Written by serenity | November 27th, 2013

Pengarah Michael Ang dan pengacara Azwan Ali memang sinonim dengan ‘percakaran’. Keduanya dikatakan sering bergaduh dalam program Masterchef Malaysia All Stars (MCMAS) yang sedang ditayangkan di Astro Ria.

Ini menimbulkan persoalan sama ada kedua-dua selebriti tersebut sememangnya benar-benar bergaduh di alam nyata. Michael Ang memberitahu kepada AstroGempak:

Saya dah malas nak jawab bila orang tanya tentang Azwan Ali. Kalau nak tahu pergi lah tanya dia…tapi saya profesional dan tak kisah pun bila diberitahu Azwan Ali ada bersama dalam MCMAS.

Tambah Michael lagi, dia tidak ambil pusing dengan apa yang dikatakan Azwan di laman twitter kerana baginya laman sosial peribadi adalah hak masing-masing.

Biarlah dia nak kata apa pun…laman twitter dia kan…tak payah lah orang lain nak sibuk-sibuk…dia punya twitter, dia punya sukalah.

Tidak dinafikan, ‘percakaran’ antara keduanya adalah salah satu faktor yang menarik minat orang ramai untuk menonton MCMAS. Mesej Azwan Ali kepada Michael Ang adalah jelas. Sila tonton video di bawah:-

35 responses to Michael Ang Tidak Kisah Tweets Azwan Ali

  1. sengal says:

    aiman tak kisah… :3

    0

    0
    • sanggung says:

      x mcm pak aji lgsg

      0

      0
    • noni says:

      Haha….drama je tu..mrk ok sebenanya…utk menaikkan rating ler tu…tak la sunyi sgt msterchef kan..tengok pun tau, mrk tu propa je……..

      0

      0
    • Abby Adabi says:

      “Daripada Ibn Abbas RA, katanya, “Telah melaknat Rasulullah SAW kepada mereka yang menyerupai wanita daripada kalangan lelaki dan mereka yang menyerupai lelaki daripada kalangan wanita.”

      0

      0
    • Abby Adabi says:

      Islam melarang daripada orang lelaki menyerupai perempuan, atau perempuan menyerupai lelaki. Hal ini kerana, jika lelaki menyerupai perempuan dari segi berpakaian, atau tingkah lagu, atau gaya percakapan dan lain-lain, ia akan membawa kesan yang lebih parah iaitu berkeinginan untuk seks sesama jantina, melakukan pembedahan alat sulit, membesarkan payu dara dan pelbagai lagi.

      0

      0
    • Abby Adabi says:

      Sharnaz tak nak tweet kpd PM ke mengenai ISU PERGADUHAN kedua2 LELAKI SEJATI NI plak???

      Minta SHARNAZ masuk campur..

      0

      0
    • mayo says:

      iols lagi suka dengan mummy michael ang..da la drama arahan dia semua best2..benci vs cinta paling best!!!

      0

      0
  2. damai says:

    Astagafirullah. Ingatkan pak azwan dah taubat tak nak cari pasal dgn org. Bg dia semua org salah, semua x btl, dulu ckp dah tobat, tak habis2 cari pasal. tlg lah azwan dunia seni ini bukan besar mana, kat mana2 anda pasti bertemu dgn org2 yg anda x suka dan benci. please lah tukar lah pada kebaikaan

    0

    0
  3. saya ok jer!! says:

    alaaaa. ini semua drama je. padahal dorang baik je kat belakang camera tu. haha.

    0

    0
  4. adibb mat says:

    x mcm rupa pak aji

    0

    0
  5. Sanggung says:

    x mcm pak aji lgsg

    0

    0
  6. nonamanes says:

    Propa je semua statement si AA itu hari kata dah taknak berkelakuan mcm tu, taknak kacau org lain. Haishhh

    0

    0
  7. lona says:

    dua2 laser. dah kene buku dgn ruas.

    0

    0
  8. Pilih kasih says:

    hnya mampu mengucap bila tengok muka AA ni….malas nk layan…no komen la…

    0

    0
  9. kasabian says:

    ala..nothing serious..pondan2 gaduh…

    jap lg bergelak sama juga…

    0

    0
  10. pah says:

    Orang yg berpelajaran…. dulu aku suka…. sekarang sudah tukar…

    0

    0
  11. Ningnong says:

    “who a yus?”

    HAHAHAHAHA.

    Bodoh! Tu je aku mampu kata.

    0

    0
  12. nyonya mansor says:

    Laser MA laser berhemah laser AA laser kuang ajor..
    Suka MA

    0

    0
  13. atok kat jepung skarang ni
    mcm biadap jer mcm biadap jer

    0

    0
  14. Mak jemah pemalu says:

    Sape ygbtgk rancangan ni, tau propa jek..pastu dorang siap bsalam lg..memeriahkan suasana…tp betul..Azwan tidak patut berpakaian atau apa2 pun yg menyerupai perempuan..Allah tidak,menyukai golongan begini..Semoga hidayahNya sentiasa bersama kita..

    0

    0
  15. mera says:

    poyo

    0

    0
  16. linda says:

    psl ni pun nak gaduh? sah takde keje lain dah nak buat

    0

    0
  17. sarahkonpius says:

    kenapa ni tiba2 segmen pondan?
    nexttt!!!!

    0

    0
  18. aku says:

    Suka ngn MA n AA dlm MCAS….sbb dorng 2 ni la aku tgk msterchef all star! X la boring sgt kn…. ;D

    0

    0
  19. Azwan semakin parah! Taubat dan insaf sebelum nyawa diambil Allah dalam keadaan paling menyesatkan diri. Tak sayang kah dengan emak bapa?

    0

    0
  20. lagubestbest says:

    Ni mmg gaya bcakap diorang la. Xde isu pun katsni.

    0

    0
  21. Linzy Longkang says:

    ape ape jer lah azwana oiiii dah takder kejer lain ker ko, mana pegi part chit chat ko yg sendu dulu tuh?

    0

    0
  22. […] Michael Ang Tidak Kisah Tweets Azwan Ali (34) […]

    0

    0