Written by AbangNara | November 18th, 2010

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

Yeah. Ini barulah seorang jantan. Sudah bertunang baru-baru ini, Noh Hujan dan Mizz Nina bakal bergelar suami isteri pada Julai 2011. Dan kami bangga dengan Noh Hujan sebab dah pesan awal-awal kepada bakal isterinya yang dia tidak mahu Mizz Nina seksi lagi selepas bergelar seorang isteri nanti. Kau memang jantan bro!!!

[note]Hmm… Sebelum ini saya ada nasihatkan tentang imej dia. Jadi rasanya dia tak boleh seksi selepas ini,[/note]

Untuk makluman, Noh Hujan berusia 26 tahun manakala Mizz Nina berusia 30 tahun. Menyingkap kembali bibit-bibit cinta mereka(ayat sastera la pulak), Noh berkata yang dia jatuh cinta dengan Mizz Nina semasa merakamkan lagu Kurnia. Start time tue barulah dia dan Mizz Nina mula berjiwang. Kira macam cinta dalam studio la nie.

Apa pun tahniah kepada Mizz Nina dan Noh Hujan atas pertunangan ini. Semoga semuanya selamat sehingga ke hari pernikahan kelak. Lagi gambar sekitar majlis pertunangan Mizz Nina dan Noh Hujan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

gambar pertunangan mizz nina dan noh hujan

98 responses to Mizz Nina Tak Boleh Seksi Lagi Selepas Kahwin – Noh Hujan

  1. scorpioncat says:

    alhamdulillah…

  2. scorpioncat says:

    uik? 1st ke?

  3. ana vanviel says:

    harap2 begitu la erk…jgn plak pas ni,len plak al-kisah nyaaaa…..

  4. crippler red says:

    seksi ke seksa..?

  5. […] Panas, Mizz Nina Tak Boleh Seksi Lagi Selepas Kahwin – Noh Hujan Submitted by selebriti on November 18, 2010 […]

  6. miss suka masak says:

    waaaaaaaaaaaaaaaa nice!!!!

    • miss suka masak says:

      30 da kew miss nina??

      miss ingta baru dua ploh lebih…

      serious..xnampak cam 30 pon….

      awet muda~~~

      by d way sweet couple…

      rupanya hot la noh hujan nie erk bagi miss nina…heehhehe

  7. Reena says:

    Kan lawa pakai sesopan. Btw Noh, ko memang terer!

  8. Chenta chanduri says:

    classy,nice. wish u 2 the best!

  9. exa says:

    cantiknya tingkap rumah mizz nina…i like
    ops..tahniah

  10. mizzlynn says:

    Alhamdullilah, semoga hasrat nkkahwin tuh tercapailah..jgn putus tgh jalan sudah..

  11. miss suka masak says:

    noh gunting rambot kew??? hurm look smart…

    kemas jek……….

    • belacan~hangus says:

      yup.. pertama kali tengok noh

      rambut ..sekurangnya dia menghormati

      majlis pertunangan dia…

      tak mcm nomiang pakai jeans je…

      • miss suka masak says:

        nomiang???

        siapa i2 nomiang??

        majistret kah?? lawyer kah?? atau lelaki miang y dahagakan pompuan muda???hahhaha

        maaf……………………………..

        gurau2 ma

  12. ummi says:

    semoga rumahtangga yang bakal mizz nina dan noh bina akan rukun sepanjang hayat..

  13. aries_april says:

    bgus la cam tu…
    :-)
    ada gak pmbbing dlm rmh tngga..

  14. belacan~hangus says:

    bestnya noh bakal menjadi menantu org kaya..

    • Miss pocO says:

      ya lah oooo…

      untung jadi menantu org kaya…

      • jas says:

        Tahniah wat Mizz Nina – Noh..masa bercinta & bertunang amat indah..cuma bila dah kawin penuh dgn dugaan & cabaran lebih2 lagi berlainan darjat & taraf kedudukan..sekadar nasihat krn dlm Islam perkahwinan ‘sekufu’ atau setaraf adalah lebih afdal..wallahua’lam..

  15. BlackBerry00 says:

    congrates to both….

    tp tak suke komen org
    konon2 noh pasni kayalah
    blh kikis harta MN laaaa
    noh ni dtg dari family yang berada gak tau…

    ape2pon, doakan dorg bahagia dunia akhirat…

  16. jane says:

    boleh bertahan ke couple ni…..mizz nina is going international that needs her to be sexy…. Only time can tell……anyway congrats to both of you….

  17. lAl says:

    syukur la nak… tapi depa 2 ni sweet!

    misterlAl
    lAl

  18. Kasih says:

    alhamdullilah… sama2 lah nnt menjg keharmonian rumah tngga yg dibina tu ya….

    tahniah sbb dh jd tunangan org ya noh & mizz nina… alam bertunang ni dugaan nya byk, so byk2lah bersabar ya….

    dan sbg ketua rumah tngga, tu lah tnggung jwp yg ptt noh pikul bl mizz nina dh sah menjd isteri nya nnt…

  19. Shasha says:

    sweet! hehe noh potong rambut so nmpk matured sket hee mizz nina pakai baju kurung sangat lah cantik. congrats to both of them. semoga berkekalan selama-lamanya x)

  20. Miss pocO says:

    dah angka 30 rupa2nya mizz nina ni…

    tahniah aar…

  21. farapink says:

    suke gamba die,, xde pegang2.. pelok2 pon.. good2!!

  22. topek says:

    dah tua rupanya mizz nina ni

  23. Nazim nasri says:

    Noh and Mizz Nina keluar paper utusan harini. Bestt and comell

    **Bagaimana ALLAH menolong wanita ini?
    http://akunaziem.blogspot.com/2010/11/story-kebesaran-allah-melalui-ayatul.html

  24. Jackal says:

    Harap Noh boleh jadi imam solat dan tak tinggalkan solat. Mizz Nina pun, jangan tinggalkan solat.

  25. fikir says:

    gamba yg kt kerusi tu very nice lah..

  26. Cayalah Noh! pas nie leh feat ngan Miss nina.. =D

    yours
    SH

  27. bukan manohara says:

    semoga mereka gembira dan berbahagia

  28. Qaseh nur jasmine says:

    i love mizz nina….x sangke jadik die pilih noh……..she’s good bcoz x pilih yang sama level dgn ayah die….doakan both of u, bkekalan hnga ke hujung nyawa..comel je tgk pic doang nie…to noh…i mmg x minat u, tp u dah btunang dgn penyanyi kesayangan i..so jadik minat la gak.,.hahaha….

  29. Azura says:

    Congrats to both of you… Cntik bj Mizz Nina..

  30. Gosipgurl_fea says:

    omg sweet couple la ni… tahniah ,tahniah!

  31. miss suka masak says:

    mana rooney??

    mesti da frust nie….

    mizz nina da jadi hak noh…

    mana la rooney bawak diri nie…

    hehe

    jgn mara noooo.

    gurau jek

  32. miss suka masak says:

    noh adalah lelaki hot y dmaksukan miss nina…

    dan miss nina adalah awek paling wangi pilihan noh…

    hehehehehhehhe

    by d way…

    sweet couple doh u all…

    xnampak pbezaan age…

    sweet jek……

    tahniah yer

  33. abg says:

    untung noh .. kawin ngan anak org kaya .. am bank punya org ..

  34. katak kodok says:

    Tahniah.
    Cutelah diaorang ni…

  35. akukuku says:

    hensemla pulak noh ni rmbut pndek
    dulu selekeh mcm ape

  36. bunga says:

    umur noh bukan 25 ke tahun nie? die lahir march 15, 1985 kan? :D

  37. Ryta says:

    Alhamdulillah….benda yg baik watpe nak ditangguh2kan…
    1 lagi, walaupun 2,2 femes, attitude bagus, sbb dah tunang, bgtau kat media…takdelah cam sesetengah artis, dah kawen beranak pinak pun still tak mao ngaku…poyo je lebih!
    Comel jek aku tgk Miss Nina pakai aju kurung, nampak awet mudanya….sama gaks ngan Noh, smart dgn rambut pendek….
    Semoga apa yg kalian impikan akan menjadi kenyataan dan semoga berbahagia selalu…
    :-)

  38. miszLyssa says:

    aku ske tgk mizznina ni..
    dier sgttttttt cantekkkkkk…
    tp cm kureng laks dier plih c noh ni…cuz aku tgk mizznina ni cm well educated n tgkla fmili die kannnn..tp dier sweet cuz timer noh seadenyeeeee n mcm lgu BSB as long as u love me 2..hope lg btmbh2 cun la taem mizznina kwen nti..pape pown korg sweeeeeeeetttttt couple…

  39. aida says:

    aku sorang je ker yg rase nohh ni tak padan dgn miss nina…sorry ni pada mata aku lah..

  40. bukan RITA says:

    poyonya ayat..ade sesetengah manusia kan…dia suruh awek dia jaga aurat…tp dia sebagai bopren takde pon reti nak jaga maruah awek dia sbgai sorg pompuan..nak pegang sana sini….padahal x kawen lg….bored

  41. Leo says:

    cantek plak mz nina ni.. bile tgk dia seksi n make up tebal x cantek sgt.. Tapi masa tunang ni, muke nampak sweet n suci je.. hehe..
    untung Noh.

  42. iza says:

    mizz nina so sweet, but noh? i don’ t think that they suit together, but kalau dah cinta, doakan aje mereka :)

  43. jimah says:

    tak sangke misz nina pilih noh. yg duduk los angeles lame2. ckp melayu pn pelat. noh yg die sangkut. hihi congrats la :)

  44. Mamatietoy says:

    Tahniah Noh & Miss Nina..yobbie Noh…steady pok…mudah-mudahan jodoh ktk 2 berkekalan hingga ke akhirnya…& semoga semua urusan dipermudahkan oleh Allah SWT…

  45. aku serius says:

    tahniah lah noh…u nang terer sbb dpt gerek kck n tunang terus gik ya.. pa2 pun jaga lah tunang u ya, mun dapat nikah jgn sekerat2..alang2 ke dunia & akhirat.. besalah noh..mun dah glam tok, org mudah nak lupak dirik..u iboh kedak ya..jaga jak bakal bini u ya..

  46. RiRi says:

    tahniah.. ^^

  47. zieza says:

    Tahniah utk Noh & Mizz Nina..semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin & berbahagia hingga ke akhir hayat…amiiiiinnn

  48. luvlavender says:

    cantik la cik nina nie..muke melayu tp versi moden.hehe btol ke ayt aku ni.

  49. SWEET says:

    Lepas kawen xleh seksi
    Skrg ni pun boleh mula
    Jgn seksi2

  50. nanti jgn sebab xleh pakai seksi punye pasal, mula nk cerai berai..huhu..neway tahniah dan semoga perkahwinan nanti akan berkekalan..

  51. blackkeyboard says:

    aok eh..untung noh…huhu

  52. Aprikotmanis says:

    sungguh comel mereka berdua… i like!!! ;p

  53. anyss says:

    smoga bahagia..tahniah…noh lak kekalkn rmbut cmni..bru nmpk kemas…

  54. Ali says:

    d umah leh seksi tak?. Jgan la ko pulo cari no.2 nanti bab tk seksi lagi…kkk

  55. errmmm at least nmpk gak Mizz Nina ni ala2 malu2 bakal pengantin klu nk di komparekan ngan Dr. Harlina lu (Datin) mase ye tunang.. sori peminat2 Datuk SMS… :D
    semoga jodoh akan berkekalan ke jinjang pelamin dan akhir hayat amin…

  56. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

  57. ida4141 says:

    TAK SEMPAT JULAY 2011 SEMUA BERAKHIR…
    ALAAAA, ARTIS KAN BILA DAH PUAS TINGGAL JEEE….
    TAPI TAK TAU LA CAMANE KOT2 NOH TAK MAU TINGGAL COZ ANK ORG KAYA KAN TU????

  58. hasrulhassan says:

    Salam .. tak perlu tunggu lama … lagi lama bertunang … lagi banyak benda tak baik datang. “) Tahniah kepada Noh n Nina …

    Padan. Cantik. Hensem.

  59. Currypuff says:

    Noh smart berambut pendek..
    Mizz Nina umur 30? wow! macam umur 25..ahaha
    utk makluman semua, Noh tu memang orang berada pon..tak yah nak mengata Noh tu untung coz dapat Mizz Nina yg kaya raya..

  60. shark says:

    habisla ko miz nino hr2 kena kutuk ole c nohk hehe

  61. Howdy, My hubby and i love your internet site!! Now this is certainly a amazing posting. We look forward to browsing even more helpful subjects in which you will be writing within the forthcoming. We have all found out a bunch by this. Many thanks.