Written by serenity | August 17th, 2017

Sebelum ini, ramai menyifatkan kenyataan demi kenyataan yang dibuat oleh Joy Revfa berkenaan perkahwinannya dengan Hafiz Hamidun ialah sesuatu yang tidak sepatutnya diluahkan.

Namun begitu, beberapa jam lepas Joy telah memuat naik status menyatakan mengapa dia tidak berpuas hati.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Mendakwa bukan dia yang memulakan dan tidak suka menjaja cerita,Joy mempersoalkan keperluan Hafiz menceritakan ke serata alam mengenai ‘belum menyentuh’ Joy.

Screen_Shot_2017-08-17_at_1.35.46_PM

Bagaimanapun, Hafiz masih belum memberi sebarang reaksi berkenaan status Joy, sebaliknya hanya memuat naik satu gambar dirinya beserta kapsyen Bismillah dengan hashtag #nodrama di akaun Instagramnya.
Screen_Shot_2017-08-17_at_3.53.32_PM
Dan sebetulnya, penulis masih belum mendengar atau terbaca di mana-mana Hafiz membuat kenyataan sebegitu.

Mungkin Hafiz patut membuat penjelasan beliau dengan segera sebelum keadaan menjadi lebih serius. Iyalah, tidak elok juga membiarkan Joy terkapai-kapai sendirian mencari jawapan yang pasti.

Untuk makluman, ini adalah perkahwinan yang pertama buat Hafiz yang berusia 33 tahun. Joy, atau nama sebenarnya Siti Arifah Amin, 30, pula sebelum ini pernah berkahwin dan dikurniakan seorang anak lelaki berusia tiga tahun, Arryan Firdaus.
beautifulnara.com

157 responses to Mulut Kalah Mulut Perempuan – Joy Revfa Bidas Hafiz Hamidun

  1. Anonymous says:

    Kunci mulut tu. Malu la sikit. Lagi banyak ko bercakap lagi terserlah aib sendiri

    95

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Aku tak pernah nampak atau terbaca pun Hafiz Hamidun kata dia lum sentuh si Revfa ni. Tang bila plak si revfa ni cakap si HH canang satu alam? Aku tgk yg sebok dok canang di seluruh media sosial ialah pmpn ni je.. mulut mcm poo-key ayam.

      Malang betul ko terkawen ngan betina ni, HH. Nasib badan la…

      184

      0
      • wekkkkkkk says:

        aku setuju ckp ko…

        31

        0
        • Adeq Qu says:

          Kata orang, jodoh kita adalah cerminan diri kita. Cantik dah aturan Allah.. Kurniakan Joy utk Apis. Jodoh datang dengan pakej, ujian dan rezeki. Rezeki dapat bini lawa tp ujian utk kau jaga sebaik mungkin. Begitu juga Joy.

          Adeq dah penat tengok kakak2 and abang2 bertelagah. Cerita2 mcm ni yang memburukan lagi orang industri.. Orang kata, kita terlalu sibuk dgn bisnes la.. Orang industri x reti jaga rumah tangga la.. Macam mana adeq nak kawen dgn Fattah Amin?? Mesti mama rejek… Tapi kalau mama tak restu dgn Fattah Amin, tak pelah.. Cari orang keje gomen mcm Siti Saleha.. Keje opis hour.. Senang dibela…

          Kepada abang kakak yg rumah tangga bermasalah, tak payah la gunakan platform media sosial utk bertelagah. Adeq rasa u guys lagi tak matang dari adeq.. Please la..

          47

          0
        • Anonymous says:

          Dengar kata si hafiz ni gay? Betul ke? Kawin pun sebab dia nak berubah jadi straight tapi x boleh. Tambah dapat perempuan macam joy yang bukan penyabar dan cepat mengamuk lagi la x tahan. Penah dlu kawan aku depan macam ustaz tapi dekat belakang duk minat budak2 lelaki jambu. Dulu penah dengar gak khabar angin hafiz putus ngan tunang dia sebab dia gay. Maybe joy nak bagi hints pasal ‘batin’ tu maksudnya nak cakap hafiz ni gay ke?

          8

          21
        • jojo says:

          Penah jgak kenal dengan sorang budak asrama aku dlu. Depan bukan main warak and ustaz. Mengaji pun merdu. Selalu jadi tok imam. Tapi sayang dia gay. Kena tangkap main banyak kali dengan adik angkat dia. So perempuan berhati2 la pilih calon suami. Kita xtau yang macam malaikat dekat depan kita sebenarnya adalah setan di belakang. Kalau boleh siasat dlu latar belakang dia sebelum kawin. Mungkin dia x tipu kita dengan perempuan lain tapi dia tipu kita dengan lelaki. Kalau boleh siasat instagram atau facebook dia. Tengok dengan sape dia kawan n ngan sape dia like pictures yang suspicious cam sado etc. Yang tu lagi parah. Tak pasal2 kena HIV.

          18

          1
      • Anonymous says:

        Kalau laki tk pandai jaga bini inilah akibatnya..jgn nk salahkan bini ajer..apa tugas laki pada bini?..tepuk dada tanya selera…tugas laki selain tanggungjawab beri nafkah dan sebagainya..mendidik..menbetulkan benda yg salah dn ayk lagi…bukan menghentam memburuk2kan bini kalau pun bini tu slah ke haper..
        Orang kwin kau pun nk kawin..podaaaah..

        15

        17
        • Red3ye says:

          Kalau wujud lg miss kepoh..confirm dia bersorak..joy ni sasaran dia dulu ?

          36

          0
        • Anonymous says:

          Kat mm suami dia jaja crte mrke?? Surat khabar ke, meletop ke,melodi ke?? Ke ada kat mn statement Hafiz cte pasal dia xsentuh istri dia lg & cte satu alam tau?? Sblm nie diri dia, KKK dan bekas suami dia yg kuarkan statement ada gak aku BC..sje la nk tau..takut2 Ada org lain sje cucuk jarum utk hncurkan hbgan korg je…takut menyesal kemudian Ari sje sbb bila kita jatuh ramai yg suka…time kita senang konon2 dia teman sejati

          24

          1
      • Kapal selam says:

        Adoi….tak nak kalah Betina ni….
        Dah hampir kali ke2 nak kena cerai ni…korang rasa silap siapa…? Ni macam Rita Rudaini punya species la… Kejap lagi dia ungkit pasal beli spender….

        Hafiz jugak yg untung…dapat main dgn Roy yg rajin berselfie with 360 camera. Ok lah lepas dah habis madu…tinggal kan je…hahaha

        18

        7
      • Jojie says:

        Haah. Aku pun rasa cam ni la first statement yang bagitaw pasal tu. Come on la Joy. Ada orang cucuk kau ni. Hafiz tak cakap apa-apa jangan la cepat sangat melatah sampai bukak cerita perkahwinan sendiri ?

        25

        0
      • Hani says:

        Aku banyak dengat cerita yang negative je pasal hh ni dari dulu.
        Tak terkejut dia ni pilih joy sebab si hh ni memang high taste. Tak pandang orang biasa dan tak cantik. Dan pasal dia jaja cerita tu pun aku percaya sebab dari dulu dia memang macam tu. Bukan jaja cerita dekat social media ni, tapi dekat kawan2 dia dan orang terdekat.
        Tapi, untuk joy pula dia sepatutnya lebih sabar dan tak putuskan terus kalau rasa terseksa. Jangan simbah minyak lagi supaya api tak merebak besar.

        17

        1
        • sape jekkk.... says:

          kannn…ade jugak dgr cite psl HH ni,mgkin betu jugak die x jaja kt media sosial tp kt kwn2…pastu dpt lak kwn yg kaki menyampaikan kt Joy…sbb tu Joy melenting agaknye….HH pon pndai,kan die artis xkn nk jaja kt media…nnti kecoh plk…so die kecoh kt kwn2 jela…huhu…wallahualam.

          5

          1
        • Makcik Bawang says:

          Kalau sesiapa pernah perasan HH ni pernah kot perli bini die kt IG die..Ni ms belom kecoh kes kahwin deorg problem..Walau xsuka si joy dok canang crite kt socmed..Yg si HH dok perli then kemudian laju kwn2 n fans mengata bini die kt IG die tu xpe ke?Bkn ke lg pengecut??

          6

          0
      • Mira says:

        Maybe dia canang dekat kawan – kawan dia atau orang terdekat? And benda tu sampai dekat joy?

        16

        0
      • Anonymous says:

        Ish masing2 jgn nk melabur saham bt dosa lah. Ckp yg baik2 n doa yg baik2 je. Biar Allah Ta’ala yg tentukan. Semoga HH dan isteri dapat selesai kn masalah dgn cara baik. Ingt Allah, hati akn menjadi tenang. Ingt mati tak kn berani nk bt perkara keji.

        5

        2
      • Anonymous says:

        haah.. kat mana die cakap die tak main n bini dia? aku pun pasan joy ni je yg suka post status panjang2 canang cite umah tangga satu malaysia

        3

        0
      • Anonymous says:

        aku jugak setuju.. tentang ini.. tak ada artikal pun aku bca mengenai HH burukan isteri dia mengenai ” belum disentuh “

        0

        0
      • Anonymous says:

        setuju..

        0

        0
    • Pak Kasim says:

      Eh tolong la 2 ekor ni.
      Laki bini sama batak glamer.
      Yg si laki acah2 ustaz & perasan hensem, yg si bini kaki edit gmba trying hard nak jadi hijabista barbie.
      Gadoh rumahtgga takyah la nak expose smua kat social media, jumpa, ckp depan2, have a heart to heart session, bukan kutuk mengutuk each other kat IG.
      Bodoh sebodoh2 alamnya lah.
      Wlaupun org ngutuk cheta & zain mcm adik kakak la, suka nayang la tapi aku rasa lagi worth it tgk gmbar2 happy dieorg, takde nak gadoh2. Dok gadoh sgt pegi la honeymoon cam ramona zamzam, tak penah lekat msia, happy je dok honeymoon babymoon bagai, lagi best hidop!

      74

      0
      • amoi says:

        bab dlm umah ni, seeloknya adalah DIAM..x perlu jaja sana sini smp semua org duk tgk drama perang status ni….kalau rasa x boleh nak idop antara satu sama lain, angkat kaki terus…nak cerai sgt, ha cerai je la..duk perang status bagai dgn x bincang apa suma ni buat apa..bg diri tu sakit ati..ayat simple dari aku adalah BODOH..x rasa malu ke org lain tau perihal umah tangga korg??? dah mcm budak2…dgn sikap mcm ni la..si bini mulut puaka, si laki mulut longkang, mmg sukar la nak perbaiki umahtangga korg tu…sbb masing2 dah rasa x puas ati…dah mcm budak2…
        kena ingat, 1-2 thn perkahwinan tu, korg akan sentiasa kenal perkara baru tentang pasangan korg…kekdg kawin 10 thn pon lom tentu hadam lg sikap pasangan tu…kunci nya SABAR..tp sikap lakibini ni aku x nampak dah sabar tu…last2 x pasal sorg menjanda kali ke-2 sorg jd duda..

        25

        0
        • wekkkkkkk says:

          byk netizen dh ckp..jgn jaja…ulang2 jugak story…kbanyakan citer di kuarkan oleh pihak JR
          tapi nk juga bz body kita ni…nk dgr citer dri HH pulak

          hehehehehehehe

          12

          0
    • Anonymous says:

      Ladies, hati2 nak pilih calon suami. Jgn tgk dia nmpk baik, soft-spoken, Islamic, terus yakin nak dibuat suami. Mmg manusia tak sempurna tapi golongan yg mcm ni (bila tak kenal-nampak mcm ustaz, bila dah kenal-sebenarnya macam setan) will only make u look bad bila korang ada masalah. Golongon camni lagi licik dari laki mcm Jejai yg terang2 dah nampak setannya.

      50

      2
      • Anonymous says:

        kat mana yg macam setan?

        20

        0
      • Palapala says:

        Guys…hati2 pilih calon isteri.jgn tgk dia mekap 8.7 inch,selfie memanjang ,pernah ada bofren xwujud berstatus tansri,acah2 jutawan tp nan hado,suka pos gambar coli n gstring kt media social,suka upkan status ala2 islamik tp double meaning kutuk suami,garik kat jantan2 lain,ko jgn assume dia bole berubah lepas kahwin?…..ko jumpa betina camni ko kene muntah ke muka dia pas2 lari cpt2….

        50

        1
      • wekkkkkkk says:

        wah..setan2 jejaipun..ada 3 anak mah..
        mesti ada lgi pompuan mau..dh la u kata setan..kaya lak..ada org menungu kt luar sana.
        kalau dh lelaki tu muda dn menopuse sapa mau..

        2

        2
    • Anonymous says:

      KOMEN PUNYA KOMEN DAH LAMA MAK BECOK TK KOMEN..SELALUNYA BERSEPAH SEPAH KOMEN DIA…
      MASUK SEPITAL KE OPERATE BUAH.?

      1

      1
    • Anonymous says:

      Ish tak takut dosa ke perempuan ni?Hafiz tu masih suami kau woi.Apa jadah nak cerita pasal hal dalam kain,masalah batin,belum disentuh,masih teruna???

      Macam budak lepas sekolah baru kahwin.Malu la sikit.Aku rasa perempuan macam ni,dah sampai tahap wajib diceraikan ni.Macam mencabar suami.Dayus kalau tak diceraikan sampai macam ni diaibkan suami.

      40

      1
    • Fuiyoo says:

      Mmg xde harapan la nk bertahan… menunggu runtuh je nmpk gayanya.Ramai yg berpahat, bertukul, berstemroll nk robohkan masjid dorg ni

      16

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      dh hafiz tingalkn dia bulat2 mesti la dia bukak mulot dia besar2 nak kasitau ape sebenar nye yg berlaku jangan diaaaaaaaaaaaaam aje macm pompan bahlol..! hafiz tu dh kenape ? dh bagos pompan jambu nak dngan dia yg muka tak berape hensem tu huh ! dh kawin ngan bini jambu buat prangai pulak ..! kalau dh tknk ngan bini tu jangan hilangkn diri macm jantan pengecot ! bodoh punye hafiz huh ..!

      3

      10
    • Sideq Singaraga says:

      Sape yg judge kes ni based on ‘kisah lalu’ mereka berdua, istighfar lah. Kalau dorg dah bertaubat, yg menceritakan balik pulak kena istighfar. Kalau benda x betul dan main agak2 je, ingat2 lah amaran Allah pasal fitnah.

      Yg dua org ni tgh ada masalah takyah “duk depan sogo bertekak kt situ”. Malu kt org. Pastu mintak “org ramai lalu lalang” jgn komen jgn buat andaian. Yg hangpa bertekak kt situ pasaipa.

      Yang kakak2 kepada so called MANGSA yg “duk pegang sepanduk kt pasar bawak selimut si laki bini ni”,henti2 lah. What ever reason, sosok2 ni lah yang BUKA benda ni sbnrnya. Klo korg rasa LAKI tu mmg musibat, kena ke cara ko tu? Puaskan hati sndiri je. Masa depan perkahwinan adik tu, tolonglah jaga hak maruah depa.

      Klu depa berbaik mahupun bercerai, pandailah nnt ada statement. Dah 3 series pun memasing. Bukan 13 tahun nak tolong basuhkan.

      Aku mmg anti ahli keluarga masuk campoq lagi2 kluar statement kt public. Shame on u !

      7

      0
    • anyn says:

      betui. hh tu ada kuasa nak jatuh talak. hh tu dah geram sangat tu sampai terlepas ckp kt media sosial pasal bini. tapi masih sabar lagi si joyah buat hal bukak pekung sendiri. lau x dah lama joyah menjanda lg sekali. lgpun takut nak jatuh talak kotla si joyah tu tgh meroyan sbb tgh ngandung anak hh. apa pun asal si joyah bukak mulut, org x nampak salah hh. yg buta n tuli je ckp hh problem.

      1

      0
  2. Anonymous says:

    CUBA CERITA PADA AKU APA MASAALAH SEBENAR DORANG NI??????.TK FAHAMLAH..KALAU TAK BOLEH HADAPI MASAALAH SIKIT..SIANG2 JANGAN KAWINLAH..CER CRITA CER CRITA

    12

    0
    • Anonymous says:

      HH takut nak sentuh si Joy. Tak yakin pd kelakian diri sndr. Kui3

      4

      5
      • Nodorama says:

        Rupa joy lain dari gbr yg gigih diedit. Tak berani nak sentuh. Takut slh orang.

        51

        0
        • Anonymous says:

          yg ni kelakar hehehe

          10

          0
        • wekkkkkkk says:

          aku dh pening nk baca dn baca komen netizen yg baru nk start ni ” bab x disentuh”…
          tapi nk jugk komen, aku paksakan..
          kalau JR x disentuh, x luakpun…bukan darapun..
          yag HH…betul ke teruna…tidak semestinya org lalaki yg belum kawen pun ada “teruna”..byk benda boleh buat jika x brsetubuh gn pompuan kan.

          komen JR…dh lama sabar, rasanya baru je lagi…bulan August ni saya rasa baru ada kes u hangat..

          dh la..nipun dh pjg aku taip
          sabar apa ke benda.

          12

          1
  3. joyah says:

    perlu ke nk UP status psl somi / ex somi kt media?? igtkn org kaya ni bijak rupanyer dungu gk ahahhaa.. xsuka bcerai jer la .. dr bg hint enth pape bile netizen kondem tau plk mgamuk …joy pls stop update status syiok sndri.. HH cpt la bgtu 1 dunia ape sbnr mslh korg laki bni..semak laaaa tgk joy sm kakak dia update post da mcm ayam berak kapor …sume nk menang x klh

    43

    0
  4. Anonymous says:

    Xperlu nk up status mcm2..joy pun dh ada pengalaman berkahwin sebelum ni.rasanya Joy dh boleh fikir apa yg patut apa yg xpatut dia buat…kalau dh sampai aibkan suami macam ni pendapat saya nk pulihkan balik hubungan tu mmg payah sikit….joy pernah berkahwin HH baru first elok kiranya joy bagi HH peluang. xmolek nk tuliskan IG or FB benda2 dalam rumahtangga. Lagi byk up status, lg la kena kecam, bila kena kecam xboleh terima plk..dh smpai nk libatkan peguam bagai…xde rasa hormat kat suami ke

    29

    0
  5. tak suka says:

    Childish! both of them.

    12

    0
  6. Anonymous says:

    sudah2 la weyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    apa ke bangang la laki bini ni…geram lak aku nak hantuk kepala dua2!

    11

    0
  7. nok gebuzzz says:

    Ya allah…kenapa nak gaduh kat laman sosial…memalukan la…jaga la maruah keluarga kak oiii…x ralat ke buat majlis kawin haritu pon dah berabis duit…pke la pasal keluarga kalau ye pon!

    7

    0
  8. Endo says:

    Pendapat aku statement HH kluar tak la seover si joy ni. Sepatah dua. Joy beriya berperenggan bagai. Pstu mrh benar HH jwb2 comment org chill2 je. Kakak dia yg ceta dorg dok sebumbung 6 hari. Peguam kau nasihat kau aibkan suami and perang mulut kat online ke siti arifah oi.

    HH, tu la time tunang muka sengih kambing kemain. Skrg sukati buat ex janda ni camni. Kurang ajau tul kau ni. Sabar dan bimbing la bini kau tu.

    16

    0
  9. Anonymous says:

    Dah dah la tu… Duk jaga cite sana sini.. Yg kita semua ni jangan layan boleh dak? Lagi di layan lagi menjadi jadi.. Xde faedah pun. Enough la social media nak cerita pasal diorang je. Muak. Yang si HH, jangan jadi dayus.. Dok biar je bini awak meroyan macam tu.. G amik, bawak balik, bincang elok elok.

    13

    0
  10. Naira says:

    sy nie bknlah peminat/haters HH or JR tapi dlm msalah rmahtngga ni harapnya jgnlah smpai cerai berai krna cerai tu lah yg buat syaitan gembira brsorak. Jika ada msalah slesaikn dgn cra bijak dan matang, jgn ikut ego sgt, mmg ah smua laki smua bini ada ego masing2, tapi nie bab kahwin bukan main2, sygilah prkahwinan anda buat HH dan JR, dugaan awl perkahwinan mmg tough sikit, lagi2 jika blm knl msing2, tu yg kena matang hadapi msalah slesaikan cra baik. kita manusia biasa byk buat kesilapan kekurangan, harap selesai cara baik lah ye, sy doakan yg tebaik semoga hubungan kalian kembali brtaut…Aamiin…

    6

    1
  11. Aku says:

    Mgkin HH ni tak jaja cerita kat mana2 media tp cerita kat kengkawan dia.. Akhirnya sampai ke pengetahuan Joy.. Sabar la netizen. I don’t blame any of them.. I tunggu dan lihat jer..then ambik iktibar bahawa bukan mudah hidup berumahtangga.. Jangan berumah ditepi pantai kalau takut dilanda ombak ye..

    7

    1
  12. Mel says:

    Try la cari balik kisah lama si joy ni… Kenyataan balas ex suami dia dulu.. Acah2 baik je si joy ni…

    11

    0
  13. iahb says:

    muka lawa… kalau cakap tak tersentuh tu.. rasa cam x betul ajer.. fitrah lelaki… nampak pompuan lawa especially wife, bogel macam mana pun.. mesti sentuh gak…. hmm

    6

    0
  14. sakit mata says:

    hahahha..elok la..kalau pompuan tu elok takkan menjanda selain dari kematian suami..yg jantan nak tumpang senang..pastu hampeh…mmg tak pernah minat ngan mamat ni…yg pompuan pun entah sapa-sapa entah..yg mamat tu macam kontrol bagus je..

    0

    14
  15. Ibu says:

    Be smart dear lady, jaga martabat kaum wanita

    6

    0
  16. Apeapejelah says:

    Aku tak minat langsung dua orang ni, tapi betul ke HH ni jaja cerita tak ‘sentuh’ Joy lagi? Tak pernah baca pun. Childish lah diaorang ni. Masalah rumah tangga pun nak dicanang dalam social media. Lagi satu Cik Joy, lawyer dan ustaz mana lah awak guna untuk minta nasihat dan pandangan? Lawyer dan ustaz tu nasihat bukak aib rumahtangga sendiri dalam social media ke? Tak faham kenapa benda-benda macam ni tak boleh diselesaikan secara peribadi. Bila netuzen komen, marah. Tapi kalau tak dimulakan dengan ‘hint’ dan status-status yang tak berfaedah dalam social media, tak adalah netizen buat spekulasi sendiri. Haila budak-budak zaman sekarang….hidup asyik bergantung pada social media je. Segala benda sampai benda yang mengaibkan diri pun di updatekan di social media. Cakap tak reti berfikir nanti marah pulak. Tapi tulah, kalau nak meluah pun, berpada-pada lah…

    12

    0
  17. Eyeee says:

    Weh babi nya cerita ko dah kena sentuh ke tak pon nak canang ke weh???
    dasar tak reti malu la pompuan ni!!
    so far aku rasa takde lagi si apis midun ni keluar statement..asik si joy kepah ni je yg duk up status..bapak bodoh gile main serang thru soc med…
    bodoh gila!!
    bodh gila!!…bodoh gila!!!
    aku cannot brain ada jugk org bodoh mcm ni ye…
    hahahahahhaha..no wonder la menjanda dulu..
    aku rasa yg ni pun bakalan menjanda tak sikit hari lagi..
    bodohnya lahai.
    kbai!

    14

    1
    • Anonymous says:

      toxic nye reader mcm ni , apa nk jadilah manusia zaman skrg ni , mengomen macam iblis , hati penuh dgn setan ke kak ? bawak2 ngucap , org lain ko hina beriya jgn ko pun sama hina skali .

      1

      8
      • backupnampakkk says:

        sedara joy ke ni?

        5

        0
        • Anonymous says:

          kesian , klu x jd iblis memaki hamun org yg ko x kenal mmg xboleh eh ? klu ade moral n otak waras terus kene cop sedara eh ..

          so kire ko ni sedara iblis lah ek ? patutla jahanam rumah tangga org , byk iblis kiri kanan

          0

          0
  18. sue says:

    haih! message to HH: running away from your wife and problem will not make the problem go away. kalau betul korang duduk sebumbung 6 hari jer and then u blah sampai sekarang, it is not going help solve the problem. go back, jumpa face to face, talk it our, solve it. message to JR: this is an internal problem. a domestic problem. u ingat by posting your statements for the world to see akan tolong redakan keadaan ker? rakyat malaysia atau FB ker boleh tolong selesaikan? yg tak tersebar pun habis terhambur dan tersebar keluar! same message: jumpa face to face, talk it out, solve it. Makin lama makin tak matang org tgk kamu berdua ni tau! Hangpa jangan sampai Chef Wan kasi kata2 pedas kat korang berdua baru tau!

    11

    0
  19. wekkkkkkk says:

    aku rasa kan..perlukah dulu buat seks sebelum kawen…
    kalau belum takut mcm ni jdi…
    skrg ni byk tunjuk acah2 alim dn baik, takut la..
    aku tanya je..bkn menyuruh…
    hehehehehehehe

    0

    20
    • lililili says:

      seks sblm kawen dosa besar

      21

      0
    • Yaya says:

      Kau mmg hanat. Esok menjawab kau dpn Tuhan. Jahil jgn ditunjuk, kawan.
      Allah dah pesan.
      Laa taqarabb zinaaa
      Jgn mendekati zina.
      Apa kejadah ko lg mau tanya seks sebelum nikah?
      Kepaluian apa kau ni?
      Kau jgn nk acah2 jwb, ‘aku tanye je.’
      At the first place, u dont hv to ask such question pun. Buduh.

      30

      0
      • wekkkkkkk says:

        ala..byk je org alim2 kucing kt luar tu, pura2 bgi ceramh konon baik iman di dada, padahal terlanggar jugk seks sebelum nikah.
        Rakyat Malaysia bkn le caya…byk dara dh x ada dara..teruna pun sebnr nya bkn teruna…main anak dara org puas2…pas tu tiggl, then kawen gn org lain…
        inilah rakyat Mallaysia…tu sbb aku duga otak korang…”aku tanya je”.

        wekkkkkkk

        1

        6
    • Anonymous says:

      Sesuai dgn nama kau. Mmg kau ni wekkkk. Nk muntah dgn pertanyaan bongok. Nk jd setan ke apa ni. Ke penah buat sblum kawin.

      8

      1
      • Anonymous says:

        biasalah dier banyak kali kena hentam dgn Pakistan jual carpet itu pasal dier cakap cam tu. dah biasa buat sebelum kawin tu.

        0

        0
        • wekkkkkkk says:

          mulut puaka, puaka dtg dri keturunan shir ko ni, ko ingt Pakistan tu mcm org M’sia ke ha, ha, ha…org llaki Melayu mcm u ni lagi teruk dri laki aku. Mereka tau Islam lebih dlm dri awak Anonymous, bagi mereka..perceraian adalah amat hina dn jgn sskali cerai…
          mereka bkn syiah mcm yg u kata itu hari Pakistan tu syiah kan.
          Mereka lebih hormat bini, x minta duit bini walau sesen, kerja rajin, anak aku lawa ada 4 org, hidung mcung, bkn mcm ko Anonymous kawen pun belum, kalau kawenpun anak hidung mcm jambu air.

          0

          4
        • wekkkkkkk says:

          Anonymous
          says:
          August 18, 2017 at 10:37 am

          entah2 ko pompuan yg x laku2 lagi..atau pondan, atau gay..dn swaktu dgnnya..
          mulut mcm telur tembelang, air longkang kinzir..

          0

          4
        • wekkkkkkk says:

          DAN AKAUN PALSU, TU SBB HENTAM ORG SESUKA HATI, KO INGAT AKAUN PALSU X DPT DI JEJAK KE HA..

          “akupun penah je “test” akaun palsu.(sekali je aku buat) .lpas tu kuar logo mcm kau nyer “..sebijik ko nyer logo ni..

          0

          2
        • wekkkkkkk says:

          aku masih yakin pada diri aku, aku ttap guna tagline wekkkkkkk…bukan tukar mcm sstengah org yg nak komen hauk tu..
          wekkkkkkk ttp wekkkkkkk, nk baca sila, x nk baca, biar aku baca aku nyer.
          dh byk kali aku ckp, aku x mulakn hentam ssapa..kalau org hentam, aku hentamlah.

          0

          2
    • Anonymous says:

      Apa yg kau merepekkan ni syaitonnnnn

      5

      0
    • Anonymous says:

      x jgk aku pernah dgr bc pengalaman ada yg berzina yg dua2 tak rasa apa..lagi kena hina dgn si laki…tak kira apa perempuan yg akan dipersalahkan nanti

      0

      0
  20. anonymous says:

    hi sis Joy and Hafiz.. berbincanglah elok2 jgnlah cerita rumahtangga ni di sebarkan di media sosial..mungkin ada orang akan suka dgn cerita kamu dan tengok kamu berdua bergaduh..semakin di sebar semakin itulah orang akan memfitnah dan terus mencaci..lebih baik bincang bersama – sama ataupun pergi ke pejabat agama untuk meminta nasihat. Saya doa semoga sis Joy and Hafiz dapat selesaikan masalah dengan baik..jagalah hubungan kamu berdua elok2.. aamiin…

    3

    0
  21. Pocoyo says:

    aku tgk si joy ni lagi byk buka mulut/aib masing2.. sebab semua info pasal relationship dorg joy yg up.. hal dlm kelambu di jaja-jaja tu die ckp kat diri die sendiri ke? Haha.. tak sokong mana2 tapi aku lebih respect si hafiz ni tak canang masalah kat social media..

    sangap sgt dah kot si joy ni hahaha

    18

    1
  22. Aptb says:

    HH & JR ni tinggal serumah ke x sebenarnya? Guna media sosial plak duk wat drama psl rumahtangga. Kat rumah xleh settle eh? Semaklah woiii!

    1

    0
  23. Anonymous says:

    kak joy
    kalau marahkan hh sekalipun jangan la smp mengaibkan dia mcm ni
    dia ada kuarga…kak joy x rasa hormat pada dia pun hormatlah sikit kat org tua hh
    sudah2 la berperang kat socmed ni kak joy..x ada faedahnya…yang nampak busuk kak joy jugak… #nodrama

    17

    0
  24. Fidot says:

    Aku rasa, makin byk pempuan ni mengarang lagi terserlah keBODOHan dia… Aku rs, if dh up status camni kt suami, alamatnya susah dh nk baik balik. Kalo baik pun akan tggl kesan x elok kt rmh tangga. Aku x suka pun HH ni, tp komen ni khas utk komen psl kebodohan pempuan ni jaja cite kt fb. Berdosa besar weh..ko ni kawen xde ilmu agama lgsg ke???

    18

    0
  25. Anonymous says:

    hafiz menjaja mulut lah tu kt org terdekat..
    sakit hati joy hanya org yg melalui baru tau berat bahu memikul… dah laa dpt suami geng kunyit… lelaki bila mulut tuh kalah mulut pompuan itu gay..

    2

    5
  26. Yaya says:

    Kau dah kenapa joy?
    Ni aku habaq ea.
    Aku tau pasal status keretakan rumah tgga kau pun sbb update2 kau. Netizen dpt hidu something not good happen. Kau yg start dulu.
    Si hafiz tu senyap je. Aku tau sbb dua dua aku follow.
    Siapa salah aku taknak tahu dan aku tak perlu tahu. Bukan boleh buat aku kaya pun.
    Tetapi yg aku nak highlight kan disini, kenapa mesti kau meroyan kt social media joy?
    Kenapa??
    Dgn family kau terutama adik ke kakak kau yg bgtau kau dan hafiz cuma 6 hari tggl sebumbung. Ape ke jadah ni??heyy.. Tamalu ke?
    Cuba kau matang sikit joy. Adakah ini salah satu marketing strategy kau spy org kenal produk2 kau? Kiranya menangguk di air keruh?
    Tapi.. Kau dah buka aib semua org.
    Soalan aku, takmalu ke?
    Dah, tutup social media kau skrg.
    Pi betulkan mana silap.
    The damage is still there.
    But dont make it worse.

    38

    0
    • c says:

      byk btul cow, cow, heyyy, heyy, apa awak keturunan si heyyyyy..heyyy ke..
      komen dh la, x perlu cow, cow, cow, heyyy, heyyyy…
      x ada bahasa langsung kamu ni..

      0

      0
  27. Eyeee says:

    dah la weh…bodoh gile duk main serang thru soc med..
    boleh settle pejabat agama kot..
    cerai jela..kalau dah smpai level, takde jalan utk berbaik dah..
    cerai je jalan cerita dia..
    dah cerai..apis midun boleh duk main kucing dia sampi tua la kot..
    menyampah aku kisah dua ekor attention seekers ni.

    6

    0
  28. Anonymous says:

    Kalo HH jantan tunjukkan Kat JR kejantanan ko. Kalo sbb tak dapat mlm pertama tu go HH go mlm ni buktikan. Sian JR Dah dahaga sgt tu. Lama x rasa. Nnt dh bg senyap lah dia. Kalo x leh Pandang tutup je lampu

    4

    1
  29. Popo says:

    Pi mampus ko joy aku x minat ko ngan HH amidun.selfie 24jam mekap tebal.dalam tv asal x lawa mcm kt ig?ko yg byk bunyi kt ig.hafiz buat pe lg nak simpan joyah ni.cerai je lah

    6

    0
  30. MAK JEMAH says:

    HAHA POMPUAN NI. CER KORANG TENGOK MUKA DIA TAK MEKAP / PAKAI CONTACT LENS APA CER?
    TENGOK ORG TAG GAMBAR DENGAN DIA KT INSTAGRAM PUN DA BOLEH JUDGE DR GAMBAR DIA YG UPLOAD SENDIRI
    LAIN BENOR, BAGAI LANGIT DAN BUMI.
    CER NENGOK IG MARSYA_MNG GAMBOR DENGAN DIA,
    PERGH LAIN HABIS SIOT .
    CAM MAK LAMPIR

    8

    0
  31. Baby says:

    In my point of view, mmg nmpak Joy yg over exposed statement in social media. At the same time, Hafiz sgt tenang even this is hot issue. As a husband, dont u think that u have to keluarkan satu statement mengatakan u gonna talk this soon at appropriate time? To clear the mess? For me, at least just one statement. Then ok. People will keep waiting until this issue slow down.

    7

    3
  32. pikir jauh says:

    kesian kat anak2 artis yg bila dh besar bace gosip mak bapak diorg kt internet.. suatu hari nnti..

    7

    0
  33. Anonymous says:

    Malam ni p la sentuh..habis citer..tak yah gaduh dah

    3

    0
    • Anonymous says:

      sentuhan kecundang…kih kih kih

      1

      0
    • Seri says:

      Tulah.. pesanan buat hafiz.. ko pegi je rumah joy, tarik tgn die pegi hotel, henjutla sampai pagi..bunuh semua setan2 di sekeliling korang tu.. jgn jadi bodohlah.. korang suami isteri kot.. duit ada banyak buat apa lagi? Pegi la honeymoon! Itu pon nak ajar ke?

      6

      0
      • wekkkkkkk says:

        saya rasa HH kata mana mungkin, aku tidak mau dayus, dh burukkan nama sedunia mana mungkin aku kembali. Lgi jtuh maruah aku nnti..mesti berpisah jugak diaorg ni, sbb kisah ni lgi panas dri kisah T.S. Isa Samad kena tgkp.
        Mgkn HH dh lafaz talak dlm hati…blum sampai ke mulut..tunggu jelah nnti.

        0

        0
  34. Anonymous says:

    udah2 le Joy…apa2 pun dia masih suami awak…letak ego awak tu ke bwh sikit…ni laa perangai isteri2 yg lebih kaya…tak nak dgr cakap suami…byk dah contoh…mana Heliza Helmi BFF dunia akhirat si Joy ni….nasihat laa kawan awak ni haa…kakak janda si Joy ni pun satu…tak yah masuk campur boleh tak? Tau laa sayang adik tapi kau lebih burukkan keadaan…nasiblaa hang hafiz, cari yg lawa sgt…kalau kau rasa nk kawin dgn Joy pastu nk ubah dia sorry laa…Joy dh ada kehidupan dia tak kan senang2 nk ubah…give and take laa…slow2 tarbiah…pastu kalau ada masalah jgn laa lari tinggalkan Joy mcm tu je…cuba kau berguru dgn ustaz ebit liew…sblm kawin kau kan tau Joy ni mcm mana…dia founder Merve kot…tengok laa IG dia byk selfie gitu gini bagai…takkan laa kau expect dia pakai tudung labuh lps kawin dgn kau…ish terpanjang lak komen…apa2 pun harap2 lepas ni takde laa kuar lagi cerita2 korang ni…bosan

    5

    0
  35. Intai2 je says:

    Rsnye la kan…pd pandangan den…
    Joy ne nak control hh kot.. hh kan bz ke sana kesini… joy lak nak hh melekap je ngan dia sepanjang masa.

    Pestu bab post2 tu si joy ne saja nak bikin panas hh.sbb hh x layan emosi dia.. hh diam je kot xkua pape kenyataan lai…dia n kakak dia meroyan bagai nak rak.

    Btl org tua2 kata..kalau isteri merepek teruk xyah layan amek masa..tp mslahnye joy ne membaka2..plak hh wat xlayan..bertambah skit jiwe la joy

    7

    2
    • oh yeee says:

      Ghaso den la kan..JR tak konyang lagi..tu yang merepek tak habih2. pompuan kalu dh konyang diam la dio..lolll

      0

      0
  36. joyah says:

    ntah2 si HH ni kunyit. tgk insta dia penoh lelaki kunyit/sado/model dia follow. bajet kawin bole cover last2 giveup hahaha

    0

    1
  37. Melati says:

    Sudah lah Joy Reyfa , semua tu alasan ” sebenar nya ko termuntah kan setiap kali bila Hafiz Hamidon comolot dgn ko kan .., tak payah lah nk tipu mulut jahat lah .. mulut cam pompuan lah .. terus terang ker lah yg ko tu termuntah bila mulut ko bertemu mulut Hafiz Hamidon tetiba nampak Lubang Hidong Hafiz kan eeeeeee itu lah hakikat nya ..

    2

    4
  38. Hafiz hahodoh says:

    Aku dah lame meluat nak mampos dgn hapiz beruk tu. ustazzzzz kononnn. Hari2 layan porn jgk. Onan* jgk. Geliiiiiii wekk!!!! Padan muke nk glemer sgt kan. Ambik kau masalah batin. Hahaha

    2

    8
  39. Anonymous says:

    Hihihihi…

    0

    0
  40. Ko x cntik says:

    Rupnya bgini prangai btina ni.lum cerai da aibkn suami.no wonder la ko bcerai dlu.

    5

    0
  41. Kepoci says:

    Orang tak tahu tak kan faham
    Ada yg kata joy xtau bersabar..baru 3bulan.
    Cuba ko kahwin dgn gay. Tak sentuh kau.confirm kau pelik. Lagi joy da pernah kahwin. Lagi lagi la dia tau perangai laki normal.
    Salah hh sbb kahwin janda. Dia tahu beza kunyit ngn straight. Klau kahwin anak dara,sll diorang diam je. Dia ingat salh/kurang diaa laki tak nak sentuh dia.

    I berckap dari pwngalaman. Seksa ok kahwin gay.

    5

    3
  42. lelaki kuat says:

    ni namanye betina sundal…hafiz hamidun amek pengajaran ni..baru ko tau realiti perempuan tak seindah macam ayat ayat romantik ko…tu semua dah filem je..hakikat betina jenis sundal macamni bersepah kat luar…ni pelajaran kat ko baru tau tinggi langit perempuan ni macamana…ko takda pengalaman lagi handle perempuan…

    4

    1
    • Anonymous says:

      sedapnye menyundalkan org kak , org tu buat dosa , awak lg berguni2 dosa mencaci org x igt dunia

      0

      0
      • c says:

        kalau tgok pada tagline Anonymous…lgi byk awak mencaci cerca org, lagi lahanat awak ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          waiiiitttt , U igt anonymous tu sume org yg same ke ?? lol dah kuat mencerca , iq rendah pulak tu . kesian hahaha adoi la

          0

          0
        • c says:

          hahahaha..

          sebenarnya dia ni le yg Anonymous yg kuat caci cerca…sbb dia reply aku nyer komen.
          Anonymous di sebalik Anonymous..ada Anonymus lain..

          hahahahhaahaha

          0

          0
  43. Haters gonna hate. says:

    Joy ni takde laa santikkkk mane pon. Kalau sesape ade tengok romantika yang joy n apis ni. Perasan dak muke si joy ni tak santikkkk. Banyakkk gilaa weh bekas2 jerawat. Kalau tengok yang hd punye lagi laaa jelass. Tu si apis takut nak projek dengan dye. Kang bangun2 pagi ingat kan mak lampir kat sebelah. ??????

    8

    0
  44. katrina says:

    joy ni macam jenis muka tak malu
    ni kahwin kali kedua
    yang pertama dah gagal….
    mesti ada sebabkan
    faham-faham sendiri sudah.-P

    3

    1
    • Anonymous says:

      suami 1st kantoi kaki pompuan sbb tu cerai , jgn sedap. mngata penceraian org kene kt diri sndiri menangis x berlagu berhingus2 mengadu kat page kisah rumah tangga nnt

      1

      0
    • diana says:

      xsemestinya g pertama gagal disebakan salah perempuan.. jgn la suka2 hati nk judge org lain.

      1

      0
  45. eh ye ke? says:

    eh korang ni tak tau lagi ke kes sebena kenapa hh tak sentuk joyah ni? Sebab ada keraguan yg si joyah ni kahwin ke-2 kat siam tapi bila bercerai takde hitamputih. Jika HH sentuh joyah bmkna berzina krna status joyah ni masih isteri orang! Kawen yg ptama dgn datuk pun di thailand ritu taktau la balik mesia dah register tak. tup2 kawen lagi kali ke-2 pastu cerai gak, tu yg mengundang status kalau bcerai mesti pejabat agama kat sini tau. tu la HH senyapsunyi tapi joyah dah mengaum2 mcm gila meroyan. tula sebabnya. isu gay tu nk cover la kononnya hh tak nak sentuh sbab lemah zahirbatin. pompuan ni musang bebulu ayam. nauzubillah! semoga masing2 berlapang dada dan berbincang. takyah nk pung pang kat socmed yaa

    3

    2
  46. apoapojolahwey says:

    woi malu2 la skit…jgn la masing2 nk membukak aib sndr. yg pompuan pn sudah2 la. aku x belah mn2 tp xrs malu ke cerita masing2 di jaja kt public. korang bdua org yg d kenali. pk sndr la. masing2 ade otak. buat malu btl. x rs malu pd dr sndr pn…malukn la tuk kuaga korang. eee cm budak2 skolah plak balas membalas

    2

    1
  47. mok cute says:

    makin kritikal dah rumah tangga dorg ni…cam dah tak boleh selamat lagi ni…cni sana kuar statement…gi je la jabatan agama…abis citer dr dok jaja sana cni…yg si HH tu blh tahan statement ala2 perli…

    1

    0
  48. khalid says:

    HH masih teruna tu :D apa lagi, masih ada peluang lagi ni.. aduiiiii, makin lama makin teruk drama drg ni.. tolonglah jd matang, selesaikan masalah ni dgn cara yg betul & guna saluran yg betul.. x fikirkah perasaan mak bapa korang, keluarga korang? yg satu x habis2 buat statement yg makin lama makin bg nmpk aib, yg satu lg bkn main lg perli2 sindir2.. tu blm lg cerita/komen/statement pihak2 luar

    #salamjumaat

    3

    0
  49. Janganmengataorang says:

    sekarang ni tak tau ler si JOY ni ke or HH yang org ckp tak ok..

    hurmm..

    0

    0
  50. Ko rase says:

    Aku rase sebenarnya JR sayang lagi kat HH. tapi ego je, sebab tu up macam2 nak tarik perhatian HH. siapa yang nak bercerai kan walaupun dah lama menjanda. hemm. sian JR. Die just nak perhatian tapi salah cara. Yg HH ni tak taulah pe masalah. Rasanya dalam dunia ni semua masalah ade jalan keluar dengan syarat bile berbincang kena guna akal dan rasional bukan hati dan emosi. and paling penting kunci nya SABAR SABAR SABAR. ni pendapat aku lah.

    2

    0
  51. Ko rase says:

    Aku rase sebenarnya JR sayang lagi kat HH. tapi ego je, sebab tu up macam2 nak tarik perhatian HH. siapa yang nak bercerai kan walaupun dah lama menjanda. hemm. sian JR. Die just nak perhatian tapi salah cara. Yg HH ni tak taulah pe masalah. Rasanya dalam dunia ni semua masalah ade jalan keluar dengan syarat bile berbincang kena guna akal dan rasional bukan hati dan emosi. and paling penting kunci nya SABAR SABAR SABAR. ni pendapat aku lah.

    2

    0
  52. bunga cengkih says:

    masalah ni dah overright masalah aliff n pipah…selamat korang ye

    0

    0
  53. hrmmm.. says:

    mlm tadi dh kene sentuh kot. JR happy mood kt insta. lol…

    2

    0
  54. Anonymous says:

    pencuci pinggan mangkuk JOY..kahkahkah

    2

    0
  55. mok cute says:

    alhamdulillah…drama dah berakhir…moga pasni bahagia till jannah…jgn la gaduh up status lagi…

    0

    0
  56. mamizura says:

    joyah revfa…apa punya nama..baghall..dahh gayah hamidun tak sentuh hang sentuh lah sendiri …………..guna batang plastik ok apa!!!!!!kat bukit binatang ada jual!!!
    gayah ouiii cerai lahhh bini hang tu…minta balik duit hantaran lerr…..

    0

    3
  57. MERAKSEKAMPUNG says:

    DENGAN PERANGAI KAU MACAM TU KAMI YANG NETIZEN NI DAH TAHU LA KENAPA KAU BERCERAI DULU. BUAT MALU LA RUMAH TANGGA PUN NAK UPDATE DEKAT FACEBOOK. DAH LA MACAM BUDAK SEKOLAH GADUH JE PADAM GAMBAR . ORANG TAK MENGATA SELAGI EMPUNYA BADAN TAK BUKA AIB SENDIRI. JANGAN BUAT PERKARA YANG MENDATANGKAN FITNAH. KALAU DULU NAK KAHWIN BOLEH JE SENYAP (TIBA-TIBA JE DAPAT BERITA NAK KAHWIN), KENAPA BILA RUMAHTANGGA GOYAH KAU NAK UPDATE DEKAT FB ? MAHUKAN PERHATIAN KAH?

    5

    0
  58. Anonymous says:

    tertutup kisah Lisa dan seluar pendek nya

    4

    0
  59. sukaatilah says:

    dlm kes ni yg untung apipah , lisa surihani sbb kes dorang dah tenggelam..lgsatu hafiz ni dah tak sebumbung ke..sbb gado bagai kat alam maya…bini dia ni spesis tak tahu malu ke kes rumahtangga jaja kat smua org…ingatkan korang spadn sebab sama sama pendek …lg satu kalau expect seks tgi carilah negro

    4

    0
    • Anonymous says:

      apipah & aliff dah byk sgt up tajuk ke tajuk…
      lisa surihani ber spender & yusri jd dayus ni yg tenggelam trus… abg nara ni member club peminat diehard lisa.. close story baik punye..
      tak caya next tajuk up kisah org yg sama lagi..

      1

      0
  60. melati says:

    Sebenar nya Joy Revfa nk kata Mulut Hafiz Hamidon bau longkang bila time nk mengawan….!!! pengalaman saya lah org2 yg muka pecah ni selalu nya mulut Bau longkang…!!!

    1

    1
  61. bellos says:

    maknanye masa gi hanimun taiwan tuk rancangan asterok tu tak sempat nak main ke??
    rugi lah mcam tu.. baik shuting kat PD je..

    2

    0
    • wekkkkkkk says:

      kan ada cerita sebelum tajuk ini “mulut mcm mulut pompuan”.JR ada ckp…kapal ada nakhoda, sama2 mau melayari bahtera di lautan, tetiba nakhoda berhenti belum waktunya…Nakhoda dh melabuhkan kapalnya dn berhenti di lautan mati..”
      u previous balik citer sebelum ini..lebih kurang mcm tu;ah…aku taip lebih kurang je..bukan copy & paste bulat2..

      0

      0
  62. Anonymous says:

    Ko brrdua need to grow up. pasang lagu Jangan Ada Benci” by Casey tuuu. Sediahh huwaaaaaaass.

    0

    0
  63. eden says:

    Diorang dah berbaiklah..renti2lah mengutuk orang…

    0

    0
  64. Anonymous says:

    CARILAH PENJELASAN DENGAN SEGERA, MEMALUKAN

    0

    0
  65. bubuk putih says:

    depa ni buat apa sgt smpai glamer x tentu hala..filem apa? lagu apa? kosmetik apa yg cun sangat.. poyo lebih semua

    1

    0
  66. Anonymous says:

    Aku tgk dlm kes ni ada orang cuba benar2 membuktikan diri Nye adalah mangsa… mati2 nak seantero dunia tahu dia mangsa..ada sorang lagi amik sikap berdiam diri maybe nak jatuhkan bom atom yang bakal meletup kaw kaw nanti….
    Anyway pompuan yg guna fake names ni x boleh dipercayai…FAKERS….

    2

    0
  67. naz77 says:

    buruk camana pun laki kau xpayah nak p heboh satu malaya,,, kecuali hang mmg suka org citer pasai hang,,,, hmmm pelik la nk cerai keco2 patutya malu,,,, akhir zaman,,,, l mana xmarah kalau kata de masalah batin,, xkan la dia xde selera kant joy kalau tak xkan dia kawin… msti de mslah lain,,, hang p la selesai laki bini malu woii kat org cite spenda masing2… pasni org nk kawin ng hang pn takut la joy

    0

    0
  68. aina says:

    alhamdulillah drg berbaik suda.. okkkkkkk stop drama! lepas ni drama sapa lagi? :D

    2

    0
  69. Syarafina Musa MPN says:

    Yang penting tak dating dgn laki orang

    0

    0
  70. semekkkkk says:

    aku yg xtau terus jd tau..tq laaa JR..

    0

    0
  71. Damien thomas says:

    Mau tunggu komen syed sajat..eerrrr..errr.. nursajat…MANA TAU ADA KOMEN KER

    0

    0
  72. Imani says:

    Penat2 korang komen itu ini tentang pasangan ni..Derang dah berbaik lah. Joy wanita terbahagia sekarang

    0

    0

Leave a Comment

Optional