Written by AbangNara | June 25th, 2014

Biasalah artis awal-awal memang tak mengaku bercinta. Tup-tup tak lama kemudian keluarlah pengakuan dah putus cinta. Bila masa bercinta pun tak tahulah. Namun dalam bab Lana Nordin dan Mas Khan ini, Abang Nara percaya mereka berdua belum sampai ke tahap percintaan lagi. Masing-masing pun baru mengenali antara satu sama lain. Orang kata baru nak kenal-kenal lah.
mas khan dan lana nordinMas Khan ini orangnya pun nampak kacak. Nampak sesuai dengan Lana Nordin. Macam biasa umur Mas Khan jauh lebih muda daripada Lana Nordin. Selaku pelakon senior, Lana Nordin membawa Mas Khan yang merupakan pelakon junior ke majlis untuk berkenalan dengan orang dalam industri. Kalau Abang Nara jadi Mas Khan, memang terharu dibuatnya. Kata Lana:-

Kami kawan dan rapat sejak sebulan lalu. Kami masih dalam proses mengenali dan belum ke tahap bercinta lagi. Saya tak mahu lagi letakkan status kami ini sebagai bercinta atau pasangan kekasih sebab masih awal lagi.

Dia pun masih baru dalam industri. Kebetulan dia jadi hero saya dalam filem ‘Biasan’. Jadi saya rasa tak salah saya bawa dia ke majlis sebegini untuk pendedahan dia. Sambil tu sikit sebanyak dia dapat pendedahan dan berkenalan dengan pihak media.

Dia seorang yang easy going, terbuka dan senang nak berborak. Dia tak kisah tentang hal yang remeh-temeh. Semua orang ada sejarah kan. Walaupun dia baru berusia 20-an, dia matang.

Dia tak kisah pun tentang kisah-kisah kontrovesi saya yang lalu. Dia pun bijak menyesuaikan diri dia dengan kawan-kawan saya. Dia dengan giler-giler dia, saya dengan giler-giler saya. Kami bole ngam lah

mas khan dan lana nordin

Semoga hubungan Lana Nordin dan Mas Khan akan berubah daripada kawan kepada kekasih dalam masa terdekat ini. Lana pun pasti mahu mengubati hatinya yang luka selepas tewas dalam percintaan palsu Johan As’ari sebelum ini. Namun diharap kedua-duanya jangan terburu-buru. Kenal diri masing-masing terlebih dahulu sebelum buat apa jua keputusan. Yang penting, kebahagiaan boleh dikecapi.

P.S: Perkampungan kucing di Taiwan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Mas Khan Hanya Kawan, Bukan Kekasih – Lana Nordin

  1. kasabian says:

    walaupun dia berumur 20-an tetapi dia matang——before breakup

    walaupun dah berumur 20-an tapi dia tak pernah matang——-after breakup

    0

    0
    • jiran mak jemah says:

      sape ni??? kenal pun tidak.. nara tlg la bg story yg best n meletop skit…setakat LN ni yg ntah citer ape dia berlakon? n jantan ntah dtg dr mana aku haram x kenal pun…plsss la

      0

      0
      • diva says:

        betul tu kasabian.. statement awal semua baik dimata. dah putus habis buka aib masing2. contoh kan dah ada.. ape ape je lah retis ni

        0

        0
  2. Anonymous says:

    Ingatkan dah bertudung….

    0

    0
  3. Anak ikan says:

    Elok lh tu klu ckp cmtu..dh mcm kak ngn adik dah.
    Mcm che tak ngn ikn srdin.

    0

    0
  4. Biskut says:

    Bukan hari tu dia kate dh bertudung ker?

    0

    0
    • fairus b sulaiman says:

      selagi market tetek masih ade .. mmg xbertudung la jawab nyer .. nnti klau bertudung tunjuk tetek ..kena hentam kaw kaw pulak ..

      0

      0
      • ulti says:

        nk pakai tudung tunggu tetek kendur laaaa….skang ni kena tayang dulu lah…ape kes nk tutup2…artisss….kemon la semua hipokrit…tmbah2 pomuan spisis mcm dia ni….eeee meluat aku…awat laa tk p mampos je kecik2

        0

        0
  5. terubuk masin says:

    aku ni bukan ler peminat tegar si LN..pun bukan jugak benci tgok dia..cuma kdg2 heran ler dgn para retis ni…bole ada istilah kwn ler…teman tpi mesra ler..kwn baik ler…helloooo…lelaki dgn pmpn takleh “kwn rapat” tau…kalo dah rpt sgt tu dah lain jdinya…kalo bgambo msti rpt2 kat dada si lelaki…heiii retis ker bkan retis ker..zaman la ni..smua gitu…yg lelaki mmg ler suka latewwwww…dia lelaki apa dia kisah pun…korang tu pmpn…eehhh bukan LN ni dah pakai tudung ker aritu???? tak pahammmm

    0

    0
  6. mas khan says:

    sedap ooo nyonyot tetek LN

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    statment retis Malaysia mmg mcm ni……

    0

    0
  8. cik reedzyhanny says:

    mas khan? dasat nama glamer..mas joko atau salman khan tau la

    0

    0
  9. WOOITT.. says:

    boleh lah jadi hero baru ni..hero yang ada skrg ni dah jemu tengok

    0

    0
  10. tacacila says:

    mas khan ni mcm leonardo dicaprio pon ade…

    0

    0
  11. kamubagusker????? says:

    aku tak la mnat sgt ngn LN ni…tp bg aku la…die nk kwn dgn sape pn biar la…korang ni lebih2 pulak komen, macam la korang tu perfecttttttt la sangat.. yg pmpn takde kwn dgn laki..yg laki takde kwn dgn pmpn…eeee pleaseeeee la….

    sape2 yg reply/komen marah2 tu,terasa la tu……hahaha ade ku kesah… perasan bagus!!!!!

    0

    0
  12. singgahsebentar says:

    LN ni dari dulu aku Nampak muka dia cam bapok jer..adakah efek dari mekap?

    0

    0
  13. Inspektor says:

    Bg aku wlupn die xbtdg (mmandangkn mmg ramai artis yg xbtdg).. tp pemakaian die lbh sopan dr dl.. harap2 die xda lh pakai shingga nk mjolok mata aku smpi terkeluar lg.. its better mulakan dgn pakaian yg x tjolok sgt.. kayuh2 plahan2..

    0

    0
  14. anon says:

    Kenapa aku tengok si lana ni makin lama makin tak lawa pulak…..hmm…dah tua agaknya. Agak2nya ade ke lelaki bodoh yg nak kat minah ni, dah brape kali bertukar2 teman lelaki. Pd hal lelaki cume nak take advantage je kat dia ni.,boleh tido sekali pun dah cukop. Org tak nak wat bini betina mcm ni., dah tido dgn ramai lelaki…Hmm….sorang ustaz pun agaknya tak nak kat dia ni. Tengok mcm ustaz azhar idrus tu, pong pang pong pang bagi ceramah ugama, tapi cari bini anak dara jugak, muda pulak tu.

    0

    0
  15. pu3deJa says:

    ok lah tu..

    0

    0
  16. lala says:

    Aishhh.. mas khan ni dah ade awek ler.. die ni owner ATV Ventures Ulu Kemensah.. Polis dalam cerita gerak khas. cer tengok insta die, die dah ade awek before jadi retis lagi.. tapi tak taw lah kot2 dah jadi retis, gamba awek pon delete..

    0

    0
  17. kitty says:

    Mas khan ni bukan dah ada awek ke? saya follow awek dia punya IG. Nampak bahagia je mereka.

    0

    0
  18. Sumpah Tak Tipu says:

    Lana dengan Mas Khan memang dah couple. Lana jadi punca Mas Khan clash dengan girlfriend dia dari sekolah. Nama dia Emi. Lana tahu Mas Khan sudah berpunya masa baru kenal. Lana betina sial.

    0

    0
  19. Lol says:

    Mas khan dah ada awek!!!! Nama dia emi saya kenal dia dari sekolah melawati lagi. Lana punca diorg break up! Mas kasi alasan nak focus pada career.. Haktuih!!!

    0

    0