Written by AbangNara | August 16th, 2015

Jeng, jeng, jeng. Berdasarkan sumber informasi di laman sosial, dengar khabarnya pelakon drama Hati Perempuan, Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan kini sudah putus cinta. Kedua-duanya sudah kembali solo dan bukan lagi pasangan kekasih. Desas-desus ini bertiup kencang apabila Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan membuang gambar mereka berdua yang terdapat di akaun Instagram masing-masing. Selalu kalau dah ‘clash’ memang akan buat macam itu. Kononnya simbolik menghilangkan segala memori yang dicipta bersama.

syarul ridzwan dan mia ahmad bercinta

Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan telah dikesan mula bercinta selepas kedua-duanya menjadi hero serta heroin drama Hati Perempuan. Hubungan mereka juga direstui oleh para peminat yang menyukai ke’sweet’an pasangan ini. Iyerlah, sama kacak dan sama padan. Desas-desus ini dikuatkan lagi dengan gambar di bawah yang telah dimuatnaik oleh Mia Ahmad.

mia ahmad

Para peminat Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan dilihat mula bertelagah di ruangan komen Instagram kedua-dua selebriti ini kerana tidak dapat menerima kenyataan desas-desus putusnya hubungan cinta mereka. Malah ada yang meminta Mia Ahmad tampil memberi penjelasan tentang status hubungannya dengan Syarul Ridzwan bagi mengelakkan spekulasi. Amboi!!! Concern sungguh para peminat Mia dan Syarul ini.

mia ahmadmia ahmadmia ahmad

Kepada peminat Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan, Abang Nara dapat rasakan mereka berdua akan tampil dengan penjelasan dalam masa terdekat ini. Kalau dah putus pun nak buat macam mana. Itu namanya tak ada jodoh. Walaupun nampak sweet bersama, pasti ada perkara peribadi yang menjadi pemusnah cinta suci ini. Hanya Mia dan Syarul sahaja tahu apa yang telah berlaku. Sama-samalah kita doakan yang terbaik. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Nurse memang suka tengok kemaluan lelaki.

mia ahmad

mia ahmad
mia ahmad
mia ahmad

mia ahmad

mia ahmad

mia ahmad

mia ahmad

mia ahmad

mia ahmad
mia ahmad

19 responses to Mia Ahmad & Syarul Ridzwan Sudah Putus Cinta?

  1. Anonymous says:

    Haritu cakap awek mamat tu orang lain, bukan dia. Kena mengaku bercinta sebab terpaksa. Then ni cakap putus pula. Mana satu ni?

    0

    0
    • poning den says:

      ntah..aritu deny ckp xbrcinte pon..tut2 putus…pape je la korg..

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg komen2 tu yg harap sgt tu nampak sgt ayat bebudak hingusan..
        geli baca..biarlah dorg.korg neh takde keje ke paksa2 org bcinta..
        bidak tak matang je ayat2 tu..

        0

        0
  2. Mohon terase says:

    Bencila crita nie takde crita lain ke nara?? Aku tertunggu tunggu crita emma and zizan , takkan takde perubahan kot nara !!

    0

    0
  3. ee says:

    Mia berhak dapat yg lebih kaya n baik.. Utk fans or haters jgn duk meroyan sgtt ok.. Dorang x bercinta pun tp korang duk sibuk.. Pehal.. Semua benda sibuk nk tau hal dorang.. Peribadi dorang lantak lah.. Tgk lakonan dlm TV sudahlah.. INI kat IG penuh ngan imaginasi ntah apa2.. Agaklah kalau minat pon.. Ni sampai semua IG yg ada kaitan ngan dorang g serbu.. Melayu.. Melayu.. Ginilah nk gtau.. Xyah lah nk bgaduh pasal org lain.. Retis ke siapa.. Memasing sila g kt cermin.. Cermin diri.. Xckp ilmu akhirat g blajar agama. X cantik ..sila cantikan diri n Cari bf yang ensem dr syarul aka tengku zaril yg korang duk royan Sgt tu.. Xslim can yuhanis.. G buat diet… Bukan APA.. Nak srh kita more tu diri sendiri n.. Tgk retis cantik n ensem.. But yg duk kutuk.. Duk puja.. Hazabbb.. P vermin muka n body memasing pastu bsaing ngan mia ahmad.. Aku x sebelah haters or fans.. More tu kemanusiaan.. Hiburan xsalah.. Yg bergaduh cam gila meroyan tu yg xbetul.. Pls check..

    0

    0
    • aisy says:

      Agaknya kalau dorang gtau yg dorang nk kawin.. Mau senyum sampai krem mulut ..lupa laki kat sebelah.. Biol terus.. Apa bendalah rakyat Malaysia ni.. Bail pikir buat bisnes apa … Cari duit dik non

      0

      0
  4. L.A.C says:

    Macam2 dunia dunia . Aku ni pun peminat dorang gakk frust jugaklah bila itu ini biasalah manusia tahap berfikir lain2. Ada yg bijak dan ada kurang bijak dan aku adlh salah seorang yg tkbijak tu sbb minat kat dorang tapi tahler minat lagi ke tak kat dorang. Masih minat lagi kott. Kay takpelah doa yg baik2 jela utk dorangg.

    0

    0
  5. bulat says:

    ni nk habak kat para haters , mia n sr x pernah pun cakp dorang bercinta ke couple or whatever laa … pic yg dorang delete tu mungkin bersebab .. for sr not gentlement , u all know wht , ? . bila mia kene kejam , kene hina oleh haters , die dok diam jerr .. boar kn mia sorang yg hadap .. sepatutny as rakan artis die sepatutny , cuba untuk pertahankan mia .. mia u lebih layak utk org yg jga maruah u . yg jga hati n prasaan u .. kipidap mia ..

    0

    0
    • Rahsia says:

      betulll…ape2 semua perempuan yg kena…syarul dan mia xpernah bg statement bercinta pun…knp nak kene bg statement dh pts plak…nara ni tepek cerita pun hasil dr skodeng kt laman sosial je..sumber xsahih mane pun…mia deserve someone better…someone yg betul2 blh jaga dia..dan terima dia..

      0

      0
    • dd says:

      Kan .. Mass nk beriya2.. Bila xnak… Ko hadaplah haters sendiri.. X gentlemen gitu.. Xensem xpe.. Asalkan xsakit hati.. Opss sakit Mata kejap je

      0

      0
    • Zwchry says:

      MCm la mia tu la lawa sngt smpai org nk kena ptahan Kan dia.Aku tngok rmai lg artis cun2 Dari dia mcm Nora Danish,fathia,izara tak de nk over mcm mia ni. Muka mcm tak layak jd artis je.

      0

      0
  6. Rahsia says:

    .senangnye buat keje ye…cerita main cedok je kat laman sosial..diorg xpernah buat statement bercinta pun…knp tibe2 nak keluarkan cerita diorg putus?..,kenapa nak letak gambar mia je?..knp xletak gambar syarul sekali?..

    0

    0
  7. Misshy says:

    Sedih lagi tengok kebatakkan peminat2 dorg nih, dorg yg break fans pulak yg meroyan..kelakar betul, mengalahkan parents n adik beradik artis tu sendiri. To all fans x kesahla fans mana2 artis pun pls jaga maruah and jangan taksub sangat.

    0

    0
  8. zaza says:

    kpd mia – in future jgn cari bakal pkwe mcm shah jaszle
    kpd syarul – in future jgn cr mkwe mcm nabila huda

    0

    0
  9. tyt says:

    lawak btol la…dirog xngaku pon bercinta..tp fans mcm tau lbih dri diorg..suroh declare mcm2…naik hairan kdg2..fans diorg byk family diorg ke yg tau sgt psal peribadi..smpai sruh mcm2..diorg ckp kawan je fans xpercaya abeh tu nk ckp ape..pstu bila diorg uplod caption sedih2..fans ni kata mcm2 plak soh diorg terus terang klau xde ape2 ckp je kwn..pdhal dh penah ckp dh msa kecoh2 hari tu..aishhh xphm plak tgk fans diorg ni…apa diorg nak xtahu la..to syarul n mia..rsanya korang boleh tgk pmnt2 korang yg komen2 tu n nilai sndiri diorg tu btol mnt korang atau sbaliknya…

    0

    0
  10. Opsss says:

    Bulan puasa yg lepas…nmpk bersama2 kat JPO..dok pilih bju utk sharul..adoiii.mia tgk suuami sy pilih bju yg sama…n die kata”alamak…sama pulak”..

    0

    0
  11. Rahsia says:

    senangnye buat keje ye..cerita semua cedok kt ig fb twitter…cerita xsahih pulak tu..berita yg sahih hny keluar dr mulut tuan pny bdn..bkn tulisan dilaman sosial..setakat update status mcm tu blh bgtau ke putus cinta ke tgh bcinta ke..xpernah mengaku bercinta tetibe nak suruh mengaku putus pulak???

    0

    0
  12. kutu says:

    alahai nara ni..ko cilok gosip dari IG..yang dok gebang tu haters ngn fans yang entah hapa2..diorang ni pon ckp lom tentu sahih..macam lah duk serumah ngn SR dan MA..
    kalau ye pon nk carik cerita melalui cara yang betul la nara.

    diorang tak declare apa2 pon.cuma best friend.fans yang lebih2..
    cube tengok nazim othman ngn bella dally..relex je..

    buang gambar tak semestinya clash..kamon la nara oiiii..

    0

    0