha..bljr bersyukur..BANGANG

    0

    0
    • ehh says:

      bkn mslh kaya ke tak kaya ye…mslhnya sombong dan riak..klu low profile org xde kisahnya..

      0

      0
      • Hyuna says:

        SATU MALAYSIA ni mesti nadeem , xpon nora danish . “hati hitam maka hitam la ayat yg keluar..pemikiran negatif..hati pn negatif…klu x kaya tu pandai2 la usaha” oh plzzzz …. means if hati riak takbur maka riak takbur juga lah ayat yg keluar kn ???? ayat ko mcm ludah ke langit !

        0

        0
    • ehh says:

      ‘bljr bersyukur’ blh ditujukan utk nadeem..harta tu pnjaman je ats dunia ni..bljr bersyukur dn klu blh gunakn harta kurniaan Tuhan ke jln yg lbh bgus..

      0

      0
    • lockup says:

      belajar bersyukur dgn cara lupaka Tuhan ke?

      0

      0
    • lockup says:

      belajar bersyukur dgn cara lupakan Tuhan ke?

      0

      0
  26. aku ada kau ada says:

    amboiiii…riak kemain… ingatlah, ni semua sementara je….
    aku teringin sangat nak tengok ko pos gambar pegi tunaikan haji nedem oiiii….

    0

    0
  27. Anonymous says:

    apa yg bestnya dpt nora danish?? pleeezzz laa..janda bolong kot

    0

    0
  28. miu miu says:

    Ehem2. first thing aku nak cakap, ko ada fans ke?? HAHAHA kalau tak sebab ko kua dgn ND, xde maknanye aku nak ko. Pastu, tak payah riak sgt. Ko kaya sbb mak pak ko kan. Aku malas nak komen ttg muka ko yg dijadikan Allah, tp sebab da perangai macam ni mmg lg la meluat nk tengok. PLEASE laaaaaaa jgn poyo sgt .

    0

    0
  29. jejai says:

    mak ai belagak nya sembang ,takbur bagai … sekali tuhan nak ambik sekejap je dik non

    0

    0
  30. ;- says:

    setuju dengan kebanyakan pengomen dkt BN ni.. compare dengan komen2 followers instagram ND (nong danish+nu’damn) semua komen style MACAIII!…

    0

    0
  31. heloo says:

    klau nadeem nie org biasa je..aku xrasa nora danish nie pandang..

    0

    0
    • anak dara tua says:

      cer ko g baca entry kat rotikaya, “jika sudah jodoh pekebun pun sudi”… bleh la nak ckp kan sebab tak dpt pekebun, klu ND dpt pekebun pastu kuar statement gitu aku pun sudi jadi fan dia…

      0

      0
  32. sally says:

    Tiada yang kekal di dunia
    Yang muda pasti kan tua
    Yang hidup kan pasti pergi jua
    Hidup ini ibarat roda

    What Allah gives, Allah can take back in a blink of an eye…

    Sayu hati ni dengan your arrogance….bersyukur dik…jgn terlambat nanti nyesal….

    0

    0
  33. paukaya says:

    ini la yang die ckp kat bini die dulu…pastu tggl je..die jolly ngn org lain..

    0

    0
  34. lalalala says:

    WE GOT MONEY???amboi…angkuhnye ko ngn uit ko…hina sgt ke org yg tak bpe ade uit ni…..lau ayh ko xkye ko pown lom tntu cm skrg la nadeem oiiiii…..

    0

    0
  35. adnan semput says:

    hamboiii kemain nasihat kan please work hard…ko tu work hard ke dok pakai duit rakyat bawak awek ko tu ke hulur ke hilir? phuiiiii

    0

    0
  36. jejai says:

    giler kau ND taknk kt si nadeem ni.. da la tak keje… berkepit sana sini… duit berkepok..
    tp igt laa…tak semua nya selalu indah …jgn nak riak bongkak takbur sgt nadeem…..!!!

    0

    0
  37. reda says:

    kesian ND kot2 dapat boipren yg sedikit riak..blm ape2 lg dh tulis ayat cam tu..tapi ND akan ckp boipren dia tu sangat lh baik hati nye…sebab duit botingtingkek tingkek.

    0

    0
  38. slay says:

    bapak menteri boleh la bro….duit pon duit rakyat…harta dunia je…u r so lucky n unlucky man…sosial life lu is so good…taip je anak nazri kat web bersepah keluar gambar-gambar kau coz i got money…laughing so loud !!!

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Bagi aku ND ni takde la lawa sangat. Muka macam Nadeem jer pun. Takde orang nak jeles. Kalau dah banyak duit sangat, kahwin je la. Berlagak je lebih si Nadeem ni.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    kalau nadeem la jodoh ND…haiiii…x tahu nk cakap ap….jgn sok jadi menjadi kali ketiga sdh…

    0

    0
  41. mayo says:

    hanya Allah sahaja yang berhak meng”SYURGAKAN” & meng”NERAKAKAN” hamba-hambaNya.

    0

    0
  42. datin says:

    #factual !
    bila masak kau bekerja? aku tgk IG kau asik berkepit dgn ND dan geng geng kau tu!
    jangan nak ajar orang macam mana nak bekerja… kau tu pergilah belajar cara tutur bahasa. You damn arrogant Mr Nadeem!

    0

    0
  43. saja saja suka says:

    kalau marahkan haters sekali pn beradaplah guna ayat.. mmg tidak dinafikan u dr family yg BERADA sgt2.. mintak apa semua leh dpt. tp jgn la riak dn takbur. kalau ALLAH nak tarik kekayaan.. dgn sekelip mata DIA boleh tarik.. kalau ALLAH nak tarik kecantikan tak dan nak kedip mata semua boleh hilang.. Patutnya guna bahasa yang menceriminkan kebijaksanaan bukan menggunakan bahasa memaparkan kebodohan, kesombongan dan keriakkan..
    **for ND.. sebagai wanita jgn mudah diangkut sana sini.. jg martabat dan harga diri.. kau dok kata Nadeem baik.. ambil berat sal kau..pemurah..bla..bla..blaaa.. dia tak kan angkut anak orang g sana sini. dia akan jg maruah dan harga diri kau.. hmm pk2 kn ya ND**

    p/s.. dulu i follow ur ig tp sejak nd dok post pic dgn nadeem every minit..rs meluat terus tak follow la.. peace yo!

    0

    0
  44. orang kata biar muke x chantek asal prangai elok…
    ni harap muke je chentek tp prangai srupe mcm xde mak bapak…sng ckp mcm hdup sebatang kara (agak g mlancong sane sini tu tah sape ler yg jaga anak kau….)
    yg lg sorg tu toksah cakap lah mmg syaitooonirrrajimmmmm~

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Kau keje apa Nadeem ? Duit kau tu hasil business halal apa kau buat ? Nama kau naik dulu pun sebab kes gangster, bunuh, sosial kau. Now sebab ND. Sikit aku tak cemburu sebab orang macam ND je nak dekat kau Nadeem. Aku kesian lagi adalah.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    untung nya nasib ND..org yg sentiasa sabar,tabah dan bijak selalu mendapat keuntungan.. peristiwa lalu yg menimpa dirinya ditelannya dgn hati yg tabah..skrg waktu untuk mengecapi kebahagian yg didpn mata tersedia ..cuma cara tu yg x brp betul..bole menimbulkan syak wasangka dan fitnah..cuma perbetulkan yg haram tu cepat2 g halalkan ..insyallah semuanya akan kembali baik..

    0

    0
  47. Eddy says:

    Elok sangat la tu..sorang lapar burik…sorang lapar duit

    0

    0
  48. betik says:

    dia ni x payah terus terang pun org dh bleh tahu lah hubungan dorang.

    tak terkojut pown!!

    0

    0
  49. ayam says:

    Bukan contoh ibu yg baik utk2 anak2..teruskan usaha murni mu wahai nora..ko sontot nadeem punya duit pastu nadeem plak sontot ko punya burit..

    0

    0
  50. Nek Joan Rivers says:

    Correction: Your dad has (dirty) money… You are just spending it. Hard work not required. #justsaying #factual

    Piece of shit… Go buy yourself some humility!

    0

    0
  51. xoxo says:

    Kalau Allah nak tarik kesenangan tu sekelip mata je.
    #factual

    0

    0
  52. Anonymous says:

    korn ni semua tak paham maksud nedim tu.bukan nadeem ok!dia sebenarnya tak bermaksud pon nak belagak riak or whatever.dia cuma ckp pada haters yg tak habis2 nak kutuk diorg.dia cuma manusia biasa mcm kita.maafkan saja dia.korg kutuk dia yg dapat pahala.so bawak2 mengucap ok!

    0

    0
    • ye la tu says:

      mesti ni kawan nadeeeeeem tu kan..
      sapa dia utk ada haters? ada jugak fans ke? if ada, fans nadeeeeeeem tolong la back up yr IDOL… lol

      0

      0
    • slay says:

      kalau tak suka orang kutuk jangan cakap banyak kawin jela!!!tak payah la nk cakap ada duit la bagai

      0

      0
  53. what the? says:

    kuikuikui .. sama je bentuk hidung dan saiz awak berdua .. semoga berjodohan ..

    0

    0
  54. aku says:

    phuiiii,
    sapela nk jeles ko dpt nora danish tu..janda lobong..dah bekas org..pigidahhh..
    x hadap aku ngan pompuan cmtu..bodoh bertingket2 ko ni…damnnn!!!

    0

    0
  55. nonamanes says:

    Amboi riaknya berkata-kata. Esok bangun jadi cacat baru tau. Duit berkepok pun takdak guna. Cessss

    0

    0
  56. norra says:

    hoi! statement kau agak2 la! kang flight kau balik malaysia crash patah riuk semua baru kau tau langit tinggi ke rendah! rileks2 sudah. hidup ni mmg ada org yg benci & suka. kalau org tak suka kau, sbg public figure skrg, kau hadap jela. tak perlu buat statement mcm tu.

    0

    0
  57. yaya says:

    TAKBUR, BONGKAK, POYOOOOOOO….
    KALU KAYA SANGAT TAK PERLU LA NAK MENTION OK,
    KALU KAU RASA DAH KAYA SANGAT, ADA ORANG LAGI KAYA, KALU KO RASA AWEK KO DAH CANTIK SANGAT (AWEK ORANG/BINI ORANG) ADA LAGI LEBIH CANTIK, SEMUA YANG LEBIH KAYA, BERKUASA, CANTIK, SEMPURNA DAN SEGALA-GALANYA HANYA MILIK ALLLAH…

    0

    0
  58. risha says:

    ko lupe nak letak lg 1 ayat…” WE HAVE A LOTS OF SINS!!”
    sesuai utk korang berdua!!!

    0

    0
  59. Dee says:

    apa perasaan nora danish tinggalkan anak dia lama2 untuk berjoli2 dgn nadeem kat london? #justwondering

    0

    0
  60. Anonymous says:

    perasan benor nadeem ni igt org kebulor nora danish die? phuiiii ade fans ke nadeem ni? hairannnnn

    0

    0
  61. geli sakan says:

    nadem muke da mcm matyo..xlame lg timbul isu ND kutuk pak guard ala2 bini matyo pastu kene tembak kple.hah..baru iye kau!!

    0

    0
  62. Rim kereta says:

    Astagfirullah…Kesian btl mentality org2 kta ni..Mengata org mcm mkn bertih jagung! Bawa2 la bertenang, kalo menegurpn jgn smpi memfitnah! Nasib kta sendiri pn blm tentu lg, hanya Allah yg maha mengetahui. Moga ND n Nedim tabah..Aminnn. Nk dislike komen sy ni, silakan..

    0

    0
  63. suriabajahitam says:

    bongkak sungguh statement ko nedim..ko lahir2 duit dah bekepuk makan tak habis hasil tuaian bapak ko senang la ckp.. duit sape klu bkn duit rakyat.demmmmmm!! what goes around comes around

    0

    0
  64. Mak jemah pemalu says:

    Sayang yek…ko banyak duit..kaya raya tapi masih miskin nak bayar mas kahwin RM300..semoga Allah percepatkan jodoh korang n bahagia…

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Riaknya … orang macam ni yang Nora tergila-gila kan. Jangan kerana duit tergadai body. Itu bukan cinta namanya. Nadim cuma nak tumpang glamour je . Dapat la posing sana posing sini . Nora bukannya cantik sangat pun. Mangsa dia yang lain lagi cun. Sebagai artis Nora patut jaga maruah diri jangan sampai peminat menyampah.

    Ada ke orang yang nak jeleskan Nadem berkepit dengan Nora. Nora bukannya lawa sangat pun. Biasa-biasa aje. Berlambak lagi pompuan yang cun melecun ,lawa dan dihormati di luar sana.

    Walaupun kebanyakan lelaki diluar sana tak ada duit banyak macam Nadim tetapi mereka ada sesuatu yang Nadim tak de……..mereka ada harga diri , pegangan ugama , mereka bekerja keras untuk mendapat pendapatan yang halal ….dan calon suami yang diidamkan oleh wanita-wanita yang inginkan kebahgiaan dunia dan akhirat.

    0

    0
  66. ek eleh says:

    ek ele..bos aku yang ada 2 biji sepital private 4 biji poliklinik sendiri pon tak ada angkuh macam ni..nampak sangat perbezaan org ada ilmu dengan yg xda ilmu.yang xda ilmu duit bawak berjoli je la kan..ok next cite.

    0

    0
  67. Anonymous says:

    muka mcm tempoyak

    0

    0
  68. Tk suka nora danish says:

    Nora lawa2 ke cute ke tetap jejai dh pakai jgn nk bangga sangat la yer mat poyoooo

    0

    0
  69. Mak Jemsss says:

    Ayat org bodoh mmg macam jantan ni. Benci aku! Layak ke kau nk ada fans? Dah la bapak tu menteri samseng taikooocheng!!!

    0

    0
  70. miss gucci says:

    Nasa dgn Marion tu lg kaya dari Neno bodoh nie…x pernah pon dengar nasa or marion melenting nk sound2 org kt ig diaorg. In fact diaorg sgt la humble yer. Boooo Neno!!! pfftt!!

    0

    0
  71. Lidi Penyapu says:

    Angkuh bunyinya. Dunia hanya pinjaman, akhirat yang kekal.

    0

    0
  72. saya says:

    berlagaknya statement.. Tuhan tarik balik semua yang dia ada baru tau…

    0

    0
  73. hater says:

    When majority of the malays voted….you were blinded by the propaganda “rakyat didahulukan” so you voted monkeys to be the govt and now these monkeys’ kids talked cock by saying we the people should work harder……as though they had worked hard enough…oh yes they worked hard to rob the people…..and wasn’t he linked to the murder of Daryl at Uncle Don’s di sri hartamas..dulu?. and he got scot- free….marvellous nadeem…enjoy your life while it lasts…..we’ll see who gets the last laugh? Hidup ketuanan melayu….I’d rather belong to a race that has dignity and not flaunting your wealth…for.only God knows where they’re from……..pathetic guy….you nadeem and you too ND.

    0

    0
    • liyana says:

      Dia yang suruh balachi dia tu yang bunuh Daryl.

      Wahai peminat2 neno neno kejadahnya, lagi korang praise we are your fans, we love you humble nya bossned, handsome nya…jhi yo jhi yo … lagi naik perasan dan lagi dia perbodohkan korang. Berhenti la…dosa jer kita ampu orang tak guna macam mereka. nak kiamat dah…

      0

      0
  74. Lia Surihani says:

    AKU TENGOK ND NI MACAM TAKDA MARUAH DIRI..JAGALAH STATUS..AWAK TU JANDA..IKUT LELAKI YG BUKAN MUHRIM KE HULU KE HILIR..KAWINLA DULU…LEPAS TU NAK KE MANA2 PON TAKPA…NI BOLEH MENIMBULKAN FITNAH.

    0

    0
  75. Suka suka says:

    Sorang jilat, sorang hisap. Dua dua tempah neraka.

    0

    0
  76. sakit hati dgn org berlagak says:

    oii needim. meh aku bgtahu ko. wpun aku xsetanding n sekaya kau. tp kaya2 ko kaya mak bapak la. kalau kau boleh ckp dgn satu mesia yg kau meniaga pe bagai pun. kau dr kecik dah mewah.so tak payah nk bajet2 kau kaya sgt. tak payah nk belagak mcm nora danish tu setanding siti khadijah ke aisyah isteri nabi tu. boleh pergi mana lawa nora danish kau tuh? smpai mampus ke? aku fuckoff la manusia2 kaya kat mesia tak sedar diri mcm kau ni. u can said haters gonna hate. so i am. aku dengki dgn kekasih hati kau?harta kau?lgsg x.tp aku benci org belagak kaya mcm kau. godai.

    0

    0
  77. nora perasan lawa says:

    Isk isk perasan hebat,,,

    0

    0
  78. O_o says:

    lagi ramai yg benci makin mereka rase diri tu hot dan yg mbenci tu jeles dgn mereka ni.. jadi biarlaa.. dedua pun daa nampak sepadan.. mmg suke kebebasan dan mghabiskan duit.. pnjg lagi perjalanan tengok kan ajelaa…

    0

    0
  79. umat says:

    Takburnya manusia
    ingat BEAUTY & MONEY tu tak naik timbang kat akhirat nanti
    kesian kt anak2 korang
    kami bukan haters
    tapi kami taknak terpalit dosa di sbb org cam kamu Malaysia di ancam bencana laknat dari ALLAH

    0

    0
  80. Whattttt says:

    “work hard”…kah..kah..kah

    0

    0
  81. saye says:

    tak perlu la nak cakap pasal duit tu dik non..

    0

    0
  82. permysuri says:

    ish ish ish… ramainya yg iri hati dgn kebahagiaan mereka berdua ni. daripada membuang masa kat sini, go find something better to do – so that anda boleh jadi lebih cantik dari Nora dan lebih kaya dari Ned. kan bagus kalau kita semua ada mentaliti ‘bahagia melihat kebahagiaan orang lain’, dan berusaha dgn gigih untuk menjadi sebahagia atau lebih bahagia dari mereka.

    0

    0
  83. mak jemah says:

    “We got money”?? BUTO PAK HANG! Sorry uolls ayat kasar, naik darah mak jemah baca statement penyangak ni.

    0

    0
  84. taktauapa says:

    wow, yes nadeem,,, both of you got money and kids. but your sentence just bongkak. tak semua fortunate enough to be born to wealthy parents or born with beautiful features like nora danish to make her photogenic enough to look beautiful in photos. jgn la condemn org tak cukup berusaha, or tak earn enough to be enjoying life. rezeki milik Allah. jgn la bongkak sgt. kalau ko tu biasa2 jer, i dont think she will take you seriously. bongkak sungguh ayat ko. it makes me think that, you may have all the money, tapi takda hati perut or manners.. congrats.. you made yourself to the asshole hall of fame.

    0

    0
  85. headphone says:

    Gile ah…
    riak & takbur statement mat deem ni…
    haters?
    yeah…i’m A hater of ignorance…

    0

    0
  86. awesome says:

    ayat berlagak + x sedar diri

    0

    0
  87. saya bukan mata duitan. says:

    Amboi.. belagak nya.. klu lah di tarik semua yg ada, rasa2 minah ni nk stay ngan dia tak? Bill gates pun x sombong mcm ni. Wekkk!! Meluat!

    0

    0
  88. Fakrull Islam says:

    No Nadeem. You got OUR money. The RAKYAT. Shame on you for having the guts to say so. But well..should we be surprised?

    0

    0
  89. anon says:

    Jealous much??? All you haters are gonna hate, no matter what. l am not a fan of Nora nor Nadeem. Why jealous of him being rich or being the son of someone rich?? He didnt go and rob a bank. His father has a big law firm. So jgn lah menuduh amik duit kerajaan pulak. Pengomen2 kat sini kan semua baik2 and alim belaka kan, so kenapa nak dengki and fitnah pulak. Boleh pahala ke?? Check yr facts guys……buang perasaan dengki jauh2. Org melayu mcm ni lah, dengki je lebih. Drp duk mengutuk org, baik gih kerja kuat2 mcm org cina tu. Org melayu ni malas bekerja and kuat mengutuk. Marahlah. This is a fact….

    0

    0
    • marah sangat says:

      kalau leh dislike 10 juta aku dislike 10 juta kali komen ko ni…. hello dah bapak dia mmg menteri .. gajinya dari tax payer … org melayu yang poyo n bongkak cam nadeem tu ada sekerat dua.. ko yg konon positif ni tak malu lak ngutuk bangsa sendiri pendengki, pemalas..

      fakta apa ngek??? ko baca sejarah nenek moyang kita siapa asal orang melayu.. bangsa yang takkan hilang didunia.. bila majapahit runtuh… wujud kesultanan melayu melaka.. pas tu wujud tanah melayu… aku rasa penyangak bangsa ialah orang macam ko ngn nadeem yg ingat orang dengki.. padahal sttmnt tak berotak dia yg buat orang meluat… tolonglah jangan jadi melayu yg dangkal

      0

      0
      • Anonymous says:

        majapahit tu melayu ke bro ? i don’t think so…sebab majapahit = org jawa.
        kat singapore kalau org jawa dia tulis race lain2 kat IC…kalau melayu..baru lah dia tulis race “malay”. kat indon pun sama.. jawa is jawa not malay

        0

        0
        • Anonymous says:

          Majapahit melayu la budus.boleh tak kau study tanah melayu ni dulu merangkumi dari mana ke mana?

          0

          0
        • nobody says:

          get ur facts right la bro. JAWA is MALAY. Sila rujuk Perlembagaan Malaysia tentang definisi Melayu

          0

          0
        • yuuu says:

          sebelum kerajaan melaka dah ada lah org tinggal kat tanah melayu…ni mesti keturunan indon jawa nak klaim ni. pergi baca sejarah smpai abis lah

          0

          0
        • yuuu says:

          @anon 10:43…..tanah melayu ke kepulauan melayu ?? ha3…kau tu kot belajar geografi balik. tanah melayu tu semenanjung…kepulauan melayu baru lah merangkumi indon

          0

          0
    • Anonymous says:

      u must be that so-called bossned..here’s a piece of humble pie..enjoy!

      0

      0
    • nenonenooo says:

      “Big law firm” . Hello. Shahrizat punya lawfirm lg besar la bro. Takat lawyer 3 ke 4 org, considered small je.

      0

      0
  90. anakmalaysia says:

    Orang melayu ni kuat betol dengki. Mana kamu tau dia amik duit rakyat. Gihlah kerja kuat2. Ayah dia kan business man yg berjaya. Org melayu ni berani mengkritik sesama melayu je. Gihlah kutuk penyelewengan yg berlambak2 kat Penang tu. Bila dgn cina takutlah. Dgn melayu bukan main lagi. Cina duk bersatu, melayu duk dengki2. Bila kene tegor melenting. Dah dasar pemalas. Bila ade yg rajin and senang sikit, mulalah nak dengki. Good for you Nadeem….eat yr heart out all you haters. Tapi Nadeem, next time jgn lah wat statement yg agak riak, tuhan nak amik balek semua bende sekelip mata je. About yr love, l agree…. she’s beautiful, but l think all these so-called artistes are high maintenance. Neway, gud luck…

    0

    0
    • taktauapa says:

      anakmalaysia; i think his statement is really bring out the anger here. i admit meleis perangai macam2, tapi deep down as meleis, tetap ada nilai, ada budi bahasa, ada manner.. basically, if they cannot handle the internet haters, jgn la nak upload gambar2 semua… bukan ada paparazzi nak hunt depa kat Paris sana or bali. or whatever places they go… they’re not sell-able enough for the media. ni sendiri yang upload….. sendiri tanggung la.. kenapa nak sentap lebih…

      0

      0
  91. jurai jemarai says:

    “work hard”= yea, kerja keras habiskan duit rakyat.
    “beautiful kids” = yea, semuga perangai anak2mu cantik bila dh besar.
    “we are happy” = yea, kita tunggu & lihat.
    “gt beauty by your side”= yea, cantik hanya di luar tapi di dalam…???
    “we laughing it off”= yea, ketawa kt dunia je la kamu.
    “what do you guys have”= yea, kita ada Allah & maruah.
    Utk Nadeem, jgn takbur kerana ini semua adalah ujian Allah utk hamba2nya.
    Utk Nora, seorg lelaki yg baik akan menjaga maruah perempuan seperti dia menjaga maruah ibu & saudara perempuannya. sila dalami maksudnya.
    Sekian, terima kasih.

    0

    0
  92. BMK says:

    Hai Nadeem…rajin datang mengomen. Dah panas ker?

    0

    0
  93. Kangkung Goreng Belacan says:

    eh mamat muka matyo ni…ayat tak boleh blah..belagak nak mampus..
    “we got money” “pls work hard so u can enjoy good living like us” wadehel…!
    we work VERY HARD lah nadem kambeng…tp duit pegi ke engko..disalurkan pula ke ‘my love’ kau yg mcm tahi tu….
    ishhhh geram aku baca ayat mamat ni…x pasal2 emo skrg..

    0

    0
  94. Neno says:

    Mohon buka blk kes bunuh kt sri hartamas tu biak rasa skit muka mntk terajang ni Nd pun perasan lawa gaya mcm cina jinjang baru kenal dunia hahaha leher berlipat muka double chin hoii beela khan lagi 100 x lawa murahan la ND speakin konon tiptop sgt lidah belit2 sebut tk jelas harap slang jer lbh puiiiii

    0

    0
  95. Macam setan statement ko says:

    ko ingat ko kaya sangat ke setan. berlagak nak mampus. berlagak dengan harta mak bapak. BMW man konon phuii!!. muka ko tu hodoh macam nak mampus. betina second hand macam nora tu takde sape nak heran lah. tak yah nak bongkak sgt. perangai macam hantu. beautiful children lah sgt! we got money lah sgt bodoh rahap gaban jantan ni. ko ingat ko Naza ke yang handsomw nak mampos kawin dgn marion counter well educated class woman! cermin diri korang tu dulu. muhasabah sikit.

    0

    0
  96. Work hard lah sgt.. says:

    Are you sure you are work hard for living nadim??
    Bukan ko perabih duit bapak ko ker??

    0

    0
  97. hova says:

    Ape guna hidop mewah, kalau ianya hasil rasuah.
    Duit ekau botingkek tingkek, otak ekau toramat singkek

    0

    0
  98. taubat sebelum terlambat says:

    best tak dapat barangan 2nd hand… best nyer. bertaubat lah perangai tak semenggah dua dua ekor ni. sanggup ko tinggal kan anak utk pergi bercuti dgn jantan low class macam ni. Dunia-dunia. Jejai pun tak kurang ajar macam bf ko ni. perangai macam taik. ko ingat muka kau cantik ke Nora. beli cermin tgk. tak yah nak perasan kpop sangatlah.

    0

    0
  99. meroyancrew says:

    bee khan masih dlm edah,mksudnye blum bercerai secara rasmi lg lh ni.nora ni kire perampas jgklh klu cenggitu

    0

    0
  100. Booo says:

    To me dis 2 jokers they r nothing but jus a bunch of attention seekers..till now Aku Dunn see the need n the point for em to upload every single pic of their’s…so Aku come to the the conclusion dat they jus want the attention in order to make their day….Aku tak rasa fans heran sangat nak tgk their pics every single day…lama lama muak jugak…so much for sharing anyways…

    To what ever ur name is….ya…kau ader tons of $$…but who cares..aving tons of $$ doesn’t mean u ave dignity n self respect…biar takde duit but kaya wit adab n respect….so by flaunting ur so called wealthy kau dah indirectly telling others dat u might ave buy the respect u need fr others, friendship n even relationship wit $$…guess money does talk in ur vocab…

    For ND…as a single mother n even s sum1 who ave been tetamu Allah…I think By now u should noe how to carry urself….by acting like dis indirectly kau sendiri yg mengundang fitnah….wit dis kind of attitude lah yg always give the word janda a bad name….

    So….to dis 2 attention seekers…always remember dat grass will never greener on the other side…bersyukur dgn aper yg ader…jgn sesekali riak Dan takbur…coz Allah always give wat we need not wat we want…

    0

    0
    • taktauapa says:

      hi, like your comment. i use to like ND, but i cannot process a single mother willing to leave her child to be in Paris with whatever lover she have. she should be more responsible as a mother and try to elakkan fitnah. bukan fuel lagi fitnah2.

      0

      0
  101. meroyan crew says:

    kesian rayqal.slalu kne tinggal.maknye byk menghbiskn mase ngn pakwe baru.enjoy sne cni.sepatutnye mase yg terluang tu hbiskn lh utk anak.nora mmg ibu yg gagal

    0

    0
  102. Anonymous says:

    i guess he really really really really likes her la kot ye..
    but, whoa, some “rep” he got..

    0

    0
  103. miko says:

    sometimes Allah grant you with all the luxury that you have sbb dia nk uji..aku lbh rela hdup sederhana drp kaya tp lupa diri..you know why..sbb dia ajar kita hargai hdup and hormat org lain..

    0

    0
  104. kak tipah says:

    dulu masa si ND ni bercerai dgn jejai, kesian aku nengok sbb si FS rampai jejai, now sumpah aku meluat dgn si ND ni sebab rampai laki orang. no wonder la si ND ni start berbaik dgn FD kan

    0

    0
    • sandrianasiska says:

      Ambil berkat dan tips dari FS cara2 rampas suami orang. Makan tahun tu nak menuntut ilmu ‘Sundal Bolong’

      0

      0
  105. insan says:

    Bongkaknya berkata-kata …
    Semua yang ko ada itu adalah milik Allah swt … Ko tak punya apa-apa nadeem oii …

    0

    0
  106. Borhan says:

    butuh pak dia..mmg babi la anak Nazri ni..tp yg pelaq haram jadah adalah org Pdg Rengas yg undi bapak dia..puak Melayu yg undi pak dia mmg BODOH..accept the fact..klu kena bom pon org tak kesian

    0

    0
  107. MsHany says:

    I seriously wanna know how hard this guy worked for the ‘good life’ he’s living. hypocrite. and seriously was there a soul out there yang jealous of the two of you? biatch puhleez… bajet hot sangatttt. if he had not post all these shits, nobody would have given a damn.

    0

    0
  108. itudia! says:

    p ambk air sembahyang ramai..udh2 la mnfintah..mlm nie pasti abg nara tido nyenyak lepas melaga2kn peminat nd..btw esok keluar pula gosip bf nd merajuk..

    0

    0
  109. Bapak borek anak rintik…bgaimana acuan bgitulah kuihnyer….teringat I dialog film senario dulu2…dialog yasin “mak bapak jer kaya dier Blum tentu kaya…”cb contohi dafi tu Blajr tggi2,muda2lg dh pndai cr duit sendri…datuk seri sabrie yakub tu pun ok jer mulut…Blum pnh la dgr dafi js pndai guna duit bapak dier p melancong atau melencong mcm nadeem ni…hope jgnlah…duit rakyat tu sbnr nyer

    0

    0
  110. bla3 says:

    Blehhh.. STUPID COUPLE!!

    Si Nadeem ni bukan hensem pon. Nak tanye die keje pe eak? Cube die bagi tau ape pekerjaan die. Businessman? Blahlah ko Nadeem. Statement yang kau tulis menunjukkan betapa rendahnye IQ kau. Beautiful kids? Once you both get married and si ND nie dah lahirkan anak kau, katekanlah anak2 kau tu muke … kau nak kate pe? Remember Nadeem, Allah can give and take back what He has give you. Fans? Sejak bile kau ade fans? Puhlis-lah! Geli tau aku.

    OOhh ND, you’re such a joke! Kau melepak dengan JANTAN TAK GUNA YANG MENGHABISKAN DUIT RAKYAT nie just like you really2 want him desperately! Damn, aku tau lah kau tu cantik but dont use your beauty to seduce(?) a guy that just relaxed while he use people’s money and his father position just to make sure you can marry a rich guy thats better than your ex-hubby! Please think wisely! Think ND!! Anak kau tu pon kau kene pikir gak! YOU ARE ALREADY WASTE YOUR TIME WITH THIS DUMB-ASS.

    0

    0
  111. Mmg btl org melayu ni malas keje n kuat mengutuk contoh paling dkt ialah Nadeem tu…dkat sgt…kau pun sme mengutuk ape beza nyer

    0

    0
  112. sandrianasiska says:

    Ambil berkat dan tips dari FS cara2 rampas suami orang. Makan tahun tu nak menuntut ilmu ‘Sundal Bolong’

    0

    0
  113. Anonymous says:

    bila dpt point nak hentam uisss mcm org x de akal menekan keyboard..yg marah sgt pasal org tu senang kenapa..dah bapak dia belajar dan bersekolah tinggi mmg la bergaji tinggi..korang ni kalau nak jadi mcm dia work hard la…jgn pendek sgt akal..ni kerajaan bagi PTPN ko g shopping handphone mahal2..pas tu result kelaut..tu sebab carik kerja x dpt2..gaji pun kecik…cuba korang belajar sungguh2 dpt gud grade bole la anak korang pulak bergaya mcm polan tu…ni sebab kan korang malas dan suka irihati kejayaan org abih semua keturunan ko susah…haiihh

    0

    0
    • pening says:

      errrrr hello..mane ko tau diorg blaja rerajen?org belajar rerajen xkn wat statement ni kmnterian saye saye leh amek sape2 keje kt sini la….ini sebab kuat mmbodek…sng la naik…ko cube tgk youtube ape lnyataan die uh mnunjukkan die pndai…hujah pn x reti…ckp org bodo tp soh debat kecutttttt…samseng sgt…

      0

      0
  114. nadoom says:

    kalau banyak duit,ingatlah nak sedekah kat fakir miskin,jgn lah joli menunjuk2.esok lusa kau tak tau nasib kau.artis malaysia,sendu dan kayu.seks je lebih.

    0

    0
  115. Jubur Berbulu says:

    anak menteri UMNO mcm ni la perangai, dasar barua..tgk anak pmmpin PR sbg contoh anak YB Azmin Ali, mana ada mcm ni, perangai baik, x habiskn duit rkyat n x buat maksuat mcm nadeem ni

    0

    0
  116. mzNona says:

    saya bukanla peminat ND & Nadeem tp bile lame2 nengok mereka berdua terbit dalam hati derang memang sweet….seronok nengok mereka berdua..tapi bila melihat status2 yg dimuat naik oleh mereka berdua hati merasa meluat…pada Nora anggapla segala teguran sebagai tanda sayang peminat kepada nora..jangan lupa pada ketika Nora ditinggalkan Jejai seluruh Malaysia bersimpati dengan keadaan nora… mereka tidak putus memberi kata2 semangat kepada nora untuk menjadi org yg tabah…Jangan jadi prmpuan bodoh sombong buta dengan cinta sampai sanggup buang mereka yang concern pasal anda…kalau Jejai yg dh jadi laki tu pn bole tinggalkan u apetah lagi yg takde ape2 ikatan ni…
    n to Nadim…toksahlaa bongkak…yeaaahh u have money esok sekali Tuhan tarik balik sekelip mata ape yg ko ade bole hilang…lgpun apelaa nak bangga sangat come on Nora tu bekas2 je bukan setakat pernah ngan jejai…pernah scandal ngan dj an2 laki orang…berlakon pn taklahh hebat mane…but i agree dengan komen2 kat ats…org bukan jealous tp org meluat plak dengan kamu yg tak sedar diri…sorg janda pernah satu ketika dulu meraung ditinggalkan sorg lg perabis duit rakyat tp berlagak kaye benoorrr….huhu anyway wish u all d best wf ur relationship…

    0

    0
  117. nona says:

    saya bukanla peminat ND & Nadeem tp bile lame2 nengok mereka berdua terbit dalam hati derang memang sweet….seronok nengok mereka berdua..tapi bila melihat status2 yg dimuat naik oleh mereka berdua hati merasa meluat…pada Nora anggapla segala teguran sebagai tanda sayang peminat kepada nora..jangan lupa pada ketika Nora ditinggalkan Jejai seluruh Malaysia bersimpati dengan keadaan nora… mereka tidak putus memberi kata2 semangat kepada nora untuk menjadi org yg tabah…Jangan jadi prmpuan bodoh sombong buta dengan cinta sampai sanggup buang mereka yang concern pasal anda…kalau Jejai yg dh jadi laki tu pn bole tinggalkan u apetah lagi yg takde ape2 ikatan ni…
    n to Nadim…toksahlaa bongkak…yeaaahh u have money esok sekali Tuhan tarik balik sekelip mata ape yg ko ade bole hilang…lgpun apelaa nak bangga sangat come on Nora tu bekas2 je bukan setakat pernah ngan jejai…pernah scandal ngan dj an2 laki orang…berlakon pn taklahh hebat mane…but i agree dengan komen2 kat ats…org bukan jealous tp org meluat plak dengan kamu yg tak sedar diri…sorg janda pernah satu ketika dulu meraung ditinggalkan sorg lg perabis duit rakyat tp berlagak kaye benoorrr….huhu anyway wish u all d best wf ur relationship…

    0

    0
  118. anti zed zaidi says:

    i hate all those menteri n anak menakan menteri that use tax payer money but claimed as theirs. shame on you. we citizens work so hard but earn so little bcoz we dont have the title. you try to start from zero without your family help i want to see whether u can earn that much money. do that first than later you can say your so called “we got money”. saidina umar al khattab kuasai 3 per 4 dunia di zamannya, sahabat yg dijamin masuk syurga tp rasenye tak arrogant mcm die ni.

    0

    0
    • entah lerr says:

      cuba kita assume dia ni kalau keluar kerja dengan kudrat dia sendiri aku rasa on the begining level dia berpotensi sebagai peon si penghantar barang tu boleh la kot.. you know..dia kan kaki jalan sana sini.. semua tempat dia tau kot.. common la.. aku berani cakap dia ni kalau lampu bilik dia terbakar pn dia x tau tukar sendiri kot.. kekekkekekeeee… poodah dgn ko punya work hard.

      0

      0
  119. kiah propa says:

    if u got money, go to korea and operate your ugly face. bring your love together fix her big nose. takbur! bongkak. menteri sendu

    0

    0
  120. didi says:

    work hard my ass! nadem dan nazri ni memang kurang ajar. anak bapak sama je. samseng!

    0

    0
  121. noni says:

    saya bukanla peminat ND & Nadeem tp bile lame2 nengok mereka berdua terbit dalam hati derang memang sweet….seronok nengok mereka berdua..tapi bila melihat status2 yg dimuat naik oleh mereka berdua hati merasa meluat…pada Nora anggapla segala teguran sebagai tanda sayang peminat kepada nora..jangan lupa pada ketika Nora ditinggalkan Jejai seluruh Malaysia bersimpati dengan keadaan nora… mereka tidak putus memberi kata2 semangat kepada nora untuk menjadi org yg tabah…Jangan jadi prmpuan bodoh sombong buta dengan cinta sampai sanggup buang mereka yang concern pasal anda…kalau Jejai yg dh jadi laki tu pn bole tinggalkan u apetah lagi yg takde ape2 ikatan ni..n to Nadim…toksahlaa bongkak…yeaaahh u have money esok sekali Tuhan tarik balik sekelip mata ape yg ko ade bole hilang…ngan ank2 hilang baru ko tauu..lgpun apelaa nak bangga sangat Nora tu bekas2 je bukan setakat pernah ngan jejai…pernah scandal ngan dj an2 laki orang…berlakon pn taklahh hebat mane…but i agree dengan komen2 kat ats…org bukan jealous tp org meluat plak dengan kamu yg tak sedar diri…sorg janda pernah satu ketika dulu meraung ditinggalkan sorg lg perabis duit rakyat tp berlagak kaye benoorrr….huhu anyway wish u all d best wf ur relationship…

    0

    0
  122. ninoo says:

    saya bukanla peminat ND & Nadeem tp bile lame2 nengok mereka berdua terbit dalam hati derang memang sweet….seronok nengok mereka berdua..tapi bila melihat status2 yg dimuat naik oleh mereka berdua hati merasa meluat…pada Nora anggapla segala teguran sebagai tanda sayang peminat kepada nora..jangan lupa pada ketika Nora ditinggalkan Jejai seluruh Malaysia bersimpati dengan keadaan nora… mereka tidak putus memberi kata2 semangat kepada nora untuk menjadi org yg tabah…Jangan jadi prmpuan bodoh sombong buta dengan cinta sampai sanggup buang mereka yang concern pasal anda…kalau Jejai yg dh jadi laki tu pn bole tinggalkan u apetah lagi yg takde ape2 ikatan ni…

    0

    0
  123. […] ganti diri My Love untuk Nora Adakah ini satu pengakuan cinta olehnya terhadap Nora Nampak gaya Read More This entry was posted in Entertainment and tagged akui, Danish, Hatinya, Kekasih, Nadeem, Nora. […]

    0

    0
  124. Linzy Longkang says:

    Sayangnyer duit byk tapi tak mampu amik kelas tatatertib adap sopan menulis atau bercakap, inilah typical malay yg kaya raya buta hati dgn keadaan sekelilingnya….seribu kali sayangggggg…

    0

    0
  125. diana lempir says:

    penat dah si nedim ni work hard berhempas pulas siap overtime bagai tau nak bawak cinta hati dia bercuti uolls…tak penah npk kat IG ko ada 9-5 job or anything to do with work. nampak ko ke hulu ke hilir dgn cinta hati ko je ada la. ada hati nak nasihatkan org work hard? excuse me?

    0

    0
  126. aku says:

    biar betiq nadeem ni ade fans?????????? berkhayal ke ape
    tp aku suke ayat die “we got beautiful kids”,at least priority die almost straight

    0

    0
  127. Anonymous says:

    hoi nedim bile ko nak buat kursus ‘how to make some good living – without working hard’? aku dan ramai lagi orang nak register!

    0

    0
  128. blahlah!! says:

    NADEEM ==> NO BRAIN, NO HANDSOME(?), PERANGAI MAK AII.. CAM SIAL..
    NORA DANISH ==> BEAUTY BUT NO BRAIN, TINGGALKAN ANAK SENDIRI DEMI KESERONOKAN WITH THIS BANGANG GUY, SANGAP DUIT NTAH HALAL KE TAK..

    ADE LAGI KE?

    0

    0
  129. Anonymous says:

    Apasal ND xnak share pic g sembahyang dah? ke sembahyang di bln puasa je?

    0

    0
    • pp says:

      Ekekeke.No comment.Mungkin dia ‘period’ kut.#SedangBersangkaBaik.Apapun tepuk dada tanya iman la.hrmmmm

      0

      0
    • Anonymous says:

      Period setahun kot… huahahaha..
      tunjuk baik bulan puasa je, bulan lain jd geng illuminati. Cam sial 2 ekor nih!!

      0

      0
  130. LoveInPARIS says:

    yes u got money and she got beauty..while beauty will faded money dont!
    soo when it happen u mak janda NORA DANISH wil LOSE YOUR VALUE..bkn setakat takde rega diri dh but u r A PRELOVED item babyy, jahat2 pun kena lelong..opppsss! and ned dear..since u hv a lot of money y dont u go fix urself on ur so called ‘BEAUTIFUL’ side..gosshhh both of u r DISGUSTING..ewwwwwww

    0

    0
  131. wAwA says:

    skali tengok taste muka laki yg nora suka ni lebih kurang jer… nadeem n jejai tu muka nak dekat2 sama… Alhamdulillah duit bnyk leh ngorat pompuan cun… kalau xder duit xder pangkat…brangan jerla yer sebab muka pon idokla hensem mana pon. Bersyukurla nak yer….

    0

    0
  132. Janda Vogue says:

    You got Money??? but NO VALUE !

    Allah tu Maha Sabar, Maha Pemurah …walau buat sebanyak dosa walau penyembah berhala…tetap diberikan rezeki yang melimpah ruah..tpi untuk orang yang berakal akan terfikir..rezeki Allah kasi untuk hambanya yang ingkar dan sombong tu berkat atau istidraj??

    Aku keje pagi buta sebelum subuh dah bangun driver berkilometer untuk cari rezeki….balik malam buta matahari terbenam….bila bonus SEPARUH DARI BONUS aku di bayar kepada kerajaan ..kadang kadang tak nampak mana bonusnya pergi..

    so to you NADIM and to NAZRI…if this harta belongs to rakyat…ko berjawablah di depan Allah SAW…jangan sombong mendebik dada dengan duit pangkat dan kekayaan bila Allah nak ambik sekelip mata boleh jadi hina dina…

    JANGAN AMBIK WANG TITIK PELUH RAKYAT UNTUK BERJOLI INI YANG RAKYAT BENCI UMNO BENCI KERAJAAN UMNO !

    kalau hasil titik peluh sendiri dari sumber halal…you deserve it !

    0

    0
  133. gaga@gmail.com says:

    alah ada duit, duit bapak kau…

    0

    0
  134. sj singgah says:

    sian nora..sbb nadeem, dia pon terkena tempiasnyer.. berhati2 bila keluarkan kata & komen.. terlajak kata, badan binasa.. jgn smpi kwn2 sume miskin di akhirat nanti walau ada yg memberi ruang utk mencerca… nora tu masih mencari.. kita bukan org yg rapat dgnnyer..yg kenal dalamannya. kita doakn jelah dia dapat lelaki yg baik utk memimpinnyer…

    0

    0
  135. Anonymous says:

    aku rasa fasha dgn jejai tu dulu x le melampau mcm ND dgn budak nadim ni. smp la da kawin ni pun pandai dia bawak diri…apa la nak jd ko ni ND oi…..hilang minat aku kat ko! puiii

    0

    0
  136. miss gucci says:

    Padan muka ND. What goes around will come around. Dulu ko bangga bila satu malaysia benci FS. Ko riak hina FS rampas laki ko. Now Tuhan byr cash kt ko. Satu Msia dah benci ko. Slow2 Tuhan tunjuk perangai buruk ko! Pffttttt!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ala puak2 keling FS jer yg benci ND, yg lain ok jer..dlm ig dia beratus ribu fans menyokong..setakat ko 2 ke 3 kerat yg meroyan nak heran apa..mmg keling gemuk FS tu merampas laki dia…skrg ND dan N mereka dua2 dah solo ..x kesah la bercinta..tapi berdua2an belum nikah ke luar negara tu semua org x dpt terima..

      0

      0
    • ELVIS ROY says:

      BETUI WEH , AKU MELUAT NGN ND… DLU MASE BERLAKON PUTERI AKU MINAT ..SKRG ..HMMM NO MORE …. ONE MORE PLIS LA JGN SAMAKN MUKA DIA DGN JI HYO RUNNINGMAN TU

      0

      0
  137. aku la ni says:

    anak dgn bapak sama je

    0

    0
  138. orang_penting says:

    meluat plak aku tgk ND nih….*beristighfar di hari Jumaat*

    0

    0
  139. Meluatcrew says:

    i am no longer team nora danish. dulu kesian le kat dia. skrg mengada2 je.

    belakon pun hidup segan mati tak mau. harap muka comel aksi manja je

    0

    0
  140. peach cardigan says:

    Senang je nak fikir balik. Sebab Nora Danish ni perangai entah hapa2 lah, Jejai boleh pergi ke Fasha Sandha. Kalau dia baik suci murni, takde nya jejai berubah hati.

    0

    0
    • Anonymous says:

      macam mana x berubah si Jejai kalau ada sundal bolong yg kacau..pagi2 cal mintak servis free …benda haram mmg best…ada tambahan hasutan syaitan lagi…pak imam pun bole terlucut serban..anyway yg lepas sudah2 la..x pyh sebut lagi..yg merampas pun da dpt apa dia nak..just move on..akhirat nanti jawap la apa yg patut..

      0

      0
      • kau nora kan says:

        ko mesti Nora kan sebab ko tahu aje fasha telephone pagi2 minta servis. dulu ko rampas jejai drp fasha. tak sangka jejai tu anak orang kaya. burit kau jangan nak berlakon baik sgt lah. kau tu perampas sebenarnya nora. tengok sekarang tuhan tunjuk satu persatu perangai sebenar kau. kau dah tua nak berpoya-poya sedar lah diri tu sikit. dgn rambut botak tepi ko tu. ingat cantik ke hodoh paham. skarang fasha lagi baik daripada kau. ibu yang penyanyang, pandai jaga makan minum suami.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Aikk nora da nikah dgn jejai secara sah..lepas tu baru dia kena cerai..that means si keling FS ni at 1st x de value la and loserr giler…sampai kan hak org pun ko nak kangkang…sundal mana kenal hak org asal ada keuntungan sanggup aja mengangkang…skrg si keling gemuk FS tu pun dpt 2nd hand ND…apa nak bangga sgt pun …jadi la balachi jaga anak ND …tu mmg kerja yg sesuai untuk loserr jer..ha ha ha

          0

          0
        • ko nora danish kan says:

          fasha is not looser. ND mata duitan tehegeh-hegeh dgn jejai. jejai and fasha memang dah bercinta. takpe lah ND dapat anak menteri cap ayam ni ok gak. sama-sama kaki enjoy. Baiknya fasha tolong jaga anak kau kan. kau seronok geli-geli kat sanakan. keling-keling fasha pun lagi cantik daripada kau tu. hudus!

          0

          0
  141. nenonenoneno says:

    alahai nora… kesian i tgk u. dpt boifren kaya raya tp bodoh nak mampus. and seems that u kebodohannya dah berjangkit kat u. again, pity u.

    nedim,if you’re so bloody rich i suggest u do some plastic surgery lah ha.. bila org kata muka mat yo, marah hahah nak yg ensem je. dah muka stok cenggitu nak buat camne dek. at least kalau dah muka x ensem, perangai kasi la ensem, ni perangai pun &*@^&*%*… betul2 anak bapakkk.

    bye nora…. never liked u as an actress cos berlakon pun suam2 kuku. minat u cos of your personality, and your cuteness tp nampaknya dah XDES EBAB kot nak minat.

    0

    0
  142. sape sape jek says:

    err… sori.. aku xkenal langsung sape nadeem ni… glemer sangat ke dia?

    0

    0
  143. shah says:

    ND ni dulu..time aku belajar uni10….dia duk kerja dgn mak dia…kat restoran mkn…
    kakak dia pun keja skali..
    restoran tu kat Kajang, sg Choh…sederet dgn kedai Perantau…
    org ramai dtg..mostly student…depa ni mmg tak layan student2 ni…
    gile snobbish laaa…amik order x penah nak senyum…
    harapkan muka je lawa…..
    saya pergi pun…sbb saje nak gi tgk..tu pun pergi dgn kawan sekelas pompuan…

    skang si ND ni dah menjadi2 perangai dia…dah makin merundum…

    0

    0
  144. Rumah 7 juta says:

    “I love my fans”. Ko ada fans ke Nadeem ooooooooooiii?????
    Bajet retis tiba2… bluek!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahaha… lawak nadeem!!! perasan artis la tu…. sbb x laku nak jd retis, scandal ngan retis kayu pun jadi ler……..asal glamour you……

      0

      0
  145. Me Me says:

    Nasib baik dengan Nora Danish. Kalau tak.. habis semua anak orang kaya raya di Malaysia ni.. terlepas ke tangan cha ya nun alip.. :) .. tahu siapa kan??? huhuhuhuh
    2 Thumbs Up to Nora Danish (walaupun bukan fans) :P

    0

    0
  146. Anonymous says:

    Menyampah!!! Rasa nak cukur je jambul nadeem!

    0

    0
  147. myboo says:

    Tak yah la nk takbur sgt dgn harta dunia yg koranag ada tu.

    0

    0
  148. Red john says:

    KAYA di dunia tapi MISKIN di akhirat… Pecaya lah sebelah kepak nyamuk pn dunia ini tdk dipandang Allah swt.. Melainkn taubat dan amal kebaikan… Ko kaya.. Beli umah bejuta.. Dpt bini artis.. Ko igt malaikat kesah sgt dgn ko? Perbuatan ko n nora menunjukkn tahap akhlak n iman ko ok.. Yg pasti i nk tye nadeem.. Ko igt x doa Qunut?.. Ko khatam ke tdk mengaji? Ckup x 5x smyg ko tiap ari? Jgn nk blagak sgt dgn kekayaan n duit ko tu.. Ini la manusia kufur mcm firaun..

    0

    0
  149. BObY says:

    diorang pegi bedua je ke sana. jumpa kawan2 dan sedara mara kat london katanye.. tapi diorang tdo mana ek? mintak2la diorang tido asing.

    0

    0
    • boby bodoh bertingkat says:

      kalau dah gf/bf takde maknanya. background masing-masing pun boleh tahan. cuba ko google keluar gambar tak senonoh tgh berpoya. hakh tuihhh

      0

      0
  150. nora perampas says:

    yg pasti nora mmg rampas nedim dr bee khan.blum setahun lg kot diorg cerai.masih sempat lg klu nedim n beekan nk slmtkn prkhwinan diorg.tp apakn daya,nora dh x menyempat2 nk bergesel dgn nedim

    0

    0
  151. tak perasan bersalah says:

    nedeem ni jadi camni sebab didikan parent dia jugak.. kalau bapaknya dah penyamun.. anaknya pun fikir duit yg dia guna untuk makan, pakai, jalan-jalan selama ni pn sumber yg sah. so dia suruh kita work hard tu.. maknanya dia pun suruh kita menyamun dengan rajin.. work hard to be penyamun-like him and his father!.. dia pun x tau dalam dunia ni ada hukum halal n haram.. dia x tau kenapa manusia kene sembahyang sebab dari lahirnya dia ke dunia ni hidup dia dah memang senang.. mak dia beranak atas duit.. sehingga dia diuji dengan kesengsaraan satu hari nanti..kadang kala ujian itu juga berbentuk kemewahan sahabat ku sekelian!

    0

    0
  152. Anonymous says:

    kesian la kau ND,skali dh kena mmg xprnh serik
    cri la yg boleh bimbing ko ke jln Allah..
    syg,muka je cntik tpi maruah ke laut..
    klu maruah tu bleh nmpk kat muka,mmg tak lalu nk tgok muke ko

    0

    0
  153. Loli says:

    Nora ko xpayah la nk blagak sgt yg ko dr keturunan kaye2…mak ko tu jual nasi lemak kt warung sahaje dulu ok!!! Aku bkn nk kutuk tapi tolong sedar diri…nadeem ko tu harap kaye tapi otak ko kosong macam babi.work hard??? Haram jadah ko work hard..ko n keturunan ko kaye hasil mkn duit rakyat..cakap melangit.bongkak.. Sesuai la dua bimbo ni bersama..jgn nnt ko kna tggal dgn nedim sudah ye nora..

    0

    0
    • budget2014 says:

      Yer nora, tau la asal usul kamu tu. Mak dulu jual nasi lemak kat kajang tu sedar la sapa diri kamu dan bumi yang kau pijak. sekarang setakat jual bedak sejuk tak derk je empire kejadah nya. ned is your downfall….

      0

      0
  154. anti nazri aziz says:

    aiyaa..like father like son..applies to yr uncles sekali..rasa nak kahak je kat muka korg sefamily..esp kat nazri..

    0

    0
  155. bobcat says:

    x yah nak pity2 kami org kebanyakkan ni nadeem oii… i pity u more… duit byk tp bodoh… org ckp omputih ko pun nak ckp.. pmpn simpanan ko tu (yg ko kata si beauty tu la… entah kat mana cantik pun x tau… cuma org bodoh mcm ko je la yg tau kan.. huhu) is standing ‘on your side’ ke or ‘by your side’?? takbur sombong duit byk, Tuhan nak tarik suma tu sekelip mata je! eleh, duit menimbun tp muka mcm jamban pecah tetap jgk org kata ko hodoh!!! cuma pmpn mata duitan mcm ‘beauty’ ko tu je kata ko hensem… sama2 bahlul terpilih!!!

    0

    0
  156. ayamkedekkedek says:

    lelaki normal takkan terasa apa pun kalau sekadar nora danish yg dah lunyai kau ayak ke hulu kehilir (dan bermacan jantan species kau lagi yg dah ayak dia).lelaki Msia kebanyakkannya adalah lelaki normal yg tahu beza baik buruk..bukan tak normal mcm kau nadeem..harapkan duit bapak utk ayat perempuan..dapat pun perempuan species cap ayam..so, takde lelaki normal akan jealous..

    0

    0
  157. Raphaim says:

    Wah kaya betul la .. Boypren si Nora DANISH ni .. Sampai keluar kan statement cam pfuhhhh!!!!
    Amin syukur alhamdulilah .

    0

    0
  158. fifi says:

    WORK HARD?

    puiii la… celik mata terus minum makan dalam pinggan emas.
    work hard kepala bana kau.

    jangan berlagak la weh.. cantik tak kemana la.
    kau pun bukan hensem mane, kalau kau tu keje cikai2 kau ingat nora nak pandang kau.
    nora pun tak payah propa la.. konon org keje biasa pun kau nak kalau dah jodoh.
    ceh… propa la wei…

    ashamed both of you la..
    kalau tuhan nak tarik nikmat and harta-harta ko tu. bila-bila je..
    ini orang poyo je.

    0

    0
  159. Julia says:

    neno neno neno neno… (hak tuih)

    0

    0
  160. Batu ladong berat says:

    1000 kali lagi kaya blogger la , ada hasil tapi tak riak !!!

    Tengok aje abg Nara , kaya pun cool aje tak la kluar statement ngada2 sangat mcm Boyfriend Nd ni .
    PORRRAAAAHHHH !!!!

    0

    0
  161. poyo says:

    korang semua macam SAKAI .

    0

    0
  162. boringgg says:

    memang tak berapa manis nd selalu bercuti dgn ned, tetapi I pasti nd ada tujuan ke sana dan dah make sure, rayqal in good hands. so, tak perlu nak tuduh nd is not a good mother. one more thing, statement ned, tetapi kenapa nd yg jadi victim kemarahan. another thing, tiba2, fasha yg dulu bitchy n rosakkan rumahtangga nd, dah diangkat jadi idola pula…if a bitch and homewrecker could be forgiven, berilah peluang yg sama pd nd. I rasa nd taklah lupa daratan, dia masih mengaku asal usul, still balik kg dia. cuma, as an artiste dia ada opportunity to befriend orang kaya. so, why not? fasha herself, sanggup rampai jejai because jejai anak domebody kan?

    0

    0
    • peminat says:

      betul2..nora kena cerai masa pregnant tp dia ok jewk mak mentua dia syg apa kat dia…lepas tu mungkin nedim tu bengang kot peminat asyik kutuk2 dia..nmpk mcm dia syg kt nora danish..dia dulu bercerai xda mintak simpati media..dia siap boleh berbaik lagi dengan fasha..sian nora danish..padahal xda pun dia tunjuk2 yg dia punya barang branded..ada je dia pakai barang2 biasa tp sebab dia mmg jenis pandai bergaya so nmpk cantik je apa yg dia pakai..

      0

      0
  163. Linda says:

    KAU TENGOK IG DIA SEMUA KOMEN YG BAIK BAIK JE, KALAU TAK FOLLOWER DIA YG BINGAI BASH KORG BALIK KALAU KOMEN YG BEBUKAN KT IG. KAT SINI BARU NAMPAK ORG PUNYE MELUAT DGN DIA SAMA MAMAT KENING BERTAKIK TUH. KAU NI TAK MATURED KE APA NORA, ITU SBB KE JEJAI ANGKAT KAKI.

    0

    0
  164. lili says:

    yer le tu..ngamla dgn gold digger macam ND..so ND fans..mo cakap apa lagi…dulu meraih kesian org knnya FS tu jahat sangat..skrg ko lg bengong…

    0

    0
  165. nurul says:

    kalau ada duit tapi duit haram tak tau dari mana sumber buat ape…..macam ne le hidup nak berkat..org lain susah payah cari duit halal sebab nak berkat dalam hidup…dia megah dengan duit haram dia tu….x de sapa2 jelas dengan kau!!!!!

    0

    0
  166. cikcik says:

    nadeem ni keje apa ye

    0

    0
  167. Cabaikering says:

    Duit ko ke semua tu? Kayanya ko kan? Ko kerja apa beb? Kerja goyang telur? Lepas tu duit masuk juta2? Wah. Beruntungnya ko. Dok rumah goyang telur pun kaya. Ops. Telur? Maaf aku terlucah.

    0

    0
  168. Sharp shooter says:

    Kan bagus kalau org gila yg tikam bunuh org tu tikam je si Nadeem ni.. tak pun org yg tempak staff Ambank tu patut tembak je muka si Nadeem yg huduh ini.. heehehehe

    0

    0
  169. Sharp shooter says:

    better org yg tembak staff Ambank tu tembak aje muka si Nadeem ni.. hapuskan org riak ni dari muka bumi ni

    0

    0
  170. anti belagak says:

    belagaknya… like father like son..

    0

    0
  171. miss dombol says:

    ape dorg mencekik ye kat resTrOn tu…
    huh….bersangke baik………bersangke baik…..
    berlagak nye nadeem ni…..minta2 dapat la you prostate CAnCER!!! yela you byk duit leh beli konek baru kan….

    0

    0
  172. curious uols says:

    Sorry aku nk lari topik sikit.tapi nape aku nampak kening nedim yang digarit tu mcm berubah2 dlm semua gambar ek?kejap nampak cam belah kiri, jap belah kanan.konpius weh.tapi bukanla aku kata nedim tu hensem pown.

    0

    0
  173. Someone Like You says:

    Mari kita baca sudut pandang CEO J.P Morgan mengenai hubungan Nadim & Nora Danish ini.

    Dear Ms. Pretty,
    I have read your post with great interest. Guess there are lots of girls out there who have similar questions like yours. Please allow me to analyse your situation as a professional investor.

    My annual income is more than $500k, which meets your requirement, so I hope everyone believes that I’m not wasting time here.

    From the standpoint of a business person, it is a bad decision to marry you. The answer is very simple, so let me explain.

    Put the details aside, what you’re trying to do is an exchange of “beauty” and “money” : Person A provides beauty, and Person B pays for it, fair and square.

    However, there’s a deadly problem here, your beauty will fade, but my money will not be gone without any good reason. The fact is, my income might increase from year to year, but you can’t be prettier year after year.

    Hence from the viewpoint of economics, I am an appreciation asset, and you are a depreciation asset. It’s not just normal depreciation, but exponential depreciation. If that is your only asset, your value will be much worse 10 years later.

    By the terms we use in Wall Street, every trading has a position, dating with you is also a “trading position”.
    If the trade value dropped we will sell it and it is not a good idea to keep it for long term – same goes with the marriage that you wanted. It might be cruel to say this, but in order to make a wiser decision any assets with great depreciation value will be sold or “leased”.

    Anyone with over $500k annual income is not a fool; we would only date you, but will not marry you. I would advice that you forget looking for any clues to marry a rich guy. And by the way, you could make yourself to become a rich person with $500k annual income.This has better chance than finding a rich fool.

    Hope this reply helps.

    signed,
    J.P. Morgan CEO

    0

    0
  174. Buah nony says:

    Haram JADEH !!! Belagak benor!!!

    0

    0
  175. nak pinjam duit boleh says:

    muka nd sama dengan nadim kan…orang kata ada jodoh ,tengok jelah nanti nora kawin x dengan nadim ni…bestlah nora slalu dapat pergi bercuti…x lah mcm kita ni asyik terbongkang kat rumah jer….

    0

    0
  176. Saya says:

    status nadeem pun dah buat orang leh menilai dia ni mcmmn.Tulis la lebih berhemah..syukur to Allah with all this and beautiful kid bla bla kan lebih baik mcm tu.

    0

    0
  177. nonononnoooo says:

    rasanya ramai dah yang doakan ni…insyaallahhh….

    0

    0
  178. Anonymous says:

    better nikah ja depa dua ni.
    jangan takut ngan kesilapan lalu bla bla bla.
    nak blajar blajar baiki diri memasing suma tu masa dah nikah pun boleh.
    sebab masing masing nak tak nak will start taking things seriously kan.
    ala ala on-job-training la.
    maju terussssss.

    0

    0
  179. miss dombol says:

    dasar pompan myanmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to nadeem i hope u will get diogenes with prostate cancer soon….

    0

    0
    • erm... says:

      se tahu aku, byk ppuan Myanmar yg aku knl, rmi comel2 n baik2.. dtg msia mmg btol2 kerja, dh ckup masa balik Myanmar…takde la mcm yg ko sangka.. minah mix Myanmar ni yg ish3…

      0

      0
  180. pathetic ND says:

    nora, what a loser you are!
    jejai ceraikn ko masa mengandung, laki kene rampas ppuan lain, and now ko jadi stock geli2 je oleh si nadeem, anak menteri yg sombong xtau diuntung ni??
    kenapa la agknya jejai tinggalkn ko yek. mesti ko pun ppuan xbaik kan. klu tak, xkan la si jejai sanggup buat camtu. aku tgk die ok je dgn fasha. must be ko yg xreti jaga laki ni kan. kesian2. jadi janda je la smpi tua. xde nye nadeem tu nak kawin dgn ko tu

    0

    0
  181. Ulaan says:

    Kena beringat sblm mmbuat statement, kena tahu beza langit dan bumi. Yes, im understand what in your mind, but others? Nak ke anak tukang kebun kat U sbg seorang ISTERI? Bertaubatlah sblm terlambat, ingat azab Allah.. Ajal & Maut di tangan Tuhan, bukan setakat Jodoh jer.. Berubahlah, xsalah kan?

    0

    0
  182. Angelo says:

    To Mr. Nadim :
    Saya sbg lelaki xnak ikut cara hidup anda. Saya ada agama, saya gembira denga rezeki HALAL dan cara hidup mengikut landasan agama. Pity on U, hopefully Allah membuka pintu hidayah kepada 2 insan ini bersama pengomen2 di sini

    0

    0
  183. zaza says:

    “please work hard”???? hello? aduhhh,,, geli ketiak aq mendengo nye, ko work hard tang mana nye nedim? ko KAYA PON SEBAB BAPAK KO LAH. kalaw ditakdirkan bapak ko keje cleaner DBKL, xde mknanya si nora slut danish tu nak kat ko! dia kentot kan ko adelah. Heh!
    *smbil quitic kuku

    0

    0
  184. Norabodoh says:

    Sudah la si nadim ni.Muka buruk rambut yahudi manuk.Hari tu angkut pergi bali bawak anak,ni bawak pergi london kena tinggal la.Nak romen puas puas. Dah la pakai duit rakyat,pembunuh jangan ingt orang tak tau background kau. Kau merompak rakyat jela.kau dgn bapak kau sama jla. Ckp je samseng.apa pun takde. Tak lama lagi kahwin la,pastu ada anak sorang cerai. Hahaha aku rasa nora ni mmg bodoh la. Nk duit bnyk je, maakan kat london semua haram kaki botol nadem . Muka hodoh kau cermin dlu la

    0

    0
  185. aya says:

    skrg aku rasa aku dah tau kenapa si nora dgn jejai bercerai dulu.

    0

    0
  186. NONANONI says:

    ANAK KU SAZALI PEGI HONEYMOON SEBELUM NIKAH DENGAN SIPUT SEDUT…

    0

    0
  187. bn_umno_bodoh says:

    BN UMNO mmg bodoh. Nazri aziz sombong dan bongkak. Anaknya sama. Mati nanti sah la masuk neraka paling dalam sekali. Mari kita pakat doa ramai2. Rakyat dizalimi mmg di aminkan doa mereka. Menteri2 bodoh sebegini sepatutnya mati cepat dan tak menyusahkan rakyat lagi. Saya cadangkan pilihanraya dibuat pula pada tahun ini utk jatuhkn BN UMNO yg sudah tak boleh pakai dan menjahanamkan negara.

    0

    0
  188. bosan says:

    yg duit byk bapa ko……ko tukang menghabiskan je….APTB!!!

    0

    0
  189. duitan says:

    pala lan ko la..sial punya anak menteri pemakan rasuah..duit yg ko dpt tu hasil titik peluh rakyat kebanyakan yg membayar cukai..sedar diri lah woi..SPM pon xde A

    0

    0
  190. mustaqim says:

    kenyaan nedim sgt angkuh..bila brcakp i got money i got bla2 x ingat TUHAN yang bagi….
    nak sakit hati xda keje aku bukan konal pun ko…kat akhirat mungkin kita bersua tatau lagi syurga neraka…kalau dunia yg umpama satu malam di motel murahan nie jadi kebanggaan dan keangkuhan nedim aku xnampak kenapa ada org perlu jeles…

    anyway…semoga ALLAH tunjuki nedim jalan yang benar amin…

    0

    0
  191. HAHAHAHA says:

    ni la antara sebabnya kami dari PR nak jatuhkan sgt UMNO BN…sape nadeem ni? dia keja apa? blajar tinggi mana? come onla…dgn tiket anak menteri jgn cakap bongkak bro..kami rakyat kerja siang malam nak dpt rm2000 sebulan pun perit. kau buat apa smpai duit byk joli sana sini? ni baru satu contoh…byk lg anak menteri hidup kaya raya senang lenang atas derita rakyat. so..apa lagi penyokong kuat umno bn? enjoy la..

    0

    0
  192. dmoron meroyan crewS says:

    nora muka fake. tgk muka dia dulu lainkan. lidah pendek bila bercakap. geli tengok mulut dia. uweekkss

    0

    0
  193. kaki komen membina says:

    baik korang kahwin je kat sana tu…ntah2 memang gi menikah ..tren artis sekrg..bila dh boncet atau bercerai ..baru nk heboh ..yg kami dh kawin tk daftarlah..tk nk daftar dululah bla..bla..bla..kahwin cepat utk mengelakkan maksiat,kata-mengata,umpat mengumpat…sebab apa terjadi begini-awak berdua yg update foto yg begitu..fikirkanlah….

    0

    0
  194. Akuh says:

    Pathetic punya manusia .. Syabas Nora jd pelacur high class

    0

    0
  195. Kak Siah Pokok Sena says:

    amboi …over statement … sekali korang kahwin … dapat anak cacat kang ….. jangan lupa update … beautiful kids ye ….. ini tunggu roda berpusing …. dah le makan duit ntah dari mana …. baik ko tutup mulut tu .. lah … .. sorry la … ND … ni ke kasih mu bawa ke syurga … kesiannn…..

    0

    0
  196. nora ketot says:

    menyampah betul aku tgk si ND n mamat ni. oi nora, yg ko ni boleh x jgn jadi murahan sgt. asik nk berkepitdgn laki kaya je, nampak sgt ko tu kaki kikis. tolong lah. ko n famili ko pun sama je. keje nak tumpang senang orang. malu la skit weyh. dasar prlarian myanmar xsedar diri tu pendek, idung besar. nedim ni xyah cakap la. nak berlagak dgn harta bapa dia. anak2 org kaya sombong xsedar diri!

    0

    0
  197. anti korup says:

    wei nadim..bangsat..jangan lah kau takbur wahai sialan…kau dilantik jd pegawai khas..
    kau hbiskan duit rakyat pd betina..aku xpnah maki..kali nie aku maki..takbur..jgn lah kau sombong..betina nie bila2 boleh kedut..pantat amak kau,,,jahanam..kau hebat sangat! stakat menompang hidup kekayaan bapak kau baik xpayah..kau aku bayangkan ditempat org miskin..kaya, tetapi takbur! tolong lah jgn bertuhankan betina..sialan lekaki…takbur!

    0

    0