Written by AbangNara | October 31st, 2010

nabil dan irma berpisah
Sesungguhnya kami keliru dan terkejut beruk membaca pengakuan ekslusif Irma Hasmie yang menyatakan dia kini bukan lagi kekasih Nabil Raja Lawak. Katanya mereka berdua sudah berpisah. Seperti biasa punca perpisahan tak boleh diberitahu kerana terlalu peribadi. Tetapi mengikut apa yang ditulis di dalam BiPop hari ini, katanya Nabil kantoi diterjah oleh Irma bersama perempuan lain di kondominium yang baru dibeli Nabil.

Tambah panas, wanita tersebut yang merupakan seorang pramugari cuma memakai “boxer” dan T-shirt tanpa bra di dalamnya. Ketika itu Nabil dikatakan bersama kawan baiknya, Reza. Reza yang mana satu kami tak dapat pastikan. Apabila ditanya kepada Irma tentang kebenaran insiden ini, Irma tak mahu mengiakan atau menafikannya kerana ianya terlalu sensitif.

Sedikit sedutan kata-kata Irma Hasmie tentang hubungannya dengan Nabil:-

[note]Apa yang boleh saya jelaskan dengan jujur, sudah hampir sebulan saya dan Nabil tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa. Hampir 3 tahun kami bercinta, semua orang tahu tapi hari ini semuanya sudah berakhir. [/note]

TETAPI yang misterinya, Nabil masih mengaku yang dia adalah kekasih Irma. Dan dia turut menafikan insiden diterjah di kondominium Changkat View. Sedikit sedutan kata-kata Nabil:-

[note]Cerita Irma terjah saya di kondominium adala fitnah semata-mata. Perkara seumpama itu tak pernah berlaku. Saya juga masih kekasih Irma, hubungan kami tidak putus. Saya tak pernah tipu. Apa yang pasti, saya dan Irma masih lagi bercinta. [/note]

Sesungguhnya kami dah keliru, pening dan tak faham. Irma cakap dah clash. Nabil cakap masih still bercinta. Mana satu yang betul? Ikut firasat hati kami, kami rasa mereka berdua sudah berpisah. Mungkin Nabil masih tak dapat menerima kenyataan yang Irma bukan lagi miliknya. Itu yang dia buat statement Irma masih kekasihnya.

Apa pun, tunggu esok kerana kami baru sahaja mendapat satu gambar ekslusif Nabil bersama seseorang. Mungkinkah itu kekasih baru Nabil? Kita tunggu esok ~~

90 responses to Misteri Nabil Dan Irma Hasmie, Sudah Berpisah Atau Masih Bercinta?

  1. sikitpunyahal says:

    yay 1st

    • Azizwan says:

      tak sabar nak tunggu esok.. huhu..

    • Permata says:

      Alaaaa..sedih nya. Dah lama dulu aku terserempak ngn Nabil Irma kat Jalan Tar beli tudung untuk sape ntah la kan. Sweet je aku tengok dieorang. Ape2 pun buatlah yang terbaik untuk diri masing.

      LU PIKIR LA SENDIRI!!

    • anne says:

      patut la baru baru ni terserempak ngan Nabil bersama gadis yg cun melecun tinggi lampai di sunway pyramid, begitu mesra lagi mereka berdua…

    • binladen says:

      klu org dh xnk kau crla lain bil…skrg pompuan lebih ramai dr lelaki..sendri mau ingatla…

      • Permata says:

        Betul tuh binladen, pompuan lbh ramai dr laki. Tapi binladen, mana nak sama pompuan yang terima kau mase ko masih mentah, masih dari golongan yg agak kurang berada, itu perempuan yg menerima dia seadanya. Banding dgn pompuan terima kau mase ko dah pangkat, dah berduit bnyk. Lain bezanya tu. Ko pikir sendiri la binladen.

      • maer says:

        Perempuan lagi ramai dari lelaki sekarang nih sebab ramai lelaki mati cepat. Masa lahir, lebih kurang sama je jumlahnya. Yg menjadikan jumlah overall wanita lebih ramai is sebab above 60 years old, lebih ramai wanita berbanding lelaki. (So, kalau nak kawen lebih dari satu, gi la cari janda2 tu! Kata nak ikut sunnah Nabi, kan?)

        Kalau tak caya, gi tgk dgn Jabatan Statistik Malaysia..

  2. yihaa says:

    huhuhuu…..xphm2….

  3. gegeh says:

    Kannn mmg xleh caye mamat nih

  4. Aec says:

    laaa..dh putus??

  5. sikitpunyahal says:

    alah awat putuih?
    oke wut tugede2 b4 dis..hukhuk

  6. namewee says:

    babi

  7. mcm2 la dorg ni..ada nama skit mule lupe diri..aduhaii..

  8. CHINTA CHANDURI says:

    IRMA, CARI JER ORG LAIN.. AWAK LAWA APA!!! NABIL BKN HENSEM PON.. SAYA PERCAYA DENGAN KENYATAAN IRMA HASMIE!!!!! NABIL TU SUKA BUAT LAWAK BODOH A.K.A YANG MENYAKITKAN HATI!!!!

    • lala says:

      yeay! btl2. x sesuai btl irma ngn nabil. irma yg sgt cantik n bpendidikan. cr lah yg semengah ckit. xmoh lh ngn nabil..

      • tukang sibuk says:

        btul..btuull..btull…irma jgn isau..aku kn ada,,berpendidikanla jg..tp xmau sosial2 k..kih2,..kol tau irma..i bg no phone kt u..

        • november says:

          amboi tukang sibuk….bkn maen lg promote diri awk 2 berpendidikan??????xblh blah la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • november says:

          nak no tukang sibuk ke irma? amik no mamat yg well educated nie….012-566****……kol tw

        • tukang sibuk says:

          alamak ni awek aku sudah anginla…gila meh…publish no kt tenet..t bersusun ceti mnta utang..kih2..irma sorila..i dah ada awek..hahhaa…

      • madam poyo says:

        tp..irma ni sombong nk mamphtuih!

        • kasut tumit tiggi says:

          kira nabil nie mcm mawi gak ler…..cbe bayangkan masa depa dlu xde pape…keje plak as mat dispatch or dj kat supermaket ner ada irma or ikin nk pandang….sume nie kerana DUIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kuasa duit blh cairkan hati sapa2 jer….muka mcm tongkang nak pecah pun if dia ada duit walupun bangang UPSR x lepas pun ttp bersusun pmpuan nak. cun2 plak 2….so pada lelaki yang ada degree bagai pun tp xde duit so xguna jgk. lg la skrg nie persaingan nak dpt kerja, silap2 ada degree pun jd penganggur kat umah..camne nak dapat awek yang hot cam nabil????..pada yg ada duit tp kedekut pun xguna jg….huhuhuhuhu…zaman sekarang nie lelaki yang byk wat investment pd pompuan mmg laku la……!!!!!! rmi lagi la contoh laki yang x hensem, tua kerepot, bodo tp byk duit yang menjadi kegilaan perempuan masa kini……lu pk la sendiri!!!!!!!!!!

  9. violet says:

    putus??? aish….mcm2…
    law btl la nabil cmtu ish2……hehehe

  10. kesian irma kalo betul cerita tu yg nabil kantoi dgn pompuan lain

  11. lisya says:

    cepat lah bang nara..x sabar nak tau ni

  12. sitipah says:

    pelik betul la…dah elok2 kapel ngan irma yg cun tu pegi buat hal lagi.bodoh la lu nabil!

  13. tukang sibuk says:

    Nabil ni dulu aku pernah nampak kat Hard rock cafe berpeluk sakan ngn pmpuan lain..yg bukan irmala…sebelum 2 3 hari kejadian dia terpeluk irma kat ABP ritu..bt statement xsngaja peluk..walhal dia biasa peluk pmpuan..kih2..nabil2..ko ubahla perangai ko..aku bet yg ko xkan lama dlm industri ni slagi perangai ko cam hampeh..aku pun xla bagus sgt..saling menasihati ajela..bak kata lu sendiri..LU PIKIRLA SENDIRI!

  14. pascual says:

    hai Nabil ni dah terkena ‘RENJATAN BUDAYA’ ke?br glamor skit da lupa diri…before irma pon ada pmpuan lain.ksian Irma.

  15. Reena says:

    Tapi kat pancaindera, nabil kata 2012 dorang terus kawin..mana satu betul daaa….

  16. Rashidi says:

    Xpayah la amek si nabil ni…bukan nya besh pon…pmpuan baek hanya untuk laki yg baek…

  17. Hajimaru says:

    ni lah ciri2 manusia kufur nikmat..dh diberi rezeki byak..ko wat benda yg x senonoh lak..ishk2..semoga kembali ke jln yg lurus..

    • RamBuT PaCaK says:

      Betoi tu… Agaknye byk wt ter’lawak’ bodoh sampi terbuat benda terbodoh dah terkantoi pn xsedar yg dia dh buat benda terbodoh. nikmat dunia dia dpt la rasa tp janji NYA dgn kita…ingt2 la…

  18. popoyoli says:

    La..sbr la irma…cian irma asek kecewa je brcinta..

  19. RamBuT PaCaK says:

    Tu la ARTIS..bila dah naik,dah top mula lupa diri. dia naik pn sbb peminat..xde peminat xkn ada nama artis tu. Ingat la,duit xdpt beli kasih sayang k! Beli kondo mahal2 pastu wt maksiat. bagus tu..INVESTMENT katakan… Muka xleh caye pnye org….

  20. SWEET says:

    Loh xde jodoh la tu

  21. RamBuT PaCaK says:

    TAHNIAH…anda memalukan kaum lelaki MELAYU beragama ISLAM atas perbuatan itu.

  22. kakchubby says:

    hai irma…..x nak kasi panas kat GALAKSI ker? abg kieran boleh cucuk citer tu jadi lagi sensasi….LU PIKIR LA SENDIRI….!!

  23. hmm xde jodoh. lagi pun lum nikah. xpe aa…
    yg lagi sedey klu yg dah nikah ade tu siap beranak pinak 2 3 org tup2 nk bercerai… isk isk isk

  24. ionicequilibrium says:

    klu btol la nabil 2 jht..bgus la si irma 2 tau kebenaran dr awal..bsyukur le die xkwin lg ngn nabil 2

  25. anyss says:

    memalukan jer nabil nih…dh la irma ..biarkanlah nabil dgn perangai bodoh n bangang dia…
    elok la korg xkwen lg…at least ko tau sape nabil sbnr..
    nabil bkn ensem pon..bdn keding..rmbut kerinting bnyk kutu…huhu

  26. luvlavender says:

    hurm..lelaki..bile dah popular dan semakin kaya..mcm ni la jdnye…

    • misz nina says:

      mmg pon laki ni bl dh senang yg lama di lupakan..time ssh sume jnji..bl dh sng jupe yg lbh bek pe lg buat2 x tau je..alasan bagai sume jgn hrp la ko nk aku caye lg..hikhik..kpd laki spesis mcm ni plz la…jgn rs dr hebat sgt..tobat2 la..kpd ppuan yg dah tau tu hak org..Y????nape x fhm sgt???bl d tnye..”saya x de jwpn utk soalan tu”..ingt la tuhan adil..ko buat org..nt korang gak yg tseksa ngn hukuman sptutnya..

  27. lemak kobis says:

    hmm…x tau nk cakap pe..anyway mgkn ALLAH lebih mengetahui…hehe..

  28. hola says:

    tunggu jugak bila dieorg ni nak kawin.. kata yer thun 2012.. tup tup dah berpisah.. ermm lumrah kehidupan… manusia merancang tuhan yang menentukan.. kesian jugak kat irma.. kalo betul la nabil buat mcm tu.. ermm mmg tak patut…

  29. SWEET says:

    BIAR LA NABIL
    PIKIR SENDIRI
    LAGI PUN DIORANG LUM BERTUNANG
    CUMA PAKWE MAKWE JER
    KALAU DAH TIADA JODOH
    NAK BUAT CAMNO

  30. suke suki says:

    alor sian irma..cari org lain jerk irma..nabil nih macam terlebih sosial sngt…kembali kepada farid kamil balikk..

  31. i followw says:

    harap Irma tabah menghadapi dugaan ini..biarlah..Allah akan bagi jodoh yg terbaik utk Irma..klu betullah si Nabil kerempeng tu wat cam tu..Allah je yg akan balas perbuatan jahat dia..well sepandai2 tupai melompat..

  32. mia says:

    Bagus…irma ni terlalu cantik untuk nabil yg cuma juara raja lawak..irma ble dapat yg lebih baik dan berpelajaran…

  33. aku says:

    nabil.. oh nabil.. buat malu jerk..

  34. open mind says:

    lu pikirlah sendiri.

  35. tun ti says:

    aku sbnarnye kawan irma satu bilik kat metrik dolu..kitorg panggil dia “ema”. 1st time aku nampak dia mmg sgt2 comel. dia x dek la bgtaw kitorg yg dia ni model la ape ke dulu..kitog tau pon sbb tertengok majalah..

    smpai skrg ema ni x pernah sombong dgn kengkawan..walaupun x jumpa dia akan kem salam pd yg lain..sbnarnya aku mmg la x setuju langsung bila dia ngan nabil..aku tgk dia dulu cam masuk air je mamat ni..hello..dah la x pandai..x brapa hensem plak tu!

    bulan lepas aku ada terjumpa gambo si nabil dgn awek mana ntah..mesra la..(org candid masuk blog)..x smpai hati la nak bgtaw..so..aku harap ema boleh cari yg baik dan sepadan dgn dia..ye lah..kata org yg x hensem..x brapa nak pandai tu setia lah..tapi mcm ni klau apa kes?? baik la cari yg sepadan walaupun x 100% dpt ciri2 yg di cari tu..

  36. hanza says:

    Alah Irma, awak belah je, Nabil tu lawak nyakitkan hari orang je.. pegi dah, perasan baguz je.

  37. anyss says:

    miss poco…xtau la nabil 2 ade kutu ker x..hehe..
    tp mse kcik2 dlu kitorg ade lagu tuk org yg rmbut kerinting…besenyer bnyk kutu…haha
    lagu tu aku tujukn tuk nabil bangang nih..!

  38. Pro abg nara says:

    Lelaki sengkek tiba2 jadi kaya memang semuanya lupa diri………..nabil x tau ke dosa berzina ni sgt besar? 44 hari dlm neraka hukumnya………tp biasalah dunia nk kiamat……..mana ada org peduli halal dan haram lg……..

  39. meowmeow says:

    klaula betul nabil wat hal….cari je yg lain….kumbang bukan seekor….:)

  40. cintamaya says:

    sabar irma..nasib baik tau skang..bla je la

  41. i love u cik wan says:

    saper nk peluk aku pas nie? hihihi

  42. fyp says:

    hahahaa..xyah la suh org peluk..berpeluk tubuh je la ko..haha…da xde jodoh bgusla allah da tnjuk ape yg benar n salah..itu pun kalo statement dorg betol ar..kuikui…ade tu jodh die kat luar sne tu but myb bkn ngn si bil tu..haha..

  43. tanpa nama says:

    x payahla kawin ngan nabil tu..bkn nye hensem pun..pelajaran pun x tinggi..dia dulu bekas mat rempit.. merepek je pandai…hasmi bdk utm kl..x sepadan..

  44. POJIAH LATIP says:

    ni namenye tak sekufu si irma ngan si nabil.. lantak la kome,,

  45. kasut tumit tiggi says:

    sume sila baca mstar online rni…NABIL wat statement la……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!baca jgn x baca……..((((Lalai dgn anugarah TUhan)))))))))))….blah la NABIL!!!!!!

  46. […] Kami dapat fahami ke”frust”an si dia yang menghantar email ini. Tentunya kecewa dengan kontroversi perpisaanh Nabil dan Irma dan terkeluarnya gambar Nabil bersama Qasha. Korang baca ajerlah luahan hati peminat Nabil Raja […]

  47. hamba Allah says:

    hubungan tak syarie….putus lagi baik…klu bleh kwn sat ja nikah terus…lebih berkah n bhgia bkekalan….insyaAllah

  48. nyonyok says:

    x bek taw.. awat ang wat lgu tu..mmg x dak gna pnya ang nabil.. lps ni grenty rsak ppulariti kau
    ti aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  49. dadih sedap says:

    awat ang ni nabil aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  50. […] Panas, Misteri Nabil Dan Irma Hasmie, Sudah Berpisah Atau Masih Bercinta? Submitted by selebriti on October 31, 2010 […]

  51. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

  52. DukeofOren says:

    salam..yeke cik Irma..dah clash ngn nabil???elokla tuh…tayahla stay ngn nabil.xsesuaila…carila yg hensem2.awakkan cantik,sopan santun berbudi bahase..xlayan tak bermakne sombong sedara…Irma,carila yg sepadan..kalu dh tak setia tuh watpe tunggu lagi…ramai lagi jejaka2 hensem yg single2 kat luar tuh yg lebih hebat,yg warak,yg baik, yg tak sosial,yg kaya raya tunggu que je nk tekel awak…tgk cam wardina safiah..dpt suami yg bertanggung jwb.All the best Irma!~!amin..

  53. marabahaya says:

    bagus sgt!