Written by AbangNara | November 1st, 2010

mizz nina

Tengok gambar cover majalah Mizz Nina kat atas. Dah? Then tengok gambar cover majalah Rozita Che Wan pulak
rozita che wan

Tahniah kami ucapkan kepada Mizz Nina sebab dari pandangan mata kami, Mizz Nina lebih sopan berbanding dengan RCW.

P.S: Apa pendapat korang pasal lelaki Malaysia? Adakah benar lelaki Malaysia tak “hot” macam yang Mizz Nina cakap kat atas tue?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

160 responses to Mizz Nina Lebih Sopan Dari Rozita Che Wan Dari Pandangan Mata Kami, Tahniah!!!

  1. aku glemer says:

    sopan mende, 2 x 5 je…. jahil!!

  2. RiRi says:

    huhuhu…dua2 hot!

  3. Liyana Lunia says:

    apa nak jadi rcw ni

  4. gas says:

    emm …. abg nara ni dah mula le tu …

  5. KacangHijau says:

    abang nara…mengumpat ne tau…dosa2…walaupn xgna mulut…

  6. Fitrihadi says:

    still sama..satu cleavage reandah sangat..satu lagi kemban…ermmm wat eva

  7. istika_nadiyana says:

    hot la kot..cm nabil….

  8. applelady says:

    per kejadahnye sopan bro nara oiii???mizz nina & rcw nie mmg btl2 tak sedar diri…rcw tk sedar diri tua+make up berlapis while mizz nina tak sedar diri tue melayu mkn belacan gak!!!plg tak suke miss nina nie coz speaking 24hrs mcm tak ade bahasa ibunda dah dah tergeliat lidah kot…ingat sket klu yer pon family backgrnd kaye tp tue tak bermakna ko lupakan asal usul!!!ramai lg yg mix blood n educated tp x mcm kamu…kami2 nie pon belajar sampai dip, degree n master…relax2 sudeh lah miss nina oii…+ hentikan lah sokong company arak!!!walau ko sumpah tak mnm tp ttp dose lah ko perform under company tue…n u all semua if tak slh kat negara kite nie ade syarikat arak terbesar asia…klu tak salah lah…pelik kan….per2 pun LOVE my country!!!

  9. lAl says:

    dua dua bikin panas ada la..ahahaha…

    Kalo laki Malaysia xcukup hot, xmungkin la laki kat Malaysia akan panas dengan statement artis bajet panas macam depa 2 nih…kan?wahaha

  10. kakchubby says:

    same je la standard 2 makhlok ni…….

  11. hotmama says:

    sopan mendernye,,,mata buta ke,,,

  12. gediksantai says:

    at least mizz nina x de lah terdedah mcm dulu kala…
    rcw sepatutnya berpakaian seperti usianya bukan mcm [email protected] dara…

    • situt says:

      miz nina tu pn bkn muda lg ler. dh dekat 30 dh. ke dh 30. she was born 1980….. muda remaja anak dara ke hape…

      but i think, statement psl kurang lelaki hot tu telah di hot kn. mgkin die ckp lain. dia artis takkan nk celupar sgt…..

      • Kasih says:

        Situt, mulut artis la yg pling celupar skali kalo u nk tau… ckp ikut suka jer pas msk paper atau mjlh salahkan wartawan.. tu je keje artis…

  13. abangnara says:

    nampaknya tahap penglihatan abang nara sudah menurun. tak perasan pun belahan dada mizz nina tue. atau mungkin dada mizz nina terlalu kecik sampai abang nara tak perasan pun. maafkan diri ini

  14. snake says:

    ala mizz nina nie.. ckp laki malaysia x hot.. mcm dia hot sgt…

  15. pacat says:

    Ini sopan ape? same je..

    statement yg sangat kurang ajar pasla lelaki m’sia tak hot.

    Yg dia tu Hot sgt ke.? disebabkan dia artis dan muke pun bolehlah tahan, dah rasa diri sendiri tu hot ke.?

    Ceh. Memang dasar artis malaysia, baru up sikit dah lupa diri keluarkan statement itu ini.

    Ceh.

  16. lady says:

    BRO NARA + u all semua~aku pelik dgn kentut1 bontot kuali nie lah…comment dia selalu OUT OF TOPIC…kiter semua pon bkn bgs sgt tp tlglah bace TOPIC n STORY btl2 b4 leave any comment + klu u all suke blog nie tlg lah JANGAN komen sampai name wife PM bagai silap2 blog nie leh lingkup….baik brk pun ingatlah dia sape kiter sape.diam2 sudeh…takat artis2 nie tak ada hal…sorry to say lah yer kuali

  17. tin kosong says:

    muka mizz nina tu lain mcm je .. seolah2 minta dikerjakan .. huhu..

  18. applelady says:

    BRO NARA + u all semua~aku pelik dgn kentut1 bontot kuali nie lah…comment dia selalu OUT OF TOPIC…kiter semua pon bkn bgs sgt tp tlglah bace TOPIC n STORY btl2 b4 leave any comment + klu u all suke blog nie tlg lah JANGAN komen sampai name wife PM bagai silap2 blog nie leh lingkup….baik brk pun ingatlah dia sape kiter sape.diam2 sudeh…takat artis2 nie tak ada hal…sorry to say lah yer kuali

  19. shakila says:

    due-due xsopan!!!

  20. open mind says:

    maybe not enough to put the same level as you, i think most of the guys especially in Malaysia only love a moderate girls to be live with, not so hot like you, if you well enough, there are a guy who want to live with you. but no being such a hotties, even baju kurung can make you hot as you are the hot one. all of you can do some census of your own.

  21. scorpioncat says:

    apsal komen lady ngan applelady tu samer ek? copy paste ke?

  22. akoo says:

    Dua2 ekor (perkataan paling sesuai utk manusia lupa diri cenni, sorry deh!) pun sama dah sesatt.. Mak bapak lahirkan derank dalam Islam, siap di bang lagi di telinga masing2.. hari ini, bila mereka dah kenal dunia, bila dunia tu dah syurga utk mereka.. maka mereka lupa utk mengaku yg mereka tu Islam. Bila kata kafir tau pulak marah, tapi bukan mereka hidup dalam gua batu tak tengok org kafir pakai cemaner???
    Wahai artis2 wanita Mesia, bersyukurlah anda dilahirkan dalam Islam, bayangkan anda ditakdirkan lahir sebagai org kafir.. dicampak terus dlm api neraka, subhanallah..
    Repent!!!

  23. sha says:

    tu permintaan phak magazine tu pasl kna pkai mcm tu..cua lau d bg plhan sndri..mna yg akn ia pkai..cua setiap kali fotosht arts plh sndri pkaian..apa jd..

    • lol says:

      diorang ada maruah n akal..pikirla sendiri mane baik n buruk..lgpun bkn jurugambar letak pisau kat leher paksa diorang pakai camtu..rela hati aje tu…

      • mummy iman says:

        uish cam kat palestin pulak main terpaksa pakai.. x logik.. bukan budak kecik taraf mia sara tuh yg kena ikut jer orang cakap apa…

        • neeha says:

          klu magazine suh telanjang, buat gak ker? mnusia ni diberikan tuhan akal fikiran yg boleh menilai baik buruk, elok atau tidak.. klu x tau guna, why has one kan?

  24. anieamer says:

    tang mne yg sopannye?????
    xde 1 pn sopan…huhuhuhu…

  25. mine says:

    Mencari di man kes0panan nye..xdew p0wn..huhu

  26. amy says:

    dua dua sama aje..tak menutup aurat…dedah sana dedah sini….

  27. yon says:

    mizz nina tunjuk lurah bukit. rozita tunjuk puncak bukit. aik? same je dua-dua tunjuk bukit gak. Hahaha

  28. cilipadi says:

    ishh2!! sian bang nara kene berkilo2….maksud bang nara tuh …bezanya rcw berkemban si mizz nina tu xberkemban ..but yg lain tu tetap xtutup aurat…betol tak bang nara.?

  29. SERI says:

    sua-dua artis tersebut memang tidak sopan langsung.. sanggup bagi org tgk free jer.. sagup jadi bahan kutukan

  30. Setia9 says:

    2 x 5 jer..

  31. W T F88K says:

    NO to Miss Nina….
    YES to RCW…..

  32. Annedesilva says:

    ala..
    bang nara next time sebelom tulis tgok balik..
    mcmana bang nara leh kata misz nina ni sopan sedangkan dua2 dh terang2 kat situ tunjuk dada tayang ketiak..
    adoi bang nara..
    percuma dpt dosa kering nie…
    pi buat cermin mata..
    leh saing anne dgn pet..hihihihi

  33. luklu says:

    bang nara tgh sindir dua artis tuhh

  34. Kasih says:

    dua2 pun xder sopan nya.. smer nya menunjukkan aurat…

    bab isu lelaki mesia ni xhot, ni bkn lah kali pertama berlaku.. dl2 pun ramai gak artis yg kata cam ni, sbb drg nk kawin mat saleh yg bg drg sgt2 hot tu, tp alih2 bercerai berai gak…

    istilah hot bg artis2 mesia ni, bl diri drg dh xder dara lg manamngkin drg nk cari lelaki melayu sbb buah h di tebuk tupai, kalo pilih mat saleh no hal xder soal jwb pun…

    so pd artis2 tu sumer, insaf2 lah dan sedar skit bl nk bg statement…

  35. mizz deana says:

    noh hujan tu x cukup ‘panas’ ke?

  36. mat dol says:

    TAK ADA REAL HOT MSIAN GIRLS juga pon -aku masih mnungu yg genuine hour-glass figure. yg bwat terkluar air liur btol. yg muka juga sama sexy dgn bodynya sklali. Lepeh sekeping cam ni janda sbelah rumah aku tu pon boleh!

  37. Miss pocO says:

    Boring dgn artis2 wanita camni…!

    Satu pun xbleh dijadikan contoh…menjatuhkan maruah sbg wanita melayu jer…

    “panas perut ibu mengandung”…wallahuallam…

    p/s : insaflah…

    • poco-poco says:

      sakit mata tgk…dh byk sgt pkai cmni. mane2 leh jmpe. kebanyakan datangnye dari golongan artis yg terang2 jd ikutan golongan muda. ada artis pkai sopan tp bape byk? nk jd artis kene tayang body..spya nama kekal abadi. mesti susah nk cr org cm Miss pocO.. heheheh…

      • Miss pocO says:

        hurmmm…

        aku ni manusia biasa gak, org x kenalpun… diorg tu artis, public figure…faham2lah sket k bahasa aku tu…huhu…

        p/s : cantik nama ko…

  38. pingkypanthers says:

    hohohohoh….
    lbih krang jerk…

  39. diriku ini.... says:

    yg betul Nara tu sengaja tulis mcm tu…supaya komen anda lagi panas….hehehe..salute NARA mmg pandai buat sensasi dan naikkan darah pengomen di sini yg mmg majoriti nya cpt sgt melenting…smpi tak dpt beza kan mana satu fakta mana auta…..hehehe…

    Hidup NARA….

  40. jerangkung siang says:

    Seksi tue… Mr. Nara Lain kali masukan gambar artis lebih seksi lagi eekk.. Kalau ada yg pakai bikini pun ok gak.. Nanti kita nilai…

  41. dah nmpk rope ngan gaya ala2 Kim Kadarshians plak si Mizz Nina tuh…
    hmm klu nk banding dua tu, tol aaa, sopan skit Mizz Nina tp gane2 pun semoa dua2 improve le ke arah yg lebih sopan sbb makin sopan makin cantik..

  42. Qiena says:

    tiap2 minggu RCW babai kt dunia seni.. nyekik ah (oyat ore klate)

  43. ni ke dipanggil sopan?2-2 terdedah.

  44. Dauspozi says:

    KESIAN… Pandai jugak mak bapak diorang didik ye… Nama pun dah ala minah salleh si Nina tu… hoho

  45. abell says:

    orang2 lawa dan berduit..biarle….ade yg suka ade tak suka… tu permintaan majalah…. : ) baju pun dah disiapkan…pakai jelah…

  46. ahli fikir says:

    lagi bgus la lelaki kat malaysia ni tak hot. kau nak hot cemane? bukak baju tnjuk dada ke? sekarang musim hujan lah cik nina, tu psl semua org sejuk, pake bju hujan kejap.

    • keh keh keh says:

      bagi aku kalau aku boleh tgk dia bercakap all day long tanpa jemu…that’s hot…cth obama…anwar ibrahim…

  47. Bom aTOM says:

    Sama jer..yang satu buka atas & bwh.
    Satu lagi walaupun atas je..amik gambar mengeliat..(mungkin tak cukup hot kot…kalau ckp hot..mau menggelupur tu)

  48. tikus munduk kiutmiut says:

    em aku tgk sme je x de nye yg mane ok ke x masing2 menjatuhkan maruah pompuan dengan pakai camtu….amboi mizz nina cakap cam tu alih2 couple nga llaki mlysia gak….eeiii x ske xske x ske!!!!!!!!!!kalau macam ni la artis kita yang kita puji dan puja sebagai idola baik X PAYAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. tua x sedar diri says:

    dua2 ni memang x sdr diri….kubur kata mari rumah kata pergi!!!……….hmm….buat malu anak2 jerk….

  50. miz nina oke lg says:

    miz nina ak ler wey xader ler seksi sgt mcm RCW cber ler tgk….da lah jande xseder…myb dye nk hot cm 2 nk ngoda VVIP kot,,,,,,

  51. amy says:

    yup….mizz nina sopan ckit dr RCW..

  52. Mensbrief says:

    I love both…..RCW 1st… MN 2nd….bahagia hidup….

  53. Erwan says:

    bang nara…bang nara…bang nara…apakah makna sopan seorang melayu bagimu???

    jawap…jawap…

  54. Hamba Allah says:

    abg nara oi…
    sopan ape nye..
    dua2 tuw menyemarakkan lagi api dalam neraka…
    sopan dalam ISLAM tuw menutup aurat !

  55. student bandung says:

    tak payah la puji nak kate sopan ke ape ke..pakaian cmni mecolok mata woo..haha
    tapi taktau la kot2 abg nara jd sarcastic..i hope u are la sbb kalau pakaian cmni dipuji sopan, anak makcik timah yg pakai selendang nmpk jambul tu dikatakan alim agaknye..haha

    anyway, mizz nina tu melayu dop? kalau ye, n dia ade ayah, die tak hargai ayah die..haha..
    eh mizz nina..hang pi jd rakyat negara lain la..america ke ape ke..nyemak je

  56. miss jay alex says:

    as i know,miss nina mmg ade apply jd ctzen america,tgh tnggu kptsan..yg rcw plak;i org kg die tau die ni baik.kat kg dulu die pkai tdung.susah nk nmpk rmbut die.

  57. fza says:

    cube compare dua2 ni ngan ana raffali.mn lebey sopan bang nara??

  58. Piston Pecah says:

    owh,mungkin sebab aset mereka yg buat ada yang kelihatan sopan dan seksi?

    Cara-cara untuk menyembunyikan kata laluan

  59. fza says:

    nak tambah sket..makcik nina dgn makcik rcw ni tau tak yg dorang ni dah agak tua

  60. aries_april says:

    sopan sngt la tu..ihhihi
    mmg sopan…x nmpk apa pn…..

  61. Reena says:

    Lebey kurang jek..

  62. SWEET says:

    Dua dua seksi

  63. mama uti says:

    NENEK AKU LEBIH SOPAN……..HEEEE

  64. aku scandal says:

    xde makne sopannyer……..dua2 x sedar diri…..

  65. ijatos says:

    tang mane nyer yg sopan ..dua2 same jer tak der adab..najis neraka gak…

  66. botol kicap says:

    hah,sama je..

  67. JAHAT BENAR says:

    SOPAN?? DAAA~ MANA KACA?MANA PERMATA?TUNJUKN AKU…XDA PON..SAMA KES UMPAMA AMBIL BITCH BT BINI KALU INI DKATA SOPAN

  68. cuty86 says:

    apo kobondonyo sopannyo ni,nmpkl LURAH lg DENDAM la abg nara,ni abg nara kena skodeng btol2 next time nirrrrr….huahahah….

  69. Pro abg nara says:

    Dua2 x sopan tp RCW lagi cantek……..

  70. pascual says:

    mizz nina sgt cantik.mcm latino.rcw FAKE..

  71. manusya says:

    EEEEEEEE BODOH BETUL LA JANDA NI!!!!
    DA LA JANDA IMEJ PEMAKAIAN PON BODOH!!!2 SEBAB DIA TAK LAKU LAKU!!!!!!DIA ANGAP DIRI DIA TU SEKSI SANGAT!!!!!DAH LA KULIT PON LIAT EEEEEEEEE MENMPAH TENGOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  72. FJBSFBKABbf says:

    bodo sumer

  73. FJBSFBKABbf says:

    whatever

  74. happycamper says:

    Love not hate. Dua2 pon OK utk umur masing2.

  75. hotty says:

    hot camna? yg berpoket berat ke ?boleh harapkan rupa je ke? hot d atas katil ke? Kalo all-in-one susah sikit, kena cepat dan amat pintar lagi memikat dan seduce dari amoi2 goldigger.Masa tu la mamat melayu really *hot* punya. Follow the trail….kkkkk

  76. Cherrina says:

    chill manusia..klu tak suke, jgn tgk blog yg ade artis2 ni..what do u expect bila bukak blog hiburan ?!kan ade byk lagi blog2 yg berpekdah dan mmberi ilmu..kan tak pepasal dh tmbah dosa sbb mengutuk org lain..camtu takde beza lah kite dgn manusia2 yg mndedahkan aurat itu krn sama2 kite dpt dosa, ye tak?

    p/s:bgnara, mizz nina tu ckp ‘not enough’ bkn mcm takde lgsung lelaki hot kt msia ni..tp ade ke eh yg hot kat msia ni..klu ade pun dah jadi laki org atau pun gay ..huuhuu sedih :-( btw host E! news Asia Dominic LAu tu le cnth lelaki hotttttttttt!!!!! (bagi aku le….)

  77. acquagirlz says:

    huh..hodohnya make up mizz nina..muka nmpk pucat jek dh la nak wat mulut seksi tapi gigi buruk..memang RCW seksi lagi tp best per cuci mata..kukiuh..dia x der nanti sape lak pulak nak di usha pasni

  78. betul says:

    mizz nina cuba kelihatan sexy dan pakaian mmg sexy tp dia xsexy. xhot. u urself xhot mizz nina, seswaila dgn lelaki melayu yg u kata xhot.
    rcw pakaian sexy, dan nampak sexy walau perut besar tambah2 dgn usia yg dah tua tp masih dressing cenggitu, tu yg jadik nampak lebih melampau…
    tentang lelaki melayu xhot xtaula sbb xbyk pengalaman ngan lelaki, mizz nina dah terlebih pengalaman agaknya tp yg pasti mizz nina xhot… bre**t pun kecik jer

  79. AbangNara says:

    testing komen

    • joyah sport says:

      abg nara ku sayam…

      dedua sama sahaja mende yg sopan? mizz nina realiti life lagi seksi kurang sopan harap maklum ye… dah tgk ke video klip beliau hehehehe paham2 sendiri sudeh..

  80. campro_1.6 says:

    sopan apa ke jadahnyer…menambahkan dosa kaum adam lagi ada…entahla…rosak akhlak…
    “Ya Allah, aku mohon kau berilah hidayah kepada mereka ini….Amin”.

  81. Miss Propa says:

    ape jadah sopan mcm nie…dua-dua sama je mendedahkan aurat…dosa

    yg tukang post pn sama dua kali lima dpt dosa pasal tunjuk gambar cmnie. selagi org tgk selagi tu la dpt saham dosa..tak pasal2 aku pn terbabit tgk sama.ingatkan sopan betul2…adeh

  82. suke laki malaysia says:

    LAKI MALAYSIA X HOT ENOUGH???? mizz nina ni pun asalnye dulu x la hot mane selebet selekeh mengelabah je. skrg baru nampak hot tu pun bantuan mekap2 hair stylist n baju. sekian terima kasih. pada aku, laki malaysia gak terbaik…walaupun mungkin laki malaysia penampilan x hot mcm hollywood, x romantik mcm lelaki france or whatever, laki malaysia pilihanku. hihi

    • suke laki malaysia says:

      THERE AREN’T ENOUGH HOT MALAYSIAN GUYS* silap type pulak komen td haha

      • chix says:

        mmg….dia dulu selebet jek…..aku dulu satu college dgn dia…..sunway college….x hot langsung mase tu…..dulu x seksi pun, asyik bersluar track dgn baby t jek….

  83. org says:

    sopan benda cam tuuu….same2 jahil jerp…sy ckp hakikat nya ya!!!…tolongla betaubat..kalau anda rasa anda seorang hamba allah yang kerdil…..

  84. Vio says:

    tolol hang sopan. sama je 2 ni

  85. chix says:

    apeeeeelaaaaa bang nara nih….sopan apenye, klau baju sleeveless, wat aksi giur cam tu…..bg akulah, sopan tu ialah wanita yg tutup aurat sepenuhnye, seperti yg dituntut dlm Islam…..itu je….

  86. chix says:

    lg satu nak komen, macam la si syazrina (nama betul mizz nina) ni, HOT SGT2….nak kate lelaki2 mesia x hot….ko tu dulu kat sunway college, dgn selebetnye, x hot langsung….mase tu org mmg x kenal/pandang ko, walaupun ko tu anak tan sri azman hashim….anak jutawan….aku tgk dulu kat canteen tu, ko lepak jugak dgn budak2 lelaki melayu….kalau diorg tu hot, apsal ko melepak dgn diorg 24 jam??

  87. momo says:

    mwahahahaha! agreed!!!!

  88. ashley says:

    setuju dgn bro NARA!!!!…perbandingan dibuat antara 2 pic kt atas jer..1 mizz nina..1 lg rozita..heading bro nara tu related dgn pic diatas..

  89. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

  90. aku torres says:

    same jer aku tgok!!!! ape yg sopannye

  91. borneo80 says:

    biasa jak aku nanga……..

  92. ceritakedaikopi says:

    dua2 mempunyai persamaan seksi!

    Mizz Nina- dia sebab umur remaja,dia nak pakai apa dye nyer suka kot,kata kubur n dosa msng2x,yg penting dye tahap HOLLYwood…kau ada…kau xdakan…

    RCW- dia usia memang da lanjut,x sesuwai pakai cmtue da mcm nak cameback jd remaja balik,uihh nasib baik aku separuh abad ni da bukak mata da hal2 duniawi

  93. aku says:

    mizz nina posing seksi dengan mulut terbuka tapi mizz nina bukan perempuan seksi tapi cuma berpakaian seksi plus posing.

    rozita memang perempuan seksi dan tak perlu nak posing seksi seperti mizz nina untuk mendapat jolokan seksi.

    cuma buat perbezaan and malas nak kutuk sebab cuma buat tambah dosa je.

  94. lulu says:

    dua2 seksi…da xtau aurat pompuan kt maner,bt sdap mata lelaki tgok jer

  95. Mukabuku says:

    RCW janda tue x sedo ke diri…..

  96. blur says:

    sopan tang mana aku pon xtau la c nara ni….
    sama je dua2 ni aku tgk….terdedah jugak kan…..

  97. atien says:

    aq rse mmg mizz nina agi ok..sbb rozita tu dh tua..(boleh thn la)…tp tak reti2 jgk..prangai mcm artis muda aje lahh..

  98. HAMBA YG JAHIL says:

    KT MANE YG SOPANNYE…PAKAIAN X KIRA SOPAN JER…AURAT MAU KASI KIRA JGK…

  99. azie says:

    SOPAN!!!!celah mn yg sopan abg nara oiii….sma je seksi dia…dua2 islam…tp mngalahkn org kristian…nk moden pn biarla bpada2…xtakot blsn tuhan ke mrk nih….

  100. pjan says:

    ape2 pun same je tak tutup aurat……..

  101. shark says:

    lawa jg tp bau taik jg hehe

  102. haha says:

    adoii, bru compare spasang gmbar dah wat tjuk cmtu..adoi adoi~

  103. flovef says:

    same jerh.. mizz nina lgi seksi sbb terpampang dada dia..

  104. bebek says:

    Mizz Nina is hottt….. tapi i tak setuju dia kata not enough hot malaysians guy… come on Mizz Nina???? there are at least 2 million hot Malaysian guys out there u know!!! including me of course

  105. shidah says:

    due2 sme….igtla akhirat…xtkot ke

  106. fiza eva says:

    dua2sama jer …kalau nak kira sopan baju kena menutup aurat..anyway cantik..

  107. mak orang says:

    sopan le sgt… kalau sopan cam wardina safiya, ustazah siti bahyah, etc barulah sopan..

    hak tuih….

    Rozita dah tua…tak yah le perasan cam 20++ lg…. malu le mak pakai seksi, anak blaja kt mrsm…yg malu anak….sian anak

    ya Allah ampunkan dosaku

  108. beri2 says:

    besela tu..kate feymes…nk wat camne..itu pilihan diorang….bior ler mereka yg tentukan….

  109. toi says:

    hot giler neraka nanti weyh!

  110. maria says:

    tahniah mizz nina