Written by AbangNara | October 14th, 2013

Di kala ini, kesemua jemaah haji sedang berada di Arafah untuk menunaikan salah satu rukun haji. Mizz Nina dan Noh Salleh adalah antara mereka yang bertuah mendapat jemputan Allah untuk menunaikan haji tahun ini. Pemergian mereka tidak digembar-gemburkan dan hanya diketahui menerusi suratkhabar Ahad lalu.

mizz nina noh hujan tunai haji

Selain daripada Mizz Nina dan Noh Hujan, antara personaliti lain yang turut mengerjakan haji tahun ini ialah Ustaz Azhar Idrus, Ustaz Haron Din dan Malek Noor. Sama-samalah kita doakan agar segala urusan mereka di sana dipermudahkan dan mendapat haji mabrur.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Mizz Nina Dan Noh Salleh Tunaikan Haji

  1. zzlt says:

    alhamdulillah ..baguslah..

    0

    0
  2. ninanoh says:

    berita macam nie lah bagus, asyik gosip tak membina jek hari2 aku baca. semoga noh n nina selamat menjalani urusan sebagai tetamu Allah :)

    0

    0
  3. Kah timah lambong says:

    Alhamdulillah.. Sejuk ati akak dik..
    Muda2 dah dpt peluang buat haji
    Moga balik nanti cepatlah kamu dapat baby

    0

    0
  4. ayesha says:

    Alhamdulillah.semoga beroleh haji mabrur. InsyaAllah.amin

    0

    0
  5. […]  Di Petik dari Blog Beautiful Nara […]

    0

    0
  6. […] Allah untuk menunaikan haji tahun ini Pemergian mereka tidak digembar gemburkan dan hanya Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Haji, MIZZ, NINA, Salleh, Tunaikan. Bookmark […]

    0

    0
  7. Cik Dara says:

    ALHAMDULILLAH..
    Harap both of u akan berubah ke arah yg jauh lebih baik after pulang dari Mekah nanti..
    Dah title “Haji” and “Hajah”…
    Bukan sesuatu yg senang utk digalas..
    Banyak benda kena jaga especially aurat (bg perempuan)
    Harap semuanya akn baik2 sahaja and both of them akan dapat Haji yg Mabrur…
    AMIN…. :)

    0

    0
  8. ntah says:

    org kaya senang la g haji…ikut pakej yg mahal..harap2 miz nina lepas ni takde la pakai pakain menjolok mata masa atas pentas..

    0

    0
    • Audrey Hepburn says:

      Itu rezeki mereka. Tak perlu nak sebut begitu. Lain orang lain rezekinya.

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      bukan kerana orang kaya tk kaya ..yg penting keiklasan dia untok menunai kn haji…bila dh sampai di mekah orang miskin atau kaya sama aje tkde beza kalau orang ikot pakej mahal atau murah pon kalau hati tk iklas n berseh naik concord pon tk guna…yg penting hati tulus iklas kerana Allah n bukan nk ikot ikot paham …dh paham lom?? bagossssss !

      0

      0
    • mizz cahaya says:

      kurang setuju sbbnya itukan rumah Allah. x kiralah ikut pakej mahal ke atau murah, kalau Allah dah jemput kita sebagai tetamu-Nya, maka jejaklah kaki ke sana. Kalau duit berkepuk pun, jika Allah x izinkan, ada jer halangan utk ke sana…

      0

      0
    • Tina turner says:

      Sial ko eh? Org g wt ibadat pon ko kondem kan?

      0

      0
    • joyah says:

      kaya atau miskin, menunaikan haji tu rezeki, menjadi tetamu Allah.. ramai lagi orang kaya yang tak pergi2 mekah, sebab, mereka tak dipilih mendaji tetamu, ramai jugak yang duit tabung haji penuh melimpah ruah, tapi nama tak naik2.. ada yang duit ngam2, penoreh susah jek, tetiba nama naik.. semua tu rezeki..

      0

      0
  9. dila says:

    smoga dapat haji mabrur…tanda haji mabrur tu dia berubah dari maksiat kepada amal soleh :-)
    tak saba nak tgok mizz nina tutup aurat penuh…noh pun dok post gmba dia bertudung macam suka sgt klu isteri dia tutup aurat ;-)

    0

    0
  10. RaphaIm says:

    Alhamdulilah . NOH dan MIZZ NINA dapat tunaikan .
    Aku sokong wawasan diaorg berdua ni .

    Ni la antara baru Artist yg mampu naikkan nama MALAYSIA dan melayu skrg ni , mampu bersaing dgn artist barat yg lain bila di pentas.
    Tak hipokrit dan berani .ketengah kan bakat sehingga dapat sponsor2 yg prolific.
    Syabas !!!!

    Nikah pun tak sorok2 . Mcm artis bangang yg lain yg action Alim ,padahal padahal … Hahhahahahhaha

    0

    0
    • Datuk Gelang says:

      Nikah sorok at least nikah cara betul brader. Wa tak sokong saper2 aaa…sekadar nk jadik poyo jap.hahaha!! Tak hipokrit dan berani xper. tp jgn ler sampai Tuhan murka :) berani dan xhipokrit biar bertempat. Peace YA’LL

      0

      0
  11. Unagi no Sushi says:

    Selamat pergi dan selamat kembali, si cantik Mizz Nina dan hubby! Perjalanan yg diberkati, InsyAllah sentiasa dirahmati…

    0

    0
  12. minah jambu merah biru says:

    semoga mizz nina kalau dh balek dari menunaikn haji nanti mudah2an dia akn mengandong…semoga di murahkn rezeki kedua Nye amin..

    0

    0
  13. Ayam Afrika says:

    Ada satu hadis mengatakan Ibnu Muwaffaq tertido di Masjid di Mina dan terdengar perbualan 2 malaikat..mereka mengatakan pada satu tahun ada 600 ribu yg menunaikan haji tahun itu..yg dapat haji mabrur ialah 6 org sahaja (0.001%)…so renung2kan

    0

    0
  14. manai says:

    Alhamdulillah. Harap betul2 gi haji la yer? Ni bini sexy giler. Laki plak pernah gi umrah tp pemarah (even kadang2) harap2 buang ler sikap tu yer.

    0

    0
  15. ganukite says:

    Alhamdulillah.. congrates :)

    0

    0
  16. […] rasmi mengenai perkara ini. Namun menerusi akaun Instagramnya, Mizz Nina dilihat telah pun memakai tudung selepas pulang dari menunaikan haji baru-baru ini. Nampak manis, comel dan cantik sekali. Tahniah diucapkan kepada Mizz Nina dan Noh atas […]

    0

    0
  17. […] Mizz Nina Dan Noh Salleh Tunaikan Haji (26) […]

    0

    0