Written by AbangNara | June 16th, 2014

Sekian lama “single” selepas putus cinta dengan Nas-T, Nabila Huda nampaknya sudah pun menemui pengganti. Namun begitu, identiti lelaki tersebut masih rahsia dan Nabila Huda hanya memberikan “hint” mengenai kewujudan kekasih baru di dalam hidupnya menerusi akaun Instagramnya. Di dalam salah satu gambar yang dimuat naik olehnya dengan caption “Love lane..:)“, Nabila kelihatan berpegangan tangan dengan seseorang.

kekasih baru nabila huda

Menariknya gambar tersebut diambil ketika Nabila Huda dalam perjalanan ke London. Adakah Nabila pergi bercuti bersama kekasih barunya di kota penuh romantik itu? Selain gambar berpegangan tangan di atas, pelakon hebat ini turut memuat naik sebuah gambar mereka berjalan beririrangan dengan caption “From london with love“. Amboi memang romantika habis.

kekasih baru nabila huda

Abang Nara tertanya-tanya jejaka manakah yang berjaya mencuri hati Nabila Huda ini. Pasti kacak orangnya. Semoga Nabila berbahagia di samping kekasih barunya ini. Semoga kebahagiaan yang dicari akan ditemui. Lagi beberapa gambar Nabila Huda di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda
kekasih baru nabila huda

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Nabila Huda Kini Sudah Punyai Kekasih Baru?

  1. Baby AA says:

    jangan cakar muka suami tau. x masuk syurga.

    0

    0
    • Bedah Pungkor says:

      ni sekor lagi janda gersang.

      0

      0
      • ketam batu says:

        teringin nk ajak nabila shopping kt bundle.. byk seluar panjang murah2

        0

        0
        • Oh Abil says:

          Dia mmg suka ala-ala berbogel agaknya

          0

          0
        • Raja Bomoh says:

          Pesyen apa ni Nabila hoi…macam baju hujan je gaya tu….nak melawat mangsa banjir ke dik ?

          0

          0
        • Datin Semah says:

          lakonan bagus…fesyen cam sampah … no class and very cheap gurl. sayang…..

          0

          0
        • whoppppssss sangat says:

          Kalau iya pun nak jadi fashionista…jgn la sampai nampak cam ayam2 pencen kat Golok tu nok. Malu mak bapak….selekeh.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          adakah itu payudara di dinding?

          0

          0
        • diva says:

          alamak nabila pakai baju kene dgn tempat la. syabas nabila! baju yg menyenangkan kekasih merogol tak kira tempat. yeeeehaaaa janda bodo

          0

          0
        • Tadika Islam .... TASKI. says:

          Ada satu perkataan yg yg sesuai utk umum tak kira usia TUA @ MUDA … iaitu KEMATIAN …. tak ada bezanya Che ta, Maria Farida dngn Nabila klu berseluar pendek & berbikini. Pakaian itu hnya sesuai bg mrk yg muda??? KEMATIAN MENJEMPUT KITA BILA2 MASA SAJA tanpa kira usia TUA @ MUDA … sila sesiapa nak sedekahkn 24 ela KAIN KAPAN iaitu pakaian yg paling sesuai utk mrk ini yg bragama Islam. Sebagai PERINGATAN buat mrk spy rasa INSAF sdikit … kain 24 ela , murah & boleh di kongsi oleh ke tiga tiga wanita ini bg menutupi mana2 bahagian aurat yg terdedah ….

          0

          0
        • jiran mak jemah says:

          aku minat dia ni dr segi lakonan..berbakat n disilplin…tp dr segi perangai…fhm2 la..tukar bf mcm tukar bju..yg untung si jantan la..dpt bercuti pun ye, dpt ‘itu’ pun ye..jgn nk membongak la tdo bilik asing kalau dh ke oversea….semua org tau…

          0

          0
      • lynn says:

        minah saleh tu pakai lagi sopan & cukup kain dari nabila ni. haiihh lah. ape nak jadi..

        0

        0
        • Lurvely Lily says:

          Ye tak ye..melayu2 gi London kalah kafir.
          kafir2 yg duduk London pulak tutup sampai ke leher….
          dunia oh dunia.

          0

          0
        • Anon says:

          setiap kali tgk dia ni, x reti nak komen ape dah.. Semoga Allah beri hidayah utk berubah..aminn

          0

          0
        • Joe says:

          Walaupun Nabila ni seksi pakaian dan nampak bebas pergaulan tapi aku suka bakat lakunan dia memang best. Dan yang paling aku suka dia TAK BERPURA PURA DAN HIPOKRIT (what you see is what you get!) macam artis lain yang mencanangkan imej bersih tapi sebenarnya….masyaallah. Dah brp byk dah artis Msia yang imej islamik tapi islam mrk hanya pada pakaian tapi mulut/perbuatan/moral jauh ke laut.

          0

          0
    • 1234 says:

      Eh, acaner baju tido boleh bawak pi London ni?
      Mesti bawak backpack je xbawak luggage holiday sanaa kan…
      Sebabtu space very limited utk jenis2 bajunya. Hikss

      0

      0
      • Olga says:

        Jantan dia pun mesti muka macam mat rempit kanz? Baju pun ala2 kadar je lah Nak high class sesangat buat ape. Bukan pergi makan kat 5- star hotel pun. Jalan2 tengok burung merpati sambil makan ice cream Cornetto jewwww. Entah2 tiket pun beli 6 bulan sudah sebab sales. :(

        0

        0
    • nabila hood seksi terlampau says:

      “Aku rela jika seksi ini membawaku ke neraka”…..opss sory erma

      0

      0
    • Sendok says:

      Bdn x brp Nk seksi. Kaki pendek n besar mcm kaki Aku. Tips kuruskn kaki please…. “Pki suar panjang warne Itam, kaki nmpk kurus dan dosa pon kurus. Selamat mencoba!

      0

      0
  2. Datin Ejahkaya Mautoron says:

    Whatever la jah…jantan si Nabila Huda ni x pernah nyer senonoh. Macam mat pit..mat gian je. Bad taste…

    0

    0
  3. Bedah says:

    dah basi nara

    0

    0
  4. Hiccup says:

    Bila nak taubat hang ni. Haritu dah dapat warning sampai anak hang patah tangan, masih lagi tak faham2. Kite doakan die jelah ye.

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    Abil….kawin jer la…x payah nak cetuskan kontroversi lagi,org dah nyampah la!!

    0

    0
  6. hi says:

    GILEEEE SEKSI

    0

    0
  7. Anonymous says:

    da pegi london,main la puas2 betine ni.pakai pon woww.puihh!!

    0

    0
  8. saya ok jer!! says:

    aik. bang Nara. baru #stalk IG Nabila ke. hikhik

    0

    0
  9. Anonymous says:

    So cheap. Kaum lelaki suka sebab dapat barang free. Sebab tu bila dapat mangsa baru mesti bawak gi holiday. Kalau kat luar negara pakai terdedah ka, pakai bikini ke , berbogel ke, peluk sakan ke , tak de siapa yang larang. Kat Malaysia susah sebab banyak pencegah maksiat.

    0

    0
  10. paukaya says:

    ni kejap je ni..

    0

    0
  11. nnn says:

    pakaian,pakaian.banyak lagi pakaian cantik2 yg boleh tutup lebih dari tu.tapi yg macam tu jugak nak dipakai.artis mat salleh pun ade jugak yg tau tutup aurat dari kau ni.dah la awak tu mak orang. takpelah mungkin itu yg kau rasa CANTIK,DAN BERGAYA pada kau.Teruskanlah.

    0

    0
  12. expired says:

    Standard Artis yang expired dah nak menopause sekarang bercinta aje g obersea. Entah apa yang dibuatnya kat sana pun tak tau. Pakaian macam GRO. Nauzubillah

    0

    0
  13. weng weng says:

    blueek..asyik kene tonggang je la ko ni..kawen nye tidak…

    0

    0
  14. pape je says:

    ni sorg lagi… pakaian xpenah semenggah.. haishhh…

    0

    0
  15. chantal gonzales says:

    pakai mcm tak cukup kain, kesiannnn….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    kekasih baru dia ni mesti y cap ayam…ala2 mat rempit gitu…dia ni kalau cari kekasih enth ap2…semua ke laut..tpi sesuai le ngan dia ni y terlalu sosial..haiii…dh x tahu nk ckp ap la kt dia ni…lantak leee…

    0

    0
  17. Joyah Bandar says:

    Kelas sangat anak Haji Amy. Sailormoon lagi cantik dari nabila ni.

    0

    0
  18. ain suzana says:

    nak sexy tu lantak la kaann…tapi tergelak tengok si nabila ni dressing sexy kat tempat sejuk. london wpun summer, ia tetap sejuk. alahai nabila…ye pun nak tampil imej sexy…biar la logik skit. tak yah tjuk sgt kejakunan a.k.a cultural shock.

    0

    0
  19. innn says:

    Sometimes aku tak faham apa dalam otak retis2 ni. Dah tau apa yg kau upload memang sah2 orang lain tengok, lagi nak upload gamba bukan2. Gamba separuh bogel. Gamba bikini warna apa pun kau nak tanya org? Weyy, so stupido la dorg ni. Sumpah tak faham. Bila org tegur tau kau nak melenting. Aihh

    0

    0
  20. dirty body - nabila huda says:

    serious aku lg tak faham… pengotor lah jantan yg nakkan si nabila nih… bukan sorang jantan jer dia tunggang.. aku rasa kalau tak kena tangkap basah ari tu tak mungkin dia kawin ..
    jantan2 yg tido ngan dia tak takut siflis ? aids ker?
    amy search – epic failed jd bapak…
    ingat jd bapak suka2 campak benih ker? jd anak abaikan..

    0

    0
    • versi 99 says:

      dik, jgn bercakap seolah2 kamu ni Tuhan ye..mmg betul nabila ni salah bila berkelakuan mcm ni, tapi kamu atau saya atau sapa2 pun bukan Allah..jadi jagalah kelakuan kita, percakapan kita..kalau Allah nak beri kamu @ keluarga rasa perkara mcm ni, sekelip mata aje boleh berlaku..jadi muhasabah diri..ambil perkara2 mcm ni jadikan sempadan buat diri dan keluarga..tak perlu aibkan nabila ni mahupun si bapa..doakan saja yg terbaik untuk mereka..kalau banyak doa sesama Islam untuk melihat nabila berubah, insyaAllah dia akan berubah kalau Allah mengizinkan..tapi bila banyak caci maki ke atas nabila, itu bermakna kamu semua mendoakan nabila keburukan..maka makin buruklah jadinya nanti, nauzubillahminzalik.

      0

      0
  21. anon says:

    UGLY Lily….1.24….Mana kamu tau kapir kat london bertutup??? Kamu duk sana ke??? Dia org lagi tak sabar nak “bare all” bila spring/summer ni. Jadi tak jauh bezanya dgn nabila ni. Duk kutuk2 dia sekurang2 nya dia muda lagi dari makcik Ta yg berseluar pendek jugak. .

    0

    0
  22. Ade aku kesah?? says:

    Ni kkasih nk bwk tuk sronok2 je ke atau
    d jdkn suami?ko ngn nora dnish sama je!!
    Jnda nk seronok je

    0

    0
  23. emma taeyang says:

    Sooooo sweet…tapi seksi Sangat lah…macam pelik je fesyen tu…btw sooo cute^o^

    0

    0
  24. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…haktuihhh

    0

    0
  25. Kak Mala says:

    Hushh…pakaian mengalahkan Mat Saleh…! Selaku nya pompuan2 yg pakai macam ni kat kota London keluar lepas 11:00 malam berdiri tepi jalan tunggu ‘pelanggan’ kat Soho Chinatown atau Bayswater…

    0

    0
  26. Linzy Longkang says:

    curlasss abil cam ni laa jadi retisss bukan cam ahkak2 pprt

    0

    0
  27. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…haktuihhh.

    0

    0
  28. joe says:

    Kalo diri tu dah mcm pelacur. Sape nk pedulik.Yang ni ye sundal. Sedih!

    0

    0
  29. minah kepoh says:

    Confirm duduk dlm satu bilik mereka ni..

    0

    0
  30. damai says:

    Lakonan dia sgh mantap tapi itulah sedih sekali dgn penampilan dia. org tegur x diterima. skg org suruh dia tukar agama kerana apa agama lain tahu yg agama Islam mcm mana, so when dia tengok nabila perwatakkan bukan seperti Islam, disebabkan apa ramai jadi murtad skg kerana iman tak kukuh x blh terima teguran kerana agama.

    0

    0
  31. Asha says:

    HMM… PIC YG KE 5 TUH SOPAN MINAH SALEH BLKG TUH LG DR SI NABILA NIH… BUAT MALU ORG ISLAM JER NABILA NIH…

    0

    0
  32. terubuk masin says:

    Jgn tegur “ABIL” ni…nanti dia melenting…biaq jer..kta tgok jauh mana perjalanan dia..cuma sikit ler kesian kat anak dia..dpt emak macam ni punya perangai…

    0

    0
  33. Hamba Allah says:

    Astaghfirullahalazim..Nak dekat bulan Ramadhan ni eloklah tingkatkan amal..sungguh seksanya api neraka itu.. smoga Allah mberikan Hidayah kpd Nabila ni agar kembali ke jalan yg benar.. kesian Amy n bakal suami dia kena tnggung segala dosa Nabila.. Ingat mati tu bila2 je.. Innalillah Wainnalillahi Rajiun..

    0

    0
  34. ABCDEFGHI says:

    Hurm.

    0

    0
  35. mak kau says:

    ada sapa2 kat sini tolonglah ambik inisiatif hadiahkan jubah dgn kain kapan sekali buat nabila ni….makin teruk nengoknya…

    0

    0
  36. nok says:

    Hok komen tu dah selfmirror?

    0

    0
  37. boring tul! says:

    patutlah orang kafir ajak dia murtad…
    kesian…

    0

    0
  38. WOOITT.. says:

    offer berlakon ‘Tanah Kubur’ astro oasis..kot2 insaf ckit

    0

    0
  39. cikpocongbiru says:

    patotla lab coat aku hilang. nabila curik bwk ke london. tak siap experiment lab coat xdak hohoho

    0

    0