Written by AbangNara | June 18th, 2014

Nora Danish pasti sedang bersedih sekarang ini. Mana tidaknya, mana-mana wanita yang digelar ‘perampas’ pasti akan berduka dengan gelaran tersebut. Agak pelik apabila Nora Danish dikatakan merampas Nedim Nazri dan menjadi punca perpisahan Nedim dan bekas isterinya kerana setahu Abang Nara, Nedim sudah lama bercerai sebelum menjadi ‘teman tapi mesra’ Nora Danish. Ada orang yang cemburu mungkin?

nora danish

Isu ini timbul apabila Nora Danish sering berkongsi gambar dirinya bersama anak Nedim Nazri. Sindiran demi sindiran diberikan antaranya Nora Danish berangan-angan ingin berkahwin dengan lelaki golongan VVIP. Malah di pelancaran filem lakonannya baru-baru ini, ada soalan yang kelihatan mahu melaga-lagakan telah diajukan oleh seorang wartawan sehingga memaksa Nora Danish membuat kenyataan di bawah.

nora danish

Bagi Nora Danish, dirinya gemar berkongsi kebahagiaan yang sedang dikecapi menerusi Instagram dan tidak menyangka ia akan membuatkan orang lain terasa hati. Kata Nora Danish menerusi Mstar Online:-

Salahkah saya muat naik gambar anak mereka? Saya memang suka ambil gambar dengan budak-budak kecil, saya rasa itu tidak salah. Lainlah kalau saya ini perampas dan baru logik saya tidak boleh bergambar dengan anak dia. Mereka berpisah sebelum saya kenal rapat dengan Nedim.

Saya tidak pernah gaduh dan tidak pernah bertegur, saya tidak pernah buat kenyataan di media tentang dia atau keluarga dia pun. Saya tidak tahu mengapa ada pihak berbuat demikian kepada saya, mungkin mereka iri hati dengan kebahagiaan saya sekarang.

Saya suka gambarkan kebahagiaan saya di Instagram dan tidak tahu pula ia menjadi masalah kepada orang lain. Saya sangat terkejut dengan berita ini dan tidak sangka pula ada pihak yang tidak senang dengan kehidupan saya sekarang

nora danish

Hanya ada satu jalan penyelesaian kepada masalah, isu dan kontroversi ini. Kahwinlah cepat-cepat. Hehehe. Sweet kot anda berdua. Kalau kahwin, pasti akan direstui oleh semua peminat. Malah Abang Nara yakin ramai yang tak sabar nak melihat anda berdua di jinjang pelamin. Semoga cepat dan dipermudahkan urusan ini. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Mereka Berpisah Sebelum Saya Kenal Rapat Nedim – Nora Danish

  1. teambEEKHAN says:

    nora.. dirampas akhirnya merampas… jgn bermain api.. komen withouT brain! poor u?!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak poor sgt dah, dia dah dpt bf anak menteri lain, rich blk la lepas ni..#s dulu pun dia rampas bf fasha kan.. pastu fasha rampas balik.. hebat drama dorg ni..

      0

      0
      • Kak Dibah says:

        nora.. u tak patut nak terlampau upload kan gambar baby dre kat ig u.. he’s only anak ur bf.. u blm ada apa2 ikatan yg halal lg utk semua tu.. mcm fasha & rayqal.. fasha upload gambar anak u pun time dia dah halal dgn jejai.. at least mereka hormat perasaan u.. mcm u dgn nabila khan? u tak halal pun lg dgn nedim.. jaga perasaan org kalau org lain blh jaga perasaan u.. and one more thing.. u perempuan & nedim lelaki.. tak malu ke kalau org kata u lebih sudu dari kuah?

        0

        0
        • Anonymous says:

          yessss kak dibah!saya sokong!!!perasaan dia semua nk minta simpati.. perasaan org lain?dia hanya tahu jaja ke sana ke mari..kesian ko nora.. asyik dok kejar anak menteri daru dulu sampai la harini..

          0

          0
        • akulahperempuanittew says:

          dulu dia tak upload pic Dre kat IG dia, ramainya orang komen kat IG Nedim kata unfair sebab si ned tu asyik upload pic Rayqal kat IG Ned, tapi Nora takde pun upload pic Dre kat IG Nora..mcm Nora tak ikhlas berkawan dgn Ned, taknak terima anak Ned…ni bila dia upload pic dre, dah kata tak hormat perasaan Bee pulak…yang mana satu la orang nak ni gamaknya?

          0

          0
        • eh! says:

          akulahperempuanittew… perlu ke ko nak dgr ckp org komen kat ig yg dah mmg nyata bukan sedarah sedaging dgn dre? hormat perasaan bee as dre’s mother pun dah cukup.. sudah2 la canang gambar anak org kat ig dia.. dia tu selebriti.. if aku jadi bee khan pun aku rasa mcm anak aku unsecured ditonton oleh follower nora yg dah 800k tu..

          0

          0
        • jiran mak jemah says:

          dh bahagia sgt..kemaruk sgt..nikah je la..duit berkepuk2..tunggu apa lg…dh nikah org pun x bleh nk ckp ape…lain la mcm aku nk kena keja tungging terbalik nk cari rezeki

          0

          0
        • KATE UPTON says:

          ex wife Nedim lagi cantik dari Nora Danish ni
          cantik,berpelajaran tinggi pulak tu
          tapi sayangnya kehidupannya agk liar tgk kt instag Nabila
          Khan punya life terlalu kebaratan…

          0

          0
        • Anonymous says:

          nora ckp kat murai ada rakan artis yg bersubahat dgn ex wife nedim ni.. siapa kan artis tersebut.. yg aku tahu beekhan ni berkawan dgn byk artis.. paling rapat lisa surihani.. fazura.. fasha sandha.. haaaaa.. siapa kan artis itu? hehehe…

          0

          0
        • Bedah says:

          Nora ka Bee Khan ka.. dua2 ni sama aje.. “social”..
          kan dah tertulis “lelaki yg baik utk perempuan yg baik, lelaki yg jahat utk perempuan yg jahat”
          Jantan tuh baik ker uolsss…

          0

          0
        • fikri says:

          nedim ni tak silap aku pegawai khas bapak dia.. thats mean keje gomen la kan.. tp masa dia free je memanjang… blh sempat gi berjimba2 lagi dgn buah hati.. harap our PM pantau kakitangan kerajaan ni.. telus tak mengira pangkat & darjat.. baru la adil & saksama..

          0

          0
        • ketam batu says:

          kawen la oi.. berkepit je koje

          0

          0
        • udang kara says:

          hope xde la kes tarik2 rambut

          0

          0
        • Sajanakkepo says:

          Korang sibuk2 ni, dah baca komen Nabila Khan kat insta? She’s happy for Nedim and Nora and glad her son is part of their happy life. Orang2 ni dah pun move on with their lives. It’s time for their fans and detractors to do the same. Peace.

          0

          0
        • Anonymous says:

          over giler nora danish ni. lepass sorang, sorang dia nak sailang. kenapa ya? memang keturunan ke apa?

          0

          0
      • diva says:

        nak tahu jugak apa ig ex wife nedim eh? nak skodeng la. nak tengok lah cantik rupa mana yg org dok cakap tu. nak tengok jeeerrr jgn fikir lain haaa

        0

        0
        • Tipah says:

          Jah.. u google je nama nedim nazri..
          pasti terkeluar semua photo dari zaman dia dan bee khan selalu berparty liar..
          same aje bee khan dgn ND..

          0

          0
        • katak itam says:

          to fikri, setahu i, adik i keje kerajaan jugak dengan ahli parlimen..tapi pekerja kerajaan yang tetap. yg nedim ni pegawai khas kawasan parlimen which is takde kene mengena dengan lantikan kerajaan. ini bapak bayar sendiri gaji anak untuk uruskan jadual di kawasan parlimen masing2. bukan kerja kementerian.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Btol ke Nora rampas bf Fasha? google tak dapat carik pn info kata gitu..cumanya Fasha penah bgtau dia kenal Jejai sejak tahun 2005, tp dia tak kata dorang couple or apa, setakat kata mengenali je takkan tu dh kira bf gf kot..then 2006 Nora kawen Jejai..so bilanya Nora rampas Jejai??

        0

        0
        • Anonymous says:

          Cuba kau search betul2. Jgn backup sgt si nd tu. Lol

          0

          0
        • Anonymous says:

          bukan aku backup ND pun LOL, 2 x 5 je dorang ni..cuma tak dapat cari pn gosip yg kata ND rampas bf FS..Jejai tu bf FS ke sblom kawen ngan ND? cer ko bg aku link nokksss

          0

          0
    • Anonymous says:

      mulut nd cam mulut joker..cuba colorkan merah garisan tepi mulut tu, sebijik..

      0

      0
      • Anonymous says:

        eh ingat aku je perasan macm tu

        0

        0
      • rapunzel says:

        aku pon prasan yang korang da kutuk ciptaan Allah…

        0

        0
        • Anonymous says:

          la ckp cam joker pun kira kutuk? joker pun ciptaan Allah jugak, bukan aku kata hodoh buruk ke… kan kan.. sentap lettew

          0

          0
      • rapunzel says:

        trima la hakikat yg dalam hati busuk ko tu mmg nk mengata ND.. ko bole tipu org gn backup diri sndiri kt cni.. tp ko xley tipu diri ko yg sejak dr awal ko nk tulis “joker” tu mmg aty ko da busuk mmg ko nk perlekehkan mulut ND kan kan… ko pun xpyh la nk sentap… mcm kt cni semua yg komen ni bdk darjah 1 ko bt… ayat xley blah bila da sentap ” bukan aku kata hodoh buruk ke” … ayat bdk2 yg nk tipu bdk2…

        0

        0
        • hmmmm says:

          Memang mulut dia dah macam joker pun ok. perasan bibir dia tu sexy. Eh siapa lah yg irihati dengan kebahagiaan dia ni. Meluat nya. Takde makna nya org nak dengkilah. Upload lah pix bahagia tu byk-byk asal kan ko bahagia nora oi.

          0

          0
    • Kak Ira says:

      Nora Danish: “Berkongsi kebahagiaan…”

      Berkongsi maksiat jek yang akak nampak. Mana-mana yang sokong perbuatan Nora Danish dan Nadim, dikira bersubahat.

      0

      0
    • minah jambu merah biru kire ok says:

      helo nora ! u ni macm tk tau aje lah ! ke u eksen tk tau huh !! kan minah jambu dh cakap ngan nora kemarin ape2 pon u buat bodoh aje laaaaaaaa ! biar ape orang nk kate u perampas ke ..merampas ke..rampas laki orang ke..pedulikn tu semuaaaaaaaaaaaa ! kalau u pikir2 kn pasal orang2 yg mengata u perampas nanti lama2 kite takot u jadi BIOL pulakkkk asek2 nk pikir pasal orang sekelilinggggg aje tk habis2 !! kite semua sayang pada noraaaaa kite2 semua tanak nora nanti jadi strees dengan kerenah orang2 ni semuaaaaa…u rilek ok nora ..u jangan ambil peduli…lov u noraaaaaaaaaa…

      0

      0
    • gossipgurl says:

      uoollls pegi la forum cari. org forum cari dah screenshot, last beekhan upload gamba happy dengan nedim time january 2013, katanya xsangka nedim tu romantik. tuptup upload gambo emo, n february 2013 nora upload pic dgn nedim dgn caption “my bro”.

      hello, mesti la kau dh kenal lama kan baru nk boleh kata bro2 ni. kalau time fasha nk upload gambar rayqal bukan main lagi melenting, buat drama menangis. time ko ? xpk ko sentuh tu anak orang ? takat nedim ada bodyguard ko rasa ko kebal sangat ?

      ni la taktik myanmar nak selamatkan diri duduk negara orang, kena getik ngn vip katanya.

      0

      0
      • kakak kau ghase? says:

        kannnn????? ingat i sorang je yg terfikir mcm tu.. tk cukup dgn tu , dah2lah barang dr negara sendiri nak berjaja kat sini, siap letak nama sendiri & harga brlipat ganda siap uolls ghase??!!

        0

        0
  2. melati says:

    Saya sokong N.D. saya bagi 4 bintang.

    0

    0
    • minah jambu merah biru pasti gerek says:

      huh ! minah jambu kasi 10bintang ! 4bintang tu sikit sangatttttttttttt bwek !!

      0

      0
  3. sentap says:

    hamboih..glamer abeh ND minggu ni. ari tu sal push up bra.. tak sume bnde bole share dgn public. simpan cket utk dri sdrik plak k. public pon bkn nk amek tw pon tp da bnde dpn mate kn. pape jela.. yg pnting nora enjoy!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    setuju, kawen la cepat2!..

    0

    0
  5. cik piNgu says:

    aiikk dulu xde pulak isu2 mcm ni.. kenapa skg plk?

    nampak sangat ade yg dengki.. pelissss laaaa jgn sakit ati atas kebahagiaan org lain. suke agaknya tgk penderitaan nora ni. x cukup kesian ke bekas laki dia tinggal mse pregnant dia dulu?

    0

    0
    • yelahtu says:

      Kesian? Dia kesian ke dengan beekhan? Kat media je lebih2. I ni kenal sgt dgn nd.Mereka dh berkawan sebelum beekhan dan nedim bercerai. Dulu beekhan masih study kat aussie dan jrg balik malaysia. Masa tu la mula mgatal. Kbetulan dia pulak bercerai. Jgn sokong sgt artis. Kat depan peminat over mraih simpati blagak suci….oppppsss

      0

      0
    • Bedah says:

      Nora ade blanje u handbag Prada sebijik ek?
      Jahh… retis kot diaorg nie.. Drama jah..

      0

      0
  6. Kak kiah says:

    Oh please. Nk muntah. Stop meroyan la nd

    0

    0
  7. nazri aziz says:

    alahai,kawin je la terus nora hoi dgn nedim ni.abes cerita.dua-dua mampu.ni kehulu kehilir.org mengata je la.

    0

    0
  8. anon says:

    ala perasan je lebih ni..

    0

    0
  9. anonymous says:

    mesti la taste dia lelaki kaya…kalau takde sampai ikut bontot nedim tu ke luar negera bagai…sebuk dgn anak anak…anak sendiri bg mak tiri jaga…

    0

    0
    • akulahperempuanittew says:

      mak tiri Rayqal tu bukan ke kawen dengan bapak nya si Rayqal?? Bapaknya memang tak boleh langsung jaga anak2 walo sekejap ke???Si Fasha tu pun sibuk shooting mcm Nora, jejaj yang jaga anak2..takde mananya Fasha…adeh korang nih…

      0

      0
  10. nok gebuzzz says:

    aku tgk nora ni ramai haters…..tapi followers IG paling ramai pengikut,pelik la….but aku not peminat or haters,just suke tgk dia gitu2 jer….

    0

    0
  11. miss gucci says:

    Alaaaahai ND ko yg start dulu buat provokasi dgn Bee Khan. Cuba cermin diri tu ND. Ko punye level jauh beza dari beekhan. Family background ko, education background ko sume level flat PPRT jer. The way ko bg statement pon dah tunjuk tahap mentaliti ko yg setakat SPM tu. Pls ND, u already a loser to Beekhan. Boooo!!

    0

    0
    • AB says:

      amboi pandai sgt tgk level org ye, awk yg brckp ni mcm mn? cermin dulu sblm kutuk org

      0

      0
    • tony says:

      dulu mak si ND ni ade kedai jual ape ntah kat area bangi. masa time tu ND baru nak naik, zaman model iklan maxis dulu. kesian tgk mak dia, no wonder ND cari laki kaya untuk tampung famili dia especially mak dia. dulu dgn jejai, skrg dgn nedim. dua2 anak menteri. dose pahale tolak tepi la, yg penting $$$

      0

      0
  12. orang says:

    kadang kadang kesian pon ada kat nora danish neh. kalau awak kuat nora, toksahla besama si nedim tuh. ntahla, rasanya nedim suka kat awak sebab fizikal. ye la tuh jeh menda yang dia rajin dok puji awak kat ig. xde pulak dia puji pasal sikap awak, baek ke, penyayang ke, lemah lembut ke. xtau la kot saya x perasan. maaf cakap la ya, saya kurang suka ngan attitude nedim neh huhu!

    0

    0
  13. skudiver88 says:

    nora bagi taik bintang!!!!!!!!!!

    0

    0
  14. malisa says:

    beekhan tu pun sosial gilerr orangnya… peluk sana sini, parti dsb pakaian pun ermm teruk gak ..dpt nedim pun 2×5 .. jd cerai dgn nedim ni pun x tau salah sape…dah xda jodoh..dia pun ramai gak jantan…si nd pun bkn serik dgn jantan kaki betina mcm jejai… so biarlah dia dgn nedim tu..kawin je la nd oii dah kehulu hilir dgn si bossned tu …nedim ni keje peg khas bapak dia ..tp kejenye mengekor si nd ..makan gaji bute perabih duit rakyat

    0

    0
    • tony says:

      bossned taik kuceng laa…mcm nie laa perangai anak menteri. conlcusion, mari kite sokong pakatan rakyat

      0

      0
  15. Anonymous says:

    jimba sana ssini dgn nedim anak fasha n bekas mak mertua jaga….pastu selalu sibuk enterframe event family jejai…aiyooo rimas la ngan pompuan ni ..blagak suci manja n lemah lembut padahal nan hadoo…sama la ngan kakak dia nadya tu suka cari publisiti murahan damioncrew la sgt puiihhh sume muka jahanam

    0

    0
  16. Human says:

    Nora geletis sgt.rampas x rampas jg skit prasaan ibu dre tu.dulu msa fasha bkn kain lg ko hentam,ckp rayqal tu xperlukan mak lain selain ko la ape la..pdahal fasha amik gmbr je kot.tu pun sekeping dua.jgn guna muka yg konon nye comel n ala2 manja tu,nk tutup jahat ko.lg 1 yg aku x berkenan dgn nora ni,smp skrg duk sibuk melesett kat uma mak jejai…da tau famliy jejai susah nak trima fasha masa diorg bru kawin..au bg la ruang family jejai trima fasha,tnpa kehadiran kau.ni tak sibukkkk kat uma jejai..even hari raya pertama.x malu ke??anak..anak pnya psal la.pastu,nedim n the geng slalu sgt bwk balik uma..makan2 la ape la..mak nora x mara ke?holiday sana sni..walau dgn kawan.da berkemampuan..dan sama2 cinta sgt da nampk nye tu..kawin je la.pastu raya nnti x yah sibuk2 duk tayang muka kat uma jejai..da la klu pakai baju tu x pernah nk simple2..madang nk vouge2( baju2 raya)..seboleh2 nk menonjolkan diri…hmmm..

    0

    0
  17. sotong hitam says:

    tak perlu utk cepat2 bernikah hanya kerana gossip2 liar…kenapa ramai yg tak suka lihat org lain happy??? setelah puas die menderita, kini giliran untuk dia (ND) bahagia lah…ape masaalahnye?? kite baca jer gossip yg wartawan reka dan publish tapi jgn sampai mengata dan mengutuk….tak baik….

    0

    0
    • say no! to sotong says:

      so maksudnya dsini biar je beruk 2 ekoq ni buat maksiat sampai puas dhtu pandai2 la cover gitu? bijak akhlak tol fanatik NoraKakiPutarAlam ni kannnnn? terbaekkkkk

      0

      0
  18. ANGELINE says:

    da macam cerita temptation of wife. ke tahun ni rampas merampas ni da jd trend?

    0

    0
  19. puting susu says:

    publisiti murah jer ni, nk lakukan filem terbaru dia … pengantin malam …..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    aku heran org ada byk masa tengok and komen, termasuklah aku dan aku tanya diri aku kenapa lak aku ada masa nak put the komen here :P

    0

    0
  21. arnablover says:

    aku tak paham la org dok kesian kesian kat si ND ni, kesian la dulu menderita la, atlis x-mertua nd ni kaya tak abaikan kebajikan anak nd tu.. gi bercuti every year oversea pun bwk rayqal, pakai kan bj mahal2 tuk rayqal, sekolah pre school pin tmp mahal,, lepas tu jejai pun x abiakna rayqal tu pun ckp kesian kat nd? lainla rita tu kesian mertua abaikan cucu apetah lg anak dorang punya nafkah rita fight, yg tu patut kita kesian

    0

    0
  22. datin hangit says:

    kakak nora buat statement cm mintk bee khan move on tp hakikatnye nora dan family msih tkleh move on..msih mnyelit dgn family jejai tu..sian btull dan dlu dirampas skg merampas!! ckp org last2 kene balik kt btg hidung die yg penyet tu…

    0

    0
  23. Bukan Penari Gelek says:

    Kenapa Nora?Sedih ke?

    0

    0
  24. Aku nk kayo says:

    Haa..mngaku pn u too old .so sdar2 lh dri tu ckit ni
    bgtu stu dunia ko pki push up bra,jntan satu tu
    mmnjang mengekor jek.nk bg jntan ko geram ke?
    Kita selmanya bkan rmja lg nk trgedik2 bgai.x sdap
    ank tgk.x kisah lh rmpas ke idak??kwin je lh..
    x boring ke.

    0

    0
  25. aku cantik says:

    nd bukan post quote ke bee la wehh ! die post ke mak fs tu.. x abis2 dengki ngan nd.. haters punye pasal, nd yg kene.. mak fs tu yg kene move on.. nd bleh sangat nk anta ank die private school x perlu tunggu jejai.. mak fs tu yg busuk hati.. nk laga nd ngan fs je.. patutnye malu fs yg rampas jejai dr nd.. mak jejai x berkenan langsung ke fs actually tp dah ank die nk terpakse la terime..

    0

    0
    • aku pon cantik jugak says:

      betoi betoi betoi ! aku mmg luga tengok mak fs.. dah la pakai skirt mcm haprak.. fs dah baik, mak die plak yang masuk campor.. mak die tu ngan mak jejai pon nk cari gaduh.. nk jadi org kaya jugak la tu..

      0

      0
      • Bedah says:

        dari cerita ND ngan Bee Khan, melalut2 sampai ke si sendat dan bondanya..
        Jijah jijah sekalian….
        depa semua tuh takdak bezanya jah, semua sama, social.. kecuali si sendat sebab dia dah resign dari pegi party lepas berkeluarga..
        sama la kita kat sini, semua sama.. kaki gosip, kaki mengumpat…

        0

        0
    • Anonymous says:

      tak payah nak tukar tajuk lah. Kat sini org gossip pasal nora jendul , bukan mak sendat. Cantik konon….puihh.

      0

      0
  26. anonymous says:

    Dari gambar lama, i tengok nora pernah pergi parti dgn min dan chola (adik ipar nora) and in that pparty ada nedim bersama dgn bekas isterinya. Nora kenall nedim thru ipar duai dia.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Nora danish patut minta maaf je kalo post gambar tu mengguris hati ibu budak tu..
    percaya kalo tu terjadi pada dia sedikit sebanyak terasa juga….

    0

    0
  28. anon says:

    Kenapa kutuk2 dia kata perampas….tak ingat ke fasya sundal pun perampas lah. Pahtu skrg semua org sokong je dia, pd hal dia bina kebahagian atas kehancuran org. Manusia mudah lupa ….!!!

    0

    0
    • penyiasatdalam says:

      Jadi sebab suami dia kena rampas, dia rampas suami org? Dulu mmg i kesian kat dia ni, sebab kena tinggal masa pregnant. Tp kes rampas-merampas dia dgn fasha mmg dh lama pun. Sbb sejak dari awal mmg jejai ngan fasha bcinta tp bpisah sbb dia. Tp skrg apa bezanya nd dgn fasha yg ko panggil perampas. Soal suami nd kena rampas xpatut dijadikan alasan yg dia jd perampas utk mbhgiakn diri.I pun heran tgk segelintir org yg support nd and attack beekhan kat ig. Ada yg komen ‘org dengki la tu sebab roda berpihak kepada nd’. Kalau ko terkena benda sama suami kena rampas dan perampas tu dok sibuk bgambar dgn anak ko, apa perasaan ko bila org ckp mcm tu? Fannsss nd, tlg komen guna otak. I ni tahu psal hal ni dpd org dalam. Mmg si nd dh kwn dgn nedim. Masa tu nedim masih suami kpd beekhan. Nd & nedim dulu selalu keluar pergi club sama2. Tp untung la nedim & nd, sbb beekhan xmbesarkan hal perampasan yg dilakukn nd. Beekhan tu educated, cantik, kaya, nd tu kalau compare kelaut je la. Hari2 dok enjoy, lepas tu upload gmbar kat insta. Kononnya nak share kebahagiaan buat duck face segala bagai. Xkan la artis kesayangan ko nak mgaku yg dia ni perampas.

      0

      0
  29. alia says:

    nora tu cantik lah. korang ni jeles ea.. kt sini x habes2 nk puji fs.. aq x lh fans sgt dgn nora ni tpi klau fs mmg aq mluat. haritu gado ng aamyra rosli. sikap hipokrit fasha tu x pernah hilang.. n u all yg sokong dia ni dah dibodoh bodohkan bdk fasha ni. klau igt lg page we love fasha sandha kat fb, nampak sikap pelacur dia tu. terang terangan menggatal dgn jejai. merampas.. skarang korang agung2 kan plk..? HAIYAA BODO PUNYA OLANG

    0

    0
    • Bedah says:

      Bahasa budak2 zaman sekarang.. bahasa aliean “aq” lah ape lah..
      Dik, pergi baca buku ye dik.. blajar elok2.. dari menyemak kat blog gossip ni..
      sian uols dik non..

      0

      0
  30. gadiixoxo says:

    huhuhu sudah sampai masanya ND muhasabah diri. ye x semstinya wanita yang bertudung itu baik, tapi inshaALLAH yg bertudung n menutup aurat sedang cuba menjadi baik. apabila mula menutup aurat, maka akan mula menitikberatkan soal menjaga pergaulan. ND mungkin perlu memikirkan perasaan ibu dredre, bee khan, menurut sumber mereka baru sahaja bercerai lingkungan setahun begitu. sedangkan bekas kekasih hati yg x ada ikatan sah lg kita terkenang, inikan bapa pd anak kita yakni bekas suami? hrp nd baca komen ni :)

    0

    0
  31. ....... says:

    Salah sebab kau bodoh. Kalau fasha letak gambar anak kau banyak2 dalam ig dia masa kau tengah panas dengan dia, tak melenting pulak kau? Nak speaking, tapi english broken. Sedih kau ni

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Kalau rasa sesuai ,kawin je la . Habis cerita. Selagi berkepit ke hulu ke hilir macam husband and wife , selagi tu la orang ramai akan mengata. Peminat tu concerned pada Nora sebab semua orang sudah sedia maklum kegiatan social Nedim. Mereka mahukan yang terbaik buat Nora. Takut nanti kes dikebas suami berulang lagi.

    0

    0
  33. nnn says:

    ko ni nasib baik lah ND, cuba ko jadi rita rudaini,siang malam cari makan,. Ko bukan main ke sana kemari ngalahkan PA bf kau tu yg penuh dgn kes jenayah. tak payah nak tunjuk sgt kebahagiaan ko tu,bila2 masa allah boleh amek. cubalah belajar hormat orang sikit. baru dpt anak menteri muka ular senduk kemainn lah ko ye

    0

    0
  34. lawak apakah ini? says:

    berlagak lah Big Nose Mama muka jantan ni. Bee Khan tak tujukan pada dia pun perasan aje lebih. Terlebih makan cili kot. Orang tu post benda yang biasa aje cuma peminat big nose mama iq di bawah par ni. Kerja menyibuk kat ig beekhan. Tak pasal-pasal si beekhan tu terkena tempias. Jelez lah tu si beekhan tu cantik bagai bidadari dari syurga. Walaupun ig dia tak seramai big nose mama tapi sebagai org biasa kira hebatlah tu. Nora dulu pun kalau bukan kerana fasha memang orang tak kenal sorry lah setakat citer putri tu. Filem pun suam-suam kuku aje tak best pun.

    0

    0
  35. NARA PEMBODEK says:

    Nara oi, xyah la statement ko nak cliché sgt cakap hubungan direstui peminat, direstui Allah lg bagus la nara. Xyah nak membodek sgt bole? Nara ng nora ni sama je. Hehe

    0

    0
  36. kifarah says:

    semoga Allah melindungi n merahmati mereka semua… selamat myambut ramadhan semua…sebesar zarah dosa Allah balas begitu juga sebesar zarah kebaikan..wallahualam

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Heran la tgk segelintir pengomen yg dok ckp nd xbising kat ig. Bukan nd ke yg cakap kat wartawan yg beekhan bsubahat dgn rakan artis myindir dia. Perasan la tu… terasa dgn kjahatannya sebagai perampas yang tpendam. Perghhhh… lepas tu buat2 sakit hati slhkn haters yg melaga-lagakan. Padahal nd sendiri yg terperasan n meroyan kat murai. Jangan2 ko sendiri yg pergi stalk ig beekhan n over-perasan.

    0

    0
  38. Bukan orang alim says:

    Sekarang kau rasa apa perasaannya bila digelar perampas. .Dulu kau canang sana sini tuduh fasha rampas jejai dari kau. .Kau tak cermin diri sendiri apa silap kau n minta simpati sana sini. Sekarang kau n kakak kau pula pandai menyindir exnadim suruh move on. .Dulu2 ms jejai dgn fasha mcm2 cara ko tarik perhatian orang n jejai sebab ko sendiri tak nak move on. .Sekarang kau da happy n show off kau dapat anak org kaya yg tak kaya sangat dgn cara merampas juga.haha. .Ko pun layak digelat ‘PERAMPAS’ Nora Danish. .What u give u get back org putih kata.haha

    0

    0
  39. Senahkiut says:

    Kelakar betul ND ni. Mcm la org tak tau kesah ko tu ha. Belagak suci konon tak bersalah mmg dia dah dgn si ned ni dah lama. Even masa ned masih dgn bee. Tmpt pertemuaan setiap minggu ada lah kat club the pool jalan ampang setiap jumaat ned akan jumpa nora kat situ! Berpeluk romen sakan kat sultan apa kes? Si kakak tu apalagi kes gaduh dgn faradiya berebut dato shaheen kat sultan! ND ni apa kurang nya, kes tarik rambut ngan tasha hashim sbb dia sailang roy dr tasha. Siap kena halau keluar elixir. Banyak lagi laaaaaaa. ND mabok mcm kelings. Korang jgn pcaya coverline derang ni. Propa lebih konon tak bersalah. Si nora pun semenjak dgn ned tu, kemainn blagak. Org pun nak muntah tgk siap ada dimoriancrew. Yg kenkawan apa lagi himpit lerrr nak dpt tempias kaaaaan? Baru kawan ngan anak menteri ko propa. Kalau ko jadi pempuan simpanan sultan lagi lah feeling princess mcm missfake. Eh?

    0

    0
  40. baby says:

    da agak daa mesti ND melenting pas BK upload gambar nedim ngn dre. ND mane bole org lebih dr dia. Dia lebih dr org xpe.

    0

    0
  41. Hipokiut says:

    Harian Metro artikel 25.01.2011
    “Dia (Nora Danish) tidak pernah masuk campur urusan
    peribadi saya. Apa yang berlaku antara saya dan Fasha
    sehingga menyebabkan kami berpisah tiada kena mengena
    dengan orang lain,” katanya menerusi e-mel yang
    dihantar kepada wartawan Harian Metro, semalam.
    Kenyataan Jejai itu sekali gus menamatkan teka-teki
    yang sebelum ini dicetuskan Fasha atau nama sebenarnya
    Nur Fasha Sandha Hassan, 27, apabila berkata hanya dia
    dan Jejai yang tahu mengenai status terkini perhubungan
    cinta mereka.
    Kiriman e-mel Jejai itu juga secara tidak langsung
    membersihkan nama Nora atau nama sebenarnya Nora
    Danish Mohd Hanif, 29, yang sebelum ini didakwa
    menggunakan keluarga bekas mentuanya untuk
    memutuskan hubungan Jejai dan Fasha.

    Siapakah sesorang itu Nora Danish?Nedim?bknka masa tu nedim masih suami Bee Khan?

    0

    0
  42. Hipokiut says:

    Artikel ini disiarkan pada : 2011/01/25
    “Saya pasti dia (Nora Danish) tidak pernah gila talak. Dia
    sedang mengenali seseorang, malahan saya mengenali
    lelaki itu. Dia seorang yang baik dan dihormati. Fasha
    juga tidak pernah mengugut saya. Itu adalah pasti. Dia
    bukan seorang yang berkelakuan begitu,” katanya.
    Jejai turut menegaskan kenyataan diberikan mengenai isu
    perhubungan cintanya itu yang terakhir dan berharap ia
    tidak lagi diperkatakan atau ada pihak cuba menjadikan ia
    sebagai satu isu.

    Seseorang?Nedim?

    0

    0
  43. […] dan merestui hubungan bekas suaminya itu bersama Nora Danish. Jadi isu sebelum ini yang kononnya Nora Danish menjadi punca penceraian mereka bolehlah ditanam dalam tanah dan dibuang jauh-jauh. Entah siapa entah yang cemburu sampai sanggup […]

    0

    0
  44. […] dan merestui hubungan bekas suaminya itu bersama Nora Danish. Jadi isu sebelum ini yang kononnya Nora Danish menjadi punca penceraian mereka bolehlah ditanam dalam tanah dan dibuang jauh-jauh. Entah siapa entah yang cemburu sampai sanggup […]

    0

    0
    • Cikminah senget says:

      Yeh, BeeKhan said, U are welcome to the jerk, Nora.
      He is the biggest mistake in my life.
      Kawenlah cepat dengan dia. Lom kawen memang dia, sanggup buat apa saja to get u. Ko tunggu bila dah kawen. Ko piker dia boleh puas dengan ko sorang je, walaupun ko berusha pakai push-up-bra siang malam……….????
      Tunggu ye, harap jangan tangan dia naik ke muka!……

      0

      0
      • kakak kau ghase? says:

        Kelassssss cik minahh!!!! kannn… kalau i lah nanti lepas nampak perangai sebenar si nd dol ni…takut kaki2 sekali naik ke muka..

        0

        0
  45. […] Mereka Berpisah Sebelum Saya Kenal Rapat Nedim – Nora Danish (96) […]

    0

    0
  46. […] Mereka Berpisah Sebelum Saya Kenal Rapat Nedim – Nora Danish (97) […]

    0

    0