Written by AbangNara | August 23rd, 2011

Arghhhhhhhhhhhhhh ~~~ Itu sahaja komen selepas melihat video di bawah.

Sila “arghhhhhhhhhhhhh” beramai-ramai. Hehehe. Info FalihinJasmy.

P.S: Video Pendekar Bujang Lapok 2011 lagi best.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

157 responses to Max 24:7 Memberi Nafas Baru Kepada Lagu Gadis Dan Bunga Nyanyian Rahimah Rahim

  1. sepantas cahaya says:

    aku 1stt!!!!! korang hado???

    0

    0
  2. mimi says:

    comelnyeww, suke2 ^_^

    0

    0
  3. Aeen says:

    malas aku nak tgk bulan2 pose neh..muntah free jew nanti… buek!!

    0

    0
  4. tak snggup says:

    atoiiii yaa…sound speker pc aku rosak ke atau mmg sound studio depa yg rosak ek…menanah tlinga weii…

    0

    0
  5. Aeen says:

    malas aku nak tgk bulan2 pose neh..
    muntah free jew nanti… arghhhhhhhhh

    0

    0
  6. tak snggup says:

    atoiii yaa…sound speker pc aku yg rosak ke..atau sound studio depa yg rosak ek…erghhh…bnanah telinga weii…!

    0

    0
  7. Romeo says:

    anok itik..anok aye..
    xdok maso..nok laye..

    0

    0
  8. jose says:

    best gak layan..
    tp ni band dari skolah mn ye?

    0

    0
  9. gadis dan parang says:

    cam nyah je nyanyi dah la tepi tangga..hahaha

    0

    0
    • choki terperanjat sakan.. says:

      nyanyi tepi tangga tu sebenarnya untuk menghalang penonton lari keluar melaluinya….

      adoiiii…..

      0

      0
      • hanees medina says:

        klaka la komen lu bro.tergolek2 aku bace..hahahahahahahahahahahahahaha

        0

        0
        • Apam Tembam says:

          Orang lain menyanyi atas pentas, Max 24/7 nyanyi kat tepi tangga….. Lepas ni diaorang boleh duduk kat mata tangga, carik kutu sorang-sorang…ha ha ha.

          0

          0
  10. geli says:

    eeeyyuuuuu….salh seorg aggota ni mrupke kn senior aku kt ipta..xmo la mention name..tp die 2 memg lembut gile..smpai lect pon tgk nek geli cm kteorg tgk die…heheheheh..group2 cm ni nk org lmbut ot nk suh nampk jambu…

    0

    0
  11. donut_cute says:

    TOLONGLAH WEII ROSAK LAGU TU KORANG KERJAKAN…HAMPEH TAK SEDAP LANGSUNG NANGIS RAHIMAH RAHIM TGK

    0

    0
  12. wind1e says:

    senangnya nak perform kt istana budaya kalo mcm ni…

    0

    0
  13. ati says:

    sukanya tngk….. owk apa…….. sdah2 lah nak mengutuk tu…. tak baik…. blan puasa ni……..

    0

    0
  14. yang says:

    wow…best nye…best sangat2…hahaha….arrrr….

    0

    0
  15. aje says:

    lantok le deme…

    0

    0
  16. izat says:

    entahlahhhhhhhhhh …mati deria aku wehhh!

    0

    0
  17. sujobi says:

    bang Nara ni saje nak batalkan pose kitorang ye…
    cam badut sarkis ah diorang nih. takmo takmo!

    0

    0
  18. sendu says:

    terima kasih abg nara..tadi saya tersenguk dpc pc ni..skrg tidak lagi selepas menonton max24/7…segar mata * cikgu linda jasmin tlg la ajar diorg menari..pleaseeeee….*

    0

    0
  19. me says:

    besttttttt sgttttttttttttt!! rase cm nk nyanyi same….. “mata nya lirik2 slalu rupa nya MAX 24 :7 ayuuuuuuuuuuu”…

    0

    0
  20. cika ani tukang jahit says:

    sedap jugak la..not bad…tapi menari terabur sikit…

    0

    0
  21. me says:

    Besttttttttt sgtttttttttttt!! rase cm nk nyanyi same2…..
    “mata nya lirik2 selalu, rupa nya MAX 24:7 ayuuuuuuuuuu”

    0

    0
  22. watanabe mika says:

    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……*pitam

    0

    0
  23. INSAFLAH says:

    Bln2 puasa nie UDAH2 la nak mengutuk org..nak bg anak bini makan bagi guna duit yg suci tanpa dosa…bln baik nie bykkan ibadat dari kutuk2 org…biarla diorg nak bt pa bukan kacau kita..UDAH2 la..dari uplaod bende bukan2 siapkan diri lepas bbuka p terawih nti…ada pahalanye juga…UDAH2 la…

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu !!! says:

      betul….c nara ni menyibuk jer…..mcm la dia bgs sgt…..ensem pn x :p buweeeekkkkkk

      0

      0
  24. ctie says:

    Sadisnya~ dik oo dik, practice lebih sket ye ~

    0

    0
  25. nic&pet says:

    sedeynya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    0

    0
  26. lipstik oren says:

    bdk pra sek wat persembahan lg best dr diorag nih….adui la…

    0

    0
  27. miz nina says:

    mcm pancaragam sek rendah.. kui3.. seb bek aku tak pose rini.. leh kutuk2.. :P

    0

    0
  28. nadya888 says:

    aarrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh………………………………………………….. kumpulan nie lembut ker???

    0

    0
  29. jasniza1981@gmail.com says:

    ini lah VIDEO CLIP 1:45 duration paling lama dan seksa sekaliii aku pernah tengok….. dah tak sanggup nak tengok… hancur lebur.. step menari tak sama…

    paling tak tahan jaket baju berlabuci…. Fatimah Labuci yg menjahit kah?????? OH TIDAK….

    0

    0
  30. The Stranger says:

    arghhh..daripada layan group ni nyanyi, lebih baik aku tengok Wallace & Grommit. Lagi best..wakaka..larikkk!!

    0

    0
  31. langkah mayatnya dulu !!! says:

    sian….nk jd super junior ek…..more practise on ur dancing k, asyik nk berlaga sesama sndiri da aku tgk. apa2pn good effort, korang yg mngutuk2 ni (including ‘abg nara’ konon) blm tentu dpt buat apa yg bdk2 ni buat. mengutuk jer lebih, x sedar diri.

    0

    0
    • hoh? says:

      sbb ktaorg xdpt buat la ktaorg xbuat. dh tahu xleh buat, buat aper nk memalukan diri sndiri. bdk2 ruffneck yg menang astro hitz kpop talent tu lagi hebat dr diorg. bdk2 tu perfom kt korea pn aku xrsa malu langsung. diorg bknnyer recording artist (not yet), tp jauh la bezanya ngan bdk2 haram jadah ni.

      0

      0
  32. lala says:

    gelinye..malunye tgok video nih..geli mat ag best….

    0

    0
  33. sesiapa sahaja says:

    if i am not mistaken, the boys in k-pop will get trained for few years sebelum di’keluar’kan.. so malaysian should take that as example. good try tapi still a lot more to be improved guys!!

    0

    0
  34. pengatkeledek says:

    astaga..rosak lagu yg sedap! bp lama la hadek2 ni nak bertahan ek? .ish ish buat kurang pahala pose je tgk dorg ni tau!

    0

    0
  35. KakLong says:

    Aduyaii..
    bukan nak kutuk, tp depa kena put a lottttt more effort n berlatih dulu 2,3 tahun, kasik mantop vocal ngan dance skill, baru release album ke lagu ker..

    ni mcm prektis nak buat persembahan tahunan kat skolah pastu konfiden dah sama hebat ngan grup2 k-pop tuh..

    maka oleh itu adekk2 sekalian…ukur kemampuan dulu..dah alang2 nak buat tu, biaqla betui2…prepare abeh2
    baru org kagum, mabeles…

    jgn nak kejar glamer sgt, sdgkan taktau la glamer mana korg..glamer kena kutuk ada laa..
    ni org tgk menangis2, mak sedihhhh dekk…

    0

    0
  36. marsha says:

    lagu geli mat laa lg best banding ngn depa ni.. tgk skali cukop aa…

    0

    0
  37. Norma Jean says:

    1) Suara perlu banyak lagi latihan.

    2) Menari berterabur.

    3) Bila vocal ramai-ramai, macam bunyi boria je. Boria pun lagi sedap bunyinya.

    4) Ke laut….

    Dushhhh…

    0

    0
  38. Lempeng hangit says:

    aduyaiii… oksijen!! oksijen!! asid amino dalam usus aku dah menggelegak. bleh kne gestrik aku tgk video nih.

    0

    0
  39. miss nona says:

    eh!ramainya ahli kumpulan ni… ckup ke duit show nak bagi sesama sendiri ni

    0

    0
  40. iris says:

    bluek…xsodap amek!!

    0

    0
  41. tgk video klip otromen yg tiga org bertopeng tu lagi best!!

    0

    0
  42. aku says:

    bhuwaaaaaahahahahahahahaha.. dpn tangga pun jd dorg wat show~~!! sebijik suria baja hitam wat show !!! bhuwwwaahahahaha… malu la wehhh, ini mcm nyer show pun ade org lyn ke????? *muntah hijau air laut*

    0

    0
  43. Amereo says:

    Kalau aku kat c tu…
    Malu Dowhh!!

    0

    0
  44. geli max 24:7 says:

    ni bukan arrrghhhh.. tp ni eeeeeeeeeeeeyyeeeaakkk!
    diorang ni nyanyi ke becakap? geli gile! *menggeletik kegelian*

    0

    0
  45. anna suraya says:

    tarian+suara+sound system = sangat teruk dan buruk!!
    nasihat saya, please jangan upload vid neh kat youtube..nanti 1 dunia tahu betapa teruknya performance dorg neh

    0

    0
  46. khairana says:

    hancur lagu feveret aku..huuuu~~

    0

    0
  47. yaya says:

    waaaaarrrrggghhhhh…SEDAPNYE!!! nk download!!!

    0

    0
  48. matahari says:

    wahhhhhh kelaut2

    0

    0
  49. ain says:

    arggghh…!!!
    suara hancus!!
    eee…artis ke ni?
    yeks!

    0

    0
  50. seindahnama says:

    aku x minat group ni.
    n x kenal pon siapa diorg,
    tp aku pelik knape bn mcm nk jatuhkan group ni.
    knape eh?
    biarlah diorang nk cari rezeki…

    0

    0
  51. ct rafiah says:

    geli dengar diorg nyanyi…

    0

    0
  52. abc says:

    argggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  53. aku lahir bulan 12 says:

    suara out! tarian out! out you go!!!
    performance mcm bebudak sekolah baru berlatih 2 minggu utk buat persembahan hari kanak-kanak.

    0

    0
  54. takbebelpun says:

    pergh, menangis aku tengok kehabatan mereka. hebat2. alangkah hebat kalau jejantans bertenaga ni pegi gotong royong kat surau ke, takpun suara yang merdu tu pegi tadarus berlumpulan ke. sejauk hati mak, nakkk~
    #ilovesarcasm

    0

    0
  55. libra says:

    arghhhhhhhhhh……
    bagus g budak sekolah rendah nyanyi eakkkkk….
    buat malu msia jorrrrrrrrrrr

    0

    0
  56. siska says:

    mak terpaksa korek pepek mak garfu lepas tgk video ni. sbb masa tgk vid ni mak makan kuih tat nenas…terkejut beuk n sentap tgk vid ni terus tercampak tat neneas ni dalam fefek mak…jenuh nak korek..babi punya group….mcm sial…hina!!!!!!!!!!!

    0

    0
  57. MummyR says:

    boy group dah tak relevant di Malaysia. Sekian terima kasih.

    0

    0
  58. dangdut pop says:

    biarlah ..manatau satu hari mereka boley masuk market korea…lepas tu baru ngaku m’sia boley…hahahah..

    0

    0
  59. NHB says:

    hahahahah meninggaaaaalll

    0

    0
  60. ayuuuuu says:

    tiru biarla same @ lebih baik…tp tiru bg rosak,sape nk jwb dek non?…

    0

    0
  61. kirana says:

    org yg tgk 2:nyesal aku dtg hr ni….ni je yg aku dpt?…

    0

    0
  62. dilalalalalla says:

    stress aku tgk video clip ni.. arghhhhh

    0

    0
  63. siti's fan says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhh!!!!!!!

    hehehe~

    0

    0
  64. mysara says:

    Isk2..aku bersimpati dgn budak2 korea rendam ni (bukan kategori celup dah, lebih drp itu)..

    Tapi aku lagi bersimpati dgn audience2 yg terpaksa menonton persembahan budak2 ni, termasuklah kita yg sukarela menonton video ini walaupun telah diberi hint amaran oleh Nara..Huhu..

    0

    0
  65. minah senget says:

    aaarrrrrgghhhhhhhhh….aauww..aaaauuuuwwwww……

    0

    0
  66. siapa saya says:

    Rebecca Black nyanyi lagu ni mesti lagi sedap..lps tu bg kanak2 tadika kemas menari mesti lagi comel2 dan kiut miut..say NO to MAX 24:7!!

    0

    0
  67. gua says:

    seriously suara mcm org cacat je..sengau mcm alien… perasan nk nyanyi dh la gaya mcm bapok haram!

    0

    0
  68. Min 7:24 says:

    sumbody pls sekehkan kpala dorng ni sekor2…bg dorng sedar skit yg persembahan dorng memng x bes langsung….malu nak tgk…..geli geleman pun ade! tlg arr cari identiti sendiri!!! emmm abish kurang pahla poser aku duk ngutuk dorng nih huhuuu

    0

    0
  69. mia says:

    hahahaahaha.. aku x paham mule2 die nyanyi ape..
    lawak la.. rosak lagu rahimah rahim.. then after da 1 mint lebeh over la plak mamt tuh nyanyi

    0

    0
  70. hmmm says:

    hadoii..mcm inila yer,.. aku ni mmg nak “CUBA” sukakn max247 ni tp…alahai..enthla makin aku tngk makin sakit ati plak aku.tarian ntah kemana,posture tubuh poon ntah kemana…alahai

    takper la..korang punyer hal la..semoga berjaya dengan perjuangan “M-POP” anda..lol~

    0

    0
  71. min 7:24 says:

    omaigaoddddd..wat happen..

    abg nara, tlg la henti kan post vid2 cm ne…lg2 bln2 puasa ni..

    xlalu nk tgk…haiihhhhh

    0

    0
  72. elmo says:

    lagu dh best…tp suara n tarian yg kurang….adoii

    0

    0
  73. Sweet mama says:

    Haiz….step bersepai… Terlampau ramai macam berserak gitew… Kalau nak bandingkan ngan group Korea… Jauh skAli…!!!

    0

    0
  74. lolok says:

    H A N C U R.

    0

    0
  75. macho says:

    SUME SUARA BAPOK!!!…BAPOK ALA2 KOREA…CISS!!!

    0

    0
  76. sutera says:

    What the hell was that? oh man should we even applause for their courage on embarrassing themselves on stage? aren’t the record label peeps opening their eyes and ears?for gods sake man, u definitely won’t make money on these premature boys!

    0

    0
  77. kiah says:

    ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ARGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ARGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH C

    CAMBODOH TAU TAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0

    0
  78. hajimaru says:

    not bad..i like it..keep it up..

    0

    0
  79. speechless says:

    nape stiap klai aku tgk diorg ni mcm aku nak lempang sekor n laju2…xde energy patu cam lembik jek..xjantan langsung!

    0

    0
  80. Tina turner says:

    Perrrgh!! Respect shial aku dgn diorang ni.. Respect sebab ade keberanian melakukan perkara yang memalukan diri sendiri… Kalau aku pakai topeng tutup muka pon x sanggup nak wat cam diorang nih. Salute to max 247 coz tiada kemaluan. You guys are really the chosen one

    0

    0
  81. min 7/11 says:

    mcm sampah…jahanamkan lagu je

    0

    0
  82. abcd says:

    cam boria je nmpak..hahaha

    0

    0
  83. Walcott says:

    abg nara lps ni tlg la jgn post kan cite psl 24:7 lg, buat tmbh dosa aku je

    0

    0
  84. hoh? says:

    shit itu tahi. sekian…

    0

    0
  85. ati says:

    I THINK OK LAH……. BDk bru blajar lah katakan…. so jgn lah kutuk2 tak baik tau………. kalo korang tak ska kan group ni……. jgn lah kutuk2..bknnya dorang bt salah kat korang pun.. steel diam jer k…… buat dosa jer korang ni………

    0

    0
  86. omakai says:

    ptong selera makan, potong stim potong segala2 potong bila tengok video ni. mintak2 diorg ni balik rumah befikir siki apa tujuan hidup diorg buat group ni sebenar nye.. saket ati…

    0

    0
  87. osman taring says:

    lia ma sohai..lia ma cibai…max 2478910 dan seterusnyer….

    0

    0
  88. ape ape jer says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha matilaaaa kucing2 aku kalo tertengok adegan tak senonoh max24:7 jadah ni.. haihhhhh….

    0

    0
  89. yaya says:

    tgk separuh pon da rasa nk muntah….nsib baik x batal puasa..

    0

    0
  90. Lagubestbest says:

    Rasa menyampah sangat. Camne ek nak bagi group2 pop ramai2 macam ni dibubarkan dan hilang dari sejarah. 1st yang pasti, jangan beli lagu dan album mereka. Boikot section industri muzik yang tak besh nih.

    0

    0
  91. Jemi says:

    Bebudak lempok!
    Get a life!

    0

    0
  92. adik mimi says:

    OMG!!!!!!! comel gler2 dia menari!!! kite ade kenal salah sorang dari grup member ni. die mmg pandai menari.

    0

    0
  93. erk?? says:

    youtube asik stuck jerk..mmg xkasi tgk…mgkn demO2 niy tOa xmOa kasi btl pOse ngn sgja du bln mulia niy~

    0

    0
  94. anti kapop says:

    dah mcm robot menari dh ku tgok..huduh tul

    0

    0
  95. popcorn says:

    diorang ni buat Mpop macamla sebelum ni tak pernah ada lagu pop kat Malaysia…

    Sedih dengar lagu yang indah diburukkan sebegini rupa :( hilang terus makna asal.

    Eloknya diorang ni tak payah buat autotune bagai.. bukannya lagu diorang electro-pop pun. Kat Malaysia ni kan selalu orang yang ada vokal mantap dan persembahan bagus yang boleh tahan lama, imej muzik malaysia yg bagus macam ni jangan la korang cemarkan.

    0

    0
  96. satu rumpun says:

    lagu sedap…i mean, new arrangement ok la..nice…

    tapi…………….

    tarian fail…………………..argghhhhhh….pelishhhh…meh la aku jadik juru tari hampa….adehhhhhhh…..tak sharp langsung…..pelish laaaa…p berlatih sungguh2 dulu….tgk cemana grup korea cth 2pm berlatih…gila2 punya berlatih smpai xckup rehat….

    hampa menari cam xlarat ja…

    well…overall, i give 5 out of 10…u can go far…but pelish tingkatkan mana yg patot….especially tarian..and of cos vocal k….

    all da best!

    0

    0
  97. si chantek says:

    MAU NANGESS BILE TENGOKKK…

    0

    0
  98. meercun poppop says:

    APADA…………….
    BUAT MALU JER……………
    TERKANGKANG2 MCM PERFORMANCE KANAK2 TABIKA JER…………..PLEASE!!!!!!!!!!!!!! LA WATEVA THEIR GROUP NAME……..CARILAH KORANG NYE IDENTITI……
    ARGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TAK TAU NAK KATA APA LA……..

    0

    0
  99. wanie says:

    bunyi cam dangdut pun ade…

    0

    0
  100. tott says:

    Kahkahkahkahkahakah….. !!
    mantap giler… hebat… kahkahkahkahkahakahahkahkah…

    MACAM HAreeeeeemmmm !!!

    hahahahahahahahahaha…

    0

    0
  101. amad says:

    em…lagu ni kumpulan moda moodi jugak bawak yang best :D

    0

    0
  102. greengurlz says:

    bagus kumpulan ni… buat penbaharuan.. even ade kekuranagn kat suara diowang tp xpe.. skurang2nye mereka xde la buat bende yang xberfaedah cam belia2 lain kat luar tu….

    0

    0
  103. myztikalphoenix says:

    kenapa aku selalu tengok diorang buat dance move ala2 ultraman ni???btw, kirim salam baju kemeja diorang tu, habis stok baju kemeja RM25 kat Times Square tu diorang borong…: P

    0

    0
  104. tupie says:

    tgk separuh terus stop tgk..dlm hati ‘WTF????!’

    0

    0
  105. mafia says:

    sampah..!!!! xde identiti langsung.. nk tiru kpop, tapi menari lembik…

    0

    0
  106. hahah says:

    sampah!

    0

    0
  107. hahah says:

    annoying!

    0

    0
  108. cnn says:

    heran aku… tang mana laa yg bole buat depa jd penyanyi..tolong habaq mai

    0

    0
  109. liza says:

    i like this song

    0

    0