Written by AbangNara | May 9th, 2016

Angry Birds merupakan salah satu game kegemaran Abang Nara di smartphone satu ketika dahulu. Ia pernah menjadi fenomena yang begitu dasyat sekali. Kalau kat smartphone tak ada Angry Birds, memang tak lengkap. Kini Angry Birds maju setapak lagi dengan kewujudan filemnya. Excited Abang Nara nak tengok burung-burung comel ini.

angry birds the movie

Akan mula ditayangkan di Malaysia pada 12 Mei ini, Abang Nara ada 50 pasang tiket dan juga cenderahati ekslusif The Angry Birds Movie untuk diberikan kepada anda. Terima kasih kepada Sony Pictures Malaysia atas kesudian menaja tayangan super duper awesome ini. Berikut adalah informasi tayangan:-

TARIKH: 11 Mei 2016 (Rabu)
MASA: 830 malam
TEMPAT: GSC Mid Valley

angry birds the movie

Sebelum anda terlebih excited, jom kita tengok sikit trailer The Angry Birds Movie ini.

Ini pula antara cenderahati-cenderahati ekslusif yang boleh menjadi milik anda.

angry birds the movie

angry birds the movie

angry birds the movie

Teruja nak menang? Senang je. Isikan borang di bawah dengan slogan “Benda yang paling buat saya marah ialah…”. Slogan yang paling kreatif dan juga penghantar penyertaan yang paling awal akan memenangi sepasang tiket The Angry Birds Movie dan juga berpeluang memenangi barangan ekslusif. Selamat mencuba!!!

Selamat mencuba!! Terima kasih sekali lagi kepada Sony Pictures Malaysia atas peluang ini.

12 responses to Menangi 50 Pasang Tiket & Cenderahati Ekslusif Filem The Angry Birds 11 Mei Ini

  1. Fir_Betta says:

    Just trying my luck! :)

    0

    0
  2. Anonymous says:

    done!

    0

    0
  3. finas says:

    Bila beautifulnara nk umumkan pemenang2…

    0

    0
  4. melati says:

    sepatut nya Uqasha Senrose tgk citer ni …Uqasha tgh marah tu tu sebab baju bertunang dia dh tempah tapi bakal tunang dia tak sampai2 lagi , !!! wakakakakakaa

    0

    0
  5. melati says:

    Pasni saya tak sebut pasal Neelofa lagi…sebab saya selalu kutuk dia lah namer dia trus Popular sampai menang anugerah………ABPBH…jilake…

    0

    0
  6. Mirai Suenaga says:

    nak join gak. Nak letak nama penuh atau nama glemer kat sini?

    0

    0
  7. yus says:

    saya harap saya dapat tiket ni. anak saya nak sangat tengok cite ni. semoga ada rezeki:)

    0

    0
  8. yus says:

    bila beautifulnara nk umumkan pemenang? pttnya malam ni kan cite ni?

    0

    0
  9. ari says:

    sabar menanti pemgumuman abg nara..
    hrp sgt dpt tiket ni:)

    0

    0
    • fina says:

      tgk email..rasanya abg Nara akan invite terus melalui email kalo berjaya memenangi tiket ni

      0

      0
  10. missnhmr says:

    dah umum ke belum?

    0

    0
  11. lol says:

    Abg nara..

    Thanks sbb pilih entry sy..

    Tapi maaf nk tanya, nape x dpt cenderahati mcm gambar yg kat atas ye..

    TQQQQ

    0

    0