Written by AbangNara | June 17th, 2012

Rasanya ini kali pertama Abang Nara tengok ada selebriti yang sanggup terbang jauh untuk menyaksikan perlawanan bola sepak. Maya Karin telah berkongsi dengan pengikutnya di Twitter gambarnya sedang berada di dalam stadium untuk menyatakan sokongan terhadap negara German sempena Euro 2012. Untuk makluman, ayah Maya Karin berasal daripada negara tersebut.

maya karin

Abang Nara tak jeles dengan Maya Karin sebab dapat tengok match Euro 2012 secara live tapi Abang Nara jeles dengan mereka yang dapat duduk di sebelah Maya Karin ketika perlawanan tersebut berlangsung. Sayangnya mungkin Maya Karin duduk terlalu jauh dengan kamera untuk difokuskan wajahnya seperti yang sering dilakukan oleh jurukamera Euro 2012 ketika perlawanan langsung.

maya karin

Ternyata semangat kenegeraan sangat tinggi di dalam diri Maya Karin sehingga sanggup melukis bendera German di wajah mulusnya. Nasib baik still maintain cute.

maya karin

Semoga selepas ini Maya Karin akan turut turun padang ketika Harimau Malaya beraksi.

44 responses to Maya Karin Turun Stadium Untuk Sokong German Di Euro 2012

  1. wah..publisiti nya…
    ko nak buat sorakan ombak rindu kew?

    0

    0
    • spiral says:

      Fahrin Ahmad Full yang palsu, tak penat ke tunggu depan komputer/laptop/komputer tablet setiap masa semata-mata untuk jadi top commenter? You’re so irritating. And please, stop using someone else’s names like Fahrin and Neelofa or Zed Zaidi. It’s too much. We know you’re the same person behind these fake identities. What if they read your posts someday and they decided to summon you? Jangan main-main, Neelofa ada 2 peguam peribadi. Ha ha ha. -bukan peminat tegar artis2 yg disebut, hanya sekadar memberi peringatan.

      0

      0
      • SERIUS, aku tak tunggu pun dpan komputer nk tunggu jadi 1st commentor ..
        kau ingat aku bodoh cam kau ke? duk cari komen aku semata-mata nak tunjuk kat semua org yg kau tu benci kat aku, kau nak banyak like je kan?
        kau tak kaya pun kalau dapat banyak like pon…

        lagipun, xde masa lah aku duk hadap blog BN ni..
        aku bukak je tgk2 abgnara post..tu yang aku terus komen tu..

        0

        0
      • bukan artis says:

        yeah maya! walaupun i sokong spain, tp i still suka u! aummmm gitu…

        0

        0
      • Atan says:

        wahhh ko maya.. cantik sngguh.. x pyh pkai baju tayang2 pun ko tetap cantik! i like the way u officially there.. really official.. using twitter dgn cara yg betul..

        0

        0
      • Neelofa Neelofa Neelofa…. kenapa kita tak boleh saja fokus pada entry Maya Karin ini?

        0

        0
      • Peguam Syarie says:

        Fahrin Ahmad Full.. Sila ambil tindakan ke atas spiral yg telah memfitnah kamu di blog nara ini.. Ini la masa kamu buat sesuatu yg official. Kalau kamu nk guna khidmat sy pn boleh.. Yg pasti kamu pnya bukti cukup dan bkn bukti melulu semata2 yea..

        May GOD bless u Fahrin Ahmad Full.. :)

        0

        0
      • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

        Ich liebe germany <3

        final : germany vs spain

        0

        0
      • didie @ says:

        tahu xpe. annoying giler guna nama dan gmbr fahrin. siannn…

        0

        0
    • Anonymous says:

      senyap la tetesssss

      0

      0
    • tah says:

      tak yah dilayan sangat mamat bangang ni. mintak perhatian je lebih. skolah dulu asyik dapat nombor corot je dalam exam. tu yang nak sangat jadi first kat sini. kui kui kui

      0

      0
    • nothing says:

      ala maya karin g sana org bukan tahu pon dia artis ke apa..
      hahaha..xperlu nak jeles kot kalo dpt duduk sebelah dia skli pon..

      0

      0
  2. unknown.. says:

    nice one.. ^.^

    0

    0
  3. thisismytofu says:

    She’s gorgeous. One of my favorite artist in Malaysia cuz she’s such a down to earth person. And I love her Germany accent, too. :)

    0

    0
    • JJ says:

      I’m pretty sure Maya Karin has a Malay-American accent. Most fluent Malaysians do because we learn English through television.

      0

      0
  4. joyce says:

    ala kalau artis kita pi luar negara bukannya orang sana kenal pun lebih lebih lagi luar negara… di sana pun macam org biasa saja mana kenal mereka artis malaysia.. duduk tepi pun tak tau siapa..

    0

    0
  5. kita sokong negara yg sama Maya

    0

    0
  6. christy pezzyenty says:

    Germany will be always be my fav team! How nice Maya can go watch the match live! Wish im there also…

    0

    0
  7. sweet17 says:

    ABG NARAAAAAAAAA……..
    TLONG BUAT POST PSAL VIDEO MUZIK TERBARU IZ OIAM TAJUKNYA CINTA AKHIR. VIDEO MUZIK YG DKATAKAN BKELAS TINGGI DAN DGEMARI FASHIONISTA2.. ABG NARA BUAT REVIEW PLESS MEMANDANGKN IZ NK BUAT PENJENAMAAN BARU TNTG DIRINYA.. TQ ABG NARA..SYANGGG ABG NARA MUAHHHHH ;P~

    0

    0
  8. saje-saje says:

    aku x paham, ble dier nk sokong German je mesti nk ade kenyataan kne sokong Harimau Malaya…klau x sokong nnt org nk bising nk ban…bosan!! sokong Harimau Malaya x bermaksud patriotik n x sokong Harimau Malaya bermaksud x patriotik….aku ni seorang rakyat Malaysia yg mengundi utk mase dpn negara, xpernah buat jenayah kt tanah tumpahku ni n x membuang sampah merata-rata n dengan bangganye aku sokong Liverpool n pasukan bola England n xde sikit pn rase nk sokong Harimau Malaya n Harimau Muda……….

    0

    0
  9. Maya Karim says:

    Dah lama I tweet
    .baru nal tunjuk?I dah balik Malaysia dah pun..
    Now tengah rancak di pengkalan chepa

    0

    0
  10. […] Rasanya ini kali pertama Abang Nara tengok ada selebriti yang sanggup terbang jauh untuk menyaksikan perlawanan bola sepak. Maya Karin telah berkongsi dengan pengikutnya di Twitter gambarnya sedang berada di dalam stadium untuk menyatakan sokongan terhadap negara German sempena Euro … Continue reading → […]

    0

    0
  11. Ich liebe deutchland says:

    Nara ni, of course ler lukis bendera german, dah kata tengok german main. takkan nak tepek bendera mesia kot. apa pun, go Gomez!!!

    0

    0
  12. lala says:

    lembab laa BN ni update cita. cita pasal maya karin ni dah lama kot.. =,=

    0

    0
  13. Kurus says:

    I love Maya Karin..

    0

    0
  14. gigi emas says:

    Oi Nara…kau jeles kat org duduk sebelah maya karin apahal….kau tu dah kawen ada bini dan anak….kalau nak jeles pun kat bini kau le…mmg jantan tak guna

    0

    0
  15. Geng Surau says:

    gigi emas meroyan ke ni?

    0

    0
  16. Suka Maya says:

    Saya memang suker maya!! dia mmg awesome..
    tp maaflah Bang Nara, nak komen sikit…kalau Maya duduk seat paling dpn pun…lom tentu jurugambar Euro nk shot muka dia..sbb dorang bkn kenal pun Maya tu pelakon popular kt Msia..kan kan kan …
    * mengenali cara commentator kt sini..lepas ni mesti saya kena hentam teruk..hehehe

    0

    0
  17. cik receptionist pecinta kuih tako says:

    pic 1st nmpak biasa2 je c maya ni..tp pic secondyg snap dri sisi tu super gorgeous..wow!

    0

    0
  18. Komeng says:

    Siapa duduk sebelah maya karin mmg malang, ketiak masam…

    0

    0
  19. dhani says:

    zz sila amik action pd mk..mengagung2 kan german berbanding msia..hihi

    0

    0
  20. the real thing says:

    HAHAHAHAH…..bila tak ada photoshop. mekap tebal……dah NATURAL muka asli = lagi cantik bibik filipina sebalah rumah aku ni…..caya lah sangat cover magazine ..Germany sangat lah tu…

    0

    0
  21. noheran says:

    ok apa . kalo ko perhatikan mat saleh yg reject desperado hodoh yg jer suka brown penyek macam kita ni.

    0

    0
  22. bahloltelli says:

    elehh.ingt maya sorang je ke…ai pon kat ukraine ni…

    0

    0