Written by AbangNara | June 4th, 2012

Siapa sini yang tak kenal dengan Maher Zain sila angkat tangan? Ok nampaknya tiada seorang pun yang angkat tangan. Ini bermakna anda semua memang peminat Maher Zain. Dan pastinya anda akan lebih teruja apabila Abang Nara bagitau yang anda boleh menang tiket VIP ke konsert Maher Zain 16 Jun ini di Stadium Merdeka.

konsert maher zain

Caranya tersangatlah mudah. Lebih mudah daripada memasak Maggi kari. Anda cuma perlu menjawab 1 soalan super senang di sini. Jangan lupa masukkan email yang sah dan nama penuh anda kerana hanya itu sahaja caranya untuk kami menghubungi anda.

konsert maher zain

Untuk meningkatkan lagi peluang anda memenangi tiket VIP ke konsert Maher Zain ini, anda boleh membuat salah satu perkara yang dicadangkan di atas. Nasihat Abang Nara, belilah 1 botol minyak wangi di laman web One Drop Perfumes dan anda bakal mendapat 50 markah bonus. Lebih banyak markah, lebih tinggi peluang anda untuk melihat Maher Zain secara live dan ekslusif. Tunggu apa lagi? Sila klik di sini  untuk memenangi tiket ekslusif ke konsert Maher Zain hari ini juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Menangi Tiket VIP Ke Konsert Maher Zain 16 Jun Ini Dengan Menjawab 1 Soalan Mudah

  1. rara says:

    harap-harap saya akan menang tiket concert ni :)

    0

    0
  2. TANTE says:

    nk pergi jugak~! mari.. gi ramai2..:)

    0

    0
  3. yk says:

    oh maher zain pun buat konsert..sy ni kurg ilmu agama..tp apa perbezaan konsert maher zain n konsert2 artis bukn nasyid yg lain selain drpd menyampaikn lg2 dakwah? maaf…sbb sblm2 ini org kata apa2 konsert pn hukumnya tidk elok..adakah krn ianya islamic maka ia boleh terima? mnta penerangan utk hamba yg daif ini..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bezanya konsert maher zain memuji nama2 Allah, ayat2 Allah tetapi kpop tidak. jika anda rs konsert menyanyikan lagu2 memuji nama2 Allah ini haram, baiklah bertaubat. tq.

      0

      0
  4. matpau.com says:

    sy pun bukan terror dlm agama, tp klau xsilap pernah dgr.. dlm Islam bole ada hiburan tapi ada batasannya.contohnya tak melalaikan, tidak bercampur gaul lelaki perempuan dsbnya..

    tp untuk maher zin ni xdpt nak pegi la, budget xda.. sbab dh bli tiket sammi yusof pd bulan depan :-)

    0

    0
  5. shah says:

    Bukti Allah Tuhan yang Sebenar

    http://www.youtube.com/watch?v=Uwukb5qni-U

    tolong sebarkan..

    0

    0
  6. saya harap tiada bantahan dari Zed Zaidi kerana membawa penyanyi luar….

    0

    0
  7. […] Siapa sini yang tak kenal dengan Maher Zain sila angkat tangan? Ok nampaknya tiada seorang pun yang angkat tangan. Ini bermakna anda semua memang peminat Maher Zain. Dan pastinya anda akan lebih teruja apabila Abang Nara bagitau yang anda boleh … Continue reading → […]

    0

    0
    • Newskaki says:

      Anda peminat Maher Zain juga? Ohh… kembali hangat bersama Newskaki.com dimana semua bloggers berkumpul dan berkongsi berita sambil add kawan-kawan semacam Facebook tapi kini berada di Malaysia, rapat bersama anda semua dengan memberi 10 TIKET PERCUMA masuk VIP ke konsert Maher Zain “Forgive Me” Live Di Malaysia. JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK INI. 11 hari lagi, 10 tiket senang jer nak menang…. hanya join kami, dan blog pepe jer yg korang rasa menarik, tertarik, ataupun lepak kat mamak teh tarik bual bual pasal konsert ni… dapatkan segera juga 5% tiket diskaun sehingga hari konsert di stadium merdeka kepada semua pembaca dan peminat newskaki.com … jangan ketinggalan sebab anda bukan ketinggalan zaman, masih ada masa lagi nak menang …jom join kat
      http://www.newskaki.com/?maher-zain-concert
      ….. PELUANG MENANG KINI SUDAH BERADA DI TANGAN ANDA…klik je ok..
      Tak perlu nak beli pe pe product…. join kami, klik, paliang kreatif menang… kalau tak berpeluang menang pun….saguhati beli tiket* dapat 5% kurang… APA LAGI?

      0

      0
  8. bee says:

    zed zaidi cakap banyak pasal artist luar datang Malaysia….ha sekarang ni apa engkau nak buat bila Maher Zain datang Malaysia laju la complaint artist luar datang Malaysia …

    0

    0
    • ololo says:

      yep..kalau nak komplen, jangan berat sebelah :D

      0

      0
    • Zed Zaidi Presiden Seniman says:

      saya akan pasti kan singaporean tidak akan menang dalam ape2 anugerah kat malaysia ni percaya lah dengan kata2 saya

      0

      0
  9. S.B Harun says:

    “Demam lagi la pak aji kau…..” – Kata Labi kepada Labu… tapi sekarang tidak lagi…….
    “Demam lagi la pak presiden kau……”

    0

    0
  10. Sha says:

    Mengaibkan antara satu sama lain..tu hal peribadi, jgn jaja tepi kain sendri.. Belajr la pasrah & reda atas apa yg berlaku.klu suami kejam mintak Allah SWT lembut kan hati dia, klu istri Kejam Mintak Allah Lembutkan JUga. Setiap Perpisahan Ad Hikmat nyr..Kdg2 Kita kene renung diri Kita sendri…Kenapa Allah SWT bgi dia sebagai Jodoh kita.

    0

    0