Written by serenity | September 18th, 2017

Pengarah drama bersiri dan telefilem Michael Ang diketahui sering memberi komentar secara langsung di Instagram mengenai perkembangan terkininya serta perkembangan terkini dunia hiburan setiap kali berehat dari penggambaran.

Dalam salah satu siaran langsungnya yang terbaru, Michael telah membuat komentar mengenai isu pelakon seksi yang menari sehingga menampakkan sebahagian payudara.

Aku ni taklah baik mana tapi aku taklah rasa aku ni bodoh sangat nak menari menayang t***k aku, walaupun t***k aku cantik..

Tak faham aku. Lepas tu berlakon tak nak pegang tangan. Lepas tu buat video tunjuk t***k, gila ke apa dia orang ni semua?

Bagaimanapun, Michael tidak dapat memastikan siapa sebenarnya seorang pelakon yang disebut oleh pengikutnya di ruangan komenyang dikatakan menari itu, dan berkata:

Tak tahulah. Kalau betul Fathia Latiff yang bergelek itu, memang bodohlah Fatha Latiff tu. Dah tak ada kerja lain, ke? Nampak sangat dia tak ada kerja lain kalau dia buat video tu. Memang bang**glah.

Video tersebut boleh ditonton di bawah:

Sebetulnya penulis sangat terhibur dengan komen Michael yang selamba dan no holds barred.

Buat masa ini, Michael sedang dalam proses menghasilkan drama Coffee Prince versi Malaysia yang dilakonkan oleh Fattah Amin dan Janna NIck. – beautifulnara.com

79 responses to Michael Ang Bahan Pelakon Seksi Menari Tayang T***k

  1. Anonymous says:

    michael ang bila pulak nk tayang perut???hmnn lol

    10

    0
    • Shhh says:

      dia kalo tayang perut buka berdosa pun…ni si Fathia ni..dah lah org islam, bertudung, mmg fake betul dia ni

      39

      -1
      • Anonymous says:

        Najib org Islam mahu memperkukuhkan ekonomi USA dgn mengambil duit KWSP rakyat Malaysia sebagai taruhan….
        Hidup UMNO dan Malaysia.

        26

        9
        • Kiah says:

          tak boleh bayangkan mcmmana kalau michael ang yg lambung tetek depan laptop. gempa bumi berskala 20 bumi malaysia.

          6

          0
        • wekkkkkkk says:

          KWSP di laburkan demi kesejahteraan/kesenangan rakyat M’sia. Beli plane yg baru kt USA..itukn bagus, bukan 2nd punya plane tau Kalau u pegi Eropah, dh tentu ko akan naik plane baru nnti yg di beli oleh Gov.Malaysia. Kalau plane bagus, prjalananan pun tenang…melenkan kuasa Allah. Bkas PM ke 4 pun penah ckp, KWSP patut di laburkan di luar negara sbb utk negara…itu yg bkas PM ke 4 cakap.

          Govrn M’sia boleh ungkit balik citer lama2. x salahkan. Sbb yg PM ke 4 tu skrg dh lupa apa yg dia ckp masa jdi PM dulu2.
          Hidup UMNO dan Malaysia.

          16

          38
        • Anonymous says:

          kerajaan da xde duit beb. duit rakyat sental buat modal. laburlah guna duit hasil gst tu. hambik duit hasil keringat org buat pe. no more umno after this. bullshit.

          33

          1
        • Mat Sahdo says:

          bagus nya ko fathia ni. seorang insan yg amat pemurah. fathia memg suka bersedekah.

          sedekah tetek kepada netizen!

          12

          0
        • wekkkkkkk says:

          otai lamapun dh masuk UMNO balik…so UMNO masih relevan.

          9

          32
        • Anonymous says:

          sedekah la sgt!!!….sedekah tetek utk tonton awam. hahahaha winnn!

          2

          0
        • Pro Tetek Kental says:

          kesian tetek dan tudung. x habis2 dipersalahkan.

          2

          0
        • Anonymous says:

          @wekkkk

          Kalo setakat mat taib masuk amebo balik tak payah buat sidang media la hawauuu.

          19

          0
        • Bimbo says:

          Sebab tu tahap bingai ko hanyalah sekadar mampu komen isu tetek je. Investment pon tak reti ada hati nak komen keep lolz

          1

          5
        • Anonymous says:

          investment kepala opah ko. org invest property.
          invest kapal terbang pehal? kapal terbang tu asset ke? dah la guna duit rakyat. bodoh punya umngok.

          10

          4
        • Anonymous says:

          dulu dah inves dah..kapal selam. skrg boeing plane pulak. berapa byk rakyat malaysia yg dpt naik kalam selam wei??? hahahaha..bila ckp umngok tau pulak geram. ahhahaha..say no tu umgok.

          13

          0
        • wekkkkkkk says:

          Anonymous
          says:
          September 18, 2017 at 12:30 pm
          aku ingat sidang media apa smlm, aku tunggu jugak..siap setting jam nk bgun tidur kul 5.00pm..aku tidur ptg smlm kul 4pm.
          ingatkan nk bagi cuti tmbahan pulak 21, 22hb Sept…tapi lain lak. Tapi 22hb mmg dh di bgi cutikn. Ganti 21hb.
          hehehehehehehehe

          0

          2
        • kiah kau says:

          hahaha bodo kiahh statement kau…mak suka noks!

          1

          0
        • BimboPPRT says:

          org invest property? PROPERTY je tahap kepala hotak ko paham pasal investment??? LOLZ

          CFA level 3 tgh bercakap sini. ko tau CFA? SAH2 la otak universiti tempatan ko takkan paham punyaaaa lololol

          1

          1
        • Anonymous says:

          tetek michael ang kalu..boleh bukan kilang susu dutch lady sebuah.
          byk lemak tu.

          1

          1
        • Anonymous says:

          korg ni, beli kapal terbang pun bising… kan bagus dpt naik flight free nanti…. kita ade share kan..?

          0

          1
      • lelaki teragung says:

        bersyukurlah kerana ada juga org berhijab belanja video breast. kipdap.

        6

        0
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        btol ape yg michael ang cakap berlakon pegang tangan tk boleh haram kononnn tapi kalau gelek2 tunjok tetek ngan 1malaysia boleh pulak…!

        13

        0
        • Abam Bursa KL says:

          tetek tu investment menarik pelabur utk membeli saham yg dinamakan…pernikahan. kalau x buat camtu..jatuh la pasaran.

          4

          0
      • Anonymous says:

        tetek michael ang besar…puting saja sebesar buah delima.

        1

        1
      • Anonymous says:

        Di saat ada sekumpulan tahfiz struggle nak hidup tapi akhirnya mati terbakar padahal sebelum tidur dorang mengaji Quran, ada sekumpulan lagi manusia dungu yang mengundang diri jamah api neraka. Bila kena kecam, dikatanya Melayu ortodoks. Shame on u. Sepatutnya golongan dungu mcm korang ni yg kena bakar malam tu.

        34

        0
        • Anonymous says:

          tak baik…mengucap. ko pun sama dunggu mendoakan musibah atas org lain. kalau mcm ni punya islam…baik ko gi baca kitab injil je.

          3

          1
        • Anonymous says:

          ko pun dungu sbb kitab Injil tu kitab Nabi Isa. Gi belajar agama sebelum nak nasihat org. Bodoh.

          3

          0
    • Cili says:

      apa nk heran..yg bertudung skg ni lebih byk kes xelok drp org yg xberhijab. yg x berhijab pulak okay. mungkin terasa bila dah tutup kepala tu kaki sebelah secara automatik melangkah kaki ke syurga?

      14

      3
      • Coli Merah Che Ta says:

        dah lama tetek tu terperap. tetek pun nk tengo dunia juga.

        14

        0
        • minah jambu suka sahara yaakop says:

          hahahaha..

          2

          1
        • pengakuan says:

          saya kekadang hari minggu x bercoli. tapi xde la nk ber live. utk tontonan suami je.

          5

          0
        • hariminggupun x ada. says:

          pengakuan
          says: September 18, 2017 at 4:19 pm

          ala kalau brdua je orightlah atau anak masih bwh umur 5 tahun…bolehla x pakai bra hari2 pun x apa…tapi jgn kuar rumah la. Kalau ada anak lelaki remaja mcm mana, hari minggu u pun x ada tau.

          1

          0
      • Tetek Rimas says:

        tetek fathia sambut merdeka!

        4

        0
      • wekkkkkkk says:

        lagi satu Ustaz kazim penah ckp, org pompuan yg pakai baju kelawar kt rumahpun mesti pakai baju dalam tau. Sbb apa dia kata, mana tau tetiba ada hal naik moto sendiri bawak, terus pakai tudung je, lepas tu bila angin kuat dtg masa naik moto, tudung tupun boleh terselak2…tetiba, lelaki atau pak aji2 yg terselisih nanti akan terjatuh moto sbb nampak hayunan enjot2 kt dada tu…jgn niaya org tau..nnt jatuh moto.

        0

        3
    • Anonymous says:

      tudung hanya uniform. tengok adira…lepas bertudung caras suami org.
      semalam AF mega star…afundi keluar. ahahahah…perangai busok siot.
      sesuai kena boikot.

      6

      0
    • Anonymous says:

      melayu..loser. isu tetek pun kecoh. grow up la.

      2

      7
  2. Layola says:

    kalau korang bhijab dan bsolat tpi masih buat perkara2 yg benda2 merepak camni, maknanya solat korang failed. orang yg solat betul2 diterima mendpt hidayah bulat2 xkn buat perkara mungkar. perbetulkan solat dan kiblat anda. ni bukan kata i..ni kata2 ustaz. ramai yg tekankan soal berhijab tapi solat tunggang langgang.

    25

    0
    • Mat Sahdo says:

      Yayaa..kajian mendapati HANYA 20% rakyat msia solat betul..yg lain main hentam je BYK KESALAHAN. semalam baru tengok ceramah kt asro 106 dr fadzillah kamzah…RAMAI YG TAK PAHAM RUKUN2 dan TAHSIN SOLAT DAN BACAAN. HABIS MCM MANA NK KUSYUK KALAU X PAHAM? Selalu bersolat Jumaaat kt masjid KLCC sujud dan qiam pun x betul bro2 office Petronas tu semua.

      5

      0
      • shopia lorren says:

        Isu solat nie sgt luas & dlm utk dikupas..solat sah @ xsah hanya Allah yg maha mengetahui..sebagai manusia kita x dpt menghakiminya..itu sbb kita sentiasa berdoa agar amalan kita diredhai Allah SWT dan mohon agar mendpt rahmat illahi..

        4

        0
  3. jamal says:

    tetak ko ngan fatiah tu sama je kendor londeh sbb tu ko kata firm……

    2

    1
  4. nok gebuzzz says:

    dah ramai kot belaku kat retis2 malaysia ni,dah buat pas tu minta maaf…takot xd job peminat ofcos larikkk…lainkali sblom buat pke dulu keburukan…tu la org kate biar hodoh tapi bijak bukan bimbo!

    8

    0
  5. wanita berkalung sorban says:

    tolong bila isu mcm ni..jangan kaitkan tudung..dalam Al-quran dah sebut,,Allah hanya lihat hati..siapa paling bertaqwa,,dan dah tentu kebanyakkan orang bertaqwa menurut perintah Allah. fahami maksud taqwa ..

    bila bertaqwa..dia jauhkan diri dari maksiat,…perkara lagha..tinggalkan rakan tak baik..lebih dekat dengan Allah…wallahualam..jangan kaitkan isu menutup aurat..itu kesalahan individu.

    10

    0
  6. nara nyanyok ke says:

    Nara…bahan ke baham…

    1

    0
  7. Anonymous says:

    tutup kepala..tetek terbuka. hahahaha..kelas pompuan bertudung sekarang.

    3

    1
  8. Anonymous says:

    Tetek mahu menghidup udara nyaman.

    2

    0
  9. Anonymous says:

    siapa suara lelaki dalam video tayang tet tu

    3

    0
  10. Anonymous says:

    topik ni lawak…hahaha…bob AF pun terpetik.

    2

    0
  11. wekkkkkkk says:

    tetek tu perkara dn subjek biasa je yg ada pda pompuan. Tapi yg luarbiasa adalah si orgnya yg salah mempamerkan tetek ke seluruh dunia, lgi2 bragama islam. Nak tanya ni, kamu islam ke kafir.
    Kalau Kim Kandasian, Tyra Banks, Kate Perry, Salma Hayek tu, etc… x apa la…mereka kafir lah. Itu adalh strtegi saham dlm lakonan di Holloywodd.

    2

    1
  12. langsuir says:

    @MichaelAng tayang aja lah tetek tu, bukan aurat pon :D

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Challenge tetek michael ang @ pahia latep mah virgin.. hahaha

    0

    1
  14. Anonymous says:

    #msh

    0

    0
  15. petition says:

    we want to see michael ang punya tetek

    0

    1
  16. Jakpar onn says:

    Sumbat jaa tonggol jagung tu dlm mulut depa ang oiii…dok tipu buat apa…ngaku ja laa…sbb tu lah artis2 ni tk blh dipercayai…ee tolloooong lahhh…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    MA and Fatiya kena buat show together.
    sure rating tinggi…hehe

    2

    0
  18. Anonymous says:

    kalau pasal Fattah Amin berlumba2 artis2 nak kondem.
    Tapi bila bab artis macam fatiya yang munafik and fake ni takde pulak2 artis2 nak kondem ye.
    Thank you Mike ….pedas dan tepat perli u.harap si lalok ni terasa lah ye.

    1

    0
  19. blazz says:

    MANA ZED ZAIDI?

    MANA?

    NIH KES DISIPLIN DAN PORNO ARTIS MSIA. KALAU HAL ARTIS SPORE SIBUK JER NAK LAPOR SANA SINI. NIH PATIA DARI PELAKON SAMPAI JADI PENARI PORNO NIH TAK NAK AMBIL TINDAKAN KER ZED?

    BODOH PIANG

    8

    0
  20. Confuse dgn censor anda says:

    Apa motif censor perkataan tetek ? Lol. Ada ke org yg igt t*t*k tu totok atau titik atau tatak. Bangang pon nk censor, kekeke. Bodoh x censor pulak

    0

    0
  21. wekkkkkkk says:

    Natasya yg mgaku terang benderang dh pasal tetek live tu…nama pathia byk di sebut netizen dlm ni..yg Pathia tu samar2 je..betul ke dia. Salahkan 1000% Natasya la.
    Oh ya aku tau…, Patia lebih femes dri Natasyakn..ok, ok , ok.

    0

    0
  22. aku ya says:

    memalukan…yg bukan islam pn tekejut tengok kelakuan ko….emmm…x tau la nk kate….

    0

    0
  23. fatia says:

    hoii gemuk cina ckp, tpi tia, boobs awk kecik nak dibandingkan dgn izara, i love izara boobs

    0

    0

Leave a Comment

Optional