Written by AbangNara | April 20th, 2012

Sebelum apa-apa Abang Nara ingin ucapkan tahniah kepada Maya Karin kerana berjaya menggondol Anugerah Pelakon Filem Wanita Paling Popular ABPBH2011 baru-baru ini. Rasanya semua orang tahu yang sudah agak lama Maya Karin bergelar janda selepas perkahwinannya sebelum ini gagal. Buat masa ini, Maya Karin masih sendiri. Namun dalam kesendirian, ternyata Maya Karin tidak sunyi.

maya karin eh

Jangan lupa dapatkan majalah EH! Mei 2012 untuk berita penuh tentang apa yang dimaksudkan oleh Maya Karin sebagai sendiri tetapi tidak sunyi. Bagi Abang Nara cover majalah EH! kali ini agak menarik dan lain daripada yang lain. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Maya Karin Hiasi EH! Mei 2012, Sendiri Tetapi Tidak Sunyi

  1. maya kering says:

    apsal EH suke sgt potoshop lebih2 ?

    0

    0
  2. Black rose says:

    aku lupa dia janda and some more photoshop yg mengarut. She looks horrible

    0

    0
  3. Anonymous says:

    gojesnye kau maya..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cantikla..mentenen je da bape sebulan..

    0

    0
  5. ombak pilu says:

    ape pasal x de org nk komen???..kesian maya karin…

    0

    0
  6. saya says:

    kepala lagi besar dari badan.sangat buruk photoshop ni.huhu

    0

    0
  7. Dewi says:

    Eh ari tu gossip dia dah bertunang tak betul ya…

    0

    0
  8. […] sudah agak lama Maya Karin bergelar janda selepas perkahwinannya sebelum ini gagal. Buat … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged 2012, Hiasi, Karin, Maya, Sendiri, Sunyi, Tetapi, […]

    0

    0
  9. karipole says:

    dah macam lukisan je aku tgk muka dia ni.

    0

    0
  10. haishh says:

    of course maya sunyi,manusia kot.tapi x kan sume nak bagitau..kang org cakap macam2 lak

    0

    0
  11. AnakAyam says:

    daaa tak cantekk janda nih….cik taa ceh wan lagi cantek

    0

    0
  12. Dewi25 says:

    tak nafikan she is pretty, but not in the badly done photoshop. tgk la the neck and hand are awkwardly positioned!and u can see the elbow is so weirdly thin/leper. kesian Maya. Maya, please next time ask them not to photoshop you too much.

    0

    0
  13. tkabis2 says:

    Over photoshopped- dah tak macam muka orang lagi. cam patung robot jepun zzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  14. muazfaris says:

    hilang natural muka dia tu.. tgk lama2 baru tau.. oh Maya karin ke..

    0

    0
  15. uyut says:

    cantik ke!!! tapi dalam ombak rindu bila tak make up nampak sangat kertu..

    0

    0
  16. Fadhilah says:

    Is it just me or her face here ada iras Izara Aishah? Anws she’s looking great. Nice physique too.

    0

    0
  17. tomyam masak lemak tempoyak says:

    amboiii….korg.klu bab si maya ni sexy korg x ter over komen tp pasal artis lain yg sexy,otak korg bergeliga nak cari kata2 tajam bila post comment korg. ape yg hebat sgt dgn maya ni?takat acting dlm ombak rindu je.klu letak pelakon lain jd watak utama pun mesti meletup jg.filem ni best sbb pengarah dia yg pandai.

    0

    0
  18. […] Sebelum apa-apa Abang Nara ingin ucapkan tahniah kepada Maya Karin kerana berjaya menggondol Anugerah Pelakon Filem Wanita Paling Popular ABPBH2011 baru-baru ini. Rasanya semua orang tahu yang sudah agak lama Maya Karin bergelar janda selepas perkahwinannya sebelum ini gagal. Buat … Continue reading → […]

    0

    0
  19. matsuara says:

    Maya kat abpbh takdelah seksi sgt. kenapa ni seksi? Eh! bg la sopan2 sikit

    0

    0
  20. mak aihhh says:

    gojesss

    0

    0
  21. brownkembang says:

    pelik …kacukan tapi idung kembang juga ek.

    0

    0
  22. ROMBAU says:

    Bawak2 la bertaubat… Umur dh makin meningkat..

    0

    0
  23. Daku says:

    Nara, “kesendirian?”… Tukarla dngn “bersendirian”…. Mcm pelik je ayat tu.

    0

    0
  24. Ros Putih.. says:

    Sekali pandang cam Izara pn ad..sy lbih suka tengok Maya ni make up x tebal sgt..dia lgi ctk klau make up biasa jer..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    SUNGGUHPHOTOSHOP.COM

    0

    0
  26. Penghuni Alam says:

    maya karin mangsa photo plastik….byk sgt edit….sekali sekala nak tgk gak sesautu yg neutral

    0

    0
  27. EH EH EH....... says:

    suka maya karin, mmg la pic ni agak seksi tp xla seseksi neelopak yg nmpk lurah dendam segala…..

    0

    0
  28. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    tk minat malas nk komen…terima khaseh aje lah yeeeeeeeeee……………………bwek !!!!! huh !!!!!!

    0

    0
    • bkan peminat says:

      setuju100x.. apa yg spesial sangat dgn minah ni, lawa biasa je,.ramai lagi yg lagi cantik ayu. Iye ke ada “bakat” ????…kkkkkkkkkkk

      0

      0
  29. Jena tonggek says:

    Out of topic… To adik MUAZFARIS xpayah la nak letak gambar bagai….. Sini bukan blog mencari jodoh…. Sekian…

    0

    0
    • hana ikhsan says:

      yang kau over ni apahal jena tonggek ? lantaklah dia nak boh gmbr dia ke , ayah dia ke , pakcik dia ke , nenek dia ke , yg kau kisah apahal ? ada dia boh gmbr ayah kau yg kau over tu . pelik yg tu pun nak ckp . BODOH . sekian ..

      0

      0
  30. cecah says:

    mcm zara aishah!

    0

    0
  31. nyampah tgk neelopak says:

    love u Maya Karin & Fazura! :)

    0

    0
  32. ahkak puaka says:

    ADE DGR CITER PSL DIE NI MENGATAKAN DIA PUN TGH BERCINTA NGN VVIP (ORG KUAT POLITIK). JENG JENG JENG.
    HATI2 MAYA, ONCE TERKANTOI, HABISLA KO JD MCM ZAHIDA RAPIK TU!

    0

    0
  33. wawa says:

    nampak macam muka animasi jepun lak…hihihhhiii…

    0

    0
  34. the grudge says:

    cantiknyer maya karin….

    0

    0
  35. Maryjane says:

    She is beautiful n really got talent n committed wit her work that’s why she rewarded for that but why she also divorces ..??!!!congratss maya..

    0

    0
  36. mizz says:

    alaa koorgni dah kata cover mag….cover mmg byk edit…cer try belek page kat dlm nmpklerr muka maya yg asli…bkn alam maya…tp tang baju tu mmg ikut tema kat pool erk…ermm

    0

    0
  37. lantakpilah says:

    pic kalo edit tp smpi over sgt pun x cantik. edit berpada2 dah lah… jgn smpi nmpak mcm PATUNG. panggg!!!

    0

    0
  38. Pakar Pemalsuan says:

    kentara benar palsu nya….

    0

    0