Written by Bella | July 25th, 2017

Selagi belum mempunyai kekasih dan mempunyai rencana untuk berkahwin, pelakon Mira Filzah tidak akan boleh lari daripada soalan tentang jodohnya. Mahu bergelar isteri dan mengimpikan untuk mempunyai keluarga sendiri sama seperti orang lain, Mira bagaimanapun tidak mahu terlalu terdesak untuk mencari cinta dan akan menunggu jodoh terbaik buat dirinya.

Saya tidak pernah tolak untuk berkasih-kasihan, saya juga tidak tolak untuk ke jenjang pelamin pada bila-bila masa. Cuma jodoh saja belum tiba. Barangkali perjalanannya tersekat akibat kesesakan jalan raya.

Saya teringin akhiri hubungan cinta dengan baik, tetapi masih menunggu. Tidak guna untuk mendesak membuat keputusan demi kesenangan hati pihak lain. Saya percaya masa itu akan tiba jua, cuma bukan sekarang. Lagipun, tiada apa yang perlu dirahsiakan apabila bergelar anak seni. Lambat-laun peminat dapat hidu juga dengan siapa saya berkawan.

Terdahulu, Mira pernah dikatakan bercinta dengan Zizan Razak selepas beberapa kali bergandingan bersama di dalam drama dan filem serta memuat naik foto mesra bersama di Instagram. Walaubagaimanapun, Mira dan Zizan menafikan gosip tersebut dan menjelaskan hubungan mereka tidak lebih daripada seorang kawan sahaja.

Sumber Berita : Harian Metro

16 responses to Mira Filzah Masih Menunggu Calon Jodoh Terbaik

  1. melati says:

    Sumpah cakap Mat Rempit & Mat2 Kete Tayar terkankang jew Taraf dia ni…hmmmmmm

    12

    0
    • Datin Red says:

      Dah kena humban sama Zizang dah kau? Patutlah senyap je sejak dua menjak ni. Termalu lah tu. Belum apa2 ko dah merenyam nk bersomi.

      5

      1
    • Ku Zalipah says:

      Xhabis2 cerita ko pasal nk kawin. Jgn ingat sedap je dik oiii. Masak, mengemas, kupas bawang, siang ikan, seterika baju, tanak nasi… tahu kew? Berbakti lh pd orgtua ko dulu kokye pon, Mira. Ko dan Lopak dh bleh join satu persatuan… Kelab Mencari Santan!

      10

      1
  2. melati says:

    Atau pun Contohi Joy Reyza , kawin dgn Cimpazi…….wakaakakakakaka

    1

    7
  3. terang bulan says:

    anak datuk? anak org kaya?

    1

    0
  4. Anonymous says:

    Ko ni sebijik Izreen Azminda. Asal keluar cerita ko…JANTAN!

    13

    1
  5. Mak Becok says:

    blakon la dulu apa yg patut tolong mak bapak bayar balik yuran universiti ko. job pun suam2 kuku lagi nk bcinta. ni lah tipikal anak2 melayu. kote yg ko kejarkan!!!

    2

    0
  6. Saedah says:

    elok lah bersuami. lakonan ko tak best. ko pewaris neelopak.

    10

    1
  7. Vida Ayam Mee says:

    Dia, Lopak, Emma Maembong…sepesen. Bakat x menyerlah. Harap gebu je nok!

    6

    0
  8. bunga wisteria says:

    skrg musim artis nk berlaki ke hah? nak berlaki sgt pegi la cari kat agensi jodoh tu…berlambak ko bole pilih….bising je sana sini…malu lah sikit

    5

    0
  9. Anonymous says:

    zizan nk kat ko,ko jual mahal….ko pn bkn cntk mne pun…sesuai laa dgn burung belatuk tu…ade dua paruh ats dan bwh…hahahahah…

    9

    0
  10. Haters gonna hate. says:

    Sepisis lofaa gak ni. ??

    0

    0
  11. sis says:

    baru 24 tahun this year dah cte psl jodoh wtf. aku 24 tak sabar nak menyusuri planning future aku. 24 lg weh adehh gatai apa nak kawin. tgk pn mcm blm matang. kalau lofa nak kelam kabut cari jodoh tu lain la sbb dah nak masuk 3 series. kau ni 25 pn blm. alahaiii.

    0

    0

Leave a Comment

Optional