Written by AbangNara | July 20th, 2011

ashraff sinclair

Walaupun sudah menetap di Indonesia, ramai yang tertanya-tanya khabar Ashraff Sinclair yang kini sudah pun bergelar seorang ayah. Buat peminat Ashraff, anda tak perlu risau. Dia sedang bahagia sangat-sangat sekarang ini. Buktinya ialah tweet di atas yang teramatlah romantik.

Dan 2 manusia yang dimaksudkan tak lain tak bukan ialah:-

ashraff sinclair

Cute gile kan? Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat untuk keluarga Ashraff. Dan semoga terus kekal romantik sebegini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to Marilah Mencontohi Keromantikan Ashraff Sinclair

  1. sha says:

    moga bahagia hendaknya

    0

    0
  2. tipah dangdut says:

    semoga kekal keromantikan tu ke akhir hayat…sweet sgt kisah love at the first sight….

    0

    0
  3. kaki_g0ssip says:

    hamaigod! anak dia x comel ! comel lg anak sedare aku -_-

    0

    0
  4. miss gucci says:

    kaki_gossip, setuju dgn kamooo. OMG! anaknya x chomel mcm bapaknya….muka indon ketara! hahaha

    0

    0
    • kaki gosip gila miss gucci meroyan says:

      kau dgn kaki gosip sama bodoh! org apa korg ni sampai baby pun kau nak kutuk hina? kau sembah berhala ke matahari??? bodoh! nnt anak kau hodoh mcm monyet br kau tau, tu pun kalau korg x mandul! bodoh gila!

      0

      0
      • kaki_g0ssip says:

        KO CKP ORG PANDAI LA. NTAH2 KO YG SEMBAH B’HALA X?? HAK AKU LA NK CKP APE. YG KO SIBUK PEHAL?? ADE AKU KUTOK ANK KO? XDE KN? SO DIAMMM !!!!! SHUT D HELL UP !

        0

        0
        • kaki gosip muka huduh! says:

          sah nnt anak ko pun perangai bodoh mcm ko. xpun ko mandul! muahaha.. ke ko bapok! u shut the fuck up! yg kau pulak sibuk psl anak dorg nape? ke kau dengki? muka huduh hati busuk mcm kau ni baik pegi mati je!

          and btw, aku xde darah indon, but for god’s sake, he’s just a baby, do u even have brain to think? stupid monkey! pegi la sembah setan tu bebnyk, anak kau pun nnt jadik setan! pathetic! err boleh beranak ke? muahaha

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          STOPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan gadoh gadoh rilek n stay coollllllllllllllllllllllllll bebehhhhhhhh ! kenape ni ha????????? nak gadoh pasal anak orang pulak!!!! tak GEREK lah macm ni ! dh memang anak dia tk cute nk ape kn !!!! minah jambu komen secara jujur bukan komen untok nk ambil hati orang!!!!! memang tk cantek anak si ashraff ni ! ada muka BOYAN sikit….bukan hina tapi ini kenyatan nye punnnnnnnnn………..

          0

          0
        • eno says:

          apa rah terima je la kenyataan yg ank mereka mmg x lawa mcm mak bapaknya .Tapi jgn terperanjat yg 1o tahun lagi ank mereka akan bertukar jadi handsome gitu .Rupa bole berubah rubah .. mengikut usia dan waktu ….

          0

          0
        • cun says:

          comel
          cantik
          hensem
          lawa

          semua tu x sama.

          comel baby lain. comel org dewasa lain

          hensem baby ni x nmpk lg,lawa baby ni x nmpk lg.tapi,comel itu ada..
          comel baby k, bkn nak iras2 cute comel versi lawa x lawa hensem sumer tu.
          ade ke baby yg x comel?comel seorang bayi kecil?

          0

          0
        • benci kaki gosip since isu norman memey! says:

          eno yang ngeng, ni bukan masalah xleh terima kenyataan, ni masalah attitude korg yang agak bodoh dan jahil! what u as adult said to the innocent baby that matters!, every baby is cute and unique in their own way, lgpun gambar ni gelap, u shud see more pic in her twit! putih melepak2 je bdk ni..

          minah jambu, walaupun aku mcm nyampah ngan komen ko, tapi kau kelakar! ahahaha…

          0

          0
    • kaki_g0ssip says:

      kan miss gucci??? mak bpk ckit punye molek tp anak dia?? adehh. x comel la to compare anak artis m’sia yg lain :)

      0

      0
      • kaki gosip saiko says:

        serupa la ngan kau, mak bapak ko punya la molek, kau perangai mcm setan.. muahahaha

        0

        0
    • papa says:

      hahaa…anak dia dominant genetik indon..baguslah, kenal bangsa dari rupa, takde lah masalah keliru identiti.. tak gitu??

      0

      0
      • sabunfab says:

        weyh, ANAK DIEORG COMEL LA SEBENARNYA, IKOT MATSALEH MUKA. ce tengok kat TWITTER BUNGA DGN ASHRAF. dalam gambar ni je dieorg tak comel.

        siyes. pg la bukak tengok sendiri kat twitter ashraf n bunga, comel kot anak dieorg. menurun ashraf masa kecik2, mat saleh gitu.

        dlm gambar ni aku tengok muka bunga pon pelik, mcm xcantik.

        0

        0
  5. martha says:

    Best nya :)

    0

    0
  6. Gambit Saifullah says:

    apakah ianya bener benih si Asraf itu?

    0

    0
  7. yang says:

    bestlah pat baby kiut ngan bini hot…kalo dapat ari2 aku tweet love2 ni…hehehe

    0

    0
  8. liyana says:

    anak dia comel la, http://lockerz.com/s/108773006

    0

    0
  9. jambu says:

    idong mata warna kulit 100% out of ashraf

    0

    0
  10. for men only says:

    harap2 kekal bahagia sampai bila2…

    0

    0
  11. Aku says:

    alo semua.. anak dia comei la kalau korang tengok kat http://lockerz.com/s/108773006

    muka iras asraff la sesangat.. just dlm gambar kat atas tu mmg lain benor rupenye… mmg comei bangat la kat tempat lain…

    abg nara.. tlg la bagi gambar lain…

    0

    0
  12. taksukakomen says:

    aku rs antara komen2 yang bodoh kat sini, komen2 yang mengutuk anak si ashraf ni x comel. Please la he’s just a baby, buat dosa je korang nak ckp dia x comel la, hidung x mancung la. Kata2 tu satu doa, xboleh ke korg doa baik2 je kat budak x bersalah ni. ingat sikit korg pun bakal ada anak, korg suka ke anak korg kene kutuk mcm tu?

    if u think he’s aint cute pun, just keep it to urself,takut nnt ape yg kita kata kat org, kene kat diri balik.

    0

    0
    • BumbleBee says:

      sgt setuju.. apelaa dosa baby tu smpai rupa yg cukup cantek dan cukup sifat dijadikan Allah tu nk dikutuk? yg lagi sadis biler ade yg komen ckp itu bukan anak Asyraff sbb x ikut muka dier… ya Allah, org yg berkenaan…bwk2 laa mengucap sket weiii… Ingatlah hidup ni ibarat putaran roda… jgn smpai korang ade anak nnt dpt balasan dr Allah…kesian anak2 korang nnt..atas dosa mulut celupar mak/ayah …dier yg sengsara…

      0

      0
      • comel says:

        Aku tengok comel je baby dia… pelik jugak apsal diorg ni kutuk2.. oo korang dengki ehh sebab x ada baby lagi.. :D

        link yang liyana bagi tu, mmg betul baby tu seiras muka asyraf.. sangat comel ok! i like.. :)

        0

        0
  13. Bart corner says:

    G mati la same die ni..

    0

    0
  14. bugs. says:

    Tak baik tau kutuk2 baby die gitu. anak2 kan dilahirkan dengan rezeki masing2. kot2 nnt da besar die bjaye ke jd anak yg soleh ke. kite doakan je la dari mnambah dosa mngutuk gitu. kecik ati mak bpk die. apa la salah dorg kat ngko. diorng kenal ke ngan ko? hadoh.

    0

    0
    • mulut capoi says:

      betui kata ko bugs…..ko ni penyayang ……….
      aku dgn. bebudak abis hati….cian alahai ……..
      x rasa belas ke bila tatap wajah budak tu, siap isap tangan lagi…..

      0

      0
  15. zaia says:

    semua baby comel je..yg rse tk comel tu sbb expectation dorng tinggi sgt2 kot,dorang imagine lbih comel dr nie psl ibu&ayahnye cantik hensem..
    tk smestinye ibu&ayah sgt cntik hensem tu akan mghasilkn anak cntik hensem jgk.
    lg 1,aku rse aku tk prnah g nmpk baby yg tk comel.semua comel..

    0

    0
    • BumbleBee says:

      semua baby comel sbb yg tersirat di sebalik wajahnyer adelah kerana babies tu semua masih suci dr segala dosa….org yg kata ade baby x comel tu bukan sbb baby tu..tp sbb diri yg melihat itu sndiri…hati yg hitam. That’s why x nmpak cahaya Nur tuh…

      0

      0
      • sabunfab says:

        betul, budak ni tak berdosa langsung.baby,kalau meninggal sekalipun dlm keadaan baby,syurga la bagi dia.dari kita yang mengutuk sakan ni,meninggal tak tentu lagi syurga atau neraka tempat kita.

        bersihkan hati.DOAKAN BAIK-BAIK PADA ORANG INSYA ALLAH ORANG AKAN DOAKAN YANG BAIK UNTUK KITA JUGAK weyh.

        0

        0
  16. kerapat says:

    jahat giler korang ni… by the way.. korang tak tahu ke ada satu teori ni yang mana… KEBANYAKAN anak pertama, kalau lelaki akan ikut muka mak, dan kalau anak pertama yang perempuan akan ikut muka ayah.. so anak asyraf dgn bcl ni pon termasuk lah dalam golongan kebanyakkan tu.. dia ikut muka bcl.. atau keturunan BCL.. apala….nway..pada aku dia comel jer.. semua baby comel..

    0

    0
  17. jia says:

    kutuk makhluk dan ciptaan Allah swt. hmmm, tahan ke nak duk dalam neraka sat gi..

    0

    0
    • who cares says:

      betul2…yg kutuk2 tu..sebenarnya bkn kutuk baby atau genetik mak bapak baby tu..tp sebenarnya kutuk ciptaan Allah…

      0

      0
    • bujang says:

      tula….asyik tengok gambar seksa / porno……
      sampai gambaq budak pun kutuk….

      0

      0
  18. Bawang Bakong says:

    comel anak ashraf nie..lebih suci dr muka korang yg kutuk budak ni..hahaa

    0

    0
    • Parvita Suri says:

      I know this is a gossip column, but you guys don’t have to be so tacky borderline rude…….

      He so cute…………………………………………………….:)

      0

      0
      • hi parviiiiii says:

        hi parviii.. ahahah… now u speak better, but agree with u this time, he’s cute.. just like the parents..

        0

        0
        • Parvita Suri says:

          Suke suki jew panggil i pavii…call me suri k…

          btw,who are u??!! haha

          0

          0
        • fan parvitha suri says:

          sape lagi klu bukan org yg gaduh ngan u yg asik panggil u parvi tuuu.. dah jgn maki2 i, dosaa… bye suri..

          0

          0
  19. Farh says:

    Ashraff tu nasihat la bini dia start belajar tutup aurat plak. Dah ada anak semua, kenapa perlu tayang badan? Lelaki yang membiarkan isterinya mungkar adalah lelaki dayus. :(

    0

    0
  20. along says:

    den tk puas hati satu je dgn si asyraf ni, apsal bila duk sana tiba2 slank dia pun dh tukar jd Indon… agak2 la weh, balik Malaysia, ckp Melayu la… baru setahun jagung duk sana pun… blah la lu, lupa diri…

    0

    0
    • jabbawockey says:

      biarlah dier..dh org endon memartabatkan bahasa diorg… org Msia jer yg malu ckp bahasa melayu…dok dlm Msia pun bahasa inggeris bleh nk slang2 org putih yg pure… lgpun byk kot sinetron endon dier berlakon… so kalo dh hari2 ade shooting smpai ratus2 episode, family belah bunga pun pure ckp endon je kt dlm rumah…xkan die nk hipokrit plak mcm xde kesan dlm diri dier. Bagi aku, x timbul persoalan lupa diri sbb ape yg dier buat tu maknanyer dier bleh blend diri dier ngan persekitaran…apo laa ko ni~

      0

      0
      • adik says:

        betul..saya setuju…indon kan pentingkan bahasa indon..sebab tu golongan cina sana pon kita da x ble beza sbb xkira bangsa ape sume wajib berbahasa indonesia……..jadi klu dia nk cr mkn kt sana die kena la berbahasa indonesia………..jgn kata ashraff yg dok sana..org kita pon bla ckp ngn org indon msti terikut slanga org indon….

        0

        0
    • liza says:

      betul la… aku pun perasan juga dia punya slank. balik Malaysia buat cara balik Malaysia la, kecelaruan identiti kot, rupa cam mat saleh, duk kt malaysia, tapi slank Indon pula… tp tak hairan sgt la, cara dia pun bukan mencerminkan org Melayu sgt pun. wahahaha…

      0

      0
  21. MIXXY says:

    ala, aku time kecik pun x comel.. bila beso nie setaraf dgn jelitawan laa pulak…… korang gaduh2 pasal anak, apehal….. anak korang sendiri perfect ke? lagik2 yg xda anak tuh, better dok diam2 jerr.. kang tuhan tarik nikmat korang nak jadik ibu bapak, padan muka!!! haaaa, kutuk lagik anak org…

    0

    0
  22. MIN says:

    Pernah baca tak…mak ashraf cakap, muka anak ashraf macam muka ashraf….maksubnya dulu ashraf pun tak lah come sangat, tapi dah besar hansem apa…
    budak kecik ni kena ajar jadi orang baik2 nanti muka dia akan ikut sikap dia bawa…setuju tak?
    Tapi baby semua comel2… :)

    0

    0
    • .mm.. says:

      kan kan..sbb tu ada kisah dongeng ank itik hitam xcantik dah bsr jadi cantik..tm baby ni muka blm la nampak bntuk sgt..

      semua baby comel apa…

      0

      0
  23. bujang h says:

    aLHAMDULILLAH ……dapat jugak anak , cantik jelita anak pun x ada ape ke hal………………….
    mata macam bapak…semakin besar kanak2 ni muka akan berubah mengikut tumbesar…bagi aku comei budak ni….
    Aku dulu masa kecik x comei….nah skrg. ..aku x kata la….tapi org. cakap aku ensem………

    0

    0
  24. florystyka says:

    Great website…

    Here are some of the sites we recommend for our visitors…

    0

    0