Written by AbangNara | September 12th, 2013

Fuh~~ Menarik sungguh informasi yang Abang Nara baca di Forum Cari ini. Tidak dapat dipastikan lagi kebenarannya, tetapi khabarnya bakal tunang Fizo Omar ialah model tudung Fareeda yang popular di seantero Malaysia. Gadis tersebut bernama Mawar dan baru berusia 23 tahun.

fareeda

Kalau betullah Mawar ini ialah bakal tunang Fizo, memang pandai Fizo cari orangnya. Dahlah cantik, muda, pandai business dan paling penting menutup aurat. Memang kena dengan ciri-ciri yang Fizo Omar cari selama ini. Nampak gayanya selepas ini makin seronoklah Fizo berbusiness sebab bakal isteri sekepala.

fareeda

Namun begitu, informasi ini masih tidak dapat disahkan kebenarannya. Masih di dalam fasa tekaan. Kalau betul, memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Kalau tak betul, ada can la lelaki di luar sana mengorat si Mawar nie. Hehehe.

P.S: Nissan X-TRAIL serba baharu diperkenalkan

112 responses to Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar?

  1. ehem says:

    Mmg btul pun mawar akan bertunang ngn fizo

    0

    0
  2. saya ok jer!! says:

    oh ok. selamat bahagia :)

    0

    0
  3. speedrider says:

    Terkejut gua tengok Didie Alias. Ingatkan bertungang dengan Didie. Kikikiki

    0

    0
    • Restoren Syed says:

      hahahaha.. tersembur teh tarik aku minum bila tengok gambar.. aku pun ingat Didie Alias tadi nak tunang ngan Fizo.. he he he

      0

      0
  4. kiki lala says:

    dari air muka masing nampak seiras aje… :)

    0

    0
  5. bjfhuegiuwwui says:

    muka pempuan tu SCARY

    0

    0
    • Anonymous says:

      sedap ko je kata ko kata muka perempuan tu scary????? muka ko cantik elok sangat ke… tak baikla nak mengata orang. cermin diri dulu sebelum sedap nak mengata orang.

      0

      0
      • hfjfewuewijfbwej says:

        ko ni mawar eh?sori mmg scary pon.mata dia menakutkan

        0

        0
        • Anonymous says:

          haipp..jap2..aku tgk ok je..comel,cun lg ade la..xde scary meri pown..tp xtaw la..pndgan masing2 kn..mnusia mmg gitu…nk jgk kate wpun ckt..tabiat mmg suke kondem..perlu igt xde manusia yg smpurna melainkan Rasulullah S.A.W

          0

          0
        • mat hensem says:

          ko asal, musti jeleskan tgok mate dak mawar tu.. ye la mate dia bulat besar comei loteh lak tu.. muka ko musti mcm periuk hitam tu yang jeles tak tentu pasal tu. tah-tah muka lagi scary kalah antu kak limah.. hahahhaa..

          tak payah nak kutuk orangla.. tak suka tak yah comment… dak mawar tak kaco hidup ko pon..

          0

          0
        • Miss J says:

          kalo dah jenis kaki suka mengutuk org mmg macam tu… semua serba xkena. ko je la yg cantik ngan perfect sgt. Pelik aku ada je yg xkena dek mata. Pi cermin diri dulu sebelum nak mengata itu ini. Ko tu yg SCARY sbb cik mawar lagi cantik dari ko kannnnn!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • haahha says:

          muka hfjfwuewihfbwelj musti mcm berukkan .. hahahaa

          0

          0
    • Miss J says:

      jangan sedap nak mengata muka orang scary ke bagai. tak payah nak mengata lebih sangatla. kalo muka ko tu dah elok sangat bersyukur je la. pandai2 je nak judge ngan serba xkena

      0

      0
    • Pelik says:

      ko ni suka2 j cakap muka mawar ni SCARY…agak muka ko tu dh lawa sgt ke…suka sgt nk cari cacat org..cacat sndri x sado….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tak baik kau beufiguwwui entah apa apa nama engkau.

      Celak matA dia tebal ah.

      Mungkin mawar nak kurang outline mata you…..sekadR saranan

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tak baik kau beufiguwwui entah apa apa nama engkau.

      Celak matA dia tebal

      Mungkin mawar nak kurang outline mata you…..sekadar saranan

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tak baik kau beufiguwwui

      entah apa apa nama engkau.

      Celak mata diia tebal

      Mungkin mawar boleh kurang outline mata you…..sekadar saranan

      0

      0
  6. xxx says:

    Nara kau delete lah gambar fizo dgn perempuan free hair kat entry lama tu, jaga hati sikit lah kat bakal tunang fizo. tak sensitive langsung kau ni

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bagus lah kalau begitu, baru lah macam apa yang dikatakan, memilih pasangan mengikut cita rasa mak, sbb mak x suka yang x cukup kain.
    Alhamdulillah.

    0

    0
  8. suka says:

    Alhamdulillah kalau betul jadi. Mawar sesuai dijadikan menantu pilihan hehe Tahniah :)

    0

    0
  9. amirnawawi says:

    Lebat bulu kening tunangnya…

    0

    0
    • loli says:

      hak alah! bagusla kening tebal dari kening nipis tu.. apa masalah la ko ni manusia… lantak dia la nak kening tebal ke… nipis…

      0

      0
  10. SITI HAJAR says:

    melepas lah aku . huhu

    0

    0
  11. cantik says:

    mawar, kalo lukis kening tu jgn r tebal sgt..mihmihmih

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah memang kening dia semula jadi lebat mcm tu nak buat mcm mana…. xpayah nak complain mcm2 la

      0

      0
      • cantik says:

        palotak ko semulajadi..die lukis lah!

        0

        0
        • Inspektor says:

          ko ni pn, mmg lh die lukis.. nama pn mekap.. tp asal die mmg bulu kening die lebat.. lukis tu nmpk teratur skit.. apa da.. nk condem org je.. pe2 pn die mmg cntik pn..

          0

          0
        • Miss J says:

          Palotak kaulaaaaa!!!!!! takkan nak terangkan detail lagi kot. Aku sendiri penah tgk sendiri cik mawar ni dia xmakeup pun kening dia mmg dah lebat hitam…. Jangan sedap nak kata KEPALA HOTAKKKK KAU LA

          0

          0
      • lily says:

        betul la tuuuu…mawar da pegi butik man kajang wt temujanji…..comel….muka pn ade iras2……

        0

        0
    • Anonymous says:

      dah memang kening dia semula jadi hitam lebat mcm tu nak buat macam mana… tu pun complain ke??? tu kan anugerah Allah. Serba serbi xkena ada je yg kurang kat mata korang ni. hishhhhhhh…. sabar je la manusia ni

      0

      0
    • loli says:

      hak alah! bagusla kening tebal dari kening nipis tu.. apa masalah la ko ni manusia… lantak dia la nak kening tebal ke… nipis…

      0

      0
  12. ................. says:

    bagus la kalau fizo nk tunang ngan mawar ni…aku tengok dia org ni sesuai sgt….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tahniah fizo..jika betul lah, memang sepadan, muka pon ader iras2 n masing2 minat bisnes plak..makin berkembanglah bisnes hot burger n tudung fareeda..hehe

      0

      0
  13. Lulu says:

    Dah macam borat dah aku tengok.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    first time tengok, aku terus kata “weyyy macam muka fizo omar perempuan ni!”

    0

    0
  15. fafaa says:

    jutawan dia nie, mak dia pengasas tudung fareeda tu. nk p butik kena tidur 2 3 hari baru dpt, tpi skrang dh slow sikit.

    0

    0
  16. lava says:

    tak lawa pun

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Bukan anak ler, anak saudara owner fareeda. Confident aje cakap

    0

    0
  18. invisible me says:

    Sama canti sama padan kalau betul

    0

    0
  19. MAK JAH says:

    mmg nie la dier bakal tunang si fizo omar. da lama da dengar ura2 nie. sape2 yang slalu beli tudung fareeda nie da lama da tau hal2 nie. fizo mesti la mau cr yg setaraf ngan dier. kaya kot perempuan nie. nie bukan model tudung fareeda je. nie anak taukey tudung fareeda nie. so mmg kayaaassss la uooolsssss… ko ader???

    0

    0
  20. Na O Mei says:

    La…kening lebat pun haru biru bertekak.
    Teman dulu sapu lendir buaya kat kening anak ppuan sulung. Alhamdulillah…lebat & cantik.
    Anak lelaki tak buat apa2 sbb lahir2 kening dia lebat gak & bercantum lagi. Udah mcam kening Kajol jadinya..

    0

    0
  21. Danella says:

    Banyak sy perhatikan, perempuan hidung mancung dan mata bulat / anak mami look / peranakan, mmg menjadi idaman lelaki

    0

    0
  22. saya says:

    takut tgk mata wanita ni..terbeliak semacam.macam antuu

    0

    0
    • Anonymous says:

      xpayah duk nak kata mata org macam hantu bagaila…. ko kutuk tu sama la mcm ko kutuk ciktaan Allah… serba serbi ada je xkena. cermin diri dulu kalo perfect sgt

      0

      0
    • mata air says:

      low mcm mate ko tu cantik? cuba owg kutuk kata ko beruk.. ko suka tak??? jaga setiap perkataan yang ko tulis tu.. kata2 ko tu mungkin akan menguris perasaan orang yang ko sedang kutuk..

      kesian aku tgok ko..dapat dosa jer gutuk owg jer.. owg tu ade dose gan ko ker??

      0

      0
    • mango says:

      oklah mata mcm ni.. senang nampak..jelas..

      0

      0
  23. lalalala says:

    tapi garang huhuhuhuhu

    0

    0
  24. Na O Mei says:

    Anon 11:23,
    Saya tak kutuk anak malah berbangga dgn kurniaan Allah pda ank saya tu. sbb kami mmg peminat Hndustan.
    Yg saya pelik mreka2 yg suka sgt dok kutuk apa yg Allah dah cipta pada hambanya.
    Samada org yg di kutuk tu asal original or di buat2 kita tgok sahaja.

    0

    0
    • mango says:

      agaknya kalau aku letak kat kening aku sekarang dah terlambat ke..
      kening aku nipis.. sampai orang kata cukur.. padahal seumur hidup tak pernah cukup.

      0

      0
  25. nyata jelita says:

    kepada puan farida iaitu pengasas tudung FAREEDA, xsalah ko bisnes.tp gunting la tudung tu labuh sikit..ko xrugi pon .malahan bertambah pahala ko sbb tlg bersama jaga aurat kaum hawa..ak meluat tgk org pakai tudung cenonet2 ni..tersembul sana sini..budak sekolah pon taw pakai tudung besar sket

    0

    0
  26. Just saying says:

    eeeeewwww….hodohnyer

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Manusie mana ada yang sempurna……dah cukup canteklah tu…muka iras orang arab…haraf tak cantek muke ajalah, pribadi&akhlak die juga bagus……oorang yang rancang nak bertunang, nak kahwin….nape jadi kecoh pule lah orang laen

    0

    0
  28. CANDY CRUSH says:

    manis orgnya mawar ni.. ckp pun lemah lembut.. okey la tu org business kn,kalo ckp terjerit2 xlaku lak produk.. TAHNIAH ye abg fizo & mawar..!!
    Setuju dgn Nyata Jelita… sila la lebihkan kain utk tudung fareeda tu selaras dgn harga yg lebih mahal itu… hihi,ada jgk koleksi tudung ni,lelama daku letgo prelove gitu sbb ase xmenutupi bahgian yg sepatutnya ditutup… biar la daku pakai tudung bawal makcik khadijah (kelantan).. hihihi..

    0

    0
  29. Aku Ros, bukan Mawar says:

    kalau dah jodoh. tak kira la dengan orang cantik ke, dengan orang kaya ke. dan ditentukan olehNYA. tapi kalau dah memang buka jodoh, bercinta bagai nak rak dengan anak jutajutajutawan pun tak sampai ke jinjang pelamin jugak. berdoalah agar berpanjangan kalau betul cik mawar ni jodoh fizo.

    0

    0
  30. Miss A says:

    konsep tutup aurat abg nara ni tak lengkap.

    Tutup aurat dari segi tudung : (labuh menetupi dada + tidak jarang + tidak melekap ) .
    Tutup aurat dari segi pakaian : (longgar + tidak jarang + tidak melekap ) .

    0

    0
  31. beruang kutub says:

    Eleh poyo laa….abg nara punya ayat mmg poyo..habis yg ko minat lofa yg x menutup orat tu pehal plak?talam 2 muka punya ayat

    0

    0
  32. adiputralagibest says:

    Bosan cite psl mamat ni. Dlu berie nak kwin sgt ngan asmidar tu. Tak sampai brp blan nak kwin ngan org lain lak. Ati2 la sape kwin ngan die n

    0

    0
  33. dua kupang says:

    kalau tak silap aku Mawar ni founder Fareeda ekceli.

    0

    0
  34. gile talak says:

    mati2 ingat kak DIDIE bakal bini Fizo!!.. kusssssssssssssssssssemangat!! btw, asal muke laen gile yg diatas n dibawah… ??? haha

    0

    0
  35. anonymous says:

    cerita ni dah lama laa…dkt penang area kg mawar dah heboh…fizo pun siap dtg penang aritu jumpak family kat penang….mawar ni bukan saja model malah anak kepada pengasas fareeda…faridah tokei tudung tu mak mawar laa…btw tahniah mawar…

    0

    0
  36. 20 sen says:

    subhanallah,cantiknya mawar :D

    0

    0
  37. Kiah says:

    Model tudung petik jariii . kekekeke

    0

    0
  38. Lola says:

    mawar ni suka buka mata besar2 masa bergambar..dia rasa comel kut.

    0

    0
  39. dia says:

    Mmg in real dia cantik ori..mata dia bsr..dah la jutawan..cantik plk tu..

    0

    0
  40. reeza says:

    Moga berkekalan, sekali imbas macam adik beradik pula muka diorang ne…

    0

    0
  41. adik shinchan says:

    Memg cantik..tp adk aku cakap kening pompuan ni cam shincahan…
    sesuai la ade iras fizo…

    0

    0
  42. nananini says:

    habis la kopak duit fizo..mawar seorg yg sgt demand..beg je harga beribu2..

    0

    0
  43. jemah says:

    betul lah ni kot. sbb nampak diorang jalan sesama dua org g kedai serunding fizo kt jalan tar masa puasa hari tuuuu. tau lama dah ahahha

    0

    0
  44. tudung says:

    Fullamak….. baru sahaja tulis tentang Tudung Fareeda dan terbaca perihal ini. Apapun, diucapkan all the best.

    0

    0
  45. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (107) […]

    0

    0
  46. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (108) […]

    0

    0
  47. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (109) […]

    0

    0
  48. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (110) […]

    0

    0
  49. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (111) […]

    0

    0