Written by AbangNara | May 24th, 2012

Nampaknya Misha Omar terpaksa bersabar sedikit sahaja lagi untuk sah bergelar isteri kepada Firos selepas majlis perkahwinan mereka terpaksa ditangguhkan. Bukan kerana ada keretakan perhubungan, tetapi kerana Misha ingin memberi peluang kepada Firos untuk menumpukan kerjayanya sebagai juruterbang MAS. Memang beruntung Firos mendapat tunang yang begitu memahami seperti Misha ini.

misha omar

Kata orang, jodoh maut di tangan Tuhan. Kalau dah tertulis jodoh Misha sememangnya dengan Firos, pasti suatu hari nanti akan bertaut jua. Buat masa ini, izinkan Abang Nara melahirkan rasa kagum kepada Misha yang sanggup bertolak ansur demi kerjaya bakal suaminya. Iyerlah, Misha pun bukannya muda sangat. Lagipun orang kata tak manis bertunang lama sangat kerana takut dugaan yang menimpa.

Apa-apa pun, sama-sama kita doakan agar pertunangan Misha ini akan sampai ke jinjang pelamin selepas segalanya selesai. Amin ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Misha Omar Tangguh Perkahwinan

  1. gile kentang says:

    cpt2 kahwin,, syok woooo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  2. Anonymous says:

    cecepat la kawen uolz nih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. akuu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 22
  4. […] Nampaknya Misha Omar terpaksa bersabar sedikit sahaja lagi untuk sah bergelar isteri kepada Firos selepas majlis perkahwinan mereka terpaksa ditangguhkan. Bukan kerana ada keretakan perhubungan, tetapi kerana Misha ingin memberi peluang kepada Firos untuk menumpukan kerjayanya sebagai juruterbang MAS. Memang … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Pondan Sepi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 24
      • Bekas Pondan Sepi says:

        ASSALAMUALAIKUM…
        SAYA INGIN MEMINTA MAAF KEPADA PEMILIK BLOG INI, SEMUA PENGUNJUNG BLOG BEAUTIFULNARA, ARTIS2 DAN INDIVIDU YANG PERNAH BERKECIL HATI ATAU TERASA DENGAN PERBUATAN KEJI SAYA SELAMA INI DI BLOG INI. SAYA SGT MENYESAL DGN PERILAKU & TUTUR BAHASA SY SELAMA INI & BERTAUBAT TIDAK AKN MENGULANGINYA LAGI. SAYA BERHARAP ANDA DPT DOAKAN SAYA KE ARAH KEBAIKAN. DAN BEGITU JUGA DGN SAYA MENDOAKAN ANDA SEMUA SENTIASA DI LINDUNGI ALLAH S.W.T. AMIN.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. conan says:

    kalo x silap, MAS Airlines sekarang ni mengalami kerugian. sebagai penyelesaian yg bjksna bg aku, dia bg tawaran cuti tanpa gaji sthn sehingga 2 tahun. dia xnak buang pekerja tp dia bg tawaran secara sukarela. sebab tu kot, misha ni kena tangguh kawen..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
    • joyah says:

      bukanla.si firoz kne g training bawak kapl terbang bru MAS..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        yup.sbb skrg ni a few crew pun kena buat training tuk a/craft baru A380.so firos ni antara pilot yang terlibat la 2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • TANTE says:

      see cik conan..~ fitnah lagi tu… berprasangka baik kan lagi bagus..~

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. Nichollez says:

    Kahwin… Jangan tak kahwin :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  7. chentalove says:

    dngr crta MAS ekonomi nya xbrapa nk bgus…
    tp dia tngguh prkhwinan bkn sbb tu kot…
    apa2 pn cpat2 khwin k…pakpong..pakpong…pakpong…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
    • nikky says:

      HAHAHA firossssssssssss….. makin besau la kooo… dulu masa training pilot kat APFT flying school, tak lah sebesau nihhh… bahagia la tuuuu… akhirnyer jadi jgk ko ngan misha yerrrr…. alhamdulillah….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • tanda tanya says:

        firos ni macam saiz obes.. nampak kurang fit utk pilot, bukan ke jadi pilot kena badan tak terlalu gemuk kena sihat, tak ke

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • nikky says:

        tanda tanya – mmg dia nilai jgk berat & ketinggian… tp tak tau lah sb dia ni asal2 mmg kadet pilot bawah MAS, so bila dh habis blajar confirm MAS akan amik dia kerja.. Ayah dia pun Pilot… Kabel kott… heheehe… maaf yer firossss… heheh

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  8. joyah says:

    si firoz tu ade training lah.bawak kapal terbang baru MAS tu.haiyaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  9. joyah says:

    si firoz tu kne g training bawak kapal terbang baru MAS.itu yg kne postponed tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  10. NENEK KEBAYAN says:

    jadik pilot comuter gerenti tak yah tangguh2..sebab ramai je org naik..ehehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tp komuter slalu tangguh2 waktu perjalanan, lembab x efisien, panas mcm sauna, selalu berenti2 tanpa sebab! komuter sucks!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
      • NENEK KEBAYAN says:

        diakui 100%..nenek pernah berpanas didalam comuter sampai peluh jantan & pondan semua keluar. ada masa dulu semua penumpang diarahkan turun apabila comuter tidak berfungsi ditengah malam..huh macam2 pengalaman selama 9 tahun nenek menggunakan comuter dari rawang ke kl sentral. sekarang nenek memandu sendiri ke tempat kerja…. ngeh ngeh ngeh…. (tingin lak nak naik comuter yang baru tu)…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. noraini abdul wahab says:

    ade aku kisah ……. aku yang tak kawen2 lagi buat kali kedua ni pun tak kecoh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  12. kebaboom says:

    klaka la ko ni mamee monster..siap kira lagi berapa kali si joyah gila glamer tu komen..hahaaahaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  13. Malisa says:

    perkara yg baik jgnlah ditangguh…bukan x mampu..gaji puluh ribu..karier dgn life blh jln seiring apa.. jgn tangguh nanti terus x jadi..almaklumlah jadi pilot ni mcm gula semut suka.. plus dikelilingi bidadari…. 90% pilot mmg sosial gilerr.. 10% tu baik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. Saja jerrrr says:

    Tak malu ker tak kahwin lagi tapi letak tangan kat peha org lelaki? lol

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  15. Miss Criss Cross says:

    Semoga segala yg dirancang oleh misha dan bakal suami akan dipermudahkan Allah. amin.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  16. Sshh says:

    lantak dia org la..nk cpt ke..nk lambat ke..klau cpt2 pn pas tu cerai berai pn x guna gak..klau ad jodoh x akn ke mana ye mirsha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. loving says:

    smoga rancangan yg d atur misha dgn psangannye bakhir dgn kbahagian…..
    sya doakn smoga Misha dgn bakal suaminye b’bahagia slalu….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. seramati says:

    fitnah tu lebih teruk dari membunuh, sukati dia la nak tangguh ke nak kawin ke xnk..pasai apa hang pa sume suka buat assumption sndiri..hati busuk serupa longkang..doa baik2 sudah..kenapa? takdir hidup hang pa terlalu bagus ke sampai nak kutuk hidup orang..dia ni pon manusia..makhluk yang ALLAH jadikan macam kita..jgn sbb dia retis hang pa pon sesuka nak judge dia..tak paham betoi la!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Abang says:

      lerr…ni apa kes si serati emosi sangat lah pulok…ini kan blog gossip..takkan lah kata2 indah macam buku teks sekolah pulak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  19. awek cun says:

    Tak suka kat Misha ni. Over je lebih.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
    • puihh says:

      tak suka pg mampos

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aku ada, engkau ado??? says:

      awek cun ke? muntah hijau aku.. dah tu ko ingat misha suka kat ko la??? tah-tah member ko pun menyampah dengan ko.. overrr??? ko tu yang over… awek cun konon??? tah-tah muka ala-ala dot dot dot je…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. fizo omar says:

    sabar itu separuh daripada imannnn….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    misha ni pon satu ! ape2 pn nikah lah dulu ! ada pulak nk tanggoh2 wek ar luuuuuuuuuuu…….kalau minah lain sambar camna? baru padan ngan mukaaaaaaaaaa !!!!! tu jam telan air lior je laaaaaaaaaaa………………….dia bukan dapat tunang yg memahami ! tapi dia dapat tunang yg paling bodoh macm misha ni !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. sweet32 says:

    blom kawin dah bz smpi tangguh kawin.. dia sorang ke pilot MAS tu? aku rase ramai kut. abg sedara aku pilot MAS. takkan la nak kawin x leh ganti org lain. bkn cuti kawin smpi sethn. alasan la tu.. mcm mane klu dah kawin. mesti x selalu ade kat umah. bile dah kawin jgn gadoh lak pasal benda remeh-temeh ni.. sbb ini pilihan dia bkn org lain yg paksa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. bujang says:

    Badan macam heykal Faezah lai. Besau2 badan anunya kontot.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. chiara says:

    kalau sesape tgk episod Misha dalam FBI-Faizal Ismail…maybe korang akan tau kenapa Misha pilih tunang die ni….mmg diorang sayang gler2.sampai menangis sama2….so sweet=)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      aku tgk gak.. yelah.. tgh sayang2… lautan api sanggup direnangi!! hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  25. Aku kesah says:

    tunang misha ni lom kawin lgi bdn dh memg beso..sok klau dh kawin brtmbh la besonya..lgi2 di bahagian perut..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. rara says:

    apela korang kutuk2..dowang suke sama suke dri hati.bukan dri segi duet.misha pon kaya maa.. adeh. dowang 2 ni sweet.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0