Written by AbangNara | February 24th, 2011

hilang punca

‘Hilang Punca’ merupakan koleksi lagu-lagu Imran Ajmain, asalnya dari album kedua-nya “Punca Dan Tindakan” yang kini telah dapat sentuhan remix oleh beberapa produser berbeza dari Malaysia dan Singapura. Lagu-lagu ini semua dibenarkan untuk dimuat-turun oleh orang ramai tanda terima kasih atas sokongan peminat kepada album keduanya. Ia menampilkan lagu-lagu ini dengan jadualnya

Selamat Ulang Tahun Sayang – Rafikoncept Remix – 22hb Feb 2011
Selamat Ulang Tahun Sayang – Spacebar Remix – 23hb Feb 2011
Yang Ku Perlu – Boonyi Remix – 24hb Feb 2011
Jika Engkau Pergi – Acoustic – 25hb Feb 2011
Jika Engkau Pergi – Saerah’s Cut – 26hb Feb 2011
Jika Engkau Pergi – Rafikoncept Remix – 27hb Feb 2011
Perjalanan – Maxlane Remix – 28hb Feb 2011
(Elysia) Tak Mungkin – Young Remix – 1hb Mac 2011

Hanya perlu pergi ke: http://bit.ly/hilangpunca dan ikut arahan muat-turun disana. Juga tersedia artwork high-resolution untuk di-muat-turun supaya boleh di-cetak dan di-jadikan CD koleksi peribadi.

Abang Nara dah download 3 lagu yang dah diremixkan dan kesemuanya memang best gila-gila. Korang kena download. Terima kasih kepada Imran Ajmain sebab projek ini. Anda memang marvelous. Jangan lupa follow Twitter Imran Ajmain dan Facebook Imran Ajmain untuk lebih banyak info.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Mari “Hilang Punca” Bersama Imran Ajmain!!!

  1. belacan~hangus says:

    besh jugak lagu ne..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      suara dia nyanyi sengau…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. yanie hakim says:

    remix nya best2.. mmg kena download smua hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. feyus says:

    ushh!!!, muzik yg hebat dan best dengar nih..
    keyboard shortcut menarik pada windows 7

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Delaila Rose Maria says:

    MEMANG BETUL2 HILANG PUNCA NI, LAYANKAN SAJA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. MisstauruS...MisspocO says:

    hope sukses…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka ngan imran ni hensem ! tapintiggi sangat lah bsi imran ni ! kalau minah jambu nak cium pn tk sampai ……tepaksa minah jambu kena ambek tngga baru sampai….he he …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ef..bee..ai says:

      apsal nak kai tangga, minta dukung pun bole ape! habis Dol camne Minah….takkan tengok aje….kah…kah…kah..
      bestlah mina ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ef..bee..ai says:

        Minah…Dol pesan…jgn main panjat2 tangga…nanti jatuh kau tak dapat Imran , kau pulak yg “Hilang Punca”, arah dan tujuan. cian Dol nanti minah….:-))

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni macm2 lh ef..bee ….minah jambu nk suroh imran ni dokong bukan nye tk boleh ! buat nye dia humban minah jambu kt atas katil camana?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ef..bee..ai says:

          oh tidak Imran…TIDAK Minah tak rela……Minah sayang dgn Dol………minah takut ngan Tuhan…
          Dol sayangkan ku …….oh Minah kental……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ensem kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. […] Mari “Hilang Punca” Bersama Imran Ajmain!!! | Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Alegro.pl says:

    After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0