Written by AbangNara | May 6th, 2011

Abangnara respek betullah dekat ibu-ibu yang bekerja walaupun dah berkahwin dan ada anak suami. Bayangkan setiap hari kita pergi kerja, balik kerja. Lepastu setiap hari jugakla kita stress dengan masalah trafik kat KL ni yang tak pernah selesai.

Tapi ibu-ibu  ini  memang hebat sebab lepas habis masalah pejabat dan trafik jem, diorang boleh uruskan hal rumah tangga pula seperti masak makan malam untuk keluarga ataupun mengajar anak membuat kerja sekolah. Jadi bila sebenarnya ibu-ibu ni berehat? Kan indah kalau mereka dapat berbaring sambil diurut dengan persekitaran yang santai macam kat bawah ni.
tajriispa

tajrii spa

Kalau ada masa nak rehat pun bagi ibu-ibu ni mungkin hujung minggu je. Jadi apa kata minggu ni para suami ataupun anak hadiahkan rawatan spa kepada wanita hebat dalam hidup anda. Kalau korang tak tahu nak hantar ibu atau isteri tersayang pergi spa mana, cadangan Abangnara, korang hadiahkan ibu-ibu ni rawatan di spa yang santai seperti tajriispa supaya dapat kurangkan sikit tekanan hidup yang tak habis-habis tu.

tajrii spa

Ada pelbagai jenis rawatan yang korang boleh cadangkan kepada ibu dan isteri tersayang. Antara rawatan massage yang boleh korang hadiahkan adalah Relaxing Massage, Hot Stone Massage, Back, Neck&Shoulder Massage. Selain tu korang boleh juga hadiakan rawatan muka ataupun facial.

tajriispa

tajriispa

Jangan risau sebab harga rawatan dekat spa ni sangat berpatutan dan sesiapa yang berminat bolehlah datang sendiri ke tajriispa ataupun terus hubungi untuk appointment. Bagi sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang tajriispa yang terletak dekat Melawati Urban ni, korang boleh lawati laman web  di sini tajriispa.

p/s: Selamat Hari Ibu~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Mari Merehatkan Diri Di Tajrii Spa

  1. slay says:

    hari ibu pown nak dekat niw good good

    0

    0
  2. comei says:

    selamat hari ibu buat ibu2 & bakal ibu

    0

    0
  3. Search Awan Fantasia @ Google says:

    tobat mahal….nampak mcm best je.. ^_^

    0

    0
  4. Era says:

    Cantik n mesti mahal….Jom google Awan Fantasia

    0

    0
  5. zaia says:

    haih~apesal arr..ptng td pnye la susah nk bukak BN nie..error error error..dh try dkt sejam dua jam pn stll tkleh post komen..smalm pn cmtu gak..tp apesal ade je komen org lain msuk..tp time sy nk komen slowww gile…pstu kekdg asyik kuar ‘ u are posting comment too quickly..u are psting comment too quickly..isk..tkde laju2 pn nk komen..kenapa tu…sekian

    0

    0
  6. honeybee says:

    Mesti mahal especially during special occasion. Selamat Hari Ibu.
    P/S: 5 Healthy Gift Ideas For Mother

    0

    0
  7. restu resort says:

    dpt manja2kan badan best gek ni..

    0

    0
  8. 141421 says:

    141421 beers on the wall.

    0

    0
  9. wanita hamil says:

    kepada sesiapa yng ingin memanjakn diri tu blh la cuba tajrii spa ni..lpas tu share la dgn kitorg semua cmne..

    0

    0
  10. you’ve got some wonderful hues in that theme of yours. is this a wordpress blogging site?

    0

    0
  11. Hey, merely trying around a number of blogs, appears to be a great platform you are utilizing. I’m on found utilizing Hubpages for a few of my personal websites even so planning to adjust one in every of these people onto the program similar to your own property being a tryout function. Nearly anything specifically you’ll advocate regarding it?

    0

    0